Lite lagomt sådär ?



Känner mig skapligt förbannad ..och inte alls lite lagomt som jag kanske borde vara ..

Igår så gick jag förbi pappa .. och fick pengar av honom jag hade inga fickor på mig då, så jag stoppade mina pengar i min Bh, när jag sedan kom hem så klädde jag av mig och satte på mig sov/mju kläder .. och då föll min 500lapp till golvet där den låg hela natten och ända tills nyss när jag kom ut ur duschen.. då det istället låg två 100 lappar där ..

okej om Richard växlat med mig .. men jag VET att han inte är så kass på matte att han tror att 2 är lika som 5 .. är så less på denna jävla unge ..
inget får man ha ifred .. han tar mina smycken och säljer , kameror , pengar och alkohol ! säkerligen mera saker som han bara går in på mitt rum och plockar .. fan ska man behöva gömma och låsa in allt man äger och har för att det inte ska bli stulet av sin egen lillebror eller ? :S


.



FILMTIPS TACKAR !! ..
Har fan inget att se .. inget alls .. :(

Ska jag eller inte ..



.. Ja det är då den stora frågan ..
ett just nu mycket svårt beslut för mig känner jag .. vet inte alls vad jag ska göra, jag vet att jag vill.. men endå .. det är fan svårt !

Har varit på um idag med Sabiina och Roger.. Rutinkontroll helt enkelt .. inget mera med det :) något som behöver göras lite då och då bara haha

sitter och dricker min soda streemade cola just i detta nu och inser att den fan är sjukt god !

Har kommit på en sak .. att denna helg har jag varit sjuk dålig på att knäppa kort .. jag som brukar vara så bra på det har alltid både mobilen och kameran i högsta hugg .. men inte denna helg .. :S

Såg i varje fall final destination igår var inte alls så läskig som den borde varit enligt mig , bara sjukt cool och bra !



Kan någon gissa vart jag fått klubban ifrån HAHA

Ikväll

Patrik har varit hemma ett tag nu .. wiiihoo .. inte längre ensam TOPPEN !
Vi har hunnit handla .. lagat mat oh ätit diskat och allt sådant .. nu ska vi tydligen ned och leta något i förrådet ..
Senare ikväll blir det Bio igen hiih .. kul kul .. har inte gjort något annat än att kolla på film denna helg vi två haha .. men jag är inte den som klagar då det är jag som i princip bestämmer att vi ska göra det haha

Ensamt



Sitter här hemma hos Patrik och känner mig sjukt ensam ..Han är på jobbet .. och hans bror vet jag inte vad han gör, kanske jobbar han med, inte ens några arbetare är här och fyller lägenheten med ljud .. har precis typ duschat och sådant. funderar på att lägga mig på soffan och läsa en bok eller sådant, sedan ska jag ut och utforska lite haha .. måste leta mig vägen till ett apotek för jag måste införskaffa åksjuketabletter tills imorgon haha :D


<3



HAN HAN HAN HAN HAN HAN HAN HAN <3<3


Jag är



BÄST på tv spel .. men fan vad sämst jag är på att skriva på tangentbord som inte sitter på en bärbar dator .. det här är sjukt jag har typ glömt bort hur man gör .. trycker på fel knappar om och om igen .. sitter dom inte lika eller vad är detta ?


Har det rätt så soft här nere i hufudstaden med Carnie ja .. har tagit det lungt och spelat tv spel .. kollat på tv .. vandrat hand i hand .. spelat mera tv spel .. sovit .. mysigt .. och gått på bio det har vi ju tusan gjort .. hände ju igår desstuom .. district 9 om man har samma filmsmak som mig så kan jag rekomendera att man kollar på den filmen .. har man inte det så låt bli .. för då kommer den inte att gillas .. men har ni samma smak som mig .. så kör på bara !

Handlar om utomjordlingar och sådant .. filmar det hela som en fokumentär så det är lite skakigt oh sådant , men vad tusan det ger filmen en charm .. tänk liksom blair witch prodjekt .. den är ju med filmad så och den är ju bra den med haha .. hände lite vidriga saker i filmen dock .. som att han bet bort naglar och grejs .. och då menar jag inte bita på naglar .. utan bita bort hela nageln .. huua jag vill inte tänka på det , känns som att jag ska kräkas när jag tänker på det bara .. bläää..

Nej fan nu ska jag ta och slänga mig i carnies famn .. och sedan platta håret .. har lite planer för dagen .. som innefattar tv spel bland annat ! TOOOOPPEN :D



färdigt och klart


Nu är allt klart nästan i princip .. jag känner mig stressad .. kommer väl inte känna mig lugn före jag står där med patrik ! haha ..

Det enda jag sitter och tänker just nu är att jag gärna vill att halens ska skicka mig ett sms innan jag måste gå till bussen så att jag hinner hämta ut mitt paket som jag beställt ! vill ju ha kläderna innan jag åker så jag hinner kolla och bestämma mig .. vill inte att dom ska ligga hemma under helgen och vänta på mig .. nej tänk för att det tycker jag inte låter som en bra ide .. inte alls .. ! haha .. men vi får väl se vad som händer .. jag hoppas i varje fall !

Har ju bokat och fått min biljett nu med .. så jag behöver inte känna mig stressad över något sådant heller skönt skönt .. ända jag oroar mig för nu .. är att jag ska missa .. jag brukar göra så .. missa bussar tåg .. allt ..

ska snart ta och leta reda på min rosa extra plattång med så att jag kan platta igenom håret en extra gång iiiih .. känner att det kan behövas verkligen !

Som sagt .. ingen uppdatering under helgen troligtvis då jag åker till Carnie nu snart !
Jag finns heltenkelt på mobilen under helgen


Uäk




Jag blir så less så less ..

Äntligen !



Nu pustar jag ut .. dock var jag tvungen att berätta eftersom att åsnan var för dum ..
men nu är allt löst i varje fall : )


Klappat och klart ..



Dagen är i stort sett klar .. nu skulle jag kunna lägga mig ned och sova.. det är bara ett problem som kvarstår .. men det kommer vara kvar ända tills Patrik kommit hem från jobbet .. tidigast då kan det lösas !

Nu har jag hunnit ..

Packa .. har bara lite småsaker som smink och plattång kvar i princip och det kan jag ju inte lägga ned före imorgon strax innan jag åker .. ååh jag känner att jag inte orkar åka .. det är långt .. men jag anser att jag måste göra det .. kan ju inte tvinga upp han hit varje helg .. det går ju inte riktigt till på det viset har jag fått förklarat för mig av mamma tillexampel haha ..

