HATEIT



Jävla omogna avokadosar .. är vi två här dumma i huvudet båda två vi ? :D måste vara så i varje fall .. skulle blivit egen guacamole och natco chips .. men istället blir det sourcream och dipp hah .. vårat expriment flyttar vi fram till senare under helgen ..

ska ta och kolla på barbie och de tre musketörerna nu snart jag och Patrik, bara han har fixat till vardagsrummet så att man kan vara där inne .. jag passar på att uppdatera medans .. lika bra det eller hur ? så att mina nära och dom har jag kära vet vad som försigår sig här i min lilla värld .. mina snokare kan vi bara låtsats som att dom inte finns .. för det gör dom ju inte heller haha .. inte i min värld :D

ikväll så har vi varit över till Bobo och sagt grattis och kollat lite på idol .. undra vem som åkte ut .. :o eller åker ut .. vet inte ens om det är slut, Inte för att jag bryr mig då jag har Barbie att kolla på :D


Hörs senare under helgen !

Snabba jag ?



för nästan exakt två timmar sedan hade jag inte klivit upp ännu .. inte packat klart inget ..
Men nu så har jag duschat fixat håret , packat klart tror jag .. Ätit något har jag inte pallat mår så himla illa såhär på morgonen så det är lika bra att låta bli så att jag slipper kräkas .. HATE IT men i vilket fall som hellst så har jag ju till och med klätt mig .. sminkat mig och bäddat sängen burit ned tvätt, plockat undan lite i rummet.. traskat ned med mitt glas till mamma och lagt ned plattången i väskan .. jag har ju egenterligen allt jag behöver .. menar jag har trosor , strumpor , bh och plattång i väskan åtminstonde .. så då skulle jag ju i princip klara mig .. menar jag har kläder hos Patrik om det skulle vara så .. haha men jag tror inte de skulle kännas så bra .. men som sagt jag klarar nog mig .. just ja .. tandborste men det ligger det en hos Patrik med självklart !



DETTA INLÄGG SKULLE HA KOMMIT UPP FÖR 9 TIMMAR SEDAN ..

jiiises



Jag har inte klivit upp ur sängen ännu och jag känner mig otroligt stressad måste ju packa det sista, äta något, duscha och fixa mig .. sedan självklart ta mig till stationen .. hur ska jag hinna .. ?
Jag känner att jag borde sova några timmar eller dygn till innan jag pallar att ta mig till stresstaden ! värst av allt är att jag kommer behöva vänta själv på Patrik med jag hatar de .. alltid jag som får vänta på honom .. när ska han stå där vid busstationen eller perrongen och vänta när jag kommer ? aldrig eller ? inget kul :( jag kommer väl tappa bort mig helt på den där jäkla stationen känner jag dessutom hehe .. vänder och går åt något annat håll så får han ta och leta efter mig när han väl kommer ;P det kanske man borde göra .. :p haha ..



Luren..



Ska ta och diskutera lite prylar i min älskade telefonlur nu lite med min pojkvän, om hur morgondagen blir .. vi måste ju diskutera ut det innan den gryr .. jag ska låta han säga lite förlåt och låta han berätta hur mycket han saknar mig .. och att han fröhoppningsvis älskar mig .. sådant som man behöver få klart för sig .. innan man sover .. åtminstonde om man inte ens tror på han när han säger det efter massor med tabbar som infallit ..

men säger godnatt här, somnar väl när jag pratat klart med Patrik om en timma eller två ungefär hehe .. han måste ju övertala mig eller hur ..


GODNATT !

Ont..




Jag har ont ont ont .. och lite ondare på det hela ..

Efter att han legat i sängen i stort sätt hela veckan .. så har jag sjukt ont i nacken och önskar mig att min pojkvän var här och masserade mig sådär lite snällt .. undra om jag ska ta med olja till han eller tvinga han att köpa han har ju trots allt lovat mig massage MASSOR om jag bestämmer mig för att komma i helgen .. nu är det hela lite komiskt ju .. jag har en biljett som han bokat som går imorgon vid 14:15 imorgon .. och han har en biljett som jag bokat 03:00 hit till gävle .. så två biljetter är bokade .. frågan är bara vem utav oss som tar vilken .. jag eller han ? det återstår att se. En sak är så mycket som jävligt säker .. oavsett vart han och jag spenderar våran helg .. så kommer han få det jobbigt som satan .. eftersom att han lovat mig massor med massage !
Just ja .. vi har visst biljetter båda två bokade tills lördagen bio i sthlm .. UPP 3D .. hehe
Men jag känner endå inte för att åka till honom till den hemska staden .. allt är så stressigt så hemskt .. så vidigt där i den staden .. huuua .. tacka vet jag gävle .. alldeles precis lagomt stort och perfekt !

