JOHN BLUND


Jag blir galen.. 

jag har väntat på John Blund i flera dagar nu, inatt har jag dock ledsnat på att vänta så jag ska försöka dygna nu..Än så länge går det rätt så bra, men jag börjar bli less på att bli vaken jag har bara ett halvt avsnitt kvar utav serien jag ser på just nu.. Så efter det så vet jag inte riktigt vad jag ska göra för dum som jag var så laddade jag inte ned säsong 1+2 utan bara säsong 1.
Så idag har jag sett halva säsongen utav 90210 säsong 1 och sedan Castle säsong 1 snart då..
Hoppas jag fått hem säsong 2 och kanske säsong 3 också tills imorgon så att jag kan ha något mera att glo på!

NATTI NATTI

Relativt färsk bild..


Idag så har jag sysselsatt mig med att traska på stan med Sabina och lilla Fröken Fäger..
Vi har passat på att solat solarium medan Patrik och Dockan förberedde pannkakisar och sedan så har vi ätit Dockan testade Pannkisar för första gången och ja det gick i men kladdigt blev det så tillsammans med Måltid, och lek med vatten.
Blev det en vända ned i badkaret och lite sömn medans vi stora Glodde på tv och datorer otroligt skön dag efter de hemskaste nyheterna just nu som Martinut gav mig imorse..
Med detta så passar jag på att säga Natti natti..

PROBLEM?

Någon mera än jag som inte kan få in mellanrum just nu? Inlägget under har jag försökt ändrat 3-4ggr nu utan resultat..

2011-08-19


Goddagens, Jag är verkligen ingen hejare på att blogga längre..
får jag skylla på att det är sommar eller har jag något annat som jag kan skylla på?
Om sanningen ska fram så har jag en hel hög saker jag borde ha skrivit ned för att minnas ordentligt under denna sommar, inte för att jag har gjort så mycket annat än att vara invalid pga min fot men ändå. Just pga foten borde jag ha skrivit en massa saker..
Men nu är jag inte här för att bara ordbajsa utan för att försöka skriva ned något vettigt
Typ som att jag har min första tid hos sjukgymnasten den 1 september 13:30 och att jag den 2 september 10:30 ska till ortopeden igen.. Jag hoppas på att få tillbaka rörligheten i min fot snarast och så får jag vänta en evighet känns det som på att få komma till en sjukgymnast.. Men ja vad gör man inte för foten sin..
Just nu ligger jag och kollar på Bambi på disney channel och dricker Oboy, Jag ska väl snart ta och städa i ordning lite här hemma.. Jag vet inte riktigt hur många gånger jag måste moppa golvet och hur många gånger jag måste skrubba på bänkar och bord innan det ska sluta stinka kräftor här hemma..

RSS 2.0