Klippt Linda har jag gjort med .. hennes hår blev väl en centimeter eller två kortare men ah . det behövs ju ibland det med .. klippte även en snedlugg till henne .. hon vela ha hellugg men de är ju ett stort steg att ta :P iih


ska nog ta och unna mig själv en promenix tror jag .. eller kanske lite bordsvatten .. typ loka naturell .. haha



IMORGON IMORGON IMORGON !!! <3<3

jag börjar..



..bli trött nu .. men nu är det för sent ! Linda skulle ju komma förbi vid halv tio och sedan så kommer ju Carnie ända ringa snart så då är det ju lika bra att hålla sig vaken vilket som .. sedan måste jag packa och sådant inför imorgon .. så jag vet inte riktigt när jag ska ha tid att sova om man säger som sådant ..  :/

Mnjaaahaa




Tretton timmar sedan jag skrev godnatt i bloggen. . hur många tror att jag sovit sedan dess tills nu .. ni kan räcka upp en hand ! :p hah
för jo recis som ni felsta trodde så låg jag och pratade i telefonen i många timmar efter mitt senaste inlägg sedan har jag varit vaken sedan 8 imorse .. förstår inte hur jag lyckas, när Patrik ringde var jag så trött att jag knappt kunde öppna munnen .. men så fort vi lade på blev det Katchiiiiing och jag blev pigg och kry som en lärka .. så jag drog på mig första bästa tjocktröja och mjukisar sedan blev det promenix runt B-hus .. i ca en timma .. hem och duscha .. och slappa lite .. :)

Nu sitter jag här .. ska ladda hem lite serier och fixa mig tiptop :D

Natti natti ?



Ja faktiskt .. tror nog att jag ska ta och bädda ned mig för att sova nu ..
Jag blir endå bara så less så less .. eftersom att min mus till datorn bara gav upp sådär helt och hållet tror jag
eller okej det kan ju vara batterierna som spökar man vet ju aldrig därför så får musen vila under natten så märker vi imorgon .. annars måste jag tvinga typ pappa att köpa en ny mus .. för jag vägrar att köpa en själv !

Natti Natti


Hon <3 Han..

..






Jag börjar seriöst bli orolig nu ja .. vad tusan är det som är fel .. har jag gjort något fel ? eller är det någon annan som har gjort fel i detta sammanhang .. jag är verkligen orolig ..

Löst problemet nu



Sådär ja .. nu har jag löst mitt lilla shoppingproblem .. Lätt som en plätt var det dessutom .. slutsumman blev inte allt för hemskt farlig heller : )









I-Landsproblem?



Jag vill ned på stan .. jag vill verkligen ned .. kolla i affärer och bara njuta .. men jag anser att nu när klockan är halv 5 ! så är det ingen idé för mig att krypa ur mina sköna mjuisar och sköna linne .. inte heller är det någon idé för mig att dra en borste och en plattång genom håret heller .. fy fan vad jag känner mig lat här alltså .. men så är fallet nu känner jag verkligen , jag vill ned på stan .. men jag orkar inte .. har lite ärenden som jag måste uträtta innan fredag .. men varför orkar jag inte ? så jobbigt är det väl inte .. jag skulle ju kunna vara nere på stan till halv 6 men endå anser jag att den tiden är för knapp .. att det inte är det minsta idé för mig .. åååh nej jag tror att jag får stanna hemma i sängen en dag till åtminstonde .. jag är ju inte frisk, det gör ont och kliar i halsen jag har ingen matlust alls .. inget sug efter något .. möjligen lite kramar .. men det är ju inget som kan åtgärdas just i detta nu ..

Ska nog försöka få med mig mami ned på stan imorgon .. annars får jag palla mig upp i tid och åka ensam helt enkelt .. för ned på stan måste jag .. det bränner i fingrarna att jag bara MÅSTE ha något nytt .. jag har kollat igenom alla sidor på internet där jag brukar hitta saker .. men inte hittar jag något där eller .. nej tok .. så då betyder det att jag liksom MÅSTE ned på stan .. huuua .. ut bland folk .. jag vill egenterligen inte .. jag trivs ju så bra här hemma .. men har jag inte hittat något innan kvällen är kommen och över blir det ju ett måste att bege mig in till gefle stad ..
Det är lite komiskt när jag skriver sådär .. låter som att jag bor i en värsta förort som ligger flera mil ifrån city.. men tusan de gör jag inte .. de tar ca 40 min att gå in till stan .. och mellan 20-30 min att cykla .. haha så varför gnäller jag ? :P

Jag förstår inte ..



Detta funkar inte det gör bara inte det .. jag vill bara försvinna under jordens yta eller något liknande jag orkar inte med någon skit jag orkar inte med något tjafs .. just nu vill jag bara vara med den som får mig att må toppen bara av att vara nära mig .. sjukt att en enda människa kan göra än så hilmans glad och lugn som du gör .. när jag är med dig så är allt toppen .. annars vet jag inte riktigt vad det är .. det är då inte bra när jag är utan dig .. jag kanske inte är tiptop på att visa att jag bryr mig och tycker om dig .. men det är svårt när du är alldeles för många mil bort ifrån mig .. jag hoppas i varje fall att du vet att jag verkligen tycker om mig och verkligen bryr mig sjukt mycket om dig .. för det gör jag verkligen jag tror inte att något kan ändra på det om jag ska vara ärlig !

jag blir glad av att bara höra din röst .. bara av att få ett sms av dig så studsar härtat till en aning extra, det är verkligen så jag förstår bara det inte .. även om jag säger till dig att 463 sms på nio dagar .. på ca 216 timmar inte räcker .. inte bevisar något .. men det är ju precis det som det gör .. måste ju tillägga att ett av dessa nio dygn var du ju faktiskt med mig .. så vi kan ju säga att på 7,5 dygn efter som att de hela nionde dygnet inte gått ännu .. och därför är det ju ca 180 timmar .. då är väl endå 463 sms rätt okej eller ? jag vet att du tycker om mig det gör jag .. även om jag inte alltid litar på det och är dum och säger att jag inte tror på dig .. jag vet att du vill vara med mig .. även om jag hela tiden säger att jag inte tror på dig .. men det är bara så som jag är .. inget som verkar gå att ändra på ..
Det är en stor omställning .. att gå från att kunna träffa sin pojkvän varje dag .. hela tiden i stort sätt .. att i prinscip bo med den .. till att dra ned på det och bara kunna träffa den i snitt 62 timmar i veckan .. varav minst 16 av dom innebär sovtid .. Ska jag vara ärlig måste jag skriva ut att jag inte har en enda aning om hur jag ska klara varje dag jag är ifrån dig .. det vet jag verkligen inte .. men på något sett så verkar jag ju göra det rätt så bra ..