För tidigt ?!



Nej jag anser inte att det är för tidigt att skriva ut ..

Min Önskelista !



JAG ÖNSKAR MIG !


  • Hello kitty SAKER
  • En ny Datormus ( En mini som används genom usb och körs på batteri )
  • En JÄÄÄÄÄTTE nallebjörn
  • Ett rosa DS lite
  • Ett jobb
  • Kläder
  • Studie matrial
  • En Hello kitty kalender för 2010

Nuså..



Har varit på stan ett tag med mamma och moster köpt en julklapp till mig och ätit på subway :D
göttans säger jag bara älskar deras kakor !

Har köpt urgulliga hello kitty tofflor till mig i julklapp :D ska ta och slå in dom så att jag måste vänta tills julafton för att få dom :D hihih  nu längtar jag till jul endå !




Har även varit på lite uppdrag idag med mamma och pappa och det är bara att hålla tummarna nu för att allt ska gå som jag vill. för detta är det något jag VERKLIGEN vill så snälla nu håll tummarna för mig nu allihopa :D det är inget jag vill berätta ännu, det är för tidigt i tiden .. men om allt går bra så kommer ni kära snokande läsare att märka vad min hemlighet är .. som jag så mycket önskar att den ska slå in nu att allt ska gå bra !



Håller på att packa ned inför helgen nu med .. packar för fullt kan jag ju säga har ingen aning om  vad som jag packar ned det får bli en överaskning för mig själv när jag kommer fram helt enkelt ...

.



Känner mig nere .. helt totalt nere, längesedan jag mådde som jag gör nu och jag har mig själv att skylla det vet jag men det är så svårt att låta bli .. jag önskar att jag kunde få en stekpanna i skallen och bara glömma allt .. det är något jag verkligen skulle må absolut bäst utav .. det vet jag .. men eftersom att det inte går .. ingen som vill slå mig ju :(

Så får jag väl helt enkelt försöka glömma .. jag vet att jag måste .. tur att jag har min älskling som finns för mig även fast jag är helt knäpp utan anledning !? men det är mycket och det är jobbigt väldigt jobbigt .. inte bara just detta utan ALLT .. jag förstår inte hur jag ens orkar kliva upp ur sängen .. fast om sanningen ska fram så orkar jag inte jag gör det för att jag måste .. jag känner mig som en skugga av mig själv .. orkar inget längre , jag orkar inte fixa mig orkar knappt platta håret .. jag har bott i samma mjukisar hela veckan .. mjukisar och en stor T-skirt ... om det inte var för att jag varit tvungen att vistas utanför dörren så är jag inte ens säker på att jag hade duschat .. men som tur är har jag gjort det .. igår klev jag knappt upp ur sängen på hela dagen .. jag pillade i mig EN rostad macka .. min vattenflaska som är på kanske en halvliter .. knappt så att den blir tom på en dag .. idag har jag inte orkat äta ännu .. får se om det blir något sedan .. jag har grävt ned mig djupt och jag vet inte hur jag ska ta mig upp ..

Det är ju inte någon som riktigt förstår heller .. jag kan försöka förklara och jag försöker förklara men det är endå ingen som riktigt fattar .. utan de enda alla har att säga är i stil med " men du måste släppa det " som att jag inte vet det själv .. men jag vet inte hur .. det är det som är grejen ..jag har ingen aning om H U R hade jag vetat det hade ju detta varit lätt som en plätt, eller hur ? ja visst hade det varit det .. men nu är det inte lätt och jag vet inte hur jag ska lyckas .. jag får bara hoppas på att jag kommer på något snart . .för jag antar att det inte kommer kunna fortsätta så speciellt länge om det inte fixas någon lösning på detta problem snarast ! .. jag är rädd att jag  kommer dra med mig andra ned i mitt djup och det är det minsta jag vill, det är något jag är sjukt rädd för att göra det räcker med att jag mår som jag mår.
Andra ska inte behöva känna samma sak som jag gör det vill jag verkligen inte ! .

