jag döööör



Jag kokar över. . dör fullständigt .. fan är det för fel på folk som inte vill åka och bada :S
är det bara jag som är vettig i skallen eller hur är det egenterligen ? .. fan fan fan .. jag blir galen funderar på att dra någon i öronen tills den får vett nog att följa med mig ..

Min sommar kommer att gå under om jag inte får bada snart .. är det meningen att jag ska behöva vara hos mormor och morfar för att kunna bada eller ? ursh . det är inte ens någon som vill följa med på nattbad eller kvällsbad .. varenda jäkel har något fel i skallen tror jag :P haha

Snart kommer visst Cicci förbi.. sedan lite senare ska jag till Gugge och kolla på film .. hiih

Jahapp



Nuså var jag hemma ... eller har varit hemma i någon timma i varje fall .. har hunnit tagit mig ett härligt bad i olja och med hårinpackning nu .. och kollat igenom heeela internet känns det som .. sitter och väntar på att håret ska torka till lite nu .. vill inte riktigt köra på och plåga det med hårfön när jag nyss varit snäll mot det ..

försöker få liv i en viss på andra sidan stan .. men det går fan inte verkar det som .. ursh vad jag hatar folk som sover ibland .. men men kl 14:00 skulle vi ses haha så denna får väl ta och vakna snart tycker jag !!


Pool..

Ligger eller tja jag sitter och guppar runt i poolen nu. Rätt så härligt är det faktiskt om det inte varit så jäkla varmt i vattnet .. Det svalkar inte ens ju :( Ursh.. Och imorgon åker jag hem.. Rätt så skönt att komma hem till en härlig säng Hihi... Ska hem och leka med G har jag faktiskt bestämt eftersom att han är hemma från p&l nu :-D göra en rejäl inpackning måste jag göra dessutom allt klor är inte alls bra för mitt hår .. Känner mig lite halvt som en ris buske nu ja xD finns en till som jag bara måste träffa nu typ bums när jag kommer hem ;) Hihi...

Värme

Ligger inne i den bästa fåtöljen.. Och kollar ut genom fönsterväggen på mormor och morfar som ligger ute och lapar sol och plaskar i vattnet.. Men det är på tok för varmt för att jag ska kunna orka vara ute i denna hetta .. Jag känner dock att jag måste ut och bada snart.. Men först måste jag få bort min huvudvärk och min trötthet.. Eller det är inte trötthet heller utan bara extrem utmattning.. Har inte sovit mycket alls inatt folk har haft fest kört med bilar härjat runt och fåglar har kvittrat massvis telefonen har ringt åtskilliga gånger och hela natten har bara varit fel.. För på toppen utav allt var det mygg i mitt rum. . Fan vilket klagoinlägg detta blev då haha..

Trött..

Sitter i den stora sköna fåtöljen inne hos mormor nu.. Har precis duschat och smörjt in mig i hopp om att slippa flagna sedan haha.. Rätt trött är jag dock.. Ursh , skulle vilja lägga mig i sängen just nu ja men klockan hindrar mig ganska mycket :o då hon knappt är 8 och det är lördag... Inte tusan kan man lägga sig redan nu ? Hehe.. Ska nog dock lägga mig snart vill bara prata med en viss innan .. Synd bara att jag måste vänta massor eftersom att det ska köras bil hit och dit ... Aja ska glo på tv och spela monopol med mig själv Hehe..

Solstrålar

Sitter har inne och kollar på mormor och morfar som är ute i solen medans jag själv ligger inne och deppar.. Har bränt mig lite på magen och jag orkar inte vara ute därför Hehe.. Jag vill få tag på en person som verkar vara omöjlig :( Ursh så ledsen jag blir av detta.. Jag vill bara åka hem bums för att få veta vad tusan som är fel :o :(

Jävlar..

.. Vad jag uppdaterar idag haha.. Blir nog så när man sitter i en bil och på en bilfirma hela dagen.. Har hunnit med att äta och sedan köpa lite nya leksaker till poolen med Hihi mormor försöker muntra upp mig eftersom att jag är lite ledsen och depp just idag :(

Bilfirma..

Sitter har på någon bilfirma i köping.. Och börjar bli massor med less.. Nu kom bilhandlaren efter typ en massa lång väntan.. Min morfar går runt och runt och bara kollar och kollar för tydligen bilen han vela ha var inte godkänd av mormor.. Så nu kollar han på andra och det går segt dom vill ha olika saker och det är massor med invändningar kors och tvärs.. Ursh... Jag vill bara hem till poolen nu ja.. En till sak som jag vill.. Det är att du ska svara jag blir och är fan ledsen detta är något jag inte alls gillar ju :( Ursh..

