Pannkakor

Såhär gör du !

Blanda ihop de torra ingredienserna till smeten. Vispa sedan i mjölk, smör och sist ägget.

Stek pannkakorna i lite smör i en stekpanna. När du ser bubblor på översidan på pannkakan är den dags att vända.


Du behöver:

* knappt 5 dl vetemjöl (nästan dubbelt så mycket som i receptet ovan!)
* 2 ½ tsk bakpulver
* 1 tsk salt
* 3 msk socker
* drygt 2 dl mjölk
* 3 ägg
* 50 g smör


Hårresande !


sitter här just nu och börjar få sittsår tror jag .. !
Har suttit här alldeles för länge medans älsklingen är snällis och hjälper mig med mitt hår .. inte så mycket kvar att göra nu .. bara liiiite till sedan blir det att färga det !

Idag så har vi lekt hårfrisör här hemma ..  först så klipper jag honom och sedan så just nu pillar han i löshår på mig och ska färga mitt hår :)

Tidigare så gick vi .. ! ja ni läste faktiskt rätt .. vi gick hela vägen till ÖB och sedan där träffade vi på Herrarna Wrede och Skoog .. som körde oss till willys och sedan hem .. allt för att Wrede skulle få tillbaka ett spel som han kände saknad utav ! så det var ju bara bra för älsklingen och mig .. slapp vi lägga peningar på buss eller traska hem ..

vi köpte i varje fall:

Målarfärg - Svart
Penslar
Chokladsås
Jordgubbssylt
Lösgodis
Coca cola
Blåbär

Sedan när vi kom hem så slängde vi ihop amerikanska pannkakor ! ( Recept kommer )

GÖTTANS !!

Snart så blir det film på tv .. Freaky Friday och sedan Jönssonligan !

Jag är med och tävlar på Nelly.com

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Lördags Ensam mys ?



Funkar det så ? är det något man kanske skulle ha ikväll ? tjaa vet inte ja ..är inte så mycket för att trycka i mig massa saker själv och gotta mig i tv film eller dyligt .. nej istället sitter jag hemma vid köksbordet med min dator .. och kollar på gamla serier .. jag blandar Gossip girl säsong 1-2 och sjunde himlen säsong 1 .. så kul har jag det .. dock äter jag lite gott.. för jag hittade mig en påse chili pinnar högst upp i skåpet <3


Pfft



Jag dör av ensamhet här hemma ..


Det är så tyst så tomt jag vet inte hur jag ska överleva här .. det är inte ett enda ljud .. bara fläkten och mitt knapprande på tangenterna .. hissen överröstar till och med min tystnad .. jag kan inte sova .. för de jävla byggarbetarna väcker mig och fåglarna kvittrar och är glada .. jag vet inte alls vad tusan jag ska göra .. !
jag har ingen disk att diska .. ingen tvättid att utnyttja .. inget golv att städa .. ingen säng att bädda .. inga rum att skura .. jag har INGET att göra .. förutom att plugga kanske .. men det har jag ingen lust till :(

VÄRDELÖST




Sitter här hemma och känner verkligen hur tomt det är här hemma, det känns som att jag är ensammast i världen och jag känner inte för att göra något jag vill bara gråta och lägga mig för att dö tills älsklingen kommer hem så att jag kan må bra igen så att jag fungerar så som jag ska ! för detta funkar faktiskt inte för mig jag klarar inte av att vara ensam .. jag känner mig så liten ynklig och rädd .. jag orkar inget och allt är bara jobbigt och värdelöst ..

Jag gick i varje fall till skolan och skrev mitt helvetesprov .. och ja helvetesprov det kan jag LOVA att det var .. min handled är helt ur funktion och detta gjorde det till ett ännu större helvete.. jag vill bara dö just nu säger jag .. har så förjävla ont !

HÄRLIGT !


SÅ HÄRLIGT .. !!

Nu finns det bara EN sak som skulle kunna göra detta bättre .. åååh jag vill jag vill ju så gärna ! men jag antar att jag måste nöja mig med detta än så länge .. åååh jag är så glad !! detta är helt och hållet toppen :D

Ny dag !




Denna dag ser rätt varm ut, det gillas verkligen !

Har vaknat och fixat till mig och nu sitter jag och äter frukost med älsklingen mittemot mig .. haha .. båda två har massor med skola idag ! jag har psykologi och samhälle och han har något annat .. han är i varje fall borta hela dagen :/

Jag känner mig ovanligt pigg och frisk det är något nytt och det brukar jag absolut inte göra haha ... hoppas det håller i sig !

På återseende

En dag snart avklarad.