Jag älskar dig .

Rubrik ?



Jävla jobb med rubriker säger jag bara ! så less på dom !

ska ta och krypa ned i sängen med min älskling i luren nu <3

Äcklad..



Jag är verkligen ÄCKLAD jag kan inte sluta tänka .. det är mitt eget fel det vet jag .. jag som inte kan skjuta dessa hemska tankar åt sidan .. jag mår så dåligt av att tänka på detta ..
att känna att jag "behöver" tänka .. att jag inte kan hindra mig från att sluta .. varför det inte går det vet jag inte .. jag sårar både dig och mig .. vem jag sårar mest det vet jag inte ..
men jag vet att jag gör båda väldigt ledsna ..
vilket inte alls är min mening och inte alls heller är så himla bra, jag önskar att jag bara kan sluta tänka på det trycka på delete och så försvinner alla mina hemska tankar om detta ..
varför kan jag inte bara låta allt vara rosa och skimra vackert för ?
jag menar jag älskar ju dig .. så vad är problemet ..
alla har vi väl våra lik i garderoben ? jag vet att jag har mina ..
så varför ska just du inte få ha dina ? jag måste ju endå leva med dom ..
vi har sagt för evigt och det tänker jag hålla oavsett hur jobbiga och äckliga tankar jag har ..

Less



Har legat på sängen och sovit till och från hela dagen med extrem huvudvärk och bara varit allmänt dålig .. har inte svarat när någon ringt eller knappt på något mess.. bara haft tid för mig själv och för att må bra .. bli kvitt min huvudvärk som har legat i rejält sedan igår kväll .. mår inte alls bra utav den ..

Är sjukt less på sega människor och allt just nu !

vill aldrig kliva upp ur min säng.. bara ligga här gosa ned mig i sängen i en evighet ! bara jag och mig själv .. inte tänka på en enda kotte utan bara mig själv och ingen annan . .bara tänka på att jag ska må bra .. att Hanna ska må bra att må bäst .. bättre än bäst för en gångs skull bara jag .. !
Jag vet att jag inte kommer lyckas men ah .. jag kan väl drömma eller hur ?

"När ska jag leva mitt liv för mig? Göra dom saker jag tror på?
När ska jag våga vara mig själv och fånga dom drömmar jag vill nå?

Så när kommer jag leva mitt liv för mig?

Mitt liv för mig. För bara mig. Mitt liv för mig
"

Snart så får jag prata massor med min Fina pojkvän med ! bara han är klar med sin lilla tripp till tvättstugan .. inte alls bra att han har den idag tycker jag :/ jag som känner att jag vill sova typ NU .. men det går inte eftersom att jag inte har någon som hellst plan på att somna utan att han också ligger nedbäddad för att sova sött !

-
Hanna <3 Patrik !!

sliten



Trött fryser sliten halvt död .. jag  vill ha min patrik här nu ! hatar att han måste åka ifrån mig :(


Har varit ute och gjort ett tappert försök att motionera idag :p gick inte så bra då det känns som att mina skor ska skära av mina hälsenor och min vänsterfot troligtvis måste vara stukad .. :/ men jag gick runt södra endå allt gick så mycket lättare då jag fick ha Patrik i telefonen undertiden <3 hihi

Idag så ska jag tvätta och härja med mamma .. tror hon har smittat ned mig massor med sin hemska förkylning .. men vilket som tvätta blir det sedan efter det ska jag tydligen leka med Sabiina Roger och Peter .. skylle tydligen kolla på film och äta mat med dom, får väl se hur haj jag är på det efter tvättningen och febern .. men ah i vilket fall så blir det väl att träffa dom antar jag .. har ju inte så mycket att välja på när dom kommer hit och hämtar mig haha

i helgen så har jag självklart varit md patrik <3 vi har ätit massa onyttigt och firat roger som fyllde 25 i lördags, med vin god tacos paj och härjeri .. var en del trevliga folk ute hos roger i lördags för att fira och ha trevligt ..

Igår så myste vi mestadels i sängen och tvättade patriks kläder så att han slipper åka hem med smutstvätt .. mycket mera behändigt att åka hem med rena kläder när det är möjligt ju : )
åt onyttigt gånger två gjorde vi med .. eller nej inte gånger två för sallad är väl rätt så nyttigt ? bara pizza som inte är det alls huua .. tjock som fan kommer jag bli antar jag .. får ge upp maten helt känns nästan lika bra det .. gör man ens något annat än att äta ?
tror tusan inte det ..

