Mommy



Jag blir seriöst galen! Ska man behöva springa benen av sig för att hitta folk på gävle sjukhus eller?
först ringer man dit och får veta vart hon ligger och när man kan komma upp dit.
När man kommer upp dit är hon inte där och man får gå ned och fika och vänta .. för hon ska komma inom en minut- 60 minuter..
Efter 40 typ så går man upp igen .. eller ja gå är lite overkill vi tog hissen .. 12 våningar är lite saftigt att gå anser jag faktiskt. Men upp på 12an igen .. och är hon där ? NEEEEJ fy och tvi vad less jag blev. Sist hon låg inne och det inte gick som de skulle dog hon ju nästan. Och de är ganska på dagen precis 4 år sedan .. så lite nojig blir man ju allt, Speciellt då jag hatar sjukhus ..

Men i varje fall. hon var inte där så dom fick helt enkelt leta reda på henne åt mig för detta går ju inte en sköterska måste väl hålla reda på sin patient eller ?
Efter mycket om och men kändes det som så fick vi åka ned till våning 5 och prata med henne .. och hon levde och hon kunde prata så vilken lättnad ändå!

Hon skulle dock operera om sig imorgon bitti så jag åker upp dit imorgon efter 3 någongång eftersom att dumsköterskorna var stenhårda på besökstiden ..

SOMMARTID.


Inatt vid klockan 02:00 är det dags att vrida fram fru klocka en timma.


FÖR MYCKET TID.



Jag har garanterat för mycket tid just nu känner jag, jag har legat på soffan och kollat på O.C hela helgen.
Jag började kolla på säsong 2 i fredags ? och nu har jag 3 avsnitt kvar att se på bara, tur att jag har säsong tre och fyra också.

Snart har Patrik varit borta halva tiden han ska vara ifrån mig dessutom, vilket är toppen fast det hjälper inte mig så mycket eftersom att jag saknar ihjäl mig efter honom :(

JUST NU.

Jag och Nike ligger och kollar på tv.

JUST NU.

Jag och Nike ligger och kollar på tv.

HEMSKA FREDAG.

Blää för denna fredag verkligen, vad ska jag ta och göra ikväll då? Nej precis inte ett piss ska jag göra. Jag ska ligga med datorn i knät och kolla på O.C eller kanske någon film, prata med älsklingen i telefonen lägga mig i ett långt bad och ta hand om mig själv och hoppas på att somna och vakna om 2 veckor!

 


SÄSONG2.


ENSAMHET.



Jag är inte skapad för att vara ensam, detta funkar inte hur ska jag överleva alla dessa dagar tills Patrik kommer hem?
Ja jag vet inte riktigt hur jag ska klara dom, men jag antar att det blir lättare med tiden?
Så kanske lagomt tills han kommer hem har jag vant mig med att sova själv eller något i den stilen. För som det är nu vill jag inte ha det, det är verkligen hemskt.

Cicci har varit här hela kvällen men när hon gick vid en 12 så var det som att en stor klump satte sig i min mage och att någon slängde ett lass grus och sten över mina axlar, min hörsel blev dessutom tusen gånger bättre - alla som känner mig vet att jag typ har "kass" hörsel -
Jag vill inte mera jag vill lägga mig ned och dö sluta känna att tårarna bränner innanför ögonlocken och sluta känna denna enorma ensamhet.

Det var ju just för att slippa denna hemska känsla som vi skaffade inte bara EN utan TVÅ katter. för att dom skulle hålla mig lite sällskap när Patrik är borta ifrån mig. Men just nu så hjälper det inte det minsta lilla :(

Vi märker väl om jag somnar något inatt eller om jag ligger vaken tills det blir ljust och dags fö att kliva upp som jag brukar kunna göra när jag ska till och sova ensam.


GÖTT.



Cicci och jag har spenderat eftermiddagen/kvällen till att kolla på big brother och ätit kladdkaka med massa göttans till och bara flottat oss just ja vi fick även i oss kebab. Vi har verkligen ätit massor idag haft en riktig "bakisätardag" men ja jag hade ju inte druckit en droppe varken igår idag eller denna vecka så ah.


GRATTIS.




