LÖRDAG.



Goddag lördag..

Just nu sitter jag och väntar på att mormor,morfar,lillebror och grannen ska komma hit för att äta lite cheescake med bär och grädde och såklart kakor och göttans. Som vanligt när jag fyller år så ska det vara barnsligt hihi..

Fast jag hoppas att dom inte tänker stanna allt för länge då det vankas partaj här hemma vid 6-7 tiden för mig och Cicci, och jag har mycket att ordna tills dess som att lägga upp en party låtlista på spotify och locka mitt hår och fixa mitt hår och välja kläder och ordna inför festen! fyyy.. stressigt de kommer bli ..

NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG.



För det är min födelsedag! Hurra hurra hurra !

Ursh jag fyller 23 idag ! men jag är banne mig inte 23 år före 15:28 idag! innan det klockslaget är jag inte en minut äldre än 22 sådeså!

Men vad händer idag då? Tjaa inget vad jag vet, det är en helt vanlig torsdag utan några serier att kolla på och utan något alls att göra i princip. Älsklingen ska till skolan och jag ska bara vara hemma.. Kanske plocka lite moppa golven inför helgen typ, vi får se vad jag gör. För egentligen så borde de väl vara Patrik som städar och gör allt idag eftersom att jag faktiskt fyller år.. ?


KALLT.



Det är kallt som fan jag lider med alla som måste befinna sig utomhus just nu!
Det är fakking 24 minusgrader ute.

Med dessa ord säger jag fan godnatt!

ÖNSKELISTA.



  • Strykjärn och strykbräda - Jag är emot knölar och skrynklor
  • Sodastreamer - Bubbelvatten
  • Reebok easytone skor - Vem vill inte ha dom ?
  • Alkohol - Rolig sådan som kan fylla upp mitt förråd här hemma
  • Pengar - Så man kan köpa något kul själv
  • IKEA presentkort - De står alltid med, och just nu vill jag ha bland annat en sänggavel och en byrå..



HELT UTTORKAD.



Jag blir galen, jag är helt uttorkad på mina händer huden spricker och den ramlar av mig. Det är inte jätte häftigt om jag får säga det utan snarare rätt obehagligt, det är inte det minsta härligt att vara snustorr på händerna! Jag tycker de är jättte obehagligt att ens vika något i tyg. Jag har under kvällen ägnat mig åt att klippa av alla mina naglar så att jag inte så lätt ska kunna pilla på min torra hud och pilla bort mera bitar utav mina händer. Utan naglar så är de lite svårare faktiskt!

Jag har även passat på att storstädat och skurat badrummet och slängt i en hel hög hårinpackning som jag fortfarande har kvar i håret, jag hade tänkt att jag skulle ta och sova med detta så att håret är extra flottigt imorgon när jag vaknar, för som sanningen ska fram så är de inte bara mina händer som är snustorra, det är mitt hår och ansikte ja faktiskt hela min kropp är snustorr. Men det är bara på händerna som jag tappar min hud, håret är bara torrt och frissigt.. och min kropp är ju alltid torr så de var ju inget nytt med det om man säger som så.


Våra blommor mår förressten riktigt bra efter våran lilla skönhetssalong för dom tidigare idag, de var dock några som fick åka på tippen.. En julstjärna - de var väl kanske dags - Mynta och oregano .. Sedan är de en annan växt som inte ser ut att klara sig men vi ger den några dagar med näring i solen! vem vet den kan ju överleva jag hoppas på att den överlever för de är riktigt svårt att hitta passande blommor som denna! jag måste nämligen ha en "liten" blomma som ändå är stor då den är på en pedistal fast på nedervåningen utav den eller hur jag ska säga.. Är det någon som förstår mig ?


Åh nej nu ordbajsar jag en hel hög här, har jag ens något vettigt att skriva? Njaa jag är riktigt osäker på om de är något vidare vettigt jag vela ha fram med detta inlägg..


Eller jo jag kom på en sak ! Har ni något tips på hur jag ska få mina händer lite snyggare ? mindre torr vill jag ha hela min hud, men de kan inte ens farbror doktor hjälpa mig med då jag inte hämtar ut min kräm.. så jag antar att jag får skylla mig själv angående kroppen.. Men mina händer är aldrig på detta sätt.. :/

TTYL

LÖRDAG.



Idag så är de städning efter katterna igår som gäller, och skönhetsvård utav våra blommor som jag så passande kallar det, alla blommorna här är i starkt behov utav mera jord och de är precis vad dom ska få idag! jord och näring då katterna gräver ut jorden och välter blommorna titt som tätt så är de en viktig syssla vi har framför oss idag.