Just denna vecka känns redan som en evighet och det är bara tisdag ännu .. men jag vet att de kommer gå fortare .. för imorgon har jag fullt upp .. och på torsdag ska jag ju leka med Linda .. sedan måste jag förbi banken någon dag med .. sedan är det ju fredag och då får jag träffa dig igen .. ! längtar faktiskt .. jag får små små fjärilar i magen bara av att tänka på att det inte är allt för många dagar kvar tills jag får träffa dig igen.. tills jag får hålla dig i min hand och bara vara brevid dig .. !! för ska vi räkna, så visar det sig ju att det ungefär är 72 timmar .. och det är inte ens det ååååh :D jag är glad .. så glad ..
även fast jag är sur på dig !

sjuk sjuk sjuk



Jag orkar inget .. ligger i sängen .. hostar tills jag kräks slem .. ja precis .. skitmysigt är det inte !
Jag känner att jag inte orkar göra det minsta .. jag vill bara ligga här på sängen och vänta på att jag blir frisk .. eller åtminstonde friskare .. för detta går inte .. jag har något slags blandning av torrhosta och slemhosta .. eller tjaa .. alltså när jag hostar bränner det i hela bröstet och gör ont som tusan .. men samtidigt så hostar jag tills jag spyr slem .. hur går det ihop ?

aja .. ska ta och starta svärdet i stenen nu och glo på den ett tag här .. får se om jag har ork nog att ligga och se hela .. annars får jag väl ta bomberman pauser haha :D



Han <3

Sängläge



Har legat i eller på sängen heter det väl endå kanske när den är igenbäddad haha, aja i varje fall så har jag legat här hela dagen i princip .. jag har rört mig härifrån för att gå till badrummet och ned till köket .. typ petat i mig lite kyckling nu .. och tidigare har jag ätit hårtbröd och en kaka haha.. annars har jag levt på mitt älskade citronvatten typ :o bara legat i sängen och hostat , sovit , smsat , pratat i telefonen och kollat på idol haha

jag vill ha nästa helg nu bums !! bara det att då vill jag hoppas på att jag blivit frisk och så planerar jag på att ta det lite lugnare än vad jag gjort denna haha

just nu så kollar jag på bring it on .. hehe den nyaste, visserligen har jag sett den några gånger redan men den är bra det är den , filmen får mig att skratta och folk som känner mig vet att det är ett stort plus i kanten på alla filmer !



funderar typ på att bädda ned mig med .. trotsa klockan och försöka sova till filmen ..måste bara se till att prata med Carnie innan .. vill inte sova annars iiiiih ..


Du du DUUUU..

Söndag !



Jag har sjuuuuukt tråkigt !! .. har i varje fall pallat mig in i duschen nu.. får väl se om jag orkar ta och sätta på mig några kläder eller om jag ligger kvar här i handduken och bara ligger hah .. borde ju rycka upp mig det vet jag ju .. men jag har ju så otroligt ont i halsen ..

Just ja .. hur har jag lyckats .. jag har fått ett skavsår .. under ett sår .. hur lyckas jag med det ? var inte där igår .. men nu minsann .. så mitt äckliga sår på foten går det att trycka runt eller hur jag ska säga .. för det är ovanpå en vattenblåsa nu :S inte soft .. inte det minsta det kan jag ju lova !

Wäääääääh .. hungrig börjar jag dock bli .. men jag vet inte vad jag vill ha.. helst skulle jag vilja ha en stor flottig pizza .. men endå så känner jag inte ett dugg för det .. jag vet inte riktigt vad som jag är sugen på .. förutom pizza som jag inte vill äta men endå är sugen på .. åååh jobbigt ..

och TUSAN vad jag är bra på att gnälla haha

Uääääh..



Jag har ont i halsen som tusan .. Ligger här på sängen och känner mig mera död än levande varje gång jag sväljer eller något liknande .. funkar inte alls .. annars mår jag dock toppen .. hihi jag har kommit på att jag måste sova otroligt stilla :o för jag somnade visst i telefonen igår .. då jag hade den liggandes på örat .. och gissa hur jag vaknade .. Jo precis .. mobilen låg på örat när jag vakade med .. hur tusan lyckas jag ligga så stilla och sova ? dog jag inatt och blev återuplivad imorse eller ?

hur som hellst .. det återstår att vara ett mysterium .. jag måste snart palla mig upp från sängen och slänga mig i duschen vilket jag ännu inte orkat göra hah ..


Kvällen ..



Det var heltklart en toppenkväll igår , det är något jag verkligen måste påpeka .. jag hade skit skoj .. träffade massvis med folk som man inte träffat på år och dar och hade kul som satan .. haha .. :d


Jäkla hår !



Mitt hår sammarbetar inte alls med mig idag ! nej tänk för att det fan inte gör de .. när jag vill ha det vågigt .. då passar det på att vilja vara RAKT .. så som jag anstränger mig dagligen för att få håret så rakt som möjligt .. så vips när jag inte vill .. då passar det sig minsann .. inget verkar sammarbeta med mig idag .. inte mitt hår och inte tågtiderna från hufudstadens rälsstation heller .. :/


Kvällen ska ändå bli tip top för det har jag bestämt mig för ! inget kan sabba .. för ikväll här det Hanna och Linda Kväll !! och vi ska röja och ha tok skoj !! ..

Undra bara vad jag ska göra för att piffa upp min annars rätt så tråkiga outfit haha :P återstår att se :D

snart snart snart



Snart så .. om 40 minuter ca måste jag ta trasken till bussen för att åka in till gefle stad .. för att möta upp Carnie !! iiiiiiih :D

Har varit ned på stan och fixat lite med Sofia idag .. annars har jag inte gjort allt för mycket .. inget alls för att ta och vara exakt .. gud vilket tråkigt liv alla måste tycka att jag har .. hur står folk ut med att läsa denna smörja som jag skriver ned i denna blogg .. det kan ju inte stå ett piss intressant för någon annan än mig i denna blogg ..

It´s FRIDAY !!



Gissa vad som händer och fötter idag då !! :D iiiiiih jag kan ge er en bild som ledtråd ..


