HM.

Är det konsumentverket nästa som gäller för Patrik och min nu eller?
Han sitter och tjafsar som tusan med någon snubbe ifrån komplett..
Jag håller på att bli galen jag vet inte om jag ska skratta eller om jag ska gråta men jag är tammefan inte glad nu eller! är det meningen att CPUn ska gå upp till 100% bara man startat datorn eller?
Vi här hemma har bilder och videobevis på vad som händer med datorn efter att den startas så..
Och ja visste ni att om man skickar in en dator till komplett så kan dom låta den ligga i drygt en månad innan dom skickar tillbaka den till oss trots att dom påstår att dom inte har gjort något åt datorn nu! vad är det för fel dom har gjort då ? för i våra mail från dom står det att det är returer utav reparerad vara!
HELVETES JÄVLA SKITBAJS.

JÄVLA '¨#&!%/"=&"&/" KOMPLETT.

Jag är så helvetes jävla skitförbannad just nu att jag tror att jag ska explodera!
Min dator. Köpt i höstas undefär augusti månad har nu varit inne på lagning 3 gånger ja alltså hela TRE Gånger!
Tror ni att den är fixad ? Nej fan heller det är samma jävla fel som den åkte in för första gången! alltså i augusti.
Helvetes jävla inkompetenta jubelidioter

IKVÄLL.

Sitter och väntar på att Martina ska komma över så att hon och jag kan fixa och trixa med våran lilla överraskning som vi köpt åt vår kära vän som låter oss låna hans lägenhet för att kolla hockeyn på imorgon!
Han är iväg på kryssning men eftersom att Martina och jag är så Awsoma och ursöta så låter han oss få som vi vill hihi.. och därför förtjänar han ju faktiskt en överraskning..

HEMLINGBY.

Det blev en tur till Hemlingby med Martina och Patrik för att röra på vinterfläsket lite..
Det gick väl sisådär blev bara en kort runda för mig och Martina då jag trampade toksnett mot slutet och knappt kunde gå..
Så vi får ta igen det imorgon genom att röra på oss snabbare och längre då min fot fått vila sig lite och förhoppningsvis är bra igen.. Dock är det helt fel fot för mig att trampa snett med eftersom att jag haft problem med denna fossing snart ett år .. Men men eftersom att jag bestämt att den är fit for fight imorgon så är den det!

TÄVLAR.

Jag är med och tävlar om en hårförlängning hos EMMA..

RSS 2.0