GRATTIS GRATTIS GRATTIS Älskade Patrik på 25års dagen ♥



Jag älskar dig verkligen och ska se till att fira dig när du kommer hem om typ 2 veckor !


IDAG.



Idag har jag hängt med Dockan och Sabiina hela långa dagen, det var ju meningen att jag skulle knäppt en hel hög med kort på dockan som vanligt men jag lämnade min fotomanick hemma då de var meningen att vi skulle hamna här hemma tillslut men så blidde det ikke. Utan vi yrade runt på staden och letade 4 månaders mat åt Dockan.
och det var riktigt svårt, vi åt lite majs/potatis geggamoja och drack ersättning så länge vi åt geggamojan på nappen gick de bra men ah.

Sedan har vi klippt av Sabina håret och färgat det rött! och självklart så har vi käkat pannkakisar !

DRÖMHÅR.



Håret på denna bild är verkligen mitt drömhår jag vill ha detta till somaren!
I varje fall färgen så likt det bara kan bli vill jag ha möjligen lite ljusare..
Men så nära det bara kan komma ska jag fan lyckas med !










Jag älskar dig ♥

MUNBLÅSA.


Goooomorron!


Jag vaknade för ett litet tag sedan att de satt en katt och lekte med mina fötter och en annan som satt och tuggade på mitt hår.. trevligt värre!

Jag blev i varje fall på rätt så bra humör när jag såg att solen lös upp himlen utanför mitt fönster, och så blev det lite bättre när jag kunde öppna dörren åt katterna utan att frysa :)


Men till saken! jag har fått fruktansvärda blåsor i gommen jag vet inte vart dom kommer ifrån men mest troligt är att jag fått dom utav något jag ätit då jag haft dom i några dagar. Blåsorna är så fruktansvärda att jag till och med har fått sticka hål på dom med en sprutnål för att kunna ha tungan normalt i munnen, ska det verkligen behöva vara så?

HALLÅ.



Dagen har flytit på bra förutom att jag har en sådan hemsk mensverk att jag knappt kan stå upp.. Jag har i varje fall plågat mig ut för att handla och panta lite burkar.
Fick med mig en stor chipspåse och en påse med lösgodis - mest choklad - jag tror seriöst att jag kommer att dö men jag tror att min chips och mitt godis/choklad kan hjälpa mig att överleva lite längre .. Samt att jag har lite O.C att kolla på så jag hoppas verkligen att jag överlever, för just nu är det sjukt synd om mig verkligen jag skulle vela gråta en skvätt till och med för att det är så synd om mig.


HUR GÖR MAN?



Seriöst jag tror jag skulle dö ..
att prata i telefonen med okända människor är bland det värsta som jag vet om jag ska vara ärlig. och nu fick jag först sitta och vänta i 17 minuter och sedan tvingas prata i telefonen jätte läskigt fast jag fick prata med en trevlig tjej så allt släppte och jag vart inte lika nervös längre vilket var toppen !



Nu måste jag bara hitta mig en eller två ja två referenser frågan är ju om det går att använda min gamla som jag hade senast när jag jobbade på br för hundra år sedan ja det är ju frågan det faktiskt ..
sedan måste jag komma på vad som skulle vara bättre med furuvik ja fast det vet jag redan .. lägga till en jätte berg och dalbana :D inte för att jag skulle våga åka den men det skulle vara kul :D

och komma på en person som skulle passa att jobba på furuvik en känd sådan dessutom ! :D

LÅNG NATT.



Inatt så har natten varit oändlig eftersom att jag varit vaken hela tror jag men i vilket fall. Det är inte trevligt att vara vaken hela natten för att somna när älsklingen ska upp till skolan, den tid jag egentligen skulle ha klivit upp då somnar jag hur skönt är det då?

Ursh och fy jag är inte det minsta piggelin nu jag om jag får säga det själv, har varit vaken ett tag nu i varje fall jag vaknade vid elva någon gång så typ 4 timmars morgonsömn är vad jag har skrapat ihop.