17 september 2009



Här sitter jag och gäspar och har höga förväntningar över att göra något skoj denna dag .. så går allt åt pipsvängen eftersom att jag måste på något jävla utbildning om hur tusan man bokar tvättstugan efter att dom gjort om systemet .. fan räcker det inte med att man testar sig fram sedan ? jag är rätt så väldigt säker på att jag kommer fatta hur man gör sedan .. men mamma säger promt NEJ och påstår att hon inte kommer förstå så därför måste jag följa med. . jag ska försöka blinka lite smått åt mamma och säga att början räcker kanske bara eller så.. för idag vill jag göra något skojigt ..

Inte som igår då jag låg hemma hela dagen med frossa typ .. enda jag gjorde igår var att ligga hemma "sjuk" och gå ut och gå så att jag har gjort illa mitt onda knä och höft ännu mera ..

wäääääääh .. jag saknar dig massor .. alldeles massa jätte mycket saknas du .. så får jag inte träffa dig på evigheternas evigheter heller .. jag förstår inte hur världen kan funka på detta vis .. mitt hjärta slutar typ slå utan dig .. så varje gång jag träffar dig drabbas jag har hjärtinfarkt känns det typ som .. eftersom att mitt hjärta faktiskt slår .. vilket jag inte längre känner att det gör när jag inte är med dig .. jag får ont i bröstet av att jag saknar dig .. så fort min telefon vibirerar lyser jag upp och hoppas på ett samtal eller sms från dig !

HOME


Igen haha .. hann ju hem sist .. fick av mig kläderna .. och sedan vart det typ att gå ut till bussen igen hehe .. ned på stan för att träffa Cicci för att snacka lite allvarligheter och dyligt .. Känns i mitt höft nu kan jag ju lova att jag verkligen gått idag.. känns som att jag har fått min motion för resterande av året eller något i den stilen ..

Nu ska jag borsta gaddarna och sedan krypa ned och ringa Carnie .. eller åsnan som han så gärna vill bli kallad numera ;)


Hon <3 Han ...

home



Är hemma nu .. sitter och pratar med Carnie som vanligt känns det som .. känner att jag inte mår ett dugg bättre utav min promenad .. jag är bara mera förvirrad och tankespridd .. vet inte alls vad som står på .. eller hur jag ska kunna lösa detta .. jag blir Gaaaaalen !!!

Promenix



Ska ta och sätta på mig en tjock tröja .. en palestinasjal mina skönaste skor .. och sedan ta trasken ut i friska luften .. får inte glömma att ta med både headset och mp3 utifall att något dör menar vad gör man då lixx ? utan musik så dör man ju typ eller är det någon som inte håller med mig ?!




Update: blir fan brynäs halsduken istället tror jag !

SATC



"I'm looking for love. Real love. Ridiculous,
inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love."


Hannah Montana



Har petat i mig några forte nu och ska knäppa igång Hannah Montana finns det någon bättre film typ ? nej just nu tror jag inte det haha har sett den sjuk mycket på sista tiden lika bra varje gång !

Efter att jag klev upp ur badet och började klä mig .. var det som att en febervåg sköljde över mig .. kände mig helt konstig och sjuk helt plötsligt bara .. kan säkert bero på att jag inte sov en blund inatt .. haha men jag hoppas att de går över efter att tabletterna kickar in !

Olja



sitter här på sängen med handduken hårt åtknuten eller hur jag ska förklara mig .. helt inoljad som bara den .. fingertopparna glider på tngenterna .. och jag ångrar sjukt mycket att jag inte bara tar tummen ur arselet och äter mina vitaminer så att naglarna håller sig hårda och hela så att det går lite lättare att skriva i tillfällen som detta .. har precis kommit upp från ett hett skönt bad med skum och olja i !
och de är inte bara olja i badet nejnej det dög inte för mig idag .. jag kände att det var viktigt att hålla mig mjuk som en baby därför är jag helt insmord nu med, jag tror dock att oljan börjar sjunka in helt snart .. på kroppen i varje fall på fingrarna är det lite värre vet inte riktigt varför men ah.. ska ta och palla mig till kiorren eller ICA efter att jag fått på mig lite paltor .. känner att jag behöver kolsyra .. haha .. loooooooka MUMS !!
måste komma ihåg att jag ska plingelinga en signal eller två till Fäägiiten med för nu har jag ju badat klart haha .. plocka lite på mitt rum med .. vet inte vad det är för fel på detta golv riktigt ..
men saker verkar dras till det om man säger så .. jag dammsög i måndags och det syns INTE nu om man säger som så ! jag vet inte vad det är för fel .. jag vill tillbaka till rummet hos pappa ..
med heltäckningsmattan .. där behövde man aldrig dammsuga eller torka golven .. eller ja aldrig torka golvet .. och dammsuga kunde man göra typ en gång i veckan eller till och med varannan ..
för de blev inte smutsigt eller dammigt .. men här hemma .. nej minsann här måste man dammsuga en 3 ggr  i veckan för att det ska hålla sig normalt whats up whit that ?

Vad ska man ha på sig för kläder idag ? det ser ut som att det är vinter ute .. så jag antar att det är dagt att bege sig ut i förrådet och hämta in dunjackan ? eller klarar jag mig på ylle ? skinn är på tok för kallt det vet ju varenda jäkel i varje fall ..
Nu börjar jag få solen i ögonen med .. den tittar fram mellan dom förbaskade mörka tjocka molnen :(


Hej hopp



Har precis kommit hem från att ha käkat tacos buffe med Gugge .. snackat om en massor och blivit mobbad haha .. nu sitter jag här och stjälper i mig en halvliter burn .. känner att de inte var så bra att kliva upp sju imorse för mig haha .. strax om kanske 5 min ska jag ut för att träffa Roger och Sabiina haha .. måste saxa R lite hehe .. sedan får vi väl se vad som händer och fötter antar jag .. jag är ju så sjukt tröttis .. men något skojj blir det väl .. de blir det ju konstant med Sabiina så .. och Roger är inte så dålig han heller hah ..


I miss ..

skönt !


Känns rätt härligt just i detta nu känner jag .. okej att jag saknar så att jag går sönder typ .. men det löser sig .. klart det löser sig .. och jag har ju faktiskt min Sabiina som får underhålla mig massor .. och Linda och sedan har jag ju Micke .. och Gugge  .. och säkerligen massa mera folk .. så jag får väl se till att hålla mig sysselsatt typ .. problemet är ju bara vem jag ska pussas , kramas mysa med ..

<3




huuua jag gillar detta inte .. oktober månad kan vi gärna stryka .. vill inte folk att vi ska kunna ses eller ? jag vill inte vara med längre .. jag gillar inte denna lek alls mera .. ingen som tänker på mig ? bläää jag vill lägga mig ned och bara sova och vakna upp efter att dessa två veckor i sep och sedan när hela oktober är över !!

