Dag 5 – Vad är kärlek.



Dagens inlägg på min lista, jag missade igår.. Dumt nog och jag som var så duktig att jag till och med knäppte kort på det jag åt! jag åt pasta med kycklingsås ! låter inte så fancy men de är kanonens !

Idag ska vi prata om kärlek står det. och vad är kärlek ? för vissa är det svårt, för mig är det dock enkelt jag kan beskriva det med några ord alla har sin egen betydelse. Patrik, Sabiina, Linda Cicci.. Någon som förstått hur jag beskrev den kärleken ?

Kärlek till vänner är något helt annant än kärlek till den man är tillsammans med,  mina vänner kan jag inte leva utan, eller kan det kan jag nog men jag vet att det skule bli otroligt svårt och jag vill inte det

Min kärlek till min pojkvän är inte heller så svår, jag vankar upp och känner en sådan glädje varje morgon för att han finns där intill mig, jag lägger mig och känner hans nähet.. jag blir glad av att tänka på honom jag blir ledsen när han är borta och så vidare.. Jag tänker på patrik konstant!

det är kärlek.


Sry för ett mes kort inlägg, men jag är trött sjuk och måste upp och jobba i snöstormen som vi har haft igen ännu en dag utomhus.

LÄNGTAR.


SEGA VECKAN

 

Tisdag tisdag tisdag!!


Dag 3 – Mina föräldrar.




Jag har en mamma och en pappa som dom flesta andra.

Mina föräldrar skilde sig i somras, efter att ha varit särbos sedan november 07. Tillsammans har dom två barn jag och min lillebror, mina föräldrar träffades när dom var i min ålder ungefär. Eller mamma var runt min ålder pappa som är ca 7 år äldre än henne var ju självklart inte i min ålder, nu blev det lite rörigt här.

Jag bor inte med någon utav mina föräldrar utan båda två bor i södra bomhus ca 2 gator ifrån varandra, Jag flyttade med min mamma när hon flyttade ifrån min pappa 07. Min pappa bor kvar i mitt barndomshem eller hur jag ska säga..
Jag träffar ingen av mina föräldrar speciellt ofta, min mamma vill jag inte riktigt träffa då jag känner att jag inte orkar med henne, det räcker med att hon ringer mig en 10 gånger om dagen, okej nu överdriver jag! men helt seriöst så ringer hon mig 4-5 gånger om dagen, har hon inte ringt mig på en hel dag så blir jag helt orolig över att hon måste ha dött eller liknande eftersom att jag är så van att hon ringer, jag är van att ta hand om min mamma då hon har diabetes och hon har haft det i hela mitt liv. Sedan hon var 11 år har hon haft det så.

Min pappa träffar jag oftare än vad jag träffar min mamma i varje fall, men ska jag vara ärlig så ringer jag honom 9/10 gånger då jag behöver något eller vill ha sjukts eller hjälp, jag vet att min pappa alltid är där för mig och att han skulle gå genom eld om det så behövdes för min skull.

Min pappa fyller dessutom 55 år i år, den 28 december för att vara exakt.
Min mamma fyller 48 år om 140 dagar, så är det någon som kan räkna ut när hon fyller år?



OTH

ÅÅH Någon mera än jag som känner igen rösten på gubben som Quinn söker upp ? :D ÅÅÅH Spännande !! :D


EN VECKA KVAR.

"After the incident in the car, Dan issues Marti an ultimatum – either admit she has feelings for him or their friendship is over. Marti drags a depressed Savannah to a BBQ to help lift her spirits. Savannah drinks a little too much and decides to flirt with the DJ, which puts her in a compromising position later that night."


TIPS

 

I förrgår tror jag det var när älsklingen och jag var på stan, så var vi inne på åhlens och där hittade vi detta till xbox, hur kul som helst är det. precis som buzz som finns till någon annan konsoll vilken jag inte riktigt kommer ihåg just nu men det är inte viktigt. Utan det viktiga är att jag visar er detta fantastiska spel. Det passar perfekt nu när vi typ har snöstorm eller så här uppe, det var dessutom riktigt billigt, 199 kr för spelet och 4 kontroller hur perfekt är inte det ? det är ju som hittat eller hur.

Nu gäller det bara att hitta flera spel till detta.. så att vi inte spelar slut på detta :D


TÄVLAR

Jag tävlar om en personlig almanacka  från Personligalmanacka hos Matilda.
Var med och tävla här du också!


JULBAK

Idag så har dagen bjudit på lussekatts bak för min del!


Säger ni lussebullar eller lussekatter ?


SLUTRESULTATET.

 

 

Här har vi resultatet utav Patriks snaggning igårkväll :)


Dag 2 – Min första kärlek.



Jag vill nog faktikt helldra skriva om min nuvarande kärlek, den som är min stora min största sådan!
Han heter Patrik Gustav Eriksson och är född och uppvuxen i Högdalen i sthlm, han är 24 år gammal och fyller 25 i mars 2011.



