Tisdag.



Har varit i skolan nu ikväll och så...

Har inte haft så mycket att skriva om idag eller något alls på de senaste dagarna om jag ska vara ärlig tror jag i varje fall.
idag så har jag inte gjort ett dugg .. utan jag har verkligen gjort ännu mindre idag än vad jag gjorde igår faktiskt. jag har sovit städat lite i badrummet, skurat badkaret och duschat, bokat tvättid för imorgon så då ska jag tvätta ifrån 14-22 på kvällen! Ytterst tråkigt om jag faktiskt får säga det själv men det är verkligen behövligt har knappt fått något tvättat på hela augusti bara för att den dumma tvättstugan har varit trasig, det har varit något fel hela tiden torktumlaren, dörren till en maskin, centrifugen till en annna maskin helt enkelt jätte jobbigt då man inte hinner tävtta allt och inte får sakerna torra heller för den delen. Inte okej alls !

Imorgon blir det att få allt rent i varje fall! precis allt ska bli rent så att man kan välja på alla sina älskade kläder igen utan att behöva inse "nehe det var visst smutsigt" för imorgon så blir allt rent helt toppen! väldigt jobbigt att slita ihjäl sig bara :p

Just nu så sitter vi och kollar på the mentalist tror jag att det heter och dricker polkagris te och äter en ostmacka massor med gott är det dessutom. När detta är slut.. mitt te alltså hade jag tänkt borsta tänderna tvätta bort sminket och krypa ned i säng med alla mina älsklingar!

idag



Idag har jag inte suttit något framför datorn alls känns det som..


Jag gick aldrig till skolan imorse utan låg hemma och trodde minsann att jag åtminstonde skulle ta och dö eller något i den stilen. Älsklingen kom även hem imorse han med vilket vad skönt att inte behöva ligga i sängen själv och dö, han försvann dock till skolan och tillbaka men annars så.

Idag har det inte hänt mycket alls jag har kollat på två avsnitt utav true blood och så har vi handlat och lagat korvstroganoff mera än så är jag nog inte kapabel till i dagsläget för jag mår inte det minsta bra, Dock är det bara att bita ihop för imorgon kväller är det skolan som gäller webbdesign är det då för hela köret. Då hade jag tänkt att jag skulle må lite bättre och det borde jag göra tycker jag eftersom att det är tredje dagen på pencillinet då, så någon förbättring borde det väl ge tycker man!


Sämst.



Herregud hur jag mår!

Jag börjar ångra att jag gick ut för att gå på bio igår, hade jag legat hemma och vilat/sovit hade jag kanske mått bättre idag men ikke jag mår miljontals gånger sämre. Förstår inte hur det kan vara möjligt riktigt men så är fallet, det känns ju inte såhär riktigt roligt att redan ha missat så mycket skola, först onsdag- torsdag då jag jobbade och nu idag. Jag antar dock att det är bättre att vara hemma och sedan vara "frisk" än att gå idag och inte palla alls .. jag tar och bumsar i säng igen och återkommer när och om jag mår bätttre senare.


Vampyrer Suger.



Jag förstår inte riktigt vad alla har klagat på när dom sett denna film?



Menar jag tyckte den var nästan hysteriskt kul jag njöt utav filmen så att säga det var längesedan jag kollade på en sådan komedi! och då kollar jag ändå på film relativt ofta och har väl endå gått på bio minst en 5 gånger i sommar bara ..
så jag vet vad jag säger när jag kan säga att den var värd att se,
rolig helt enkelt! Dom hade väl kanske kunnat valt någon snyggare att spela Buffy men annars så.