Just nu så sitter jag här och knapprar på datorn, jag hade tänkt vänta tills klockan blir ett för då ska jag ringa ett viktigt samtal och hoppas på det absolut bästa!
Sedan ska jag slänga mig i duschen som jag ännu inte har gjort och vågar inte heller göra innan jag ringt samtalet med risk för att jag somnar i badet och glömmer bort att ringa samtalet som är så viktigt.


Igår dessutom så hade jag och hjärtat mitt varit tillsammans i 1½ V
Och om tre dagar fyller min underbaring 25 år fasiken så gammal han blir.
Jag hade ju planerat suprise kul och festligheter för honom den 25de eftersom att han skulle åka till typ gällivare denna helg..
Men nu har puckot bestämt sig för att jobba helgen efter det också, så han blir borta i två veckor ifrån mig, och jag måste ställa in hans födelsedagsgrejs. Men det löser sig ändå.
Hoppas jag ..



Jag tänker på dig Nina!
Res dig ur askan och bli starkare än aldrig förr..

Jag måste också vattna en blomma ser jag för den håller kanske på att tuppa av.. kanske flyttta den till något varmare ställe med, men nu ropar Katten..
Jag ska se till att uppdatera er efter eller kanske under samtalet ..

BIG BROTHER.




Varför är detta program så beroendeframkallande?

Fy fan vad tråkigt att Cilla fick lämna huset. Jag som velade att Katerina skulle kastas ut jag avskyr henne helt och hållet fy.


IGÅR.



Innan vi drog till Tommie igår.


Riktigt soft och rolig kväll igår måste jag verkligen påpeka!
Vi var hos Tommie och körde på ölspel och härjade ett bra tag sedan så begav sig Jag, Cicci, Martina och Josefina till slick för lite dansning. Men kvällen ägnades åt att leta efter Cicci som försvann spårlöst. Fast det löste sg och kvällen slutade åter hos Tommie för lite fotmassage och snack samt att alla skulle lära sig att åka konståkning hehe ..


Idag så gick jag Älsklingen och Tommie för att köpa oss massa pizza för att trycka i oss sedan eftersom att Tommie fyller år imorgon och de faktisk var hans födelsedagsfest igår så hjälpte vi honom att städa undan så att han slapp göra det ensam.

Och annars idag så har vi bara plockat lite hemma och ikväll så ska vi kolla på Big Brother och äta chips :D

LUGN OCH RO.



Nästan i varje fall.. Har slängt in 6 masikner tvätt och hängt 4 utav dom dessutom så nu är det bara två till som behöver torka! härligt härligt. just nu ligger jag bara på soffan och andas lugnt och väntar på att klockan ska bli halv 5 så jag kan gå ned igen ..

WATTAFAKK.



Helt pigg är jag vilket är extremt konstigt med tanke på att jag flög upp ur sängen vid kvart över 6 imorse! och nu ska jag iväg och simma motion med Cicci .. tänk vad duktiga vi är !

Jag känner att jag har lite brottom för att ta mig in till stan och möta henne så jag tänkte bara skriva lite snabbt här innan jag går..

RYKANDE HETT.



Jag sitter här just nu med en mugg rykande hett capuchino framför mig och kollar på någon konstig tvserie på tv3
Jag väntar och vill att Patrik ska försvinna så att jag kan snmyg börja kolla på O.C hihi .. Jag älskar att ligga något avsnitt före om vi ska se något så att jag kollar om de när han ska se det med, lika med serier som vi ser tillsammans  jag har sjukt svårt att hålla mig under dagen från att kolla på de då han är i skolan hihi ..

Men ikväll så är de i varje fall något avsnitt utav O. och första avsnittet utav rederiet som jag ska kolla på.


THIS SUCKS.



Jag är såhära skitkass på att blogga igen nu känner jag, tänk vilken tur att jag inte är någon blondinbella eller kissie så dåligt som jag bloggar emellanåt.

Jag har inget liv emellanåt så jag behöver ju inte blogga konstant eller hur ? ;p

Just nu så ligger jag och kollar på 90210 och har extremt dåligt med grejer att göra idag, det ända som står på min agenda idag är att kolla efter jobb, kolla på serier och kanske till och med laga mat idag om jag verkligen orkar .. :P haha fast jag antar att jag måste för äta bör man tydligen göra påstår patrik ..

RSS 2.0