Torsdag.



Jag fick sovmorgon idag ända tills klockan 08:30 imorse .. medans älsklingen och hans pappa klev upp vid halv sju- sju .. så jag är glad för det .. jag har hunnit duscha, kolla på serie och bara fått vara själv ett tag .. och guuuud vad skönt ! i korta stunder gillar jag att vara ensam.. någon timma sådär bara räcker .. ! för nu är älsklingen påväg hem :d


Onsdag.



Vi börjar dagen .. eller tjaa dagen har väl börjat för ett bra tag sedan men endå ! vi börjar detta inlägg då med att säga:
GRATTIS LINDA 22år gammal !! <3
Hoppas du får dig en toppendag !

jag skulle ha varit i skolan idag jag började klockan 8:30 men jag fick någon ny medisin igår som däckade mig helt totalt och Patrik kunde inte skaka liv i mig imorse när jag borde klivit upp för att hinna till skolan utan istället fick han liv i mig för inte allt för längesedan .. vilket kanske inte är sådär toppen.. men jag får väl prata med läraren och förklara .. och sedan får jag hoppas på att jag vänjer mig med tabletterna för annars måste jag byta till några andra .. det går inte att sova en 12 timmar ..

Idag så ska vi packa och plocka undan lite här hemma .. inte för att det är stökigt utan bara för att jag föredrar att det är helt städat när man åker eftersom att det är så mycket skönare när man sedan kommer hem då ! så det blir väl till att slänga papperssoporna, vattna blommor, bädda sängen extra bra, lägga in kläderna vi tvättade igår, ställa skortna snyggt i skostället, hänga undan jackor som inte används och sedan ta en svängom med både dammsugaren och moppen :) byta ut alla ljus i alla ljusstakar ska självklart göras med ! om vi nu eldar dom ikväll hehehe .. ge Tott extra mycket mat vatten och toarullar .. och så ska jag be Patrik prata med Rickard och se om han kan mata henne någongång under helgen :)

Inte den snyggaste bilden men jag är tokigt nöjd med håret !!

svar till .



"Anna om JUST JA !:
Chips och redbull till frukost? ....."
Chipsen som låg på bordet var knappast till frukosten, och sedan äter han en subwaymacka till frukost och inte chips, redbullen drack han väl för att han var så grymt sliten och för att citera Patrik " aldrig varit såhär bakis"

Tisdag.



Sitter här och kollar runt lite överallt på internet för tillfället .. i min mjuka sköna hello kitty morgonrock, jag borde ta ett ryck och fixa hår och ansikte ... kanske till och med klä på mig .. men jag oooorkar inte :( snart ska jag till hälsocentralen .. första gången jag går till stortorget, ska se om de är bra där annars byter jag tillbaka till bomhus på direkten ! :)


Måndag.


Måndag och jag har missat skolan, kände att det var viktigare att prata med hälsocentralen och handla hem lite ätbart, någon som håller med mig ? jag får plugga extra mycket nu i helgen på väg till och från sthlm .. menar på en buss i typ 3 timmar har man inte så mycket annat att göra så då kan jag likagärna plugga haha .. det känns som att jag missar varje dag i skolan just nu .. men jag har så mycket annat att göra att jag inte riktigt har tid med att gå i skolan :(
Men nu är jag hemma här .. och ikväll MÅSTE jag gå till Matten . det MÅSTE jag bara ! innan dess ska jag ta och fixa till håret och bädda sängen lite snygga till här hemma .. jag vet inte riktigt men Patrik är en jäkel på att stöka ned här hemma hahah .. sortera tvätten ska jag nog göra också så att det är klart tills imorgon !

Jag  har något så fruktansvärt ont i magen dessutom, det känns som en mensvärk gånger 10 ungefär .. som en mensvärk utan smärtstillande för att vara konkret ! och plus på det så gör det så ont i käken just nu att jag tror att jag snart lägger mig ned och gråter tills jag dör .. bara det att jag inte kan gråta för det gör för ont i käken utav det med .. så länge jag sitter med munnen stängd och ser sur ut är det ganska lindrigt men nej ursh jag vill inte detta något mera .. kan någon byta käke med mig ? jag kan byta nu bums !!



Söndag fortfarande.