Har varit i skolan ! försökt prata med en värdelös syo .. hon kunde inte hjälpa mig ett dugg .. inte svara på en enda enkel fråga bara för att programmet för hösten inte är klart ännu .. bara det att min fråga inte handlade om det .. ååååh less man blir ibland alltså ! sedan har jag yrat runt på bibblan i skolan .. utan resultat .. så jag får skriva mitt arbete i blindo .. kul kul ! det löser sig säkert endå .. de gör det alltid ..
Här hemma har vi precis ätit mat .. blev nudlar och kyckling MUMS ! Just nu sitter älsklingen min och sammanfattar lite historia så att det ska bli lättare för mig att förstå till provet på torsdag efter det ska vi gå över till dörren brevid oss här och kolla på film med Rickard :)


Güten morgen



Blev riktigt sjusovande idag för våran del .. strax före halv elva vaknade patrik och bestämde att det var morgon !
Så här sitter jag nu med en morgonrock och en handduksturban på huvudet och funderar hur jag ska hinna göra mig klar .. för jag vägrar att gå till skolan i blött hår .. och jag tror inte det hinner torka innan jag måste traksa till skolan hur jag än vrider och vänder på det ><

Just ja ,



Jag är en nörd .. en riktig sådan .. här är jag sjukt trött och vill inget annat än att sova .. MEN i över 40 minuter har jag snällt suttit och väntat på att mitt spel .. på facebook ska bli klart jag väntar på att mina höghus ska bli gröna så att jag inte förlorar massa pengar på dom .. utan istället tjänar typ 2000 på vardera .. hur illa är det inte? Facebook har ännu en gång tagit över mitt liv .. hur ska detta sluta ?


Sedan en annan sak.. Plants vs zombies .. mitt älskade spel.. det försvann när patrik för någon dag sedan formaterade om min dator .. så nu har jag windows 7 utifall att jag inte sagt det .. men i varje fall mitt spel försvann .. och jag trodde jorden skulle gå under .. jag minns liksom hur jag har kämpat med att varva spelet .. det tog flera månader för mig att fixa det ..
jag lade det på hyllan ett tag dessutom så vi kan nog lätt säga att det tog tio månader med min paus .. visst andra gången gick det snabbare .. men det var ju bara för att jag hade alla special saker !
jag trodde jag skulle få kämpa ihjäl mig .. men ikke .. jag insallerade det på eftermiddagen och på dagen .. dagen efter hade jag minsann klarat ut spelet .. i varje fall banorna ..
nu är det bara alla minigames och puzzels och survival modes som ska fixas .. sedan igår har jag klarat 9 utav 10 survivals .. en kvar.. den svåraste ..
sedan är det bara resterande .. och så till att
få upp så mycket pengar som möjligt så att det blir möjligt att klara ut spelet ..
ännu en gång .. 3 gången för mig då ! iiiiih ..

Nu kunde jag hämta mina höghus ! toppen det betyder ju att jag får sova så .. iiiih ...
frågan är bara om jag kommer vara trött när jag väl nu ska sova ? det återstår att se ..
för sova måste jag göra ! har inte lust att göra något annat..
jag har ju varit duktig och gjort skolsaker , tvättat , städat och handlat här idag så !
sysslor till imorgon är ..
att plugga mera ! lägga undan tvätten som vi tvättat idag ..
men ingen av oss orkat plocka undan verkar det som ..
sedan som sagt lösa min uppgift i grupparbetet .. och prata med läraren jag har i samhälle .. om i fredags !

GOD NATT

Klagomål



Jag fick i veckan hem en såkallad varning från min lärare i arbetssätt och lärande jag gillade det inte alls då jag anser att jag inte missat något då hennes lektioner enligt mig bara är fulla med bullshit .. så jag svarade hennes klagomål med massa egna klagomål helt i HannaAnda .. hon gnällde på att jag inte deltar på hennes tråkiga lektioner och inte gör det som ska göras tyligen .. vilket jag inte ens visste om .. då vi fått en meningslös uppgift och den pysslar jag lite smått med hemma och hade tänkt spendera tid i
biblioteket imorgon för att försöka lösa den . .det är en gruppuppgift och jag hatar sådanna .. hör hemma på den lägre grundskolan i princip tycker jag .. ursh och tvi ..
sedan vet jag inte vad som är med denna lärare ..
hon skriver skrivstil på tavlan .. tror hon verkligen att vi som är födda på 80 -talet och uppåt kan sådant ? NEJ heller när jag gick i skolan och vi skulle lära oss skriva ..
räckte det med att lära oss våra namn i skrivstil sedan var det frivilligt ..
och vilken 8-9 åring väljer att lära sig något så meningslöst som skrivstil .. Haaaallå datorer .. penna behövs inte längre .. jag kan läsa farfars och mammas skrivstil .. resten är som rena grekiskan .. ursh .. nej fy ..

.





..JAG ÄLSKAR DIG <3





Dammsuga ..



Just nu så dammsuger älsklingen och jag passar på att blogga .. jag vet inte riktigt vad vi är för lortisar som bor här .. för om jag fick bestämma skulle jag kunna skura golven och dammsuga varje dag !  kanske är det för att vi inte har några mattor men nej det tycker jag väl att det inte borde vara .. bara liksom ? just nu dammsuger P och sedan kommer jag torka golven .. imorgon eller dagen efter kommer jag tycka att det är skitigt på golvet och vill ha det fixat igen .. det är knäppt .. hur ofta Dammsuger du i veckan ? En ? två ? gånger ? vi Dammsuger i regel en gång här .. eftersom att min älskling säkert skulle bli tokig om han fick dammsuga en 3-4 ggr i veckan .. haha

Goddag !



