TRÖGSTARTAD.



Ja min pappa alltså, jag ringde och väckte honom vid ca halv tolv idag, och sedan dess har jag suttit och väntat på honom. Jag har hunnit fixa till mig själv bäddat sängen, plockat med disken, lekt med katterna och planerat vart jag ska dammsuga först så fort jag bara har skrivit klart detta inlägg.

Patrik ringde dessutom nu, så då ska jag passa på att låta honom diska! hihi Så slipper jag att göra det. Mina händer är ändå så torra redan nu så jag kan inte ens skriva sms, eller hålla i mobilen den glider bara ur .. :/

Sedan efter att jag fått älsklingen att diska och jag dammsugit lite så ska jag ringa och tjata på pappa mera!

TRÖJOR.



Jag hoppas att Jocke har lite nya coola tröjor med sig till Örebro! :D
Bilderna här under är på några utav alla tröjor ifrån förra sommaren! :) 






IDAG.



Just i dag på mitt extremt tråkiga schema så står det följande:

  • Skriva klart matlistan
  • Tvätta
  • Packa
  • Boka tågbiljetter
  • Handla Mat
  • Köpa Kattmat och sand
  • Betala räkningar
  • Dammsuga
  • Laga mat

Allt behöver inte hända i den där ordningen men allt de där måste fixas idag annars blir det lite jobbigt eftersom att vi åker imorgon, första stoppet blir sthlm och andra blir örebro.



DET ÄR ÖVER NU.



Denna helg har gått så fruktansvärt fort, det känns som att jag inte hunnit med något och ändå har jag gjort massor..

Jag förstår inte riktigt hur det funkar men så är fallet här i varje fall.

Jag har rätt mycket att skriva men eftersom att jag verkar ha väldigt svårt att få ned mina ord till text så ska jag nog skippa det och bjuda på en bild istället ..



Sabiinas helt underbara lilla dockan Naomi.


Just nu har jag precis kollat klart Finding Neverland
på kanal 9. Och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, katterna sover och jag ligger på soffan och vill att Patrik ska komma hem, och jag är lite less på att han aldig gör det då det var tre timmar seda jag bad honom komma hem för att hjälpa mig med Gizmo och då skulle han "bara" sedan skulle han komma hem och hjälpa mig. Men nej ingen patrik ännu..

MUMS.

Bilden och recept är lånat härifrån

Röra:

2 dl majonnäs
1 Röd lök
1 Tomat
Salt, peppar, Paprikakrydda

Tillbehör:
1 paket bacon
2 Kycklingfileer
Champinjoner


Omelett:
4 ägg
en skvätt grädde
salt & peppar


-Blanda ihop ägg & grädde och stek omeletten i smör, låt den svalna.
-Stek bacon knapriga, stek kycklingen och skiva den.
-Hacka röd löken fint och blanda med majonnäs. Hacka tomaten .Salta & peppra och rör ihop allt
-Bred på majonnäsröran på omeletten,bacon och kyckling. Rulla ihop. Klart!

SÅ SÖTA.


SABINA...


SABINA.


SMÄRTA.



Jag  har seriöst ont i nästan hela kroppen! att köra på kinect är inte en jätte bra ide att göra två dagar i rad det tror jag.. Igår när Sabiina, Naomi och Cicci var här så stod vi och lekte eller jag och Sabiina lekte med kinect körde lite lekar med det och lade upp en profil åt Sabiina, innan dess så körde vi andra spel med det och jag lovar det känns idag jag har ont i armar, rygg, och ben haha .. Smärta säger jag bara liksom! haha


FRUKOST.



Kanske hur gott som helst!
Keso yoghurt och flingor -MUMS-



TRÄNING.



Ikväll nu så har jag älsklingen och Rickard tränat oss lite på kinect.
Det är väldigt ansträngande må jag lova er, speciellt spelet Your Shape Fitness Evolved..
Nu ikväll så har vi kört olika övningar som vi kan tävla mot varandra i och nu när Rickard har gått hade jag tänkt lägga om min profil så att de blir lite mera anpassat mig då jag lade upp den dagen efter nyår och mest låg på golvet sist jag gjorde den haha..
Men nu jävlar ska jag se till så att jag får den anpassad efter mig och inte luften!


TRÄNING.



Ikväll nu så har jag älsklingen och Rickard tränat oss lite på kinect.
Det är väldigt ansträngande må jag lova er, speciellt spelet Your Shape Fitness Evolved..
Nu ikväll så har vi kört olika övningar som vi kan tävla mot varandra i och nu när Rickard har gått hade jag tänkt lägga om min profil så att de blir lite mera anpassat mig då jag lade upp den dagen efter nyår och mest låg på golvet sist jag gjorde den haha..
Men nu jävlar ska jag se till så att jag får den anpassad efter mig och inte luften!