Full fart hela dagen har det varit, har städat, käkat, jobbat,shoppat .. Fan vilken effektiv dag ! nu blir det att vänta på att älsklingen kommer hem så ska vi krypa upp i soffan och kolla film medans han tar hand om stackars mig .. jag har nämligen brännt alla 5 fingertoppar på vänsterhand .. :(

JUST JA !



Såhär snygg var patrik imorse när vi skulle äta frukost !


Delade meningar

Angående kvällen igår så har jag lite delade meningar och minnen .. vissa delar var toppen andra delar var inte så toppen .. men kvällen var helt klart Okej i det stora hela .. trevligt folk min älskling och inte så mycket att städa nu på morgonen .. lite disk och flaskor/burkar bara.. gick galant och jätte fort att få undan allt ..



Söndag



Wiiihooo morgon morgon .. idag så ska jag jobba vid 15 och före det hade jag tänkt att älsklingen skulle städa undan här efter gårdagens galej och ståj här hemma :) medans jag lutar mig tillbaka i soffan kanske och kollar på ;) hihih

han påstår att han har en rejäl huvudvärk men jag tror han inte.. det är bara bluff för att slippa städa tror jag ;O

 

Bjuder på denna från igår ..


Den eviga väntan..


Jag känner mig som ett barn på julafton just nu, jag är så taggad på att dricka och festa .. ha kul att jag snart börjar ensam ! Jag har inget att göra .. förutom att vänta och vänta .. klockan är för tidigt för att fixa mig ens .. jag har tjuvstartat med håret som jag blev sjukt nöjd med .. men vet att jag kommer få fixa till innan kvällen kommer .. och det suger .. för jag är såååå nöjd !!

Fy fan vad snygg jag är !!


Lördag

 

Sunny beach 2007

 

Blir till tårtbak och efter det blir det säkerligen att torka golvet och dammsuga pga massa oplanerat spill ifrån mig antar jag, så sedan ska jag duscha leka med tott, fixa håret klä på mig sminka mig äta något? Prata massvis med Älsklingen min.. vänta vänta och vänta ursh vad jag kommer vänta ... gå och slänga soporna prata med Rickard.. hälla upp chips fixa en mucik lista .. eller ska jag köra på den gamla ? lägga kuddarna tillrätta i soffan .. just nu ligger alla på govlet.. gå och köpa Fanta .. lägga vinet på kylning .. plocka fram vinglasen.. och ta ned stolarna från bordet, som jag inte riktigt vet varför som är uppepå bordet  men men ..

 

Här har ni ett livet tecken på att jag lever åtminstonde :)

 

 


www.geblod.nu



Jag bestämde för ett tag sedan att älsklingen och jag skulle bli blodgivare för att jag ska komma över min skräck för nålar och blod. men saker och ting gick inte direkt som planerat! älsklingen har redan varit där och blivit testad, och idag var det min tur att kolla upp och bli testad, men det gick verkligen inte som tänkt! jag får inte eller jag KAN INTE heter det mina blodådror är för små för att dom ska kunna få plats med nålen i dom .. nålen som dom skulle kört in i min stackars arm är alltså grövre än min blodådra.. knäppt ..

Sååå sliten !



Ligger i soffan med datorn för tillfället ..och begär att älsklingen ska sätta på vatten för the åt mig så att jag kan dricka det och sedan krypa till kojs med honom och datorn för lite serie tittande :D vet att klockan inte är så mycket för vissa men vi hade bestämt att vi skulle lägga oss klockan 19:00 och nu kommer vi inte komma i säng före 20:00 vilket betyder att vi antingen kommer somna senare eller kolla på mindre big bang theory .. hihi

Idag så fyller min mamma år .. hon blir riktigt gammal
hela 47 år gammal blir hon minsann ! så grattis till henne !


ska bli så himla skönt att få lägga mig snart :D jag längtar otroligt efter min härliga säng :D


Hungrig ..



Jag dööööör av hunger ! verkligen dör, de senaste dagarna har jag varit hungrig som bara tusan vet inte vad som är fel .. men hungrig är jag, jag som inte brukar vara hungrig eller ha någon vidare aptit .. kan det vara att vädret är så mycket bättre och att jag är så mycket gladare kanske :D

Äntligen !



Sådärja !