Bjuder på lite bilder från helgens bravader hos roger ..


Snart så.



jag sitter här och är helt handikappad helt totalt .. ena fingret har jag "brutit" i rogers bil .. andra slog jag nyss av min nagel på .. :( synd om mig .. ursha .. tur att patrik kommer snart :D wiii

Stressigt



Har stressat och fixat ihjäl mig nu känns det som .. okej jag har duschat torkat håret plattat och kletat på lite mascara .. klätt mig .. känns som att jag ska på begravning är svart och grå hela jag >< men nu får det vara så jag orkar inte bry mig .. inte det minsta :) jag fick lite extra tid innan bussen så jag hinner blogga lite .. då tjugo i bussen tog och körde förbi här fem över halv så .. nästa går ju nu tio i den hade jag tänkt åka ned till sabina med ..
får se .. skulle väl kolla på någon present till roger tror jag de var .. och så ska jag försöka få henne att äta något .. blir troligen att köpa en flaska vin tills imorgon med men det får vi se .. ska prata med Patrik före och höra om han kanske vill dela en flaska med mig jag äter ju pencillin så jag ska ju inte dricka egentligen men ett glas eller två borde väl inte skada tycker man :)

nej nu ska jag ut så jag inte missar denna buss ! vi hörs !

It´s FRIDAY !!



Jiiiiippie :D

fredag fredag fredag .. toppen toppen !

Patrik kommer ikväll och då ska det mysas sönder har jag bestämt ! äta något gott och bara mysa ååh jag är så underbart kär allt känns toppen just nu jag är så lycklig så glad .. allt är underbart som tusan bara ! <3

Ligger och pratar med honom just nu, och fixar med mitt cafe på facebook haha .. ska snart hoppa in i duschen och fixa mig lite för att kunna ta en runda på stadens gator med Sabiina ..  !


Harry potter



Ska kolla på den senaste harry potter filmen nu hade jag tänkt och drömma lite om när första delen av sista kommer, det står ju på Imdb att den ska komma upp på bio i november 10 så då är det ju nästan precis ett år tills den kommer .. lite väl länge att vänta känner jag men vad tusan det är värt väntan , tills dess att den kommer får jag väl nöja mig med att kolla på dom äldre och nyare harry filmerna och bara njuuuuta av att dom är så bra :D

ska ta och äta upp mitt godis och mina chips från igår med blev ju inte så mycket tröstande av dom igår eftersom att jag bara satt och pratade med Patrik hela kvällen som vanligt .. han får mig att må så himlans bra!



Do you have the time to listen to me whine, about nothing and everything all at once ?



Jag är så jävla less .. och då menar jag LESS .. på allt och alla just nu känns det som . Jag vill lägga mig ned och dö och aldig vakna samtidigt som jag bara vill att allt och alla ska ta och skärpa till sig , lillebror , mamma , patrik , pappa , mormor , gamla klassen ..

Menar varenda kotte har gnällt om att dom vill ha en "klassfest" när det väl ordnas eftersom att ingen är tillräckligt olat för att pilla tummen ur arselet så är det endå ingen som bryr sig .. INGEN som engagerar sig .. inte en kotte .. ingen respons alls .. varför tjata om något som ingen endå bryr sig om , folk ska flytta .. okej visst det är väl endå acceptabelt. Folk ska åka bort, är gravida går inte att nå allt .. är det bara jag och Linda som har sjukt dålig planering eller vad är detta ? de tre ovanstående sakerna är väl endå acceptabla :p men då kommer det folk som säger att dom MÅSTE jobba just det datumet .. vilket är bara bluff och båg .. alla jobb har man rätt att byta dagar och ta ledigt åtminstonde om man säger till i över en månad före .. åååh jag är så less .. ingen som blir glad för något ..

resterande Mamma , Pappa , Lillebror , Mormor och Patrik kan vi ju lägga ihop här .. just nu är jag less på allihopa dock av olika anledningar. Mamma behöver jag inte skriva ut här så mycket förutom att hon är runt 46 år gammal och kan inte sköta sig själv, ska man konstant behöva vakta henne eller ? ska man behöva vara en jävla barnvakt åt henne ? vem är det som är den äldsta och klokaste här utav hon och mig .. är det jag eller ? ska jag behöva sköta allt ?`Detta kommer sluta så att jag går in i väggen eller dyligt , jag orkar fan inte med ett piss .. hela veckorna ligger jag på min säng i princip .. jag orkar inte mera .. jag vill träffa Sabiina Linda Cicci .. men jag orkar inte .. jag pallar inte det minsta, jag är rädd att jag ska börja gråta på bussen eller ramla ihop mitt på gatan .. detta är inte okej längre och det har inte varit det på länge jag måste bort härifrån !