BADRUMMET.


ENSAMT.



Jag avskyr detta verkligen, att vara hemma om dagarna och inte ha något vidare mycket att göra..


Just nu så ligger jag på soffan och kollar på film samtidigt som jag håller på med travian och kollar runt på ams.se efter något intressant jobb, dock så söker jag det mesta just nu bara för att ha något att göra. Vissa krav har jag i varje fall på mina jobb jag söker så exakt vad som helst blir det verkligen inte..


VARDAGSRUMMET.






KAKOR.

Fikabröd.

BEHÖVER..




Jag säga mera än FRANK WAGNER..



NATTEN.



En liten lägesrapport här till er ifrån mig.

Jag ligger på soffan med datorn och tycker allmänt synd om mig själv, jag är trött och utmattad dessutom fryser jag.
Natten var lång och bedrövlig jag vet inte hur många gånger jag var upp för att tömma på magen och vändas ut och in. Katterna har bråkat och jag har kräkts medans älsklingen har sovit lungt ovetandes om vad som händer på natten.

Ikväll kommer de bli en tidig kväller känner jag på mig så trött och slut som jag är i detta nu, Jag ligger här och väntar på att älsklingen ska komma hem ifrån Hälsocentralen sedan hade jag tänkt att trycka igång en Johan falk film, Vi är inne på filmen Johan Falk - Gruppen För Särskilda Insatser. Så det betyder för er alla som inte håller någon vidare koll på dessa filmer att vi är inne på den 6de filmen utav 9 :) Så jag räknar med att vi sett klart dessa filmer innan veckan är slut. Beroende på om Älsklingen går i skolan eller kanske bestämmer sig för att festa i helgen typ.




BADKRUKA.



Älsklingen fick slänga en katt som luktade kiss i badkaret igårkväll..
Jag gråter inombords när jag hör Sheldon skrika när vi måste tvätta honom det är inte allt för ofta vi måste göra det men det händer och han skriker lika hjärtskärande varje gång de kommer lite vatten på honom.

Jag tycker så synd om honom men jag vet att vi måste då han är dålig på att tvätta sig själv - det är bara Gizmo han tvättar - Han verkar tro att han kan fritt gå och lukta kiss och bajs som han bäst önskar, men det går tyvärr inte för då vill vi inte ha honom uppe i våra ansikten eller sängen helle för den delen och därför måste vi slänga honom i badet med vissa mellanrum.


SPYFÄRDIG.



Vettetusan ja, kan mamma ha smittat mig genom telefonen?

Jag har umgåtts med Cicci ikväll och snackat lite skit och sådant som vanligt när man träffar henne ..

Men nu mår jag verkligen pyton jag svettas, fryser mår illa till max, har ont i huvudet så jag tror att jag ska dö .. och allt kom bara pang tjoff bom.. :/

NAOMI.



Jag lekte lite eller tjaa okej ganska mycket med Sabiina och Naomi igår eftermiddag/kväll och jag måste ju säga det att det finns en hel hög med übersöta bilder på den lilla dockan.

Jag hade tänkt överlåta det mesta bildvisandet till Sabiina. Då det faktiskt är hennes docka. Men jag bjuder er på ett litet smakprov hihi..




VÅRAN LILLA HUND.

 

Sheldon måste ha varit en hund i ett tidigare liv, för han ska alltid slickas och tvätta som en hund gör. Gizmo kommer aldirg undan. Nej för Gizmo är Sheldons lilla valp.


TRÅKIGT.



Jag har sjukt tråkigt just nu!

Patrik och Rickard sitter i köket och babblar om ett tv spel som jag inte har spelat och som jag inte har för avsikt av att spela heller för den delen.

Och eftersom att dom är i köket och pratar så har jag inget att göra så jag dör snart av tråkighet, jag har ledsnat på att vara sjuk och jag har ledsnat på att må dåligt.
Idag så har vi städat ut julen i varje fall vet att det skulle ha gjorts igår, men vi glömde helt bort det tur för oss sjuklingar att vi inte hade allt för mycket att städa undan dock!


SÅ SJUK NÖJD.



Jag är så himlans sjukt nöjd med kameran som jag fick utav pappa nu i jul! Så som jag har tjatat om att få en jag trodde seriöst inte att jag skulle få någon utav honom, men tjiii fick jag min pappa kan han!

Bilderna blir så sjukt bra att jag inte ens behöver redigera dom innan jag slänger upp dom visst lite "dåliga" blir bilderna när man slänger upp dom på bloggen men det är inget som kan jämföras i hur dåliga mina andra bilder blev dom var man tvungen att rätta till färger och ljus på innan man visade dom för någon men det är något som inte behövs det minsta med denna nya kamera!