Klockan är tio här är ekot..

Är nere i köping nu eller ska vi säga i en annan del av köping kanske haha..det blir ju typ så i varje fall.. Vi är i en del nu och ska till en annan.. Har typ nyss vaknat till ja.. Sitter och dricker cola och lyssnar som sagt på ekot.. Mormor gnäller om att vi måste äta något morfar vill ha donken mormor vill ha fika eller mat säger hon.. Vilket donken inte är enligt henne :p aja nu ska jag visst förväntas svara på frågor från mormor :p Hehe

Bilfärd

Sitter i bilen med mormor och morfar just nu ja.. Har hållit på att lyssna på michael jackson i typ en halvtimme nu.. Spelar och pratar om honom överallt.. Så man ska väl typ skriva RIP eller något i den stilen :p han har ju trots allt vissa bra låtar .. Igår så var jag ute i solen hela dagen precis hela ! Kan ju säga att jag är BRUN men endå så är jag massor med bränd på vissa ställen :( blir en liten vila från solen idag då jag följde med dom för att kolla på en bil.. Då jag inte fick tag på en viss som jag hade tyckt skulle kommit hit och hållit mig sällskap under dagen.. Men det blev ju inte så.. :( därför följde jag snällt med mormor och morfar för att kolla på bil.. Jag håller verkligen på att somna just nu dessutom :( Ursh jag är rätt trött faktiskt.. Saknar dig... :(

Detta suger..



hur fan kan detta gått till ?

Att jag ännu en gång ligger hemma på min säng .. försöker torka mina tårar ..mår skit och bara vill frösvinna ?

Detta suger..



hur fan kan detta gått till ?

Att jag ännu en gång ligger hemma på min säng .. försöker torka mina tårar ..mår skit och bara vill försvinna .. hur fan går detta ihop ?

Ajfan..




Jag suger på att uppdatera .. det vet jag .. men jag har ett bra skäl .. jag har inte varit hemma igen .. haha
åkte hem från mormor och var hemma någon dag .. sedan flydde jag tillbaka till henne bums igen :p hihi ..

Men nu är jag hemma och är väl det någon dag i varje fall o_O


GRÄÄTTZZ  TILL ! : Sara , Simon , Elin , Robin Viktor , Janne , Mika .. och ALLA andra som jag inte har tid att skriva upp här nu .. :P GRATTIS TILL STUDENTEN !



Nytt och gott


Skorna :p


Nya skor och Glasögon hehe



Fick hem mina shutters igår ^^ hiih ..
och idag fick jag hem mina sjukt söta skor :D helt kär i dom .. hihi

ska snart ned till HC för att kolla vad det är för fel på mig .. men inte ännu .. först blir det mera av two and a half men :D


Tv..




Sitter och kollar på my new bff med mamma just nu helt klart skitbra :p har dock sett detta redan hihi .. såg detta i höstas :-)

Det finns massvis med olika "gratis sidor" på internet .. men den enda som jag riktigt uppsakttar är gratisgodis.se haha .. den sidan är ju toppen har varit medlem där länge .. och den är alltid uppskattad av både mig och mamma :)
www.gratisgodis.se/

Hemma ..



Har varit borta ett tag ja .. eller rättare sagt sedan i onsdags .. för då hoppade jag på tåget och drog till mormor .. skönt som faaaen har det varit .. trots att det varit full rulle nästan hela tiden :p hihi .. har sovit vädigt lite och hållit igång .. och jag kan ju lova att det känns i kroppen nu .. ursha ..

ons- Tvättade hemma med mamma först .. sedan slängde jag mig på tåget till mormor .. och solade lite och sådant ..
tors- klev upp tidigt 7 .. åt gröt och åkte in till uppsala för att handla inför örbyhusdagen .. sedan gick vi lite i gränby .. hittade inget vettigt .. bara ett nytt sett underkläder .
fre- solade och slappade vid poolen hela dagen .. tills kvällningen då vi åkte och satte upp stommarna till tälten ..
lör- klev upp 5 på morgonen , vid halv sju var vi inne i centrum och fixade i ordning tält och grejs .. stod i ståndet halva dagen .. och uppe i lokalen med mormor och Elisabeth ett tag .. sedan vandrade jag runt och åt sockervadd och langos :D
sön- solade och slappade sönder ..
mån- solade och slappade .. och var in till gränby för att handla en försenad present till mamma från mormor .. hittade ett linne till mig med..
tis- hemfärd :D



..Bilderna är klickbara..



RSS 2.0