När vi är klar med blommorna så ska älsklingen få fortsätta med sysslan han just nu utför, och de är att dammsuga ännu mera, sedan så hade jag tänkt att vi ska kolla klart på filmen vi började se på igår men då jag var för trött för att hålla mig vaken fick vi trycka på pause och förtsätta med filmtittandet idag. Jag ränkar med att vi kan starta filmen frammåt eftermiddagen.


KATTFAN.



Idag har jag övervägt på att nacka min katt! Han har alltså skrikit konstant sedan  halv 8 imorse.. och ni kan ju tänka er hur kul det är .. :/
Tur för honom att han är så söt och att jag älskar honom!

GOD MORGON BTW.


DOCKAN.

Fy fan vad jag älskar denna bild på Dockan från tidigare idag!


NYBAKT.



Jag har varit sugen på choklad hela dagen. därför bad jag älsklingen inhandla margarin på vägen hem så att vi skulle kunna lösa mitt sug..
Och jag lovar löst blev det verkligen utav både kladdkaka och kladdkakamuffins :D åh tusan vad gott de är med kladdkaka, kladdkakan är perfekt chokladig precis som jag vill ha dom, och muffinsen är lite mindra chokladiga så som älsklingen vill ha dom!



ALLA <3 DAG.


GOSSIP GIRL.

 

Woop woop I cant Wait :D


I MIN VÄSKA.


Osorterad röra..

 

Sorterad röra ..

 


Lite blandat om vad som fanns i den..
  • tamagotchi
  • Strumpor
  • Handledsstöd
  • Pennor
  • Läppglans
  • Tabletter
  • Laddare
  • Handsprit
  • Mössa
  • Paraply
  • Toffsar
  • Tamponger
  • Med mera..


HELLCATS.


OJ.



Klockan har rullat på bra fort här idag trots att jag inte har haft orken till att göra varken det ena eller det andra.

Jag har i varje fall färgat ögonransar och ögonbryn, bäddat sängen, plockat undan disken, lekt med katterna, duschat, nästan torkat hela håret ( tar flera timmar ). Bestämt middag, lyssnat på mina 11 meddelanden, ändrat telefonsvarare, dammsugit.

Nu är Patrik påväg hem och han ska handla den förlorade ingrediensen till dagens middag! och när jag gjort den hade jag täkt ta tag i alla Dockans saker! jag kan inte ha dom liggandes i fåtöljen. Jag måste fixa någon plats tillfälligt åt dom, jag menar jag vill sitta i min fåtölj haha.

Vid klockan strax efter 19 så ska jag sola dessutom.

viktigt viktigt.

 

Katt tidigare idag på balkongen..


TRASSEL.



Jag och Älsklingen satte oss och kollade på filmen Trassel eller ja Tangled som den heter i orginaltitel..

Detta är en utav de bästa disneyfilmer som kommit ut på väldigt många år måste jag påpeka! helt underbar var filmen och sångerna äntligen har dom fått fart på dom igen enligt mig! .


TVD.

 

Nu håller vi tummarna på att denna vecka som kommer, kommer att svicha förbi lika snabbt som denna som har varit! Fy fan vad jag längtar, och jag bara älskar dessa tillbakablickar som kommer i nästa avsnitt dessutom.


SAKTA.



Jag börjar sakta men säkert pricka av saker ifrån min extrema "lista" i tidigare inlägg..

Duschen är klar och sängen är klar..
Jag hade tänkt ta tag i disken nu..

TRÖTT.



Jag är helt less, jag vill byta telefonsvarare, jag vill ta tag i alla inpratade meddelanden jag har .. - 11 st sedan i förrgår - Jag vill självklart  ringa upp alla som pratat in just för att dom vill mig något. Jag vill ha in mina katter ifrån balkongen. Sedan vill jag svara på alla kommentarer jag har som jag inte orkar ta tag i, Vika undan Naomis kläder så att dom inte ligger i en högra, Plocka undan den rena disken ifrån igår, Hoppa in och ta en dusch, Svara på en hög mail som de väntas viktiga svar på, Gå in och gå på mötet jag skulle gått på förra veckan. Bädda sängen..

Ja listan kan göras ännu längre men de orkar jag inte heller nu.
fy tusan vad jag är lat idag verkligen..

WOOP WOOP.



Jag ligger och kollar på OTH just nu!
och jag måste faktiskt säga att jag börjar ledsna lite på denna serie, men jag vill inte sluta kolla för att jag är för beroende och vill inte att det ska sluta jag är glad att denna serie är inne på sin åttonde säsong! och hoppas att det kommer att finnas åtminstone åtta säsonger till!