Pappa borde ta tag i sin FRU och ruska tag i henne och få henne att inse vad hon gör mot sin familj !
Lillebror måste ta tag i skolan , sluta upp med allt skit han håller på med, börja hjälpa tll här hemma .. jag kan inte göra allt själv ..

Patrik måste inse att jag inte orkar allt .. att jag faktiskt vill att han ska kunna läsa mina tankar, han måste lära sig att säga förlåt och ta sitt pick och pack och komma hit och bo med mig här gud vad allt skulle vara underbart bra då !



Tårar




Ska ta och gräva ned mitt blöta ansikte i mina blöta kuddar nu och hoppas på att få somna fort och så lite smärtsamma drömmar som möjligt inatt tackar .. jag orkar inte med detta jag vill inte mera , just nu vill jag bara lägga mig ned och dö, jag pallar inte detta ..

Tårar




Ska ta och gräva ned mitt blöta ansikte i mina blöta kuddar nu och hoppas på att få somna fort och så lite smärtsamma drömmar som möjligt inatt tackar .. jag orkar inte med detta jag vill inte mera , just nu vill jag bara lägga mig ned och dö, jag pallar inte detta ..

GAAAAAH



Ligger här på sängen och saknar sönder mig totalt !

jag fattar inte hur en människa kan få en att må så sjukt bra och att vara så glad , men så fort man lämnar människan så känns det som att man ramlar ned i ett mörkt hål och inte kan ta sig upp .. allt är jobbigt inget är bra , allt blir fel och fult ..jag vill bara ligga här i min säng ända tills det blir fredag igen och någon fining kommer upp och håller om mig och gör allt bra igen  !

Bara att inse det, min pojkvän der bättre ut än din !

Fryser ..





Jag dör snart .. gnäller sönder det är det enda jag gjort idag tror jag .. stackars Patrik ..


Har precis tagit oss en dusch och jag har satt på mig mina otroligt snygga pjamasbrallor medans patrik springer omkring i en på tok för liten handduk hehe ;P sassy eller not ..
Vi har ätit tonfisk geggamojja idag nu på kvällen, och nu ska vi mysa ned oss i soffan med Coca Cola, chips, dipp och självfallet Gooooodis :D
Vilken film vi ska se är dock ännu oklart för Patrik .. inte för mig men för honom haha (6)

Ska kräva mig lite massage senare med .. för det var otroligt många timmar och dagar sedan jag fick något sådant .. :o och det förtjänar och behöver jag efter natten tills idag .. vaknade imorse och kunde knappt röra huvudet för att jag hade så ont i nacken, bara för att av någon undlig anledning så har jag sovit utan kudde .. :/ jag misstänker att Patrik snodde den och kastade iväg den för mig inatt bara för att vara elak eller något i den stilen .. så därför måste han ju bara massera mig ..


Nu ska jag mysa ned mig med min fina .. <3

Bläääää



Jag har ont i nacken .. jag vill hem, hem till älskade Geflestad ..
vill inte vara kvar i bajs stockholm längre ..
det är kallt och förjävligt här just nu . ursha !


Patrik är i varje fall snällis nu .. just nu åtminstonde .. han springer runt och yrar letar tvättmedel och pip pip tröjan undra vart tusan den kan vara, en sak är så mycket som säker i varje fall att när den hittas kommer jag att knycka den haha för den gillas utav mig verkligen och alla vet ju att den sitter bättre på mig än vad den gör på honom ;) haha ..

Får se allt vad som händer idag .. jag tänker då inte lämna lägenheten och inte heller klä på mig mera än vad jag har just nu ens .. OM inte min jacka på något magiskt sätt lagar sig själv och Patrik säger massor med förlåt och grejs .. ursh elakt ! verkligen ..

