Nyår idag !



Allt har löst sig och blivit bra ! nu ska jag och älsko bara bestämma oss för .. hemmamys eller fest !

Sitter här nu och knapprar lite medan P pillar på hans pappas ipod och försöker fixa med den. ska snart gå iväg för att inhandla mat :_D


Nyår



Det nya året är bokat klart .. planerat :o jag har kalla fötter .. tänk om jag dör !

passar nog hellre markus !

29/12-09




Sitter hos Paula nu med Patrik och ska fixa oss lite för att strax åka in till handen för att kolla på lite nödvändigheter :)


091227






Sitter här .. ska fixa mig i ordning har precis betalat alla mina räkningar och ser pengarna på kontot sina iväg totalt .. hur ska jag överleva ? köpa möbler rättare sagt ! aja det löser sig : )

ska iväg ut till valbo med Papps och Patrik strax här .. bara vi alla har vaknat till liv och sådant ! ska för hoppningsvis lämna in min dator och sedan kolla på tv och sådanna tekniska saker .. och jag ska till Gina för att lämna tillbaka mitt "fynd" från igår .. sedan så ska vi in på ikea för att köpa en hylla och kolla lite smått där med !


Today




Idag så är det .. hm.. shoppa ? titta ? leta ? kolla .. som gäller har jag bestämt : )
Ska ta och hoppa på klockan ett bussen till hemsta för att invardera mcdonalds! sedan blir det stan och sedan valbo som gäller ! ikea och köpis ! haha ..


Jag Älskar Dig !

Back on track



Tjaa det är i varje fall vad jag hade tänkt nu åtminstonde .. nu när jag kommer ha mig tid som vanligt att sitta framför dum datorn och uppdatera som folk !

Jag har ju flängt runt i storstaden hela december månad så att säga om vi bortser från de stackars helger som jag och patrik har befunnit oss här "hemma" åtminstonde på nätterna .. för på dagarna har ju vi slitit som tusan ute i furuvuk på julmarknaden där .. och på veckodagarna har jag jobbat på i godisboden inne i gamla stan !

Jag har i varje fall som jag nämde ovan för avsikt att börja knappra ned ord i denna såkallade it dagbok igen som vanligt !

Under denna månad som flytit på så har jag hunnit kolla på bio ! både på new moon , 2012 , En julsaga , Avatar och  the box så denna månad har vi fyllt med jobb och biobesök ! vilket jag tycker är toppen toppen verkligen !

Nu så ska jag ta och göra mig i ordning .. ja och patrik ska nemerligen iväg för att träffa linda för att supa oss dyngraka och ha skoj ! precis som man ska göra och precis som vanligt på juldagen såklart !
imorgon så ska jag och patrik bege oss ut till ikea med destination Ikea för att kolla in lite saker som vi verkligen kan behöva till lägenheten som vi ska bo i snart så snart !

Ska slita mig härifrån nu !

vi höres !!

RSS 2.0