INSTAGRAM.



Då jag aldrig nästan uppdaterar bloggen så kan ni ju ta och följa mig på instagram istället!

hannanordin88 heter jag där :)


NEVER MORE.

Aldrig mera skräckfilm!

GCB.

Är det någon som har missat denna serie?
Ett gäng rika kvinnor som bor i Dallas, den är liknande med Desperate Housewifes fast denna är mycket bättre då det inte hunnit gått en miljon säsonger så denna serie har inte haft en chans att spåra ut som DH har gjort!
Detta är nästa avsnitt och det går att ladda hem på Måndagar!
When Luke convinces Carlene to take the Matron of Honor duties away from Sharon and give the honor to Amanda for her "Gone with the Wind"-themed renewal of marriage vows, Sharon is out for blood. Carlene tries to turn the other cheek and accept Amanda, while Amanda is overwhelmed with her new duties. Meanwhile, Heather seeks forgiveness from the GCBs, and Blake surprises Cricket with a special request.'




GOD MORGON.

Gomorron Gomorron!
Sitter och tittar på klockan och ser att hon redan är 9, Jag har varit vaken i två timmar redan fast ändå så känns det som att jag endast varit vaken i en kvart kanske. Vart har tiden tagit vägen? jag har ju inte gjort något annat än att spela spel på mobilen..
Idag hade jag tänkt höra av mig till Sabiina för att kolla om hon har lust att leka med mig, sedan Ikväll antar jag att jag ska över till Kristofer för att kolla på Jönssonligan och äta påskgodis!

1919.

Till att börja med så är Hubbe inte välkommen hem till mig mera.
Inte efter detta helvetes nästan dygn jag haft med honom och vilken katastrof jag har haft efter att han försvann.
Jag föredrar helt och hållet mina snälla rumsrena katter som låter mig sova på nätterna istället för detta odjur som mamma har .. skriker och kan inte hålla tätt! Den katten behöver bära blöja tills han är pottränad säger jag bara! Fyfan!
Var upp till farfar idag med! han har verkligen blivit jätte gammal på kort tid..

OTH.

Ja så vad det slut också. Alla bra serier slutar O.C, Buffy och ja även nu One tree hill. Det suger är verkligen sorgligt jag tror verkligen inte att jag sett ett sorgligare och ändå lyckligare avslut på en serie än vad denna hade. Mitt ansikte svider utav dessa dumma salta tårar som råkat komma fram, trodde ett tag att jag var nära på att drunkna utav tårar men tydligen så överlevde jag. Om nu detta är positivt har jag ännu inte listat ut troligen är det inte nå vidare positivt inte efter detta helsikes dygn som jag har haft nu.
Denna serie har hållit på sedan 2003 alltså sedan jag var 15 år gammal och nu är den över så vad ska jag göra nu? Jag har ju liksom vuxit upp med denna serie så att säga när serien startade var dom 15/16 och ja så var även jag olyckligt vis..
Det är tur för mig säger jag i varje fall att jag och Loverboy börjat kolla om från skratch så att jag slipper sakna serien allt för mycket. men det kommer väl det med antar jag för den kommer ju ta slut igen för mig om några veckor.. tyvärr.

SMILE.

Save some face, you know you've only got one
Change your ways while you're young
Boy, one day you'll be a man
Oh girl, he'll help you understand
Smile like you mean it
Smile like you mean it

Looking back at sunsets on the Eastside
We lost track of the time
Dreams aren't what they used to be
Some things slide by so carelessly

Smile like you mean it
Smile like you mean it

And someone is calling my name
From the back of the restaurant
And someone is playing a game
In the house that I grew up in
And someone will drive her around
Down the same streets that I did
On the same streets that I did

Smile like you mean it
Smile like you mean it
Smile like you mean it
Smile like you mean it

Oh no, oh no no no
Oh no, oh no no no

More lyrics: http://www.lyricsmania.com/smile_like_you_mean_it_lyrics_killers_the.html
All about Killers The: http://www.musictory.com/music/Killers+The

RSS 2.0