Igår så snaggade han håret för typ andra gången i hela sitt liv, han är väldigt lång och bryr sig inte om mina fjantigheter utan låter mig få som jag vill i 9/10 fall, vilket jag verkligen uppsakttar.
I början utav januari i år så flyttade han upp hit till gävle och bor tillsammans med mig i våran lägenhet här i gävle på öster.
Han pluggar på högskolan i gävle något som har med data att göra, vad vet jag inte rikigt om jag ska vara ärlig..

 

Vi träffaes på sommaryran här i gävle augusti 09, då han jobbade och jag var där och letade efter "margits remmar" tillsammans med Sabiina. Han sålde remmarna och vi handlade dom, jag bad han säga annanas och konstaterade att han kom ifrån sthlm, vi stannade och pratade med honom och åkte även tillbaka dig resterande utav dagarna som yran var.

När den var slut så skulle han stanna i gävle några dagar då han hade kompisar här. Vilket resluterade till att han var med mig måndagen och tisdagen så missade han bussen, så då sov han över hos mig på onsdag morgon så åkte han tillbaka till sthlm. Då trodde jag att jag aldrig meraskulle träffa honom men tjii fick jag, för han kom tillbaka på fredagen och helgen därpå och så fortsatte det.

Den 13 september bestämde vi oss för att vi nog var tillsammans ändå och sedan dess är det han och jag.

 


Min första kärlek därimot heter Hans Edvin Tommy Vrede, och han har jag kännt sedan jag var liten typ. Vi var först tillsammans så att säga ett tag slutet på nian sommaren mellan nian och ettan, sedan började jag träffa honom igen höstan 07 och vi höll ihop, med våra kullar och dalar till våren 09.


 


 

 


OJOJ



Patrik har inget hår kvar !!




När vi kapat av hela kalufsen så gott de går med sax !



Koncentrerade ? eller vadå :D


Det slutgiltiga resutlatet får vänta. Han springer runt med mössa nu så, det är lite komiskt att jag skaffar mig längre hår och älsklingen kapar av allt sitt :)

DAG 1-Presentera mig själv


Okej nu kör vi..

Jag är urusel på att berätta om mig själv men om jag bara skriver så så ska vi nog se att det funkar..

Jag är en tjej på 22 år, jag föddes 24 februari 1988. Här i gävle 15;28 för att vara exakt, jag skulle egentligen ha hetat Frida eller Malin till och men kanske Kristine men jag heter inget utav dessa namn då min pappa fick frågan om vad jag hette så trillade namnet Hanna ut sådär helt naturligt, Anldeningen till att det blev så är för att min Farmor som dog vintern-87. Enbart pratade med magen Hanna ända sedan hon fick reda på att hon skulle bli farmor, och sagt och gjort de blev en Hanna med. Slut mom det nu.

Mina allra tidigaste år växte och frodades jag på ubergstrassen 87 tror jag, som ligger i sörby här i gävle. Jag bodde där med mamma Lisa och pappa Tusse ( Inge ).. Några år senare så fick jag en lillebrorsa på ingång En Richard som mamma är lite bitter på mig ännu idag då hon promt velade att han skulle heta Erik. Men eftersom att de inte funkade allt för bra för min mamma även under denna förlossning så var det tydligen mig som dom frågade, Så då var vi 4 stycken i familjen En Tusse, Lisa, Hanna och nu en Richard han är Född den 6 februari 1992.

Vi flyttade till Södra bomhus i augusti eller slutet utav juli 92 till det radhus där jag växt upp helt och hållet, jag gick på dagis nästan brevid där jag bodde på Soljulet och där gick alla mina kompisar med. samma tjejer som gick på dagis med gick jag i samma klass med hela grundskolan.  Men få se dagis på soljulet, Låg och mellanstadiet på björsjöskolan och sedan av till källmurskolan där jag gick högstadiet, och när vi ändå är inne på just högstadiet så kan jag säga att det inte var den ljusaste historian i mitt liv, eller de var väl både och antar jag. I sjukan så blev jag mobbad samtidigt som jag var en überfjortis som drack och härjade på helgerna. 8an så fick jag för mig att jag skulle satsa på skolan och de tycker jag nog inte att jag gjorde, då jag för det mesta hängde på fritidsgården Humlan.

I nian så började jag med eldslukning och lite sådanna saker, jag började umgås med lite annat folk och hade "the time of my live" trodde jag då. jag har inte så mycket att säga om nian tror jag och sabiina träffades och började umgås konstant, jag tältade, festade, åkte moppe, skolkade, och gjorde väl allt som man gör i högstadiet. jag gick ut nian en klockren dag i juni 04 och festade med alla mina vänner på det obligatoriska stället när det gäller sådana saker i gävle. Boulongerskogen.

