I D O L !



sitter och kollar på Idol just nu..



än så länge så är det väl ingen som är sådär vidare bra måste jag säga ! förutom EN och det måste väl endå vara Jay Smith.. Han är klockren, så jävla bra. plus att han är sjukt lik Patrik .. inte min Patrik utan Patrik Andersson..

Idag så har jag bara varit dålig och tvättat legat på soffan och sådant, mot kvällningen så traskade vi hem till Tommie för att börja planera nyårsafton redan nu har vi börjat .. och vi har kommit långt måste jag säga! väldigt långt för att bara ha planerat en dag måste jag allt säga.

Dagen.



Har handlat kattmat i mängder..

Älsklingen och jag har handlat hur mycket kattmat som helst idag, förstår inte hur katterna våra kan äta så passa mycket som dom gör! Tur att jag tycker så mycket om dom att det inte gör något. Sedan så har vi dammat och moppat här hemma med, städat efter Tott nu är det bara akvariumet som ska städas ordentlig, annars så är allt borta efter henne nu.. ska snart gå och slänga alla pappersförpackningar som hon annars skulle ha tuggat i sig med.

ikväll har vi kollat på idol och myst i soffan efter att ha städat klart allt. haha
Nu ska jag försöka tvinga honom att installera dreamweaver och sedan vill jag lägga mig och sova för jag är sjukt trött, trots att jag sov från ca 01:30-09:00 och sedan från 11-13 något .. och sedan låg i sängen till typ halv 4 idag .. och endå är jag helt jäkla slut ..

Idag har jag ätit de jag saknat hela helgen med och guuuud så gott det var men fan så mätt jag blev, men ack så underbart .. finns det något godare än minimål på max?!


Hot Soup


sit here and drink myself a hot cup ..
Today I have done nothing at all. Just watching the movie and series on the couch, thinking about what life has to offer me and I do not think it seems so much.



Visst är
min lilla minikatt gudomligt söt <3

Helgen har ägnats åt att snacka skit faktiskt .. en jäkla massa strunt bara och glott på en hel del filmer och serier .. twilight, new moon, the duchess, transformers,  bamse i trollskogen, christine och vampire diaries haha de är bara lite utav allt jag lyckats se i helgen .. självklart har jag hunnit med att spela tvspel med Fäägiiten med och ätit lasange hemma hos dom med hennes Pappa!  Stackars Cita säger jag bara :(  Jag vet inte riktigt hur jag lyckades men endå. Det var meningen hade jag tänkt att jag skulle pluggat i helgen men patrik installerade inte programmet jag behövde innan han åkte så det har inte blivit något av utav de ..


...



Jag fastnar inte på bild alls känner jag, ser helt förjävlig ut gör jag.


 

Notera mina fina strumpor som syns på ena foten! :)

 

Gizmo låter som en Duva och Sheldon bara bråkar hela natten och morgonen har dom hållit på och dom är igång fortfarande! Behöver dom aldrig sova ?

idag hade jag tänkt döda lite infekterade med Sabiina senare idag ! före det har jag ingen aning om vad jag ska ta mig till att göra. . kanske men bara kanske ska jag gå ned och kolla om vi fått någon post inte för att jag tror att det är något av intresse för mig men jag har ju något att göra då i varje fall .. inte ens någon disk har jag att diska för den har jag redan bekämpat, sängen kan jag väl bädda om igen.. vilket jag gjorde efter att ha klivit upp men katterna förstörde det.

 

Vilket jävla svammel  det är ifrån min sida jag borde lägga ned, är endå så världelös .


Hösten tär på mig.



Jag känner inget för något längre.


Jag sover dåligt, äter dåligt, är trött hela dagarna men när jag väl ska lägga mig så funkar det inte. Det är bara massa onödiga tankar som vandrar kring i min skalle som gör att det är omöjligt att sova.

Det är höstens fel jag vet det, kanske inte helt höstens fel men delvis i varje fall!

Allt är grått trist ensamt långt borta omöjligt ..

Skolan



Har "bensträckare" just nu.

Annars så sitter vi här och repeterar och kämpar på med word, excel och powerpoint för mig går det rätt bra tycker jag, om jag kör igenom excel lite i helgen eller strax innan vi har provet nästa vecka så borde jag klara det galant tror jag verkligen i varje fall om provet liknar våra övningsuppgifter eller rep uppgifter så är det nog galant !

Värre är det med Företagsekonomin men den hade jag tänkt att jag ska ta och diskutera med Marina efter skolan hade jag verkligen tänkt!


Godmorgon!



Känns som att jag fick en rejäl sovmorgon nu.