Goddagens ...

Har varit vaken ett tag nu men endå !

Dagen idag ska vigas till att plugga för både mig och Patrik ! det behöver vi båda två verkligen ! jag har en miljon saker att göra känns det som, eller egentligen inte .. men jag har några usla reflektioner att skriva om vad vi lärt oss på lektionerna .. men jag har ingen aning om vad jag ska skriva eftersom att jag inte lärt mig ett skit ! sedan har jag lite grejs till ett grupparbete att ta itu med ordentligt har kollat runt lite sedan vi fick det men hittar inget av värde så hur tusan ska jag göra då liksom ?
Sedan är det den älskade och hatade historian .. har prov på torsdag .. ett djävulskt prov om jag får säga det själv .. hur mycket som helst .. och aah ..

skulle dessutom vara bra om vi kom ut på en promenad älsklingen och jag under dagen med ... vi måste ju köpa tårt saker eftersom att han fyller på onsdag .. sedan åker han och lämnar mig 05:30 går hans tåg på torsdagen till gällivare :( buuuhuuu jag blir så ensam när han åker :(


Melodifestivalen ..





Nej fy och fan .. helt fel person vann !!

Jag kom just på ..



.. Att vi minsann var på bio igår älsklingen och jag och vi såg alice in wonderland ! och den var kanon bra .. tim butron har gjort det igen måste både jag och älsklingen hålla med om ! Det som var dåligt med filmen var väl . .att vi inte kunde se den i 3d då vi befann oss i gävle och inte i sthlm .. sedan hade den gärna kunnat vara lite längre tycker vi båda två !

En lite ful sak på väg hem ifrån bion då .. jag hade på mig min skinnjacka och älsklingens vinterjacka som var stor som ett tält på mig .. bara för att jag frös som en tokig höna ..
vi gick och diskuterade om och si och så vem det var som spelade den röda drottningen .. och båda kom fram till att Helena Bomham Carter skulle vara perfekt för rollen och att vi minsan tyckte att det måste ha varit hon .. vilket vi sedan insåg att vi hade rätt !
var ju inte så konstigt med tanke på att Tim burton verkar ha en viss kärlek till henne lika så som till Johnny Depp ..


6Månaders middag !



Idag firar jag och Patrik heeeeeela 6 månader .. ojoj.. hehe :)
Även fast jag går på min såkallade diet så fuskar vi dag och kör på riktig mat och middag här hemma till film och melodifestivalen .. det förtjänar vi :)

idag så lagas det.

Kyckling för ovanlighetensskull .. heh

våran middag består utav .

2 normalstora kycklingfilér
Wok grönsaker
½ burk gröna oliver
½ burk japanelos
4 msk turkisk yoghurt
1 burk champinjoner

Till detta serverar vi nudlar !



Gör såhär för att få våran tok goda maträtt !
Skär kycklingen i bitar och bryn sedan dom i stekpannan, lägg i wok grönsaker så att det täcker botten på en ugnssäker form.. lägg sedan i oliver, japanelos och champinjonerna där i .. när du brynt kycklingen så lägg den på allt sedan häller du yoghurten över allt .. sedan in i ugnen på 30 minter. Medans detta är i ugnen kokar du nudlarna eller önskat tillbehör .



åååh Jag vill ha sommar !


..



Lite snabbt om lite hur det ser ut här .. lite stökiga bilder men det här får duga för dom som är nyfikna :)

 

Det är dock mycket som ska göras här .. vi ska ha mera blommor .. MASSOR med mera blommor, mattor såklart.. Nya tapeter för dessa är så risiga .. dom är hemska .. vi ska ha helvitt massor massor med vitt. Hyllorna som har rasat ned lite granna ska sättas upp och om igen .. sedan är det en taklampa till köket och lite smålampor här och var som kanske behövs .. någon tavla kanske :) men det kommer ..


En evighet sedan ..


Jag känner mig kass med min blogg för tillfället vet inte vad det är för fel .. måste vara Linda som smittat mig med att inte blogga typ ;)

Men i varje fall mycket har hämt här men endå lite .. jag har haft sportlov, Sussie har varit upp och hälsat på och vi har haft inflyttningsfest/ fördelsedagsfester !

jag känner inte att det finns så mycket att skriva och vet inte hur mycket bilder jag vågar visa då jag inte kan se dom innan jag lägger upp dom på bloggen .. eftersom att älsklingen gjorde en uppdatering på datorn så att ALLT typ försvann .. inget visningsprogram eller något har jag kvar ..




Självfallet finns det massvis med mera bilder .. men dom kommer upp på Facebook när min dator är fixad eller om jag kanske sätter mig på Patriks :)

RSS 2.0