KVÄLLSGOTT.



Trots att det nya året invigdes utav mig med att tänka - Aldrig lova - men att tänka att jag ska vara nyttigare. Så ligger jag här med en stor godisskål ståendes på bordet. Men jag får tänker jag nu jag får eftersom att jag är sjuk och älsklingen är sjuk så det är synd om oss nu faktiskt tycker jag! Och så länge man inte gör det till en vana att ha en godisskål framme och det är ingen vana inte för oss här hemma i varje fall, vi må jobba med godis men så mycket äter vi ändå inte, som jag nu jag har ätit 3 godisar och vill nu kärkas för att det är så sött så att min mage gör ont.. vad är det för fel då liksom?

Popcorn däremot äter vi och de är gott och onyttigt men de struntar jag i, man äter aldrig lika mycket popcorn som man gör med chips dessutom.

Jag ska bli nyttigare och så ska jag vinna mitt och Cristians vad! Jag ska vara den som har gått ned mest i vikt utav han och mig tills i maj eller var det första juni? ja det var någon gång där i varje fall! och just nu tror jag att jag leder då jag gått ned ca 5 kilo sedan vi började med vadet vilket var i böjan utav december ungefära! Och jag har gjort det på bra vis, jag har inte fuskat med mat jag har inte ens tränat något jag har bara skippat de där extra glaset läsk, den där sista näven chips, eller den där extra portionen bara för att det är ju faktiskt så gott.

så jag har väl gjort precis som man ska göra i så fall? förutom att man ska väl lägga till lite träning på det där men eftersom att jag började det nya året sjuk så får de bli senare.


MIDDAG.







Ignorera den fullständigt smutsiga spisen Tack! Den var ren innan älsklingen började steka fäskfilée på den.




Middagen idag bestod utav så mycket som Potatisgtatäng ala Hanna och fläskfile ala Hanna
-dock skötte Patrik den men jag bestämde-

POTATISGRATÄNG



Trot eller ej men idag har jag gjort min livs första POTATISGRATÄNG!

Vi får se hur den smakar dock, jag är inte den som bestämmer om den är god eller inte då jag självfallet inte kommer att gilla den på grund utav att jag som de flesta vet hatar potatis. Så därför får min älskling bestämma om den är god eller ej.


Ogräddad.. Men jag lovar jag ska försöka komma ihåg att knäppa på den gräddad med ! :)

SICK

Jag dör nog snart..

När jag vaknade imorse kunde jag knappt andas för att jag var så torr i mun/hals/näsa ja hela köret liksom var helt snustorrt - varför säger man snustorrt? snus är ju inte torrt -. Men det var några timmar sedan jag vaknade så jag har hunnit få i mig frukost duschat och klätt på mig lite myskkäder! det är liksom okej att vara seg när hela familjen är sjuk.

Idag kör vi på samma saker här hemma som igår, minus att vi skippar att formatera om datorn..
Så samma förutom det blir att jag ligger och knapprar på datorn och gör småsaker, medans Patrik sitter i fåtöljen och spelar MassEffect2 äta lite pepparkakor ska vi nog fortsätta med att göra dessutom, dom kliar så skönt i min dumma hals.

LÄNGTAR.


NY FORMATERAD.



De har varit lite tomt i från mig här på bloggen och datorn idag, då älsklingen fick i uppgift om att formatera om mig alldeles för sega dator!
Nästa gång jag köper ny dator bör jag kanske lyssna på snubbarna i butiken som röstar för en mac.


Just nu så känns hela datorn väldigt naken, jag ligger och installerar lite utav dom viktigaste programmen så som VLC, PICASA, FIREFOX, WINRAR och UTORRENT. Utan dessa program funkar det inte att sitta framför en dator enligt mig. Det är även tomt uppe bland mina "favoriter" jag kommer inte ihåg allt som låg där. men just nu är de i varje fall Travian, Banken, Facebook, TTI, Torrentleeach och Next-Episode som ligger där .. men det är för lite saker listan brukar vara gör lång. nu är den för kort.


Här hemma är det dessutom sjukstuga, Älsklingen är förkyld och jag har ont i halsen, snorar/nyser och är rädd att även feber inte är allt för långt bort utan lurar på mig bakom något hörn.. Attans!

NAMNSDAG.






Idag så har jag och alla andra Hannor ute i välden haft våran namnsdag! så grattis till alla oss!





MY LOVE

 

...V


VÄRME

 

Hur perfekta är inte dessa då?