Mitt hår är åter tjockt och långt och fint .. eller nej det sista ljög jag på det är inte det minsta fint för tillfället .. det ser ut som ett skatbo om jag ska vara ärlig men snart så eftersom att älsklingen ska till och platta mitt hår så att det blir fint och glänsande !

En annan sak som också är äntligen är att jag skivit klart ett arbete som ska redovisas imorgon bitti .. ett arbete om ätstörningar och grejs ..så nu håller vi tummarna för mig och hoppas på att jag inte fegar ur och äter upp tungan .. för det vill vi ju inte att det ska hända .. åtminstonde inte jag ! och ingen annan heller hoppas jag !

Eftersom att jag är klar med alla mina sysslor för dagen så ska jag försöka övertyga älsklingen om att kolla på big bang theory med mig resterande utav kvällen .. då jag skulle gått till matten idag men helt och hållet kände att det var bättre att jag gjorde klart arbetet för imorgon !

FOOOOOOD




Älsklingen och jag började med att sova bort hela dagen typ, vi vaknade halv tolv idag vilket är helt klart inte okej annars men eftersom att jag var hemma till klockan fyra imorse så är det mera okej, vi somnade väl runt en halv 5 imorse och sov till halv 12 så ah :)

Idag har vi bara suttit i soffan och kollat på film och serie, först såg vi the bounty hunter som var sjukt bra ! helt klart en toppen film så alla som ännu inte sett den måste kolla på den :D sedan har vi spenderat dagen med att kolla på the big bang theory eftersom att jag ligger en hel säsong före älsklingen har jag lovat att kolla ikapp med honom så det är vad vi håller på att göra just nu ! vi är inne på avsnitt 14 utav 17 säsong 1 just nu ! så vi har lite framsteg avsnitten är ju bara ca 20 minuter långa så det går nog rätt fort detta :)

Jag ska jobba ikväll eller tjaa inatt med inte alls mycket det är ju bara en 4 timmar men det blir i varje fall några slantar och det behövs ju alltid :-)

Och så till saken så som runbriken lyder så har detta inlägg något med mat att göra och så är faktiskt fallet !
Nu är det så att jag är en ganska så grym kock om jag får säga det själv och alla som någonsin smakat på min mat kan hålla med mig antingen i en stilig liten kommentar eller tyst för sig själva ..

Aja till detta behövs

2 burkar tonfisk i olja
2 burkar krossade tomater
1 burk champinjoner
3 rivna morötter
4 msk Turkisk yoghurt ( som tydligen är grekisk ) http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6922973.ab
Makaroner av valfri sort och mängd
svartpeppar
citronpeppar
salt

Koka makaronerna i en kastrull, häll sedan i alla andra saker i en annan och låt det koka ihop medans du river morötterna. Jätte enkelt och det blir supergott ! servera i en djuptallrik med morötterna på sidan ! Snabbt och helt klart jätte enkelt, det som tar längst tid är makaronerna !

Nu ska jag och älsklingen återgå till TBBT innan jag måste börja fixa mig för jobbet ..

Pust och stånk..




Sitter här .. ännu kanske jag ska säga, nästan så. för undertiden sedan senast så har jag hinnit med att fixa mig helt och hållet inför kvällens jobb .. ska bara byta tröja så är jag klar sedan .. eller nej jag måste lägga ned en tjockiströja i väskan med så att jag kan bege mig hemmåt klockan 3 inatt utan att frysa ihjäl mig. För det har jag ingen lust alls med så det så !

Jag börjar dock känna mig sjuk vilket inte är ett dugg konstigt när det gäller mig, jag är liksom helt van med detta.. jag blir alltid sjuk när det gäller ursh och tvii ...

jag är lite orolig för hur kvällen kommer att gå, jag vet att det kommer gå bra eftersom att jag gjort detta förut det är bara en ny apparat men den har jag ju redan pillat på och verkar inte det minsta svår .. vi får se om det är något henke måste visa mig när jag kommer dit .. jag börjar 23:00 men hade tänkt vara där lite innan .. så får vi se om det är henke eller någon annan som är där när jag kommer.. återstår att se :)



Jag känner för att knäppa Massvis med egoistiska bilder på mig själv men vädret tillåter inte det riktigt fast just nu hade varit en bra tid för det då jag känner mig otroligt söt just nu .. ungefär som för någon dag sedan då var jag riktigt söt med !


