Senaste tiden ..



På senaste tiden har det inte blivit allt för mkt uppdatering från min sida om man säger som så ..

jag har helt enkelt inte haft lust .. jag har gjort andra roligare och viktigare saker än att sitta och knappra in saker och ting i bloggen ..

Bland annat har jag shoppat lite smått och gott .. typ ett par gula snygga jeans oh sådant .. jag har även klippt lugg kände att jag behövde en lite förändrig .. eller en stor sådan kanske jag ska säga ..


dagarna spenderas ensam och kvällarna mestadels med W framför tv spel .. haha båda två har blivit helt sold på


.



GRATTIS LINDA 21år! :)

..



Skriver inte här allt för ofta längre .. har ingen ork .. ingen lust ..

Fick jag som jag vela skulle jag inte ens kliva upp ur sängen på morgonen .. jag vill bara ligga där och känna lugnet .. bara ha det tyst och lungt .. bara vara ensam .. kan inte allt och alla bara låta mig vara ? jag orkar inte med folk just nu .. det är för ansträngande .. för jobbigt ..

ska vara hundvakt åt Nalle med W idag .. och ut och gå .. om min kropp pallar det .. :o eller ja självklart blir det en prommis för nalle .. men om det blir något mera återstår att se ..
ursh jag vill bara lägga  mig ned och dö typ :(

Havredryck med Chokladsmak ..



Något fruktansvärt gott är detta :P
enda nakdelen är att man blir torr i munnen efter att man druckigt den .. men så är det ju med allt som har havre i sig ><


Ska ta och bege mig ned till Ams snart .. måste bara fixa till mig liiiiiite granna HAHA

Magsjuk

Har legat i sängen / Soffan hela dagen och bara varit död .. har tagit mig fram och tillbaka mellan toan och dessa två ställen .. bara mått allmänt pyton och kräkts hela tiden .. har feber och skakar som ett svin .. äter jag något så kommer det upp lika fort .. :/ inte direkt något som känns så Jippie kan jag ju lova ..

..Och imorgon ska man till sjukan .. mamma har ringt och hört .. eftersom att det är "vinterkräksjukan" som går .. men nej inte slipper jag heller .. måste upp dit endå ... och så ska dom sno mitt blod.. >< åååh jag vill inte ..
Längtar dock tills den 27de .. så jag kanske får någon klarhet i vad det är för jäkla fel.. och om inte annat kunna utersluta vissa saker och ting..

Ska återgå till att inte göra något alls nu utom att frysa..


GATTIS ..



GRATTIS MAMMA PÅ 46 ÅRS DAGEN !!

Du är nu 16 802 dagar



FY FAAAAAAN ..



Någon mera än jag som tycker att allt blir förstört nu .. fan fan fan .. Carrie ska INTE ha barn .. skor och kläder är ju hennes ögonstenar .. inte några barn för hennes del ju .. detta går ju inte alls .. ursha

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article4871259.ab





Ikväll så blir det fäääääästa hemma hos Nina och Alex .. lite tråkigt är dock att jag kommer gå solo :( hatar att behöva gå ensam .. :/ ursha .. men jag hoppas att kvällen kommer bli sköjj ..

Lever ..

'

Tjolahopp..

Jomenvisst jag lever .. visst gör jag det .. men fan inte mår jag bra heller .. känns som att allt ska rasa samman över mig .. som att inget betyder något alls längre .. och jag har ingen aning om varför ..  vill bara lägga mig ned och grina för att allt är så värdelöst och allt gör så ont .. varör är inget bra längre för ? Varför vaknade jag ens denna dag .. säg mig det snälla någon .. för jag vet fan inte .. Nej tänk för att jag inte gör det :/ ursha ..

Ska ta och lägga mig ned och kolla på Fast and the furious nu .. första filmen .. setta alla och dom är toppen .. såg den senaste i lördags på bio med W .. träääävlans .. men alla är ju kanon så .. hiih ..ska lägga mig och glo och hoppas på att mina pillz kickar in snart .. annars dör jag nog !

Var trevligt i valbo med Nina .. åt på donken snackade en massa strunt och annat .. och lämnade in några CV:n hihi .. kan ju hoppas att det blir något napp .. annars blir jag lite ledsen allt .. ursha..

nej nu säger mina händer emot för mkt .. det går helt enkelt inte att skriva mera .. då får jag amputera händer sedan ..

Hörs .

Valbo..



Ska till valbo strax .. jag och Nina ska kolla om det kan tänkas finnas något typ av jobb där ute :P hihi .. man kan ju bara ta och hoppas som sagt .. !

Vem vet ..kanske bjuder dagen på lite shopping med ,..man kan ju bara hoppas .. sedan blir det hem städa rummet .. och sova ..