DET GÖR ONT.

'

Jag tänker fatta mig otroligt kort med risk för att folk ska tolka på egna sätt och för att folk lätt missupfattar saker och ting.


Jag älskar dig och kommer alltid att finnas här för dig och det vet du om.

BLÖTT.



Jag sitter här och är dyngsur, jag vet inte riktigt vad det är med mig idag. Helt och hållet för lat för att torka mig alls innan jag klev ut ur duschen.. så bara ut ur den och på med en morgonrock, håret regnar det om och jag är på tok för stressad för att ens ha möjlighet att skriva detta känner jag, men ändå så sitter jag här och knapprar när jag istället borde torka och platta ut mitt hår och välja något att sätta på kroppen och kanske även något att fylla magen med :o

Vi får se om vi hörs innan eller efter !

SLITEN.



'Eller tjaa vad tusan jag ser mera sliten ut än vad jag faktiskt är, för jag har det grymma privilegiet att inte bli bakfull!

Men jag är inte välsignad med att slippa se sliten ut tyvärr haha ..

 

Patrik därimot är både bakfull och exremt sliten!

 

Vi käkade pizza tidigare idag, och när jag frågade om vi skulle ha en varsin eller dela var han grymt snabb på att föreslå att vi skulle dela! Mitt matvrak till sambo fick knappt i sig mera än mig, han som annars är så fet i maten pallade inte trycket!


KVÄLLEN IGÅR.










VAD GÖR VI ?



Jo vi fixar och tutar och kör!

 

 

Spegel spegel på väggen där. .


LÖRDAG.


Just nu sitter jag och fixar lite med travian! medan jag väntar på att Patrik ska duscha klart så att jag också har tillgång till badrummet!

Så fort han är klar så ska jag fixa till mig lite sedan är det direkt in till stan och göra lite saker sedan hem och fixa ..

FREDAGSMYS.



Till fredagsmys middag ikväll blev det, kycklingfileer i ugn sallad och en avokadosallad till! Det var sanslöst gott kan jag ta och lova er alla.

 

Inlägget postades aldrig igårkväll ..


WOOPSI.




Idag var det "sista" besöket för Sabiina och hennes Tatuering hos Rasmus! När allt läkt får hon fixa till färgen lite, men annars så :P

Om ni vill se en bild får ni kolla HÄÄÄÄÄÄÄR...

STRUMPOR.

Ett till utav mina "fynd" i örebro var denna hög med strumpor, Paula har redan plockat på sig X antal par som hon velade ha och jag har använt 5 par och Patrik har tagit 1 par så ja en hel hög med strumpor för knappt en hundralapp det är som hittat det anser jag. Eller är det någon som inte håller med mig? hehe..

Min strumplåda har för övrigt nästan bara oanvända strumpor, jag rensar den efter nästan varje marknad jag åker på och säger alltid att jag inte ska köpa några, men eftersom att jag kommer så bra överrens med strumpförsäljarna så är det svårt att komma hem utan strumpor. I varje fall när man får dom till sådanna bra priser.

SWAJT OM VÄSKA.

Swajt! om VÄSKA.:
Ser ju ut som mormors väska!! Nej nej Hanna!


Jag vet inte vem Swajt är men jag kan hålla med väldigt mycket om att det ser ut som mormors väska, och det är precis vad det är också en stor mormors väska som jag har mina andra väskor i :)

KASTAR IN.



Jag måste kasta in handduken nu ja! Jag är alldeles för trött för att orka med detta just nu, ja jag hade ju tänkt försöka vara vaken tills Patrik kommer hem men nu är det alldeles för hemskt att vara trött här hemma så jag MÅSTE lägga mig. Sedan om jag somnar eller inte är en annan femma men sängen måste jag till och det är typ nu.

...Så GOD NATT!

NU.



Fan vad skönt det är att ligga hemma ensam, med en film igång på tvn och bara höra den väldigt lågt och så mina enga fingrar på tangenterna. Tystnaden ensamheten lugnet som jag känner nu är behövligt efter denna dag och gårdagen kan jag lova er. -Missförstå mig inte det är inte det minsta jobbigt att vara med Sabiina eller Naomi det är inte heller påfrestande att kliva upp klockan 06 på morgonen.- Men vissa människor går mig på nerverna som dom håller på, men det är bara att bita i det sura äpplet och stå ut.

Dagen har varit givande, katterna är kastrerade och pigga dom håller på som vanligt, och jag har hittat det jag skulle på stan! jag har lekt med Naomi och Sabiina, Cicci har varit förbi och babblat av sig och Patrik är ute och har kul. Så jag är nöjd med denna dag, jag ska snart borsta nötterna och krypa till kojs!