Gick ju sisådär



Tjaa det gick inte att cykla för mig idag .. känns som att min rumpa ska gå av totalt .. :/ funkar inte sadeln är för hård och min stjärt behöver vila tror jag minsann !
men med lite vibra tone blev det i varje fall  20 minuter sedan stängde jag av dom sista 10 då det känndes som att mitt revben var av typ :S men men
en dags vila är väl vad som behövs kanske .. man kan ju inte köra slut på sig total !

Dagen går segt det är massor med timmar kvar tills jag ska börja jobba .. jag vill NU .. så att jag slipper vänta :o

Frukost !




Sitter här med älsklingen mitt emot som vanligt och tuggar i mig min älskade frukost, jag förstår inte riktigt hur jag kan överleva utan min älskling då skulle jag ju aldrig äta frukost .. vilket inte är så bra ..

Idag så ska jag jobba .. eller nej inte idag utan ikväll till och med .. från 23-03 ska jag jobba .. och vi får allt se hur det går med den saken, igår hade jag redan somnat innan klockan var 23 och nu ska jag börja jobba då ! jag har ingen aning om hur jag ska hålla mig vaken men det löser sig säkert ska vi se, det borde ju inte vara några problem med att hålla sig vaken några timmar extra .. jag har ju faktiskt sovit nästan 12 timmar inatt så jag är ju utvilad till MAX  vilket är toppen ..


Passar på att drömma mig bort lite, bort från detta skitväder.

Ensam torsdagsmys!



Nu blir det att poppa popcorn och mysa ned sig ensam i storsoffan .. Patrik är på innebandy och jag måste underhålla mig själv :(

Jag hoppas kvällen går fort annars vill jag inte vara med längre ! jag tycker ytterst lite om att behöva vara ensam och ikväll så måste jag vara det och heeeela dagen imorgon :( hur ska jag överleva ?

Tråkiga dag ..



.. Som genast blev lite roligare och gladare efter att älsklingen varit och hämtat ut ett paket till mig innehållandes dessa sköningar :D jag är förälskad och dessa ska jag dansa in den 24 på Nivå tillsammans med Linda samma ställe 4 år senare samma människor :D über sköööjj :D


Awesome !



Helt sjukt bra detta känns ..

Patrik får tillbaka en lagom liten summa när skatten kommer tillbaka vilket var behövligt kan jag lova, det är inte så mycket men det duger och blir bra :) synd bara att jag inte får tillbaka något utan har nolltaxat de senaste åren vilket inte är så toppen men endå .. det här är ju bara bra det !

Just nu så står älsklingen och förbereder maten här hemma .. och jag plockar och plockar känns det som, jag har i varje fall städat älsklingens garderob så nu är det bara min helvetesgarderob kvar att städa utav dom två .. sedan vill jag röja upp och lägga allt i ordning i linneskåpet med men det får bli någon annan gång .. har plockat i ordning i köket med så nu är det bara vardagsrummet kvar men det går fort bara jag sätter igång vet jag ! när älsklingen är klar med förberedandet av maten så ska han få skruva ned och sätta upp en ny spegel i hallen !! och sedan dammsuga så ska jag torka golven hehe ..


Godmorgon !



Tjenixen ..

Här hemma har vi varit vaken sedan strax före 8 imorse, blev inte allt för mycket sömn för mig inatt om man säger som så tyvärr .. men uppe i tid var jag endå !

Så nu sitter jag här och kollar på min älskling som sitter och knapprar på sin dator .. jag funderar lite smått på om jag ska ta och traska in i duschen och fixa mig redo inför dagen som vaknar upp här! Jag vet bara inte om jag riktigt orkar :o är inte alls på humör för något idag utan jag vill bara lägga mig i sängen och försöka sova så att jag blir piggelin fast det går ju inte .. tråkigt nog , så nixx det får säkert bli en vända på cykeln sedan bums in i duschen och sedan bädda sängen och röja upp lite här, jag vet inte riktigt hur vi lyckats men i förrgår och igår har vi lyckats stöka ned här enormt enligt mig och det gillas inte så det blir till att städa undan det idag !

städa på bänkarna i köket och röja upp i vardagsrummet bort med alla saker som inte ska vara där .. och fixa i ordning Totts kartong där vi har sakerna åt henne ..