Gymnasietiden, Två dagar innan uppropet skulle ske så satt jag hemma hos Skoog och umgicks med honom i källaren. Då min telefon ringer, och jag svarade det var mamma som ringde och sade att det var någon som hade hoppat av handel och administration. ( Vilket var det jag velade gå ) dock så var det mitt andra val. Jag hade valt att gå barn och fritid vilket jag är otroligt tacksam över att jag inte gjorde, då jag träffade kärringarna till lärarna när Sabiina gick där ett kort tag. Men åter till saken dom hade ringt från handel, vilket innebar att jag skulle nu gå på Borgis. FY fan vad bra!
Dagen till upprop kom och jag var så sjukt nervös jag hatar att vara bland massor av folk visst det går mycket bättre nu men då gick det inte alls, Skoog nästan bar in mig i aulan, och när mitt namn ropades upp så var det han som fick hjälpa mig att räcka upp den då jag var för skraj för att våga själv.

Jag var sjuk andra dagen i skolan tråkigt nog, men när måndagen kom så träffade jag en utav dom bästa människorna jag har i mitt liv idag! Linda utan henne hade jag nog inte överlevt att gå till skolan,. då jag själv är alldeles för lat för att göra det.
Jag tog studenten en halv varm juni dag 07.

Fram tills idag de tycker jag vi kan skippa, det är faktiskt så att jag inte orkar skiva allt för mycket mera.

Så kort och gott om mig själv, Jag heter Hanna är 22 år gammal och bor med min Älskade Sambo Patrik och våra två bråkstakar till katter Gizmo och Sheldon. Vi bor här i gävle och flyttade in i våran lägenhet i januari 2010. De är bland de bästa beslut jag har gjort i mitt liv och jag är så tacksam varje dag över att jag har Patrik i mitt liv.
Min favoritfärg är rosa och jag pluggar för tillfället webdesign en lektion i veckan på marknadspunkten.

Ledsen för ett inlägg med Noll bilder i men under min fjortis tid och allt sådant var de inte så himlans vanligt med digitalkameraor, visst jag jag bilder. Det är bara det att dom ligger hemma hos mamma och pappa och så har jag i källaren här.

JAG SKA BÖRJA MED.



En sak jag hittade i PetrasBlogg. Det är en liten lista som man ska använda sig utav i 30dagar när man skriver inlägg, eller ja såklart inte varje inlägg men ett inlägg om dagen ska vara från denna lista. Det verkar som en bra sak för att få igång bloggningen min igen.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag idag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

JAG KLARADE DET.



Nästan i varje fall..


Jag misslyckades med att fixa klart håret..

Jag får ta och traska in till Stan imorgon och köpa mig lite mera tråd så ska vi se att det löser sig.

Handlingen, blomman, och mig själv är avklarat eller tjaa nästan hela jag, mitt hår ser förjävligt ut. Min hårborste är poff borta så jag ska passa på att köpa mig en ny sådan imorgon med.

METERLÅNG



Matlistan idag för patrik och mig blev hur lång som helst.


Jag var lite halvorolig ett tag att vi inte skulle få in alla kassar i bilen, men de gick galant det massor med plats över dessutom. Min pappa måste ha en bra bil han som har så stor plats, det blev väl ca 12 påsar och utöver det massa toapapper och kattsand. Nu har vi så att vi klarar oss ett bra tag framöver med grejor, behövs bara handla lite sådant som tar slut fort som mjölk och juice.

Hur skönt som helst att ha katterna hemma är det med!


SAFFRANSKOLA



Detta Goda fynd hittade jag i en av godisbodarna i gamla stan på julmarknaden i stockholm!
hur goda som helst, dom slår lätt pepperkakskolan med hästlängder. Perfekt sega som alltid när det gäller margits godis dessutom.
Utöver kolorna så införkaffades det blåbärsmarmelad, nougat kryddor och polkagriste.


PÅ AGENDAN



Idag på agendan står det följande:

  • Fixa med Löshåret ( halvfärdigt min tråd tog slut )
  • Skriva Matlista
  • Få pappa att köra mig så jag verkligen kan stoghandla
  • Hämta Kissarna hos mamma
  • Städa här hemma ( De blir dammigt fort om man är borta en helg )
  • Plantera om åtminstonde EN blomma!
Och sist men ändå viktigast Duscha så att jag är fräch efter städningen !

IN MED DET NYA..



Och ut med det gamla!





Det kanske inte syns på bilderna men de nya löshåret är någon nyans ljusare än det gamla!
Så skönt med nytt hår, alltid så känns det så otroligt fräsht med nytt hår!
Jag passade på att köpa mig nytt nu i helgen då jag ändå var sysslolös i hufudstaden.

<3



åååh Fick ett väldigt trevligt samtal vid 8 tiden imorse !


Och nyss så fick jag ett ÄNNU bättre samtal !

GRATTIS SABINA OCH ROGER !!