Nu ska jag ta och borsta gaddarna och försöka fånga in mina kissemissar för att sova med mig i sängen som vanligt ! ska även ta och göra ett sista tappert försök med att ringa Älsklingen för att åtminstonde säga godnatt och sådant.
Menar vi har inte sätts på evigheter känns det verkligen som, jag åkte i onsdags och sedan dess har vi inte synts något det tär på mig att inte kunna träffa honom och det känns ännu värre när jag inte ens kan säga godnatt åt honom :(

Jag ska dessutom till skolan imorgon bitti, 8:30 ska jag vara där så önska mig nu lycka till att jag lyckas gå upp till skolan och överleva en hel dag utan att jag har Älsklingen som föser mig ur sängen och ger mig frukost. Är det meningen att jag ska lyckas med det själv imorgon?
jag är ju sjuk för gudsskull kommer inte palla.
Det är heldag dessutom så från 8:30 till 15:30 ska jag befinna mig i skolan utan att dö vill säga!
undra om Älsklingen har hunnit hem lagomt tills att jag har fått Lunch för då ska jag minsann höra om han vill äta Buffe med mig till lunch, så att jag slipper vara ensam under den åtminstonde.

Nu ropar Gizmo så jag får väl säga GODNATT

Hanna





Har legat på soffan och i sängen mestadels utav dagen. Gick in till stan tidigare för att träffa mamma och få tillbaka mina älsklingar, dom blev överlyckliga av att få komma till mig igen ..
stod och kramades med Gizmo vid Tant Grön hur länge som helst och han bara satt i famnen och kurrade och mös .. han velade inte in i buren igen utan vela bra gärna stanna kvar i famnen på mig..
men jag kunde ju inte så gärna bära honom i famnen ända hem ifrån stan, det hade nog inte funkat så bra och dessvärre hade det nog jag inte orkat det heller om jag ska vara ytterst ärlig utav mig!

Ligger och tänker på min mysiga dress som ni säkert kan se lite utav trots min hemska bild som jag gjort förfärlig.. jag vill bara bo i den hela tiden och önskar nästan att jag hade köpt mig en till sådan för den är wonderful! mysig som satan alla borde ha en varsin om jag får säga vad jag tycker.
Vilket jag självfallet får då det faktiskt är fallet att det är min blogg, även om jag kanske inte är den bästa på att uppdatera er som faktiskt läser den om vad som händer och fötter hela tiden, menar jag får ju mina ryck då jag är kung på att blogga.

Ja tänk till och med bättre än sveriges bloggdrottning som hon själv kallar sig Fröken Kissie. jag är bättre än henne på att blogga när jag väl får mina ryck, men då måste jag ju dessvärre även säga att jag har mina hemska svackor då jag som annars är så otroligt bra på att kladda ned och skriva av mig allt som jag tänker på .. jag som kan formulera mig och skriva ett helt a4 om dagen då jag bara kanske tvättade eller låg i sängen ..

Så kan jag endå få det långt som attan .. haha .. men så försvinner jag ned, och då kan jag inte skriva ett jota allt känns bara konstigt då. Jag måste nog ta och avrunda mig själv där, då jag måste ta och bestämma mig om jag ska platta håret eller inte för jag ska träffa Linda utanför SF om ca en halvtimma för vi ska minsann gå på bio ikväll vi. Vampyrer Suger hade vi tänkt oss att vi ska se utifall att det är någon som undrar .

så söta så !


Blööööh




Sitter i soffan och känner hur sjuk tomt och ensamt det är här hemma .. ingen av mina älsklingar är hemma .. kissarna är hos mamma och dom får jag senare idag och Puttrik är uppe i Jokkmok där han jobbar .. Tott är i för sig hemma men hon är osocial.. vill inte alls komma upp varken igår eller idag har hon velat det .. jag har ingen bok att läsa för att dom är helt slut .. snart är mina serier slut med .. har börjat kolla på den sjukt extrema no lift serien toppbloggarna som dom sänder på aftonbladet, till och med så tråkigt har jag så då kan ni ju tänka er och börja undra .. kan inget göra för forex är stängt så jag kan inte växla in mina norska kronor heller för den delen .. väskan har jag ingen lust att packa upp ännu det är för sjukt jäkla tråkigt så det är liksom ingen ideé när man redan är så uttråkad som jag känner mig just nu .. det behövs inte ens städa här hemma .. för jag dammsög igår när jag kom hem .. dessutom så hade jag nog inte orkat med det heller .. ingen disk finns det att diska .. bara sängen som går att bädda .. men det är ingen idé det heller för den funderar jag på att ta och krypa ned i tills mamma är redo för att lämna mina kissar ..