Dagens Måltid av Patrik



2 kycklingfiléer ( 400g)
2 Msk Mjöl
1 Ägg
1 Msk Mjölk
Ströbröd
Olja
1 Dl tomatpastasås
4 Skivor kalkon
100g Cheddar Ost


Sätt ugnen på 225grader, skär kycklingen på längden vänd bitarna i mjöl och skaka sedan av det överflödiga. Doppa dom sen i en blandning av ägg och mjölk rulla dom sedan i ströbröd.
Värm oljan i en stekpanna, stek kycklingen i omgångar tills den är helt genomstekt och har fått sig en finare färg.
Lägg dom sedan i en långpanna fördela pastasåsen skinkan och osten över kycklingen sedan in i ugnen tills osten är smält !
Servera med bulgur ( och sallad ) !

Före och Efter



Patrik och jag  har hållit på med lite makeover saker här hemma .. förnyat lite och pillat :)

här kan ni se resultaten !


Före & Efter


Efter & Före

Före & Efter


Bilderna är självfallet klickbara och tavelramarna ska inte stå alla
där på hyllorna sedan utan på ett annat ställe :)

PUMPS !



Någon som är intresserade utav mina svarta pumps storlek 38 helt
oanvända och sedan är det 10cm klack på dom. 150 kr.

http://kladbyte.se/?garderob=827


vibra tone !



Just i detta nu sitter jag och kollar ned på min skakande mage .. testar vibra tone och ser om det hjälper något .. självfallet är jag inte så dum och tror att denna kommer att göra allt jobb .. men jag känner hur hela magen arbetar när denna gåller igång och efter att ha använt saker som denna tidigare vet jag att dom har en viss effekt ! så därför hoppas jag på att även denna har det tillsammans med träningscykel, promenader och en någolunda balanserad kost så ska det nog ge vika med mina överflödiga kilon !


Ut ut ut ..






Ska dra till söder för att hämta ut ett paket och köpa lite saker till Tott sedan kanske handla något i matväg hem, beroende på vad älsklingen vill äta för knas idag <3

Vitlöksbaguette



Älsklingen skulle nyss göra två sådanna åt oss .. !

det lilla roliga är att han misslyckades och dom blev helt brända :D så nu ligger det två nya inne i ugnen och väntar på att bli klara -Mums-



Det blev inte allt för mycket cyklande för mig .. bara och endast tio ynka minuter men då började jag med detta igår med så .. mitt mål är att innan nästa vecka ska jag cykla en halvtimma om dagen på träningscykeln ! och så ska jag ut och gå mera och grejs .. sedan är mitt mål att nästa gång jag åker till min mormor i slutet av Maj, så ska jag ha gått  ned åtminstonde 5 kilo ! och innan sommaren är över ska jag ha gått med tyttligare 10 kilo ! så är jag nog nöjd sedan ska folket se :D

Måste tillägga att FAAAN vad härligt det är att både sitta vid datorn och blogga när man har någon som masserar fötterna på en samtidigt :D



Denna kropp ska jag ha tillbaka och den ska vara förbättrad :D

Nästan så ..



Snart klar med all tvätt .. bara torkning kvar nästan .. :D helt toppen ska ta och sätta mig på cykeln och trampa på ett tag nu vi får se hur länge jag orkar med det :p mycket jobbigare att cykla på en träningscykeln än att cykla utomhus ju .. ><


Härligt !



Faaaan vad härligt det är att vara vaken i tid varje dag :p visst idag har vi sovit lite länge .. jag sov ända tills klockan 9 men vad tusan :P hela påsken har älsklingen och jag klivit upp halv nio och varit vaken sedan ca 8 .. precis så som jag vill ha det ! man får ju ut så mycket mera utav dagen när det är såhär .. :P hihi ..

Idag eller alldeles strax så ska jag sätta mig och sortera tvätten eftersom att vi ska tvätta klockan 10, sedan ska vi måla lite här hemma .. har två ramar och två stolar att måla .. ramarna går prima inomhus men stolarna måste vi nog vänta lite med och göra ute då vi måste sandpappra som så förärligt ..
Sedan har jag planer på att skriva klart mitt arbete om ätstörningar och leka lite med Tott så hon känner sig hemma här :)

RSS 2.0