TRÖTT



Just nu ligger jag i Jockes säng..

Killarna sitter framför tvn och spelar tvspel, något fotbollsskit!
Medans jag ligger här har uppdaterat mig lite om Sabiina och skött alla travian konton jag har hand om för tillfället.
Ikväll så har vi lagat mat och ätit de GOTT och så har vi bara suttit och snackat jag, Jocke, Patrik och Alex ytterst trevligt, jag hade ju tänkt att jag skulle ha tagit med mig left4dead2 hit och spelat men klant som jag är så glömde jag spelet hemma i geflestad.

Nu håller jag i varje fall på att somna och de vill jag inte! jag vill inte somna innan dom ska lägga sig, gör jag de måste jag ju sova ensam :( och jag föredrar att dela sängen med någon om jag ska tala sanning! sedan spelar de inte så mycket roll om de är en vän eller en kärlek bara jag inte sover själv.

Imorgon så blir det julmarknad för älskligen i gamla stan! jag vägrar åka in dit till halv 10 imorgon bitti utan åker nog in senare när jag känner för de.

SOFFLÄGE



Jag kan inte fatta de..


Igår så åkte vi och lämnade katterna hos min mamma eftersom att Patrik ska till sthlm i helgen och jag som hastigast igår bestämde mig för att följa med, när vi väl har lämnat kissarna och så hos mamma så får vi ett sms utav Jocke där han skriver att vi gärna kan ta med kattena för han saknar dom :p Mycket gulligt, väldigt tråkigt att dom inte längre befann sig hemma hos oss då bara.
Natten har varit gudomlig, jag har fått sova med bara en Patrik som väcker mig lite då och då istället för tre som väcker mig så är de bara en! så det har varit Wounderful kan jag lova. Imorse så var de inga katter som hoppade kurrade och skrek på mig utan bara en Patrik som pussade på mig. Mys!

Nu ligger jag dock i soffan och är alldeles ensam här hemma, ska strax ställa mig i duschen och börja planera packningen för helgen. Och nu inser jag att jag saknar mina katter. Väldigt mycket dessutom, dom får denna tomma lägenhet att inte verka så tom längre.

Men ah, vad behöver jag ha med mig för en helg borta? Går det isbjörnar på gatorna i sthlm med eller är det bara här uppe ?
Det måste jag ha reda på innan jag lyckas packa.

BANAN MACKA



Är det någon av er där ute..

Som har testat att äta rostad skogaholmslimpa som man brett smör på och skivat banan över ?

Det är HUR gott som helst måste jag bara påpeka i så fall!

LISTA.



Jag tänkte vara snällis och dela med mig av en liten lista utav bloggare som jag läser Dagligen!
Det är ingen speciell ordning på bloggarna utan bara de jag läser varje dag :)

Jag läser olyckligt nog hur måga som helst till bloggar, men jag orkar inte skiva ned alla. Det är ändå ingen som skulle orka kolla igenom alla bloggar som jag länkar om jag skulle länka ut alla som jag läser. Men dom som står med här i min lilla lista är dom jag kollar flera gånger om dagen varje dag oavsett.

Ö N S K E L I S T A

 

Några utav alla saker som står på min inte så realistiska önskelista men vad som ändå finns där, skönheten med julen är att man kan önska sig det man vill.. Man måste bara vara klok nog att inse att det inte alltid blir som man vill och att man inte kan få allt man önskar sig alltid.


BIO




Lite kommande filmer på bio som jag vill se!


Easy A - I efterdyningarna av en liten vit lögn om att ha förlorat sin oskuld, upptäcker ordentliga high school eleven Olive Penderghast att hennes nya bad-girl image har en uppsida: hon blir äntligen uppmärksammad. Olive bestämmer sig för att exploatera sitt ”slampiga” rykte för att öka sin sociala status. Premiär 25/12-10

Yogi björn 3D - Yogi, Bobo och alla deras vänner kommer att kastas ut från det enda hem de haft. Med den största utmaningen någonsin måste Yogi bevisa att han verkligen är "smartare än den genomsnittslige björnen", och han och Bobo måste slå sig ihop med sin svurne fiende Skogsvaktare Smith för att hitta ett sätt att rädda Jellystone Park från att stänga för evigt. Premiär 28/1-11

Trassel 3D - Flynn Rider, träffar av en slump den blonda tonåringen Rapunzel som har livslångt utegångsförbud och är fast i ett högt torn. Mötet är början på ett hårresande äventyr som innehåller en snabb polishäst, en överbeskyddande kameleont och ett läskigt gäng banditer. Premiär 4/2-11

Jägarna 2 - Det har gått 15 år sedan Erik i all hast tvingades lämna sin polistjänst i Norrland. Nu 15 år senare bor han i Stockholm och har lyckats bli Riksmordkommissionens bästa förhörsledare. Premiär 16/9-11

Detta är NÅGRA med betoning på några .. filmer som kommer ut under den närmsta tiden som jag vill se !
Självklart så ska senaste pirates filmen läggas till lika så twilight, Harry potter, Smurfarna och många många flera!
Jag satt och kollade i bio tidningen innan filmen började och jag kan ju lova er, Ingen kommer kunna bli besviken på dessa kommande filmer

HARRY POTTER



Filmen var wonderful..