Jahapp



Ligger i sängen  ännu .. eller inte i utan på .. den är bäddad och fin dessutom haha .. men har varit vaken sedan sju typ ungefära .. och idag har ju uträttat mycket saker .. (säger vi) har kollat på både one tree hill och Gossip girl . .och jag måste säga att gg hade ett bättre avsnitt .. så utav de förväntar jag mig en som vanligt toppen säsong .. oth var otroligt bra .. menar när är det någonsin dåligt ? men de var inte ett riktigt lika laddat avsnitt som gg .. har ringt och bokat en mycket viktig tid med .. får ikke glömmas !

Det är över nu ..



Nu var helgen som bortblåst .. inte ett spår utav den återstår .. eller jo klart det finns spår kvar utav helgen . .det är ju helt omöjligt att de inte ska göra de :D iiiih ..
men i varje fall så helgen är över och carnie har åkt hem .. nu är det bara två veckor kvar innan jag får träffa han igen :/ huua .. det gillas inte det minsta !

Helgen har varit soft .. fredagen så kom han hit rätt sent .. då hans tåg var försenat .. så vi åt på subway sedan hem till mig bums i säng och mös lite .. sov otroligt tidigt för att vara oss kan jag ju lova haha :P men de var härligt som tusan!

Lördagen var en oerhört effektiv dag de .. klev upp, klippte carnie lite granna .. han måste väl vara en 3 kilo lättare nu om man säger som sådant .. in till staden köpte alkohol och kollade runt lite .. dubbelkollade tiden tills kvällen med .. sprang på några kompisar till honom .. så det slutade med att kvällens planer blev helt ändrade haha ..
hem till mig .. förbi pappa .. hem till mig igen .. bakade vanlijbullar hehe .. fixade oss för att först äta med linda och sedan bowla .. och för att sedan traska på inflyttningsfest .. haha .. Carnie vann bowlingen .. eller har jag helt fel nu ? Sedan Linda och tillsist jag .. det gick sjukt dåligt för mig att bowla i lördags .. jag måste helt enkelt ta och köra en revanch ja haha
den där festen som vi hamnade på .. tjaa den har jag inte så mkt att säga om faktiskt .. eftersom att vi inte gjorde så mycket .. linda patrik och jag hamnade i ett hörn av lägenheten med rickard .. och där stannade vi hela kvällen haha .. var sjukt trevligt men ovanligt varmt .. lilla jag som alltid fryser tyckte att det var varmt till och meed .. och det säger rätt så mycket det ..
påvägen in till staden fick alla reda på att Carnie är större dramaqueen än mig .. han var värren än en tjaa jag vet inte vad :D hiih less som tusan blev vi på han .. eftersom att han hittade på egna vägar vägrade gå med oss .. sprang iväg åt motsatta håll och grejsade :p Linda och och Rickard började även tjafsa med varann .. det hela slutade med att vi stod och skrek på varandra ... allt slutade dock gott eftersom att Rickard sade så snällt förlåt till oss : ) haha
det var meningen att vi skulle på krogen men vi kom bara till old saints .. där i varje fall jag och Carnie inte blev långvariga då han bestämde sig för att bli en spyfluga .. haha .. på väg hem med bussen .. fick vi hoppa av vid JB .. där han i stort sätt hoppade ut ur bussen och spydde som en gris . .. han satt däckad och spyandes i typ en halvtimma innan pappa kom och hämtade oss .. och i bilen fortsatte han i samma stil .. rätt så komiskt med tanke på att han bara helgen före gjrode narr av min lillebrors kompis som spydde i bilen :D haha .. så kör han på samma race själv ...
hemma hos mig fick han dejta en hink medans jag inte vågade sova och inte kunde heller .. lite svårt att sova när någon ligger och hulkar .. så jag satt med datorn i knät halva natten haha

söndagen blev en totalbakis dag för Carnie då han knappt lämnade sängen annat än för att gå på toa och äta mat haha ...



...bara du !

Lördag. .



Massor att göra idag .. massor då menar jag massor .. för vi ska klippa , baka , äta , duscha , äta , bowla haha .. hur ska jag hinna .. jag kommer inte hinna .. jag vet att jag kommer hinna det är klart .. men de känns som att jag inte alls kommer att hinna ojoj .. livet går under .. :s haha

Nej fan .. nu ska vi vara glada här .. har sovit wonderful inatt typ hihi ..

Poff borta




Mormor nu .. kommer hem till helgen typ för då kommer Carnie och ska leka med mig .. iiiih och på lördag är det bowla som gäller med han och Lindan !! :p Typ Toooooppen

whore



I'm a little attention whore

And I'm so proud of that
I'm a little attention whore
And I know you love it


Gaaaalen !!



Har försökt blogga hur mkt som hellst idag ! MEN det har inte funkat !! hoppas jag lyckas med detta inlägg


som sagt det var Carnie som kom förbi och delade min säng med mig inatt .. förlåt för en dålig nattsömn till dig .. du kan inte ha sovit bra med mig som knappt sovit .. jag har vaknat hur många gånger som hellst inatt och typ inte kunnat andas sedan så har jag haft så sjukt ont i armen med så de har ju inte gjort saken bättre ..

Idag har jag oroat mig för min arm, jag har nemerligen fått för mig att jag fått en propp haha .. inte mera om den saken nu men ah ..

Sedan har jag ätit MAX med mammi .. hiih .. gissa vad .. hon åt mera än mig ..hör och häpna min lilla mamma på 45 kilo lyckades trycka ner mera mat än mig och mina 67 kilo .. det är rätt udda då hon knappt äter annars.. haha

Handlade lite mat och en hemlig sak som jag inte kan skriva ut här för de ska bli en överaskning tills jag bestämt mig om hur jag vill göra .. endast en och mamma som vet iiiih :D

Måste ta och slänga ned lite packning med ska ju till mormor imorgon och kommer hem på fredag .. och på lördag är det bowling som gäller !!

Frågan är bara .. vad fan ska jag packa ned till henne .. det är alltid lika svårt att packa när man ska dit .. menar jag måste ha vissa kläder där hemma , andra för att handla mat , andra för att shoppa , andra för att vara på lottorna , andra utifall att det blir middag (som hon alltid lyckas planera in när jag kommer ) sedan beror de på vad de är för middag som gäller .. ååååh jobbigt ..


ska snart ut i förrådet och välja väska .. en stor eller en större vad ska jag välja liksom ? ytterst jobbigt det dära kan jag ju lugnt säga !

