Torsdag.



Jag blir sämre och sämre på att hålla igång bloggen märker jag verkligen .. vilket är rätt tråkigt då jag gillar att skriva skitsaker här .. haha

Idag så håller jag på att plugga till ett historiaprov kollar på buffy med älsklingen vi är inne på säsong 4 nu har sett ca halva säsongen .. det går sakta men säkert frammåt för oss, jag längtar lite tills vi är klara med buffy så att jag kan återgå till mina andra serier som jag ligger ca 3 veckor efter på .. skäms på mig !

Även så är det faktiskt så att jag håller på att bli ljushårig .. blond är mitt mål ! men vägen dit tar ett tag .. jag är inte nögj med färgen jag har nu den är brun .. kastanj brun heter den dessutom .. och den gillar jag inte .. har blonda slingor här hemma som jag funderar på att peta i  jag har bara ingen tid över till detta .. all min tid går åt att jobba, plugga och kolla på Buffy haha ..

Älsklingens broder kommer hit snart med .. om någon timma tror jag .. bara därför så får älsklingen dammsuga just nu .. så att golvet är lite okej .. men eftersom att vi inte har mattor .. så kommer de bli skitigt snart igen ..

har hunnit med att kolla på massvis med Bio dessutom, bara denna vecka så har vi sett Robin Hood och sedan så var vi på premiären av Prince Of Persia igår .. jag och älsklingen vann oss en varsin badboll bland annat :)
Sedan förra veckan så såg vi Terror På Elme Street med .. riktigt bra var den .. Nästa vecka är det "smygpremiären" utav SATC2 som gäller för mig och Linda, skolan slutar även nästa vecka fan vad skönt! och så ska jag åka till mormor och koppla av .. ligga vid Poolen och mysa och ha det härligt som fan hade jag tänkt mig hehe ..  Koppla av och bli brun .. eller tjaa jag ska väl försöka bli brun åtminstone haha ..
Älsklingen ska jobba i örbyhus på Lördagen och jag ska hjälpa min mormor att jobba på lördagen jag med så .. sedan stannar vi där resterande av veckan för helgen efter så ska han och jag jobba i uppsala ! :)

Riktigt rörigt inlägg detta blev .. men jag måste sluta skriva nu, älskligen håller nämligen på att försöka fixa våran persien som är kaputt och jag måste övervaka det och se till så att han gör allt korrekt !

Onsdag.


godmorgon ! Vi tog en sovmorgon här hemma eftersom att jag inte längre har någon skola på onsdagar och vi känner oss inte helt pigga och krya, Idag har jag planerat att vi ska se på Buffy .. möjligen se klart säsong 3 dessutom :) sedan ska vi plugga .. älsklingen har något han måste göra klart och jag har 1 samhällsprov minst , två historia prov , ett psykologi och sedan nationella i matematik att plugga på >< ..


Tisdag.



Blööööööh..



Allt suger fan känns det som, inget som är bra jag orkar inget, jag har ont, jag är tjock, jag är trött, jag har ont i halsen, jag blir avskriven från kurser, jag vill bara sova bort hela dagar, har ingen ork till något .. önskar att jag bara kunde knäppa med fingrarna så att allt blir bra .. så som jag vill ha det .. men istället så känner jag mig utlämnad övergiven och ensam .. det känns som att jag är i min egen lilla värld som ingen annan vill vara en del utav.. det känns som att mina vänner har försvunnit .. övergett mig totalt.. Jag vet inte vad jag vill eller jo det vet jag men inte endå .. vissa saker är klara helt klara om vad jag vill men endå så vet jag inte hur jag ska ta mig till dom målen jag vet inte om jag orkar .. om jag orkar stå kvar och kämpa .. om jag orkar försöka längre .. jag pallar inte detta .. det är så skönt att det är sommar snart så att skolan åtminstonde inte är ett problem jag måste tänka på .. utan kan satsa på att försöka klara upp mig själv lite .. allt är så förvirrande ..



- Och NEJ ! allt är bra mellan mig och Patrik, inget ovanför har med honom att göra. Det är väl i princip han som får mig att vakna på morgonen även om det är svårt för honom att väcka mig.. -

..



Säsong två av buffy är nu sedan länge avklarat .. har även pljöt igenom Senaste avsnitten utav Gossip Girl, One Tree Till och 90210 så nu har jag bara Cougar town kvar men det vet jag inte om jag hinner se .. Biljetter till SATC är bokade återstår bara för Linda att hämta ut dom .. !

Just nu sitter jag bara med älsklingen hemma och väntar på att Alec ska komma och hämta oss så att vi kan bege oss mot rättvik för att tjäna lite pengar !


Magen min kurrar och har gjort det ett tag vilket inte är toppen .. tror jag ska be älskligen att fixa något som jag kan fylla den med så att den slutar låta och kännas tom ..sedan ska jag fixa håret för miljonte gången eller så haha .. nejdå .. men andra i varje fall :S det känns lite surt att åka bort nu denna helg med .. jag har ingen tid hemma alls känns det som vilket inte gillas allt måste hinnas med i veckodagarna och det gör jag inte jag har ingen tid över för att plugga eller ha roligt .. för på helgen är det jobb .. i veckorna är det jobb och skola samt ett hushåll som ska skötas .. tvätt som ska tvättas och hela faderullan .. appropå sköta hushåll och tvätt ... jag måste plocka undan lite mera i sovrummet och slänga soporna och plocka med reklamen innan jag kan åka .. ><


Torsdag.




Sitter här och har kollat på några avsnitt utav Buffy .. just nu sitter jag och väntar på att min jävla stad på facebook ska bli klar så ska jag sedan hoppa in och ta mig en lång härlig dusch hade jag tänkt .. för det blir väl den sista härliga duschen på hela helgen så det förtjänar jag fan ! sedan ska jag se över packningen om det behövs något extra .. typ mjukisar eller något sådant .. lite smink behövs verkligen kanske ett par extra skor eller sådant .. vem vet jag kanske behöver en mössa och halsduk ..
För er som läser och inte vet eller fattar så ska jag iväg till rättvik med Älsklingen och sälja mig lite guuuuudis hade jag tänkt ! passa på att träffa mormor och morfar eftersom att dom ska vara där dom med ..

Tydligen fick jag inte duscha nu :/ älsklingen hoppade in före mig .. och jag känner inte för att duscha med han just nu .. men det är bara bra att han hoppar in före .. för då får han ta undan tvätten som hängde på tork i badrummet så slipper jag bära in en stol och fixa det ! :)

Tisdag.



Fy farao vad trött jag är!
Jag mår illa av trötthet och har ont så jag vet inte vad.. i käken och i min mun som är helt trasig, kan inte tugga pga käken och kan knappt ha någon vätska i munnen pga kinden .. jag kan knappt sova för att det gör så ont och så ska jag inte ta mina tabletter före den 14de bara för att jag fått någon biverkning  av dom det är ju förjävligt jag har nästan hunnit ta livet av mig själv tills dess om det inte blir bättre av sig själv snart !

På toppen av det har jag prov snart och lektion före det sedan ska jag ut till mamma, och så är det tvättid, jag måste packa, och så ska jag jobba klockan 17 :/

Sliten BussHanna.

Måndag.



Idag blir det PLUGGA PLUGGA PLUGGA ! Har matteprov ikväll och samhållsprov imorgon bitti och jag kan fan NADA till båda proven .. hur fan ska detta gå ? ..

Kommer vara lugnt och skönt här idag .. så jag ger er lite bilder ifrån min bloggfria långhelg istället :)



RSS 2.0