Jag kan inte fatta hur 2,25 kunde gå så fort som det gjorde!
jag blev ledsen när filmen slutade för den kunde inte ha slutat på ett bättre tillfälle enligt mig, Så härligt att filmen är i 3D nästa! Fast jag är samtidigt lite oroligt då de även kan förstöra massor, Jag tänker inte berätta något om filmen för dom som inte sett den. Sedan dom som ser den har väl antagligen läst böckerna med, fast nej jag säger ändå inget annat än SE FILMEN.

Jag längtar som en tok tills nästa film!

IKVÄLL

 

Som jag har längtat efter denna film!

Jag har inte ens sätt första delen och jag längtar redan tills nästa ska komma ut!

Fast på ett sätt så gör jag det ändå inte, eftersom att det betyder att det aldrig mera är någon harry potter att se fram emot :(
Tur att jag har mina böcker och att filmerna finns !


SEGT



Just nu gör jag inget alls..

Jag ligger på soffan med min rosa übersköna sparkdräkt och har skitont i magen. Smärtan började igårvkäll när jag lade mig och de känns som en kniv i magen, och nej jag vet folk tänker nu genast - mensvärk - men nej inte de, det vet jag för jag vet hur min värk känns nu och jag vet hur min mensvärk känns.

Jag är i varje fall otroligt seg och kämpar för att hålla mig vaken, det är inte allt för lätt och jag vet inte riktigt det är mycket möjligt att jag skulle ha lättare att hålla mig vaken om jag reste mig upp och inte längre låg i soffan, men jag orkar inte.
Jag sov väldigt dåligt inatt älsklingen och jag gick och lade oss sent, och jag somnade väldigt tidigt imorse. Vi har en fläkt som man vrider igång på 120 minuter. Den hann dö och jag hann virda igång den och den hann dö igen innan jag somnade.. Fläkten var tyst ett tag innan jag somnade de vet jag. Sedan när älsklingens väckarklocka ringde klockan sju kändes det som att jag precis hade somnat, Jag är inte så dum så jag verkligen tror att jag somnat strax före sju imorse men jag kan säga såhär .. klockan var runt 4 -5 när jag stängde mina ögon för sista gången. Och det är inte Okej om jag får säga det själv. Kan jag inte sova inatt måste jag lösa detta på andra sett för sova MÅSTE jag ju göra!

MÅNDAG



Jag klev precis ut ur en het dusch..

EN utav alla bra saker som faktiskt är med just Måndagar är att det är så himla skönt att börja veckan med att göra med extra fräsh. Har tagit mig själv en lång het dusch rakat mig fixat ögonbrynen och smörjt in mig med olja, härnäst på min lilla lista av att göra med mig själv är att smörja in mig med Dove så att min lilla färg jag har på kroppen inte försvinner.



Senare idag så ska jag bege mig till arbetsförmedlingen för att lämna in några ynka papper, jag förstår inte riktigt hur jag kan behöva gå ut i detta skitväder för att lämna två papper!
Men ah jag antar att de måste göras.

Nej nu blir de att smörja sig så att jag kan klä mig och slippa ut ur denna handduk som börjar bli alldeles för fuktig nu.


HELGEN



14 månader med älsklingen igår .. :)

90210


GODMORGON.



Uppe med tuppen eller näääe ..


Men nästan åtminstonde om man räknar med hur lite jag lyckas sova på nätterna, så tycker jag det är ett under att jag klarar dagarna.
Jag beundrar verkligen alla mammor som får vara uppe på nätter med både skrikande och hungriga barn, för att sedan kliva upp när deras skrutt vaknar på morgonen. Det är ju helt sjukt hur duktiga dom är. Och jag som tycker att jag själv är duktig som sover en två tre timmar och sedan kör på hela dagen.. Det är inget emot vad alla mammor får kämpa sig igenom.


UPPRÖRD





Varför är jag en sådan mes ?