Jag vaknade av mig själv hur underbart skönt är inte det ? dock blev jag förvirrad över att sängen var tom, så jag ringde älsklingen men då trodde jag han lämnat mobilen hemma.. Det visade sig dock att han bara klivit upp och gått till köket för att ge våra hungriga frukost,

Just nu står han och fixar frukost till mig sedan ska jag hoppa in i duschen lite sådära hastigt så att jag hinner innan skolan utan stress -börjar 12.30-. Det värsta som finns dock är väl endå att behöva stressa .. jag vill duscha fort och tidigt så att jag kan ägna timmar åt att låta håret torka själv lite i varje fall och sedan inte behöva hasta på mig kläder och rakt hår .. jag vill kunna ta det lugnt och ligga på soffan och bara vara, gosa med katterna kanske städa klart det jag inte hann igår

Hur ser eran morgon ut ?

Husmor.



Jag känner mig lite huslig sådära idag.

Jag städar lite smått, har strukit Patriks alla skjortor gjort rent spisen och diskbäknen ordentligt .. strukit mera saker plockar och har mig, just nu hade jag tänkt ge mig på köket och resterande rum med en dammsugare för att skura lite senare och även dammsuga och skura badrummet - blir så grusigt av kissemissarna -

Sedan om ett litet tag så ska älsklingen och jag gå och handla hem massa mat! kissarnas blötmat tog slut imorse dessutom så det måste vi skaffa oss en rejäl påfyllning utav så att jag har nöjda kissar. så som det ska vara.

 

nej ska väl ta och ta tag i mitt lilla ryck här innan patrik kommer hem så får vi se hur mycket som hinns med .. det som står ovan här är det som måste göras idag i varje fall !


bilder som redan borde ha funnits men inte har funkat :)



tjockisen och storkissen <3

Mamma Sabiina !

 

 


ont.



Skolan.

Just nu är det rast i skolan sedan gäller det att fortsätta med det vi håller på med, nästa onsdag är det visst prov dessutom .. och imorgon ska jag prata med Marina om allt jag missade förra veckan, hoppas det går bra och att det blir lätt för mig att ta igen, vet inte riktigt hur jag ska kunna plugga på provet jag har nu nästa vecka heller riktigt, hur pluggar man till något som är på datorn ? det känns som att plugga till ett matteprov, detta är lisom saker som man ska kunna endå tycker jag.

Jag har en sådan smärta att jag knappt kan sitta rakt upp och ned, jag vill lägga mig till en liten boll och bara gråta så ont har jag för tillfället, trots alvedon. Fryser så det nästan gör ont gör jag dessutom! sitter med halsduk och jacka på mig inomhus, i en sal där man i vanligafall sitter och tycker det är varmt i t-skirt. Detta är verkligen "skolans" varmaste rum.. ett litet rum fullt med datorer .. så ja tänk er hur varmt det är här inne jag förstår inte hur jag kan frysa, känner mig ytterst rolig när andra sitter i t-skrit och liknande..

Nintendo tummar.


Jag har träningsverk eller hur jag nu ska säga det.

Har sjukt ont i tummarna efter att ha suttit och försökt få igång nintendot hela dagen typ. och efter att ha spelat massvis igår kväll..

Just nu är det skola som gäller för hela slanten webbdesign för att vara exakt och imorgon hade jag tänkt att jag ska prata med Marina om allt som jag missat på dagarna så att jag har en chans att ta ikapp det eftersom att det endå inte blir någon begraving för mig imorgon så kan jag ju passa på att gå i skolan och fixa det jag missat samtidigt som att jag ser till att gå på lektionerna jag säkerligen har imorgon med. Det kan ju behövas om jag säger så.

Nintendo 8bitars.



För jag och älsklingen har varit ..

..tillsammans i ett helt år idag :) dagen till ära har vi ätit mat och gått på bio alltså inget utöver det vanliga men det är endå underbart att vara med Patrik och göra allt .. vi åt på Los sombreros eller vad det nu heter numera! och kollade på Salt med Angelina Jolie riktigt bra måste jag säga extra bra är det väl att hon gör vissa av sina stunts själv.

Just nu är älskligen och jag bara hemma, vi har startat upp 8bitars och sitter och spelar det nu som två nostalgitokiga galningar det är hur roligt som helst! fast jag är sjukt trött det är ju skola som gäller imorgonbitti för min del ..

Jag undrar vad det är för jäkla fel på blogg.se för det har inte funkat för mig att ladda upp bilder på två jäkla dagar nu :( börjar bli lite segt för jag har massor med bilder jag vill visa :(

Idag.



Fägiten och jag har spelat tvspel i ca 8 timmar ..