Sthlm



Sitter hos Patrik här i sthlm just nu .. vi fick något ryck och slängde ned saker i en väska och hoppade på ett tåg hit igår , så när vi kom fram så gick vi på bio med hans broder och så sedan hem hit för att bädda ned sig och sova hiih ..

Idag så har vi ännu inte gjort så mycket jag sitter här framför och fixar min farm och bloggar .. har inte kommit ur handduken ännu ens ja .. ikväller ska vi tydligen dricka alkohol ? med någon eller några av hans kompisar .. jag vet inte om jag vågar men jag antar att jag måste ?! aaja ..

Tycker i varje fall om Patrik otroligt mycket förstår dock inte hur han står ut med mig och mitt humör blandat med talfel och gnälleri hah ..

Jag måste dessutom platta håret jag behöver VERKLIGEN platta håret rättare sagt .. det är en katastrof verkligen ..

Har äntligen postat mina ansökningar med duttit av mig säger jag bara .. har sjutit upp det ett bra tag nu känns det som men nu är det gjort .. igår har jag för mig att vi kirrade det Patrik och jag ..

Måste se vad han pysslar med nu .. och pussa på han lite .. möjligen klä mig själv med ..

Höres ..

Stress Stress




Jag sitter här ... borde egentligen fixa mig men jag kan inte slita mig från datorn ..
Patrik är i duschen och härjar runt .. för en gång skull så hör jag inget duns från duschen när han är där ensam ..
det är ovanligt kan jag lova haha ..

ska iväg mot alderholmen till något lernia skit vid 1 och eftersom att jag inte alls hittar tänkte jag åka vid 12 så att jag har en halvtimma på mig att leta åtminstonde .. haha .. Patrik följer ofc med .. vill inte lämna honom en sekund när han är här med mig <3

Igår så spelade vi spel och åt godis i mängder med Linda och Rickard ..på kvällen i varje fall .. för på dagen hade patrik möte med någon syo tror jag det var .. och sedan så åt vi sallad och drack kaffe och solade ... Stackars Patrik blev röd .. men jag som ALLTID blir bränd .. mig syns det inte ens på .. måste varit något fel på mitt solarium eller dyligt för inte en gnutta syns det på mig .. hm .. får se .. kanske solar idag med och hoppas på bättre reslutat .. ;)

Måste skynda mig att platta ned min kalufs nu och slänga på mig lite mascara .. så att jag ser ut som en människa ..



<3




Diskution ?

P - En månad avklarad
H - Slap ..
P - Aj Mäh
H - Avklarad ?
P - Ja ?



Jag suger ..



Fan vad dålig jag har varit på att blogga .. OK jag har varit hos mormor hela veckan men endå jag har väl en mobil att fixa saker och ting ifrån eller hur ..


Helgen har sepnderats med att hjälpa min fina att jobba .. sälja remmar äta godis och naturgodis i massor känns det som jag kommer spricka kan jag ju lungt säga haha ..

Ska strax ned till honom i stenebergsparken nu .. tänkte bara fixa mig lite och sådant .. så att jag blir söt eller något

Jag har kapat av allt mitt hår .. säkert en dm har försvunnit .. jag ledsnade så förfärligt på det igår när jag tvättade det att jag gick med till mamma och hon fick kapa av allt .. jag skulle behöva jämna ut det lite och kanske ta bort en två cm till men det här duger som det är just nu, min mamma är ju inte direkt någon frisör så .. haha ..

testade precis några nötter som Patrik plockade med sig igår .. smakar blää typ senap .. vad tusan :S så dom blir det då INTE måste ned och äta något .. en limpmacka med banan tror jag nog allt att det blir .. :o med lite kaffe till ..
Måste även testa att kamma och platta håret för att de hur det blir och så ska jag be till alla möjliga gudar medans att jag slipper tvätta håret för det orkar jag inte med hah ..

Hörs sen .. lovar att jag ska bli bra igen på att uppdatera .. både med bilder och text !

Godnatt !



Lägger mig nu .. och sover utan att få prata och somna med Patrik i luren .. han ringde nyss .. MEN jag vill inte prata med honom .. han låter så sjukt jävla full så det är inte sant .. då blir jag bara ännu mera ledsen än vad jag redan är så då kan jag nog hellre skippa det ska folket se .. har pillat i mig en liten godnatt tablett så allt löser sig nog ska vi se :)


Planer.