.. <3..

VAAAAAAKEN




Se titta .. hör och häpna jag är vaken nu !! och jag har sovit inatt med .. otroligt eller hur !! :P

Iiiiiiiih ..



Gissa vem som kommer hiiiiiiiiiit snart :D HappyHappyFace

Jag kan ge er en ledtråd .. Han bor egenterligen för långt bort för att komma till mig nu haha


Jävla Bomberman ..



Ärligt jag Tycker inte om Carnie längre han har förstört mitt liv.. helt seriöst .. han har fan fått mig att bli beroende utav bomberman !!
Jag kan inte slita mig ... inget går som det ska numera , jag ska ju ha fixat i mitt rum idag .. någon som tror att jag gjort de ? NEJ precis det har jag inte .. och det är Carnies fel .. bara för att han lurat mig att spela bomberman .. URSH !!




.... <3 ..

Nudlar ..



sitter och trycker i mig nudlar just nu .. haha med en sås som jag gjort så "het" att näsan börjar rinna när jag äter av såsen haha .. mycket bra säger jag bara, betyder att den är god ju hiih
För misstolka mig inte ! jag har inge problem med stark mat haha inte heller tycker jag att denna är för stark eller het heller .. bara min stora näsa som anser att det är lite för mycket för den just nu haha ..

Jag har ännu inte städat upp i mitt rum .. har liksom inte orkat .. plockat undan lite sladdar och bäddat sängen är vad jag har gjort .. det som återstår är , fixa min fåtölj som är full av kläder från helgen .. ni vet när man sliter ut något och överväger .. men nej nästa haha .. sedan har jag ju tomflaskor .. haha eller ja en box , en äckelpäckel rödvin och en smultron som måste bort .. haha annars är det inte så mkt mera .. eller jo självklart dammsuga och torka men de är ju givet !

Saknar dig ..

Jadu!



Sitter man här och känner hur varenda muskel och led och litenn hudbit i hela kroppen värker, speciellt halsen ! det känns som att man har blivit överkörd av en traktor eller något i den stilen !

jag orkar inte kliva upp det för för ont typ .. haha kan ju säga såhär att jag är skit pigg och inte ett dugg sleeeten om jag får säga det själv inte ens lite ont i skallen har jag .. vilket jag personligen tycker att jag borde ha då vi tömt en bag in box och en smultronvin jag och Linda .. eller okej Cicci drack väl lite ur boxen med .. men endå, det vart öl på krogen .. eller inte på krogen med vid krogen haha ..
Kvällen började ju med att Cicci jag och Linda satt hemma hos mig och fixade oss och drack vin hehe .. sedan ned på stan för att göra den pplanerade utgången verklig .. vilket den inte blev för Linda .. hon åkte hem haha .. och Cicci och jag kom in på krogen efter att vi gått förbi ALLA krogar innan .. haha .. så hamnade vi på skitstället hangloose .. och innan ni klankar ned på mig .. så vela Cicci gå till goya och då går jag hellre till hangan .. så jag övertalade henne .. och vi gick .. hon stannade inte länge innan hon övergav mig åt ödet .. helt ensam kände jag mig .. i sisådär 1 minut kanske hah .. innan jag blev räddad av Johan och Fref hehe .. satt där med dom och åt klubba och drack öl hihi .. dansade och härjade med dom tills krogen stängde .. då kunde vi inte bestämma om vi skulle på efterfest eller om vi skulle hem .. Johan drog på efterfest och Fref och jag mot bussarna hah .. han klev på .. och jag träffade Pidis som jag slog halvt ofrivilligt följe med till Frasses, där han och jag köpte oss ett litet barn .. hehe


Cicci med Bag in boxen haha

Linda

Alla kort kan ju inte bli bra eller hur hah

Fref und Me .. Någonstans bakom krogen haha

Se så vig vårat lilla dockebarn är haha


Ska ta och palla mig upp ur sängen tror jag, måste städa upp här det ser förfärligt ut efter igår .. sladdar överallt och handdukar på golvet .. kläder i fåtöljen .. ursh detta blir nog ett av dagens många projekt tror jag minsan .. haha

Maaaat



Sitter och äter en brun blandning just nu .. bestående utav jordnötssås och ris haha .. göttans säger jag då bara :D och jag lovar att jag kommer stå mig bättre denna kväll än vad jag gjorde under gårdagen hiih .. för nu blir det både jordnötssås och MAX iiih .. jordnötssåsen som både innehåller kokosmjölk och jorsnötter och jordnötssmör så haha riktigt fett och gott hihi .. men jag känner att det verkligen behövs om jag ska klara mig ikväller .. vill ju gärna komma ut på krogen ikväll då jag failade stort igår >< haha

Glasbanken ..


Sitter här nu .. tänkte springa till bussfan precis .. men så insåg jag att den gick för fem minuter sedan .. så jag får väl glatt vänta i tvjuofem innan den går igen .. inte hela världen precis men endå inte kul att behöva vänta, ska ned på stan och investera lite pengar på glasbanken tills ikväller, än så länge ser det ut som att det bara blir jag och Linda. . men vi får se om Sabiina släpper till eller inte haha det är något som vi helt enkelt märker medans timmarna går ..

ska nog förbi pappa med tror jag .. tycker att han borde investera lite pengar i mig .. för det behöver jag, han kan ju inte ge Richard pengar och inte mig, det går jag inte alls med på haha ..

Sitter här och känner mig sjukt ful men sådant är livet jag kommer inte sminka mig före innan jag ska festa ikväll huden måste ju få vila och andas .. okej att jag knappt sminkar mig mera än typ 1-2 ggr i veckan men endå .. jag orkar inte får jag väl skylla på eller liknande ..

Min hellokitty ballong är BÄST !! kolla bara .. flyger så jäkla bra efter snart en månad det är ju toppen hiih

Miss..

Saknar dig ju .. kom till mig .. :(

Kvällen ..



Var en rättså kul kväller igår faktist :P även fast den "slutade" tidigare för mig än för resterande .. pappa kom ju och hämtade mig när jag hoppade av bussen .. och körde mig till eskön ellerr iggön .. kommer inte ihåg där vi hämtade upp Lillebror och hans kompisar .. haha hem till bomhus för att släppa av dom och tvinga dom att skura bilen då en utav dom spydde ned sig och bilen i bak haha .. sedan blev det MAX för min del och efter det hem och sussa sött i sängen .. blev väckt strax efter 9 imorse utav att Carnie ringde, har en del luckor och hål från kvällen igår just nu .. hoppas att det kommer bli bättre efter att ha ätit något och pratat lite med Linda och sådant :D hiih
Ikväll blir det utgång .. igen för Linda och utgång för mig haha ...