Seinfeld

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article4853662.ab  

Tandis Tandis Tandis



Denna gång tand tandläkaren och inte käk tandläkaren som de var i fredags ><

Vädret är KASST ute.. vart tusan tog våren och solen vägen ? detta gillas inte .. inte alls ..

sitter här nu ja och dricker cola och knapprar på datorn .. ska snart börja göra mig klar för att besöka tandis som sagt .. har ju bara fått vänta sedan i typ oktober november på denna tid .. det är ju helt sjukt hur länge man får vänta på tandis om man råkar vara lite rädd för dom ..

Senare idag ska jag nog leka med Gugge .. får se om det blir så .. eller om jag får en diss .. det är ju ganska vanligt när det gäller honom det .. måste även träffa W lite granna .. han måste skriva ut lite Cv och Pb till mig .. så att jag och Nina kan göra valbo osäkert hehe ..

Har massor med saker jag ska hinna med känns det som .. men ingen tid alls ..
Menar jag ska hinna till tandis , vara med Ggr , skriva om Cv och Pb , Leka med Nina , träffa W , färga håret .. och allt hellst idag och imorgon .. ursha .. har mera saker att göra .. men orkar inte skriva meeeeera .. ><

NamNam



Sitter här och muppar mig med en smootie brevid mig .. är sjuk trött och funderar på att sova en timme eller två .. :p hihi

Har varit hos Tandis idag .. och något underligt hände där .. dom sade åt mig att nästa gång blir min sista för att dom inte har så mkt mera att göra åt min käke .. men vad händer då ? ska jag fortsätta ha ont livet ut då alltså ? ska jag inte kunna äta vad jag vill och tugga ?

Appropå..



Igår så köpte jag en ny dator och ett par nya skor ..

En bärbar som jag sitter och knappar på just nu .. och ett par svarta reebok pjuksor hah

Runt denna tid förra året ..



skrev jag detta .. och jag kan ju säga såhär .. när jag läser igenom detta känner jag precis den smärta som jag kände för exakt ett år sedan :'(  jag mår inte ett dugg bra .. verkligen inte känner inte för ett piss .. och allt detta för en SPEGEL ... en jävla spegel .. som är trasig .. och nej det är inte över att den är trasig som jag mår dåligt .. över just sättet som den gick sönder .. om ca en månad är det ett år sedan den gick sönder .. och det är ungefär samma tid som mitt inlägg som står nedan publicerades i min dåvarande blogg..


"Hur kan ett jävla sms få mig att bli så depp :(
Lurar jag mig själv eller vad är det här ? .. nej så är det väl endå inte ..
jag känner ju inget .. men varför blir jag så ledsen över ett sådant sms ..
kan inte sluta tänka på det .. jag blir helt galen .. vill bara lägga mig ner som en liten boll och bara grina ..
vet inte alls vad jag ska ta mig till .. börjar jag bli galen eller vad är detta ? hur ska jag lyckas.. allt var ju så bra ..
hela veckan har jag varit glad och på topp .. nästan fast att jag har varit på topp .. det är inte din förtjänst bara ..
men lite .. för det är klart jag mår bra när jag har någon att umgås med .. :)
men allt har liksom varit bra denna vecka .. förutom att jag har saknat Lindan något enormt ..
ringde henne idag och det kändes som att jag inte pratat med henne på flera månader .. :o
och hur ska det gå när hon lämnar mig då? :( Gash jag vill inte tänka så .. nu blir jag ju mera depp bara .. :(
FanFanFan varför låter jag mig själv göra sådana saker ? Fy fan nej jag orkar inte .. jag gör verkligen inte det ..
jag vill inte mera .. vill lägga mig ner och aldrig vakna just nu känns det som ..
varför kan jag inte få må bra hela tiden för ? .. varför kan jag inte bara få må bra ..
så bra som jag vill må ! det är ju viktigt att må bra .. det tycker jag ..
så varför ser jag bara inte till att må hur bra som hellst ? .. varför är det så svårt ? jag vill ju så gärna .. !
syns inte det ? .. jo det är klart det gör .. för jag är bra .. jag är duktig.. ingen ser .. ingen vet .. och det är bra ..
 allt är bara ytligt . Det är lätt att gå med ett leende och det är lätt att skratta ..
bara det behövs så är det hur lätt som hellst .. tänk för att det vet jag ! Jag vet även att just du kommer läsa detta..
och kan därför passa på att fråga .. varför gör du såhär ? varför gör du mig så illa ? vill du inte att jag ska må bra ?
njuter du utav detta ? jag vet även att jag kommer få ett svar .. men inte här .. det är bra .. något som kan vara bra ..
Nej nu kanske jag ska sluta vara så jävla emo .. sluta tycka så synd om mig .. för det är det väl endå inte ?
mina patetiska jävla bortskämda ilands problem är väl inget att hänga upp sig på .. eller ?
för det är väl precis vad det är ? patetiska problem ..
för alla ser väl på mig och känner mig så pass att folk vet att jag inte har några som hellst problem ..
mitt liv leker eller hur ? :/  "

RSS 2.0