Jag hade tänkt ta och skriva av mig i ett massa långt inlägg lite senare om vad som hänt och si och så i Oslo .. och resan dit och hem liksom .. men det får vi ta senare när jag känner att jag orkar .. jag har fått sådan sjuk träningsvärk i armar, ben och så har jag pissigt ont i ryggen dessutom ..

Mot ..


.. Oslo för att jobba lite nu i helgen .. mitt tåg härifrån går 10.06 sedan så går min Buss till Oslo klockan 13:30 så jag har lite tid att döda i sthlm .. endast på centralstationen och Cityterminalen längre än så orkar jag inte röra mig hehe .. så nu är det upp till bevis för mig om jag har något lokalsinne alls .. hittar jag där i röran utan Puttrik ? det är verkligen dags för mig att bevisa det nu HAHA ..

Vi hörs på söndag när jag kommer hem gottfolk !

Pust och stön och stånk ..



Älsklingen och jag håller på att tvätta och moppa golvet och fixar i ordning .. ska väl snart börja packa för älsklingen med hade jag tänkt .. och jag måste hoppa in i duschen så att jag kan fixa mig för skolan .. som jag har ikväll mellan 18-21 ungefär .. så måste jag ringa anders och höra med honom om hur det blir och så vidare .. och blir det av måste jag ha en kattvakt pronto .. huua stressen ökar känner jag ..

Tjolahopp



Idag vart det en heldag i skolan .. ända från 8:30-15:30 .. en riktig långkörare kan jag ju lungt säga .. men det gick bra dock är jag rätt ensam med att vara ung i klassen min vilket är otroligt tråkigt men men det är väl något man får leva med antar jag !

Efter skolan traskade jag och Hjärtat till söders zoo för att köpa nya möss till kissemissarna våra .. och även lite mat till Tottsi ..
Sedan gick vi ned mot torget för jag skulle träffa Sabiina .. Vi kollade på übersöta och småttiga bebiskläder .. helt bedårande åååh vad jag vll ha mig en egen ! men jag antar att jag  får vänta.
Träffade även på hennes mormor och mamma så vi stod och pratade med dom en bra stund hiih .. sedan begav vi oss hem till mig för att spela left4dead och äta kakor ! hiih så medans vi spelade så fick älsklingen laga mat så vi fick något annat i magarna än kakor och läsk haha ..



slänger in en bild på tjockisen eftersom att hon är så dålig på det själv ..


PIZZA

Jag har lagt upp detta recept tidigare men det är ju så gott så att det förtjänas att uppdatareas  !

4 dl kallt vatten

1 paket jäst
8-10 dl vetemjöl
2 tsk salt
4 msk olja

1. Lös upp jästen i lite av vattnet.
2. Tillsätt resten av vattnet, salt och olja.
3. Rör ner vetemjölet, det ska bli en ganska lös deg.
4. Knåda degen ordentligt, helst för hand så att den blir smidig.
5. Ställ degen att jäsa i minst 30 minuter
6. Kavla ut degen rimligt tunt och lägg på en plåt, täck med tillbehör och grädda i ordentligt varm ugn (250°) i 10-15 minuter.

Toppingen !

En burk champinjoner
En burk Ananas i bitar
Skinkskivor
200 g riven ost
Tomatpuré
Jalapenjos


Kan ju även passa på..



..att visa upp

Dessa två underbaringar när jag endå är här inne och pillar .. det lär ju bli bättre och bättre uppdatering från min sida hoppas jag .. nu när skolan har börjat med att komma igång och vi därför kommer att vara hemma oftare !

Lillkissen Sheldon !




Storkissen Gizmo !


Adjökens adjök på er alla .. nu ska jag börja invänta Patrik och Rickard så att vi kan förbereda för pizzan vi hade tänkt baka oss !

Kräftskiva



Igår så hade vi oss en liten kräftskiva här hemma .. med några få vänner ytterst trevligt måste jag allt våga påstå !
Eftersom att jag är så urusel på att skriva i denna vedervärdiga blogg så antar jag att jag helt enkelt får nöja mig med att bjussa på några bilder så kanske någon blir nöjd i varje fall :)


RSS 2.0