Inte mkt bilder alls blev det men bjuder på några .. innan vi kom igång och glömde bort kameran :P



Kvällens



duger man såhär nudå ? eller okej håret är inte fixat ännu men det hinner jag göra .. ska komma på om jag ska ha det såhär eller om jag ska platta till det .. mycket svårt vädret som är kvart i sju får utvisa vad det blir för frisyr för mig ikväll haha


Tagga




Har fått på mig kläder nu .. var inte ens i närheten av det jag haft planer på att ha på mig .. haha men sådant är livet eller hur ? bara benen kvar att klä men det gör jag de sista innan jag går typ .. hiih .. ska måla mina naglar och pilla lite mera med sminket nu bara innan resterande festfolk blir klar så att jag kan börja häva alkohol som kvällen är planerad :D

090904



Har duschat och sådant nu .. måste klura ut hur jag ska göra med håret och sminket framförallt .. haha .. sedan kläder och skor .. jag har börjat tveka så himla mycket utav de kläder jag tidigare tänkt .. blir helt galen ..


Detta måste jag göra idag !

  • Måla naglarna
  • Torka håret
  • Platta håret
  • Fixa håret
  • Välja kläder
  • Köpa läsk
  • Ladda kameran
  • Sminka mig
  • Välja skor
  • Bestämma mig för vilken väska


Detta borde jag göra idag !

  • Åka in till stan (alkohol för imorgon+ kläder)
  • Plocka lite på mitt rum
  • Äta något
  • Förlåta ..
  • Leta reda på min jeansjacka


Kanske borde tvinga mitt hår att köra på mittbena idag ja .. undra hur de kommer se ut på mig .. haha en sak är dock säker .. jag kan inte ha håret helt plattat idag det är inte de minsta idé att ha det, då vädret ute är skit verkligen skit .. jag förstår inte ens hur jag ska överleva ditresan i mina bara ben och sådant .. Linda och jag har ju kommit på att vi ska trotsa vädergudarna och vägra inse att man fryser .. så när vi festar är det bara ben som gäller i klänning och kjol enda tills vintern kommer .. och det är långt till vintern, det vet ju alla ..

Känner att jag måste ta och göra ett litet ryck här nu .. måste hålla undan vissa känslor annars kommer denna dag inte gå som planerat .. skippar att äta tror jag med . kommer ju äta skit inatt påväg antingen till krogen eller hem från den så .. då behöver jag ju inte massa onödigt i magen innan .. äter man inte så ser man smal ut och det är precis det jag behöver göra idag .. vem vill se ut som en tjockis liksom ? inte jag .. !




Hemkommen nu



nyss kommit hem från en tok tur med Tussen . haha trodde ja skulle dö :o Nejdå ;p men endå .. letade sönder oss efter serpentiner .. har folk slutat använda serpentiner och ballonger när det ska firas saker eller ? :o

idag ska jag höra om det är någon som behöver mina tjänster innan jag åker in till gefle stad .. annars far jag in självler haha ..

Mitt öga är inte bättre .. inte det minsta :(



'Varför gör du såhär mot mig för ? :(

..



Jag orkar inte mera.. =/

Vad har hänt med mitt öga ?





Läskigt eller hur .. eller både läskigt och äckligt heter det minsann .. och ont som tusan gör det med .. och jag som ska festa på fredag .. med detta öga går det tusan inte !! jag måste fixa det .. men jag vägrar gå till HC .. där har jag varit så mkt på sistonde .. 

Ah .. just ja .. kan man ha håret typ såhär .. om jag ska festa .. jag orkar inte ha de lockigt och inte heller rakt .. detta är väl ett bra mellanting ? .. något jag dessutom bara haft en gång tidigare när jag festat haha ..

mitt hår är inte gult som de ser ut på bilder måste jag påpeka ! fast just på denna ser de inte så gult ut .. ser mera ut som senap .. typ brun/gul .. :s knäppt .. aja bara jag får tummen ur arselet så ska jag minsan ta och fixa till mitt hår en aning .. både saxa av det och färga det till en mera höstig färg hiih ..

AJ






Aj aj aaaaaj .. säger jag bara .. hatar detta .. hela muskeln är spänd och gör ont somm tusan ..förstår inte varför de alltid ska göra så himlans ont .. blir det aldrig bättre ? det är typ värt att sluta med dessa sprutor som jag tjatat till mig i något år nu .. bara för att de gör så ont när jag tagit dom .. men vad ska jag då ha ? piller funkar inte för dom glömmer jag .. och stav är inget bra alternetiv för då gick jag upp så förbaskat mycket i vikt så det är helt sjukt .. och sprial never ever säger jag .. då ska jag ha fött mina barn innan .. antar att denna spruta är det enda alternativet då ? eller någon som har tips på vad jag annars kan använda ? och säg inte kondom .. för det är inte för oönskade graviditeter som jag använder previtivmedel utan för min förbannade mensvärk som jag har de få gånger jag har mens.. vilket jag typ inte längra har då jag slarvar med både mat och sömn .. men när jag väl hade min mens så hade jag en förbaskad mensverk varje månad ... vilket jag verkligen inte klarar av .. så som sagt åter till saken .. ett tips på vad jag har för alternativ .. eller får jag stå ut med värk i rumpan en dag ca var tredje månad ?



Idag



idag har jag varit till Ams och fått min jäkla lapp påskriven, har även flängt runt på staden med Linda, fikat och köpt present till Tessan som fyllt år .. hoppas att hon uppskattar denna, då vi har upplevt att förra födelsedagspresenten hon fick av oss inte alls kom till hands, men men sådant är livet eller hur? alla har inte samma humor och standard som vi haha ..