Jag kan inte ens kolla på Jims värld utan att bli tårögd .. det är för fan en komediserie !
Jag grät hur mycket som helst -första filmen alltså- Visst jag har alltid tyckt att de varit jätte sorgligt och tyckt så otroligt synd om honom varje gång jag sett filmen.. Allt ifrån hans lilla skrymsle under trappan till hans chockande glädje i rösten när han får höra att han fått julklappar. Åh jag gråter till och med när jag skriver detta.
Allt som är minsta sorgligt så kan jag inte hejda mina tårar SATC, Harry Potter ja till och med toystory 3 får mig att gråta. Jag känner verkligen hur mitt hjärta faller i bitar och jag gråter, om någon blir dumpad eller lämnad i en film eller serie så blir jag jätte ledsen.
Jag vill inte att det ska vara såhär, jag vill kunna kolla på vad jag vill utan att gråta. Visst är det brra att känna med i filmer och sådant men inte såhär mycket de kan jag inte tänka mig att det är.
Jag blir verkligen ledsen och kan inte hejda mina tårar det minsta utan dom kommer som floder verkligen stora krokodiltårar är det dessutom hela mina kinder blir alldeles blöta på under en minut.



TRÖTTSAMT



Jag är ensam och trött..

Jag vill lägga mig och sova fast jag kan inte, jag vill inte lägga mig utan Patrik så jag har bestämt mig att försöka vara uppe ett tag till.. Någon timma borde jag kunna hålla ut antar jag med tanke på att jag inte längre är trött så fort jag lägger mig i sängen.

Jag ligger dessutom och väntar på att The Vampire Diaries ska släppas för jag vill helst utav allt se det innan jag går och lägger mig. Fast ändå så vill jag inte det för då har jag inget att se fram emot imorgon och det vill jag verkligen ha. Speciellt med tanke på vad jag har att göra imorgon, jag ska tvinga Patrik att hjälpa mig med det. Det förtjänar jag eftersom att de var jag som hittade choklad bajs högen idag. Då är det inte mer än rätt att han hjälper stackars mig att tvätta rent eller hur, det är ju faktiskt hans katter med!


HARRY POTTER.



Älsklingen och jag ska gå på Premiären utav Nya harry potter filmen hade vi tänkt!
Ett litet problem bara, filmen börjar nästa onsdag och de är tills dess vi självklart har våra biljetter. Det är bara det att min älskling har aldrig sett Harry Potter filmerna, därför har vi de lite stressigt att se ikapp alla..

Igår så såg vi dock den första och den andra filmen. Vi hyrde båda två på Headweb Jätte smidigt och billigt var det dessutom. Det blir nog ganterat att hyra resterande filmerna där med. Frågan är bara när vi ska ha tid att se dessa resterande filmer ?


RYGGLÄGE



Jag ligger i soffan ..

Med datorn i knät så ligger jag här och dör av tråkighet. Verkligen tråkigt är vad det är, inte ens katterna är vakna för att leka med mig.
Och jag har inget att göra, Städa är de ingen idé att göra då det gjordes för någon knapp dag sedan, jag har inga serier att se och livet är allmänt tråkigt.. Jag ligger och kollar på klockan och väntar på att den ska ticka iväg lite.
Halv sju ska jag möta Linda! jag hoppas dock att älsklingen har kommit hem innan så att jag hinner säga hej åt honom innan han beger sig ut för att ha ännu roligare.

Han är nämligen på alborgen med sin projekt grupp och efter dom har varit där så ska dom till interpool och käka mat och spela biljard, sedan var de visst heartbreake och slick som gällde har jag för mig.

Jag och Linda däremot ska fika hade vi tänkt oss. Lite olämpligt för mig bara som bestämde mig för att påbörja en diet eller ett nyttigare liv i varje fall så sent som igår. Fast regler är till för att brytas eller hur? Nej men skämt å sido.. Det finns nyttigare saker att fika på och jag hade inte tänkt köra stenhårt på detta heller för då vet jag att jag kommer att ledsna. Om ni är snälla kanske jag skriver ned vad de är för något jag sysslar med och om ni är riktigt snälla så kanske jag skriver ned mina mått till och med. Hur många vill de ?

Nej nu ska jag knäppa på ett avsnitt utav Vampire diaries och längta tills inatt eller imorgonbitti då jag kan se nästa !



GG

 

Varför kommer serier bara en gång i veckan för, Hade jag fått bestämma hade alla serier gått åtminstonde en gång om dagen alltid !

 


HELLCATS


ETT TILL KLIPP

 

Imorgon så !! :D


JAG


JAG VILL



Helt seriöst så vill jag slakta Patrik långsamt och levande..


Jag förstår inte hur någon kan vara så klantig eller hur jag ska förklara det som han är det är sjukt faktiskt!

Jag kan ta allt ifrån början, de hela började i början av sommaren då han köper en ny mobil, en xperia x10 köper han för att vara exakt. Visst de funkar bra.. Tills vi är på Peace and Love och hans laddare går sönder, då måste han ha bränt sönder den i solen och hettan.
Vi lämnar in allt på lagning eftersom att de inte funkade trots att vi köpte en ny laddare. Dom löser problemet. Så där är allt kanon eller hur, Bara det att senare så åker han iväg för att jobba och då tappar han bort den nya laddaren till mobilen, tur för honom att paula var med och att dom hade lika samma laddare.
När han kommer hem så köper vi en ny laddare..
Sedan för ett tag sedan så åkte han och skulle jobba någonstans och sedan skulle han sova hos sin bror och träffa kompisar, Då blir de något fel på mobilen så att den inte går att använda.
för bara ett litet tag sedan så gick Usb ingången till laddaren sönder så då tog han den långa sladden vi har till vårat internet. Alltså har han en "ny laddare" igen..
Nu är han och jobbar och hans mobil dog igår på eftermiddagen. Och är det någon som kan gissa! vad som har hänt nu.