Herrejiiises vad tiden gick fort när vi började spela. Glömde bort både det ena och det andra undertiden men kul och läskigt är det endå!
vi har dödat så många så det är inte sant åt det kanonens vi har även saxat av hela hennes hår, ytterst kort blev det - NOT - äh det blev det haft sönder påsar när vi handlat mat dessutom. förbannat oss över att det inte finns någon smultronciderdryck på konsum gosat med kissemissarna petat på bebismagen och smörjt Sheldons tass är väl ungefär ett hopkok av vad vi gjort idag ..




Bjussar på lite bilder utav tjockisbebismagen<3


Soon



Snart kommer Fäägiiten..

För idag så ska vi leka med tv spel och saxar :D jag hade även tänkt passa på att knäppa något kort på tjockmagen så att det finns mera än ett bevis på att hon faktiskt är gravid till eftervärlden..

spela mera left4dead2 ska vi ta och göra hiih.. och sedan ska jag höra om hon vill hjälpa mig med 8bitars eller om jag får vänta tills ikväll då älsklingen kommer hem :) det gör saksamma men endå ..


Ska kuta in till stan för att möta upp tjockisen nu och på vägen hem ska vi köpa lite cola har jag planerat med ! :)

hörs senare .

Soon



Snart kommer Fäägiiten..

För idag så ska vi leka med tv spel och saxar :D jag hade även tänkt passa på att knäppa något kort på tjockmagen så att det finns mera än ett bevis på att hon faktiskt är gravid till eftervärlden..

spela mera left4dead2 ska vi ta och göra hiih.. och sedan ska jag höra om hon vill hjälpa mig med 8bitars eller om jag får vänta tills ikväll då älsklingen kommer hem :) det gör saksamma men endå ..


Ska kuta in till stan för att möta upp tjockisen nu och på vägen hem ska vi köpa lite cola har jag planerat med ! :)

hörs senare .

Nybakt



Jag har precis bakat klart.'

Tre plåtar bullar blev det både vanilj och kanel dessutom. hur goda som helst är dom verklige jag är stolt över mig själv må jag säga!



Degen jäser för fullt.



Fyllningarna är färdiga.



Innan ugnen.



Inne i ugnen.



Tataaaa Färdiga och hur goda som helst !

Lördag



Godermorgon.


Jag slog ganska nyss upp mina stora blå och såg att vädret är skitigt idag igen :/

tur för mig att jag hade tänkt ägna dagen åt att baka bullar inomhus då! jag har bara inte bestämt mig om jag ska göra vanilj, kanel eller båda..

En jäkla massa bullisar ska det åtminstonde bli !

kittens <3










Jag hittade ..



Ett gammalt läsvärt inlägg i en gammal blogg till mig .

http://www.nogg.se/blogg.asp?idBlogg=489570&intShowMenu=a1&idHomepage=53406&idBloggCategory=63120

Ensamt .


Jag hatar detta !


Det är verkligen hemskt att vara ensam, tycker ingen ska behöva vara det ..

Kattpiss.



Sheldon kissade typ nyss på mig.



Patrik och jag badade och tvättade båda kissemissarna eftersom att Gizmo kom hem och luktade rök efter att ha varit hemma hos mamma, så därför så passade vi på att tvätta båda kissemissarna! Dock uppskattade inte Sheldon det lika mycket som han kanske borde .. för när han var klar .. och jag hade börjat torka honom lite så hoppade han upp på min axel och kissade på mig. Så då var det bara att snällt kliva in in i duschen bums. För vem vill gå och lukta kattpiss? inte jag i varje fall !

 

Söt som socker är han i varje fall <3


MAT



Sitter och kollar runt lite på tvn..


Medans jag äter tortellinigratäng ! Hur gott som helst är det verkligen, samtidigt så sitter jag och bråkar med min minikisse .. hur bråkig som helst är han idag! får han inte ligga och sova på mig längs halsen så bråkar han runt bara.. Bits hänger i gardinerna, biter mig i fötterna och bara härjar runt helt onödigt mycket .. är det någon som vill låna han tills han blir snäll igen ? :P

Jag hade tänkt att plugga lite hemma ikväll för att vara lite extra duktig och för att jag missat i princip hela veckans skola :/

Fast just nu är det beverly hills som gäller :D ska se om jag kan lägga datorn åt sidan och äta upp min mat och kolla på tvn ..



Hittade en gräslig bild på sjuka mig och Älsklingen igår ..



hur söt som helst <3

Happy Happy cheerleader !


Tack fan.



Godmorgon, Eller NOT ..


Är pissigt jäkla trött må jag säga, minstings kissemissen har hållit mig vaken konstant hela natten, Genom att kurra, knuffa, buffa, bita, dra .. allt för att jag inte ska sova så att han blir ensam. För nu är det såhär att Kissemissen i fråga aldrig har behövt var ensam utan alltid haft någon katt runt sig, först i magen hade han sina syskon, sedan hade han sina syskon, sedan ett syskon, sedan gizmo och nu är han helt ensam för första gången ..