Blev en fika sådär på kvällningen med Linda idag .. snackade massa eller tjaa lite strunt .. eller vem vet kanske räknas som mycket .. aja strunt samma .. så planerade vi lite grejor och doningar som vi ska ta och börja fixa med imorgon hade vi tänkt vi får väl se hur många som är intresserade om det är någon idé ens att dra igång det .. men det märker vi väl rätt snart om det funkar eller inte antar jag .. jag hoppas på att många är inresserade och vill att detta genomförs i varje fall för detta är något som jag verkligen vill och Linda med .

Blev en avokado sallad och en vit choklads latte att fika på .. MUMS säger jag bara .. förstår inte hur latte kan vara så göttans haha .. men de är det .. och avokado lika så .. :D

Imorgon .. då minsann får jag träffa min söta stora Patrik <3 Trodde jag skulle få vänta tills nästa vecka när han skulle upp hit för att jobba har varit HELT inställd på att det ska vara en hel helg utan honom och en hel vecka utan han .. men jag slipper vänta och jag slipper sakna ! det är ju typ TOPPEN BRA ! eller hur, visst är det kanonens .. eller är det bara jag som tycker det ? Ahaja men strunt samma .. bara jag som behöver tycka att det är bra eller hur . för förhoppningsvis så är det bara jag som förväntas vara kär och galen i honom, så då räcker det ju med att jag tycker att det är toppen !

På lördag blir det att Bowla med Linda , Patrik och Patriks kompis Rickard .. nu jävlar så ska jag och Linda ha revanch, klart hon och jag kommer vinna då liksom .. får väl se om vi dricker något glas eller så innan bara hon och jag .. eller vi alla fyra .. det återstår dock att märkas av i efterhand .. men aah


Jag är trött .. och jag vill ringa och prata med MIN .. men det går ju inte .. :/ han har någon typ av killkväll ikväll ute på afterwork med sina såklart killkompisar .. men jag saknar ju honom och jag vill ringa .. jag vill prata med han som jag alltid gör tills jag somnar .. men nu går ju inte det .. eller jo jag kan ringa honom .. jag vet att han snällt kommer svara och prata med mig .. men grejen är ju att jag vill att han ska somna efter att han pratat med mig .. att han ska ligga hemma och sova han med .. jag vill ju säga godnatt och det betyder att båda sover .. inte bara att jag somnar.. :( åååh krångel !



Plugga ?



Jag överväger på att börja plugga i vår .. jag vet ungefär vilka kurser jag skulle vilja läsa. Då jag kommer plugga på komvux eftersom att jag var för lat i gymnasiet ! men de gör ju inget .. spela roll om det är högskolan eller komvux plugga som plugga säger jag .. det känns som att det är bäst att plugga eftersom att jag endå verkar helt hopplös med att skaffa jobb ..

Detta är vad jag kommit på nu att jag tror att jag vill plugga ..

HISTORIA A - Eftersom att jag struntade helt i den, då jag hamnade ensam i en hel media klass under dom timmarna .. så då struntade jag i det .

MATEMATIK A - Hade skyhög feber på nationella och fick aldrig någon chans att göra om provet .

PSYKOLOGI A - Låter väl kul och givande ? .


ARBETSSÄTT OCH LÄRANDE - Tycker detta känns som en givande kurs .


Måste bara ta mig i kragen och sätta mig ned och skriva en anskökan och sådant .. mycket att göra anser jag .. kanske inte är så jobbigt .. men för mig är de det .. jag känner verkligen att jag troligtvis behöver någon som söker åt mig haha

SAKNAR



Jag saknar dig, dina armar runt mig .. att få vakna upp brevid dig. jag saknar att känna dig nära, jag vill känna dina andetag i min nacke när jag vaknar och när jag somnar ..
varje natt vill jag känna det .. inte bara på helgen .. denna helg får jag inte ens känna dig nära, för denna helg kommer du inte ens att befinna dig inom sveriges gränser,
jag vill inte att det ska gå ända tills nästa helg för att jag ska få träffa dig .. jag vill verkligen inte för jag vill träffa dig NU och Hela tiden ! allt är så mycket lättare när du är nära, j
ag känner mig så mycket mera lugn och glad när jag är med dig..
du befinner dig alldeles för långt bort från mig :(

Hanna Camilla Nordin <3 Patrik Gustav Eriksson



RSS 2.0