JO precis laddaren är trasig. Hur kan man ha sådan otur och klantighet? De hela kommer sluta med att vi spenderar mera pengar på laddare till denna mobil än vad den ens är värd.
Men till saken jag klättrar på väggarna här hemma och vill som jag skrev ovan slakta Patrik för att han är så klantig.. jag blir galen av att inte kunna få tag på folk!  Speciellt honom :(

Jävla mobiltelefoner.

HELT BEROENDE

Jag har totalt fastnat för en serie hur ny den är har jag ingen aning om de är inne på avsnitt 8 i säsong ett varje fall !
Jag tänker inte berätta alls om serien utan låter er se för er själva. Det är en serie helt i min smak.
Jag kan nästan lova att alla som gillar Gossip Girl och One Tree Hill kommer att tycka lika bra om denna.

Jag ger er denna länk att kolla in serien med .. Här står allt som kan tänkas behövas veta om serien ..





UTNÖTT



Jag har hittat en hemsk sak ..

Mitt eller ja vårat vardagsrumsbord är utnött, vi har lyckats nöta ut vardagsrumsbordet där i har musen till datorn. Färgen ser lite kontstig ut när man kollar på det i dagsljus märkte jag idag, när jag torkade av bordet, inte alls roligt menar vi har inte haft bordet ett år ens ännu och redan så har vi nött ut de!
Fast jag antar att vi kanske får skylla oss själva och köpa en musmatta nästa gång vi köper nytt bord. Som borde bli nästa gång vi är på IKEA och dom har borde jag vill ha inne, konstigt nog så har de varit slut i just den färgen jag vill ha några gånger när jag varit dit.


JAG VET



Min blogg suger för tillfället det gör den verkligen, men de är bara det att jag inte är på mitt bästa humör, jag är totalt nere och känner mig ensammare än ensammast. Och Patrik är inte hemma, han är i eckerö och jobbar, tydligen så går det inte ens så bra för honom.. men ah. Jag ligger i varje fall hemma med datorn i knät och glor in på skärmen. Jag spelar lite Travian och kollar på Vampire diaries just nu ser jag avsnittet Rose för 3dje gången sedan de släpptes inatt. Jag och älsklingen såg de innan han åkte vid tre inatt, vi satt och väntade på både big bang theory och vampire diaries jag kan ju lova att de helt klart var värt att vänta på i varje fall!

Men åter till saken, jag är inte på mitt bästa humör jag är låg och ensam, och jag vet inte vad jag ska göra åt saken. Idag så ser jag ingen inspiration till att leva livet, jag vill bara bädda ned mig i sängen och sova ett dygn eller två tills hjätat mitt kommer hem.

Jag har inte ens orkat fixa klart håret, skulle behöva gå och köpa lite hårfärg då de inte alls blev som jag velade ha det igår när jag färgade det. Men jag orkar inte så jag antar att jag får gå med håret såhär ett tag i varje fall. Det är bara dumt att slänga och färga håret tre dagar i rad, så jag kan gott vänta, så som jag ser ut nu har jag gjort förut så det är inte så farligt.

Jag antar att jag slänger in någon bild när jag orkar fixa skallen och ansiktet. för just nu ligger jag ännu i pjamas brallor och sovtröjan så..

KATERINA

 

Åh varför kommer det bara ett avsnitt i veckan för :(

Jag borde spara på mig en hel säsong och kolla på så att jag slipper dö av längtan varje vecka!


MINNEN

 

Kollade nyss på The Ana Gina Show och hörde denna låt, de är första gången på många år som jag hör denna låt och fan vad den väcker minnen hos mig. Saker jag trodde att jag förträng för livet kommer upp i skallen som att det var igår dom hände, både bra och dåliga minnen kommer fram måste jag erkänna.. Dock är det mest dom dåliga som jag minns bäst. Dom bra kanske de är bäst att jag inte minns allt för bra utan att jag låter dom dåliga komma fram och svida lite, jag kan dock inte sluta lyssna på låten för den är förjävla bra alltså.

 

Inte för att det spelar så stor roll om de är bra eller dåliga minnen, för numera svider och bränner alla dessa minnen. Det är något jag förträngt och så vill jag ha det i fortsättningen med. Fast jag vill även kunna lyssna på låten..


MED 22 DAGAR KVAR !



Igår togs detta kort på Sabiina och magen ! förstå de är SNART dags !! jätte snart ..