Lasange



Just nu så står en av mina absoluta favoriträtter i ugnen!


Jag förstår inte hur gott det är riktigt det är ju som spagetti och köttfärssås fast i gratängform och jag brukar inte vara ett sådant fan utav gratänger så hur kan detta vara så underbart? ska desstuom testa att äta med Svartpeppar ketchupen till lasangen med, jag har ätit andra saker med den ketchupen och det har varit gott, så nu håller vi tummarna om att lasangen passar lika bra till detta som allt annat! Svammel svammel..

Imorgon så ska jag åka upp med Älsklingen och hans broder till Söderhamn ( horhamn ) för att jobba på strömmningsleken som är där uppe nu i helgen, Älsklingen ska sälja godis som vanligt och jag ska ta och sälja tröjor tillsammans med Jocke.. så det håller vi nu tummarna för att det ska gå gå bra för oss alla ;D


Jag vill ha en bebis !



Sitter och suktar på olika sidor och bara kollar på bebiskläder, det är många runt om mig som har och ska ha barn nu känns det som och jag vill tammetusan ha mig en egen jag med.. jag älskar barn och bebisar! sedan är dom ju så underbart söta.


Middag.



Åt middag för ett litet tag sedan med älsklingen som han dessutom lagat!


Fusk potatisgratäng som till och jag med kunde äta! och fläskfilé till det åt vi sallad MUMMA, har sprungit runt lite med Cicci idag på staden och skrivit in henne på arbetsförmedlingen.
städat har jag ju även gjort idag lite halft åtminstonde sedan håller vi på att tvätta och har gjort det i massa timmar dock så blev det lite fel för att tvättstuga ETT funkade fortfarande inte vilken jävla skit alltså, vi som hade hoppats på att få allt tvättat idag :/ tror nästan att allt så blir men inte på det smidigaste sättet men vi har ju sakerna rena i varje fall!

Jag tackade även nej till en jätte rolig sak nu för skolan och jobb! vuxen poäng till mig tackar, jag tackade nej till en vecka utomlands med Cicci för att istället sköta skolan och jobba det ni!

Städning



Håller på att plockar och fixar här hemma för fullt just nu..


Musiken är på lagomt högt och jag är peppad på att städa nu! tycker det liksom är lika bra att städa allt nu när jag endå ska tvätta så mycket. överväger på att slänga upp nya gardiner i vardagsrummet med så jag får lite förändring tycker det är dags nu! jag skulle dock vela ha ett par stora tunga mörka gardiner som passar utmärkt till hösten, dock har jag varken sett några sådana gardiner eller något sådant tyg som jag tycker skulle passa så jag antar att jag får skippa det för tillfället :)

Nu är det i varje fall dags att ta tag i badrummet sedan sovrummet vardagsrummet köket och sist hallen .. jag vill inte städa hallen.. det är så mycket där, skor som inte får plats och måste fixas hyllor som måste plockas ur och jackor som inte får plast.. Huua .. men nu har jag bestämt mig så då är det väl lika bra att göra det! det är ju en dag imorgon med så jag behöver inte slita ihjäl mig idag.. Pfft nu får jag det nästa att låta som att jag bor i en svinstia .. men jag kan lova att så är inte fallet! :)

Uttråkande



Sitter och har "rast" för tillfället, Kaffe paus som det heter för att vara korrekt!

Jag har någon lektion nu, datorkunskap tror jag minsann att det är. vi sitter och håller på med word och grejsar, för min del är det mest bara en upprepande repotion eller hur jag nu ska säga, visst vi höll väl inte på med just precis samma utgåva när jag gick i skolan men grunderna är ju faktiskt detsamma så det är inte direkt krångligt eller svårt mera uttråkande för min del jag hoppas att det kommer något som jag inte kan eller klarar av, hörde att vi skulle börja med excel nästa vecka och det ser jag fram emot då jag har väldiga problem med det nu och hade det i skolan med så då hoppas jag på att jag för en gång skull lär mig det så att jag slipper känna mig så korkad mera! för just nu när det är word så är det rätt  tråkigt med att bara repetera hela alltdet.. Får hålla tummarna på att dagen rullar på snabbt, jag har för mig att jag slutar 11:30 så och det är ju inte alls långt kvar tills dess eller hur? ;)

När jag slutat ska jag ta och möta mamma för att lämna lite grejor till henne och sedan ska jag traska hem till mina kissemissar för att börja städa lite och sedan ska jag ju som jag nämnt tidigare tvätta från 14-22 ikväll! jag vet inte Cicci kanske skulle titta förbi hon med så det återsår ju att märkas av.




RSS 2.0