RINGAR.



 

 

Jag hade liksom en grym tur i örebro må jag säga.

Jag hittade toksnygga ringar - de på bilderna är inte alla och gör dom inte rättvisa - plus att jag hittade ett snyggt armband. Jag har räknat lite i huvudet och insett att jag skulle ha fått betala lite över 300kr för dessa saker om jag köpt dom, men gubben som sålde dessa gav detta till mig så de gjorde mig typ överlycklig i den 14 gradiga minuskyla som var just den dagen. helt otroligt glad blev jag.


MIN LÄPPKRÄM.




Denna kräm måste vara typ gudsgåva till människorna! Helt jävla underbar är den så fantastisk att jag inte trodde det var möjligt!

Alltså alla som känner mig eller har träffat mig åtminstone borde veta vid detta lag att jag är totalt beroende utav försvarets hudsalva och att jag smetar på mig det säkert 10 gånger under en timma.  Säkert mera med men i vilket fall som helst så hittade jag denna salva på hindersmarknaden eller vad de heter som jag var på nu i örebro. Och efter att jag smetat på denna salva så hade jag den i över två timmar utan att smeta på igen, och då ska jag tillägga att det var ca 10 minus ute och då brukar man behöva kleta på extra mycket försvarets! men NEJ denna höll sig.

Jag är så himla glad för denna salva!

HÄR HITTAR NI DEN!

TOMT.




Det är alldeles för ensamt här hemma om jag får säga det själv, Älsklingen är först på blodgivning sedan ska han ut till Alborgen, och kissarna är hos doktorn för att bli av med manligheten deras.

Dessutom har jag ingen kamera hemma heller för den delen, eller jo visst har jag kameran hemma men inget minneskort! eftersom att hjärtat plockade med sig det för att kunna knäppa kort ute på sitt äventyr idag!

Blir till att kolla Rogers tatuering om ett tag och sedan ska jag tvinga Fäägiiten att följa mig in till stan för jag måste köpa en penna och så måste jag kolla om jag hittar några trosor, jag tycker att det börjar sina i lådan min..

Jag bjussar på en bild utav Dockan för att liva upp stämningen lite

GOD MORGON.



Det är ett helvete att vara vaken denna tid! 06:00 vaknade jag idag och ska iväg med kissarna till doktorn! jag är ju inte nådigt trött om jag får säga det själv jag håller på att falla sönder och samman, denna dag kommer inte funka som den ska för mig kan jag ju lova.


PUST.



Snart dags för att tralla sig ned till tvättstugan och hjälpa hjärtat med det sista, eftersom att han varit en hjälte och tagit hand om tvätten tills nu så att jag och Sabiina ska ha fått umgåtts.

jag hade tänkt vara trevlig och berätta lite om dagen men de får nog bli senare eller så kanske jag struntar i de och slänger upp någon bild bara hehe ., vi märker.

TRÖJOR.

- då jag tror de tar ett tag innan dockan växer i dom ordentligt -


Underbart söta tröjor om jag får säga det själv, i både min och Sabiinas favvisfärg dessutom.

VÄSKA.



Jag hade tänkt att jag skulle uppdatera mig till något vårigare på väskfronten, så jag traskade igårkväll ned till förrådet för att släpa upp en väskväska så att jag hade något att välja på..

De tog dock lite längre tid än väntat för mig att leta reda på någon väska, då Sheldon intog väskväskan som viloplats på direkten.


TVD.

 

Snart så nästa avsnitt!

Jag såg förra avsnittet i måndagskväll med Älsklingen och nu längtar jag tills detta kommer..


MORRN MORRN.



Godmorgon mitt herrskap!

Katterna sitter på balkongen jag sitter här och Patrik ligger i sängen och vill sova mera..

Idag så är det tänkt att jag ska leka med Sabiina och Dockan, och ikväll så ska jag tvätta..

Jag har inte så mycket att säga annat än godmorgon och håll tummarna för att jag ska slippa väcka patrik en till gång ;p

POFF.



Jag har varit poff borta ett tag här nu ja..

I tisdags åkte jag till örebro och kom hem sent i söndags, igår så hade jag fullt upp med att fixa allt och inget känns det som och idag så har jag handlat och uppdaterat mig om vad som jag har missat, jag hade över 200 inlägg att läsa på bloglovin tex, jag har dock inte läst igenom alla inte ens en tredjedel..

kollat ikapp på alla serier som jag missat och så vidare, handlat mat, packat upp städat undan lite och tagit det lungt.

RSS 2.0