Jag har dessutom varit duktig nu känner jag .. eftersom att jag redan kommit på vad jag ska sätta på mig på fredagskvällen haha .. bara skorna som är lite oklara än så länge men annars så tror jag nog att det blir detta .. har två olika val .. så något av de blir det om jag inte mot förmodan skulle hitta något nytt på stan .. vilket jag inte tror är speciellt troligt då vi flängt runt idag och jag inte hittat det minsta som intresserar mig haha .. förutom en "skinnjacka" på Lindex barnavdelning .. men den får väl vänta antar jag haha .. tror det blir en midje kjol och ett linne till det .. eller så blir det en vit känning .. high heels och en svart liten väska till det .. ska även höra med sabiina om hon har min jeansjacka hos sig eller om jag kanske tappat bort den helt och hållet :o
Frågan är dock .. ska jag ha bruna , blåa eller kanske svart/bruna Heels på mig ? alla är ju självklart minst 10 cm klack så det är ju inga problem .. men vilken färg :o svårt val detta .. tur att det är onsdag idag så att jag har några timmar på mig att bestämma vad som hamnar på mina fossingar .. hihi

Faan .. nu börjar jag fundera på om de kanske inte blir shorts istället :o ser att mina ljusrosa jeansshorts skulle passa bra fint till min mönstrade rosa stora tröjliknande sak som händer på garderobens framsida .. ojoj .. är jag tvungen att kolla på mina kläder just nu .. kan jag inte göra det till någon annan helg .. nej Hanna ska vara smart nog att blänga på kläderna nu redan .. ursha. . på lördagen om det blir något festligt då .. ska jag vara lite mera rockers i varje fall har jag bestämt mig .. svart och skinn och jeans är det som gäller för den kvällen .. men nu är det ju fredagen som blir lidande här .. ..
Undra om jag ska sätta på mig alla olika kobinationer och mms bomba Linda så får hon heltenkelt bestämma åt mig .. kanske bäst det .. att liksom låta någon annan sköta grovjobbet haha


£@¤%&&=I¤=#¤=I%=5



Helvetes Bervbärare . vad är det för fel på er ? har ni tappat bort mitt brev och paket eller ?

Mamma och jag beställde våra saker samtidigt .. SAMTIDIGT !! hennes saker kom endå i onsdags .. nu en vecka senare har mina inte kommit ännu .. vad är problemet .. det står att inget av de jag beställt är slut till och med .. jag börjar bli less jag behöver muntras upp jag behöver ju dessa söta skor .. förstår ni inte det ? !

Jävla Fluga



Just nu hatar jag flugor .. jag tål dom inte dom förpestar min vardag .. eller inte alla flugor men just denna fluga som bestämt sig för att göra mitt liv surt idag .. den flygre omkring och sitter på skärmen .. men vi har en deal denna fluga och jag .. sitter den inte ivägen för mig .. så låter jag den vara .. rätt bra deal va .. ? menar jag brukar tycka flugor är rätt fascinerande jag vet inte varför .. men jag bara tycker det ..
Men just nu är det endå jävla förbannande flug fan ..

Ont i ögat har jag ännu och ingen post har det hunnit komma så det finns inget som kan munta upp mig dag för tillfället .. :/ livet suger apa just i denna minut jag hoppas och jag vet att det kommer bli bättre snart självklart blir det det ..

Sitter här med en fin turban gjord utav min handduk just nu .. och överväger på att plocka ihop på mitt rum lite .. slänga gårdagens kläder i tvättkorgen nere typ .. och kanske bara kanske ska jag orka bädda ihop sängen just efter jag skrivit klart detta med .. så att jag kan sitta i den .. för man kan ju inte sitta i sängen med kläder om den är obäddad .. det är helt fel så gör man bara inte .. inte jag och inte i min säng i varje fall, det har jag och Herr Greta kommit överens om som lag för massvis med år sedan .. så det så !
























Jag saknar dig varje minut ..

Vaken ..



Hur kan man vakna av att sketet sms .. som bara vibirerar ... ? men inte utav 4 samtal som både låter illa och vibirerar ? skumt det där i varje fall .. hade bett Carnie att väcka mig .. men ikke de gick inte för 4 samtal och annars så lättväckta Hanna vaknade inte så nu känner jag att dagen är lite smått förstörd hinner inte med det jag borde ha gjort nu på morgonen .. men det är bara att ruska av sig det och försöka fixa imorgon istället :)

Har ont i höger ögat har jag med jag typ ser suddigt på det och de gör ont .. ont som tusan är lite jobbigt då jag känner mig helt halvblind .. på höger ögat har jag nog bäst syn annars med för täcker jag ögat ser jag ännu mindre med bara vänster än vad jag gör med ett kaputt högeröga och ett vänster haha .. inte bra ..

ska väl ta och traska upp ur sängens sköna nu varma vrå här jag .. måste ned och dricka lite saft hihi .. ta en dusch och leta reda på lite väl behövda papper till senare idag måste jag med göra ..
Idag ska jag tok hoppas på att posten kommer med något roligt till mig med ! har ju väntat i en evighet nu känns det som på min tröja och mina skor så nu känner jag att det är dags att dom kommer till mig ! vill ha mina söta höst/vinter skor nu när jag kollar ut det vill jag verkligen hiih .. och en tjocktröja skulle ju inte heller sitta fel, nej klart de inte skulle göra de ..
Beställde lite saker igår med .. först smink och så med mamma från yves haha .. sedan en kofta och en weekend väska från Halens haha .. jag måste verkligen sluta beställa saker hela tiden är ju tokfattig ja :p så fort mina pengar kommer in på kontot försvinner dom bums bara för att jag sitter och beställer kläder heeeeela tiden haha ..
Jag måste ha ett jobb snarast .. helt NU ! okej jag skickade ut lite ansökningar igår .. men det är väl inget som jag kommer få har jag på känn utav .. så är det någon där ute som känner för att ge mig ett jobb eller vet något som skulle passa mig .. hojta till jag är portabel .. behöver alltså inte vara här i gävle .. kan likagärna vara nere i typ örebro eller sådant .. ett jobb är ett jobb så..

ska ta och åka till mormor med måste jag göra har sjutit upp det alldeles för länge .. och när jag väl är där ska jag passa på att skriva ut lite cv:n kanske lämna till någon butik vid henne ..


Klappat och klart..



Sisådärja .. nu har jag änterligen skickat iväg min mobil .. eller skickat iväg och iväg .. jag har lagt den i brevlådan så att den kan bli iväg skickad :D hoppas dom fixar mitt lilla problem .. och fort ska de gå ! :D hiih Creed till mig nu va :D för det tog ju bara någon vecka .. två kanske eller sådant .. :o jag börjar få abstinens nu efter min sony snart så går jag till sabiina och hämtar min andra mobil haha

appropå sabiina så ska jag ta och ringa henne igen nu .. haha ..



Less som bara den..



Jag får inte mitt firefox att funka .. jag har avinstallerat och installerat det åtskilliga gånger nu men inget hjälper nu kan jag inte ens få det att starta .. snälla vad fan är problemet liksom ..

Har nyss sagt hejdå och godnatt till den trötta andra människan .. nu sitter och jag kollar på happt tree friends haha lite kul ska man väl ha en ensam förstörd natt liksom ..


RSS 2.0