Helt lagoma att stoppa i vanten när man ska gå in till stan eller liknande. Varför inte när man jobbar liksom?

 

 


NY TRÖJA




 

Eftersom att min älskling är så sämst på att använda min nya kamera så knäpper jag hellre halvtaskiga spegelbilder på mig själv!

det är i varje fall en ny tröja som jag har väntat på i en evighet jag beställde den ifrån H&M i hör och häpna!! OKTOBER.

Jag beställde också en svart byxdress men den knäppte bara älsklingen kort på och dom är tråkigt nog hemska, så den låter jag bli att visa er, jag är riktigt besviken över att ha fått vänta på mina saker ifrån H&M så pass länge som jag gjort speciellt när dom har stått på sidan att dom varit skickade, jag pratade med en i kundtjänst i mitten på december då jag var måttligt sur över att ha behövt vänta på mina julhanddukar och min julmatta till badrummet. Mattan och handdukarna kunde hon då skicka om men inte denna tröja eller byxdressen eftersom att dom tydligen var slut på lager då. Därför jag har fått vänta som en tok! men nu äntligen har jag fått dom.


COIN BLOCK

 



Denna übercoola pryl införskaffade jag på coolstuff.se, hur härlig är den liksom inte?

KVINNLIGA PROBLEM



Jag DÖÖÖÖR ..


Killar gnäller om sina förkylningar, men vi tjejer då när vi har mens. Oss är det tammefan synd om då, jag vet inte vad som är grejen med detta men ju äldre jag verkar bli desto värre blir det.
Mamma sade åt mig att jag ska ringa kvinnokliniken och be om att få komma till dom så att dom tydligen skulle kunna hjälpa mig sade hon.

Jag kallsvettas, kan knappt stå upp har ont i magen som fan det känns som att det är någon som gräver i min mage med knivar, jag har ont i nedredelen utav ryggen och jag kräks utav min smärta..

Hur hade människoskaparen tänkt när den väl kom på denna underbara idé om att tjejer ska ha mens och smärtor över det dessutom? Fy i hela jävla helvete för detta! och på toppen utav allt så har jag träningsverk i armar och övrelåren!


YOUR SHAPE.



Eftersom att både mitt och Patriks nyårslöfte var att träna mera och börja träna, så började vi redan igår med att köra lite på just your shape med kinect. Det är jobbigt kan jag lova er men det är sjukt kul att stå och hoppa framför tvn och ha kul, just hur mycket träning det verkligen ger har jag då ingen aning om men det är roligt och ansträngande och man får ont i både mag,ben och armmuskler utav spelet och det är väl det som är lite utav själva grejen..


LINDA.






Ja självklart vill jag träna med dig fortfarande!

NYÅRSLÖFTEN.



Jag kan ju inte vara den enda i sverige som inte skriver ut mina nyårslöften på min blogg.


Hannas Löften!

  1. Vara gladare
  2. Skaffa mig ett jobb
  3. Börja träna

Patriks Löften!

  1. Börja träna
  2. Bli klar med skolan

TASKIGT MED BILDER.



Det blev väldigt kasst med bilder ifrån gårdagens afton, trots dubbla uppsättningar med kameror och knappast brist på mobiltelefoner så vart det ensast några ynka bilder ifrån början utav kvällen, vilket jag måste säga är ytterst tråkigt.

Jag måste i varje fall säga att kvällen vart bra trots missöden och grejer, vi började här och käkade inte något speciellt fancy men jag hade brist på fantasi och tydligen hade mina middagsmän det också därför tröck vi i oss tacos vilket var gudomligt gott till frukost idag för Patrik, Rickhard och mig.. Bättre frukost kunde vi nog inte önska oss.


Efter att vi käkat så drog vi fram det tunga kavalleriet alltså kinect vi åkte konståkning och drack vin. Lagomt tills att allt detta händer så har Lasse liten hunnit komma förbi med en trevlig prick som var lite dålig på att dricka men annars så funkade han bra han var duktig på konståkning han med så, dock var det Tommie som var en riktig naturbegåvning på detta.

Kvällen gick sedan ganska fort och det trillade in folk Hubbe, Therese, Martina, Josefina, Sofia och Erik. Vi hade oss en ypplig kväll om jag får säga det själv, och när klockan började närma sig tolv så begav vi oss in till stan för att kolla på raketer och skåla lite, Vi fick dock bekanta oss med en raket på lite väl nära håll om jag får säga det själv, tur att ingen av oss gjorde illa oss.

Sedan tillbaka hit och jag var lite väl trött när vi väl kom tillbaka så jag skulle ta en power nap, som det tråkigt var inte var någon som väckte mig ifrån..









NAGLAR


RSS 2.0