R.I.P

 

Jag fick nyss detta sms

"Nu sover Snuttan för alltid .

Mormor morfar rasmus"

 

Denna söta lilla katt har varit en del av mitt liv sedan jag var liten så länge jag kan minnas så har snuttan bott hos mormor och morfar.  Jag kommer ihåg när jag var liten och Anna och jag hade vårat band och när vi satt och skrev låtar om både Snuttan och Nisse. När mormor första gången berättade att dom skulle skaffa katt och vad dom skulle heta. Helt omöjliga namn var det då dessutom ska jag ta och tala om, Skönheten här ovan hetta Grevinnan och brorsan hennes hette Betjänten, men eftersom att hon var så liten och snuttade på Betjänten så att de såg ut som att han var en punkare med Spikes så döptes hon snabbt om till Snuttan och så förblev det.. Medans Betjänten fick heta så ett tag tills att han kissade i Marias säng då blev det genast Pissnisse som efter ett tag kortades av till bara Nisse.

 

 

Sov gott Snuttan<3


ANSIKTSMASK

Gammal bild - Annars avslöjar jag min halvfärdiga hårfärg -

Jag lägger masken men struntar i badkaret.. Katterna har intagit det som lekfort för tillfället så jag lägger mig på soffan och vilar med masken istället.. efter att jag tvättat bort ögonfrans färgen.

 


ÖGONFRANSAR



Jag passar på att färga ögonfransarna för tillfället.. måste ju passa på medans det är så lugnt och skönt här ..
Jag skulle egentligen ha färgat ögonbrynen med, men min tub med brunfärg är poff borta.. katterna måste ha lekt bort den eller liknande..
Just nu så ser jag väldigt dåligt jag har färg över hela ögonen känns det som .. men jag ska ligga såhär i tio minuter till hade jag tänkt så att fransarna får extra mycket färg. När jag är klar med detta hade jag tänkt slänga på mig en ansiktsmask och njuta ett tag med den.. kanske hoppa ned i ett bad. OM katterna tillåter det ..

LUGNT OCH SKÖNT



De är så tyst och skönt här hemma ..

Jag bara ligger och njuter i detta tysta lugn, har inte fått sovit allt för mycket inatt om jag säger som så, medans patrik har sovit i lugn och ro så har jag blivit mer än störd utav mina små kissemissar ..

NÅGOT JAG VÄNTAT LÄNGE PÅ.



"Efter en fantastisk semester på Franska rivieran tillsammans med Hugo är Elsa tillbaka i Stockholm - med fler problem framför sig än någonsin. Som Bladets nya modeankare blir det första uppdraget att rapportera från New Yorks modevecka, vilket ju hade varit jättekul om Elsa bara inte hade haft problem med sitt visum ... Och Mikaela von Platzer på den konkurrerande kvällstidningen är henne ständigt hack i häl och tävlar om samma scoop! Till råga på allt har Elsa ingenstans att bo - hennes och Marias andrahandskontrakt är på väg att gå ut och Elsa har varken tillräckligt med pengar eller kontakter för att skaffa sig en egen lägenhet."


HJÄRTATTACK



Jag fick mig nyss en hjärtattack ..

Eller nästan i varje fall, en rejäl chock åtminstone när jag kollade mig i spegeln. Sist jag såg mig själv i spegeln så var jag ljushårig eller tjaa blond rättare sagt! och nu när jag kollade så såg de ut som att jag satt på mig en peruk. Jag fick till ett litet tjut av skräck direkt när jag såg mig själv och började ta på håret .. De tog mig faktiskt ett litet tag att inse och komma ihåg att jag faktiskt färgade det för någon timma sedan..


Någon som vet vad jag färgat för färg ?

MY HAIR

Harnäs för något år sedan ..



Detta är en av de första bilderna jag lade upp på denna blogg .. den är några år gammal sedan 06 tror jag.. tagen ute i Harnäs alldeles i början av sommaren .. Jag SAKNAR hårfärgen jag har där !! Min ORGINAL Färg dessutom.

F I L M

 

Gissa vad jag och älsklingen kollar på för film just nu!

 


SÖNDAGS MYS!



Igår kväll när älsklingen kom hem så gick han bara in och vände i princip ...

Han gick nämligen och köpte Popcorn och pizza ! hihi för att kunna ha lite söndagsmys med mig framför en film, vi hade tänkt se remember the titans det var i varje fall den han hade hyrt trodde han ja .. :p för när han kom hem och öppnade fodralet så låg filmen Pledge this! där i :P Tjaa jag blev i varje fall glad eftersom att jag gillar den filmen haha .. han blev mindre glad.





Först har vi patriks gigantiska pizza och sedan har vi min pizza i normalstorlek, i varje fall om de hade varit någon annan pizzeria.. I detta fall kallas normal barnpizza.

L O V E


RSS 2.0