Perfect

"You don't like me
I don't like you, It don't matter
Only difference
You still listen, I don't have to
In one ear and
Out the other, I don't need you
Your words don't stick
I ain't perfect, but you ain't either"

ORKAR INTE



Orkar inte blogga .. det är inge roligt längre. . återkommer när det är kul och inte ett "tvång" längre ..

SLITEN ..



Äta sova jobba dö ?

Besvikelse



Jag är ju en  sådan besvikelse att jag lika gärna kan lägga mig ned raklång och dö..

"jobb"



sitter på "jobbet" just nu ..  Anna , Tommy , Peter och jag .. vi ska minsann slå Niclas säljsiffra tills på måndag som i ligger på 7990 :- om Anna och jag slår det så är det vi som blir bjudna på afterworken på onsdag om två veckor .. så nu jävlar ligger vi i och säljer järnet . .dock så är våran säljsiffra just nu på 0 :- men det löser sig nog ;) HAHA ..

Ska jobba vidare lite nu ja ..

trött trött och tröttast ..



Är så sjukt trött har knappt sovit något alls inatt bara drömt massa udda prylar :(

Och illa mår jag .. :o jag vill inte åka och ha utbildning idag .. jag pallar inte :o

Morrnmorrn



Sitter här vaknade väl strax före tio ..

(råkade nyss sudda ut allt jag skrev .. )

Känns som


Det känns som att detta är som en cirkel att vi bara går runt och runt.. att jag aldrig kommer få vara helt glad eller må helt bra.. </3

.



Jag vet inte om jag klarar så mycket mera .. </3

Idag ..



Vaknade tidigt ! måste påpekas att det verkligen vartidigt :P var väl uppe och härjade vid en 8 ute och gick .. duschade och härjade omkring ^^ duktigt av mig.. sedan  smootie och fixfix.. ned mot stan .. in på ett info möte .. hem igen.. lägga sig här.. glo på serier !!

(u)



Kommer jag någonsin att kunna lita på dig ? kommer jag någonsin att kunna vara helt glad med dig ? kommer det någonsin att vara helt bra? kommer det de?

Helgen..



Den överlevde jag .. Utan problem dessutom ..!

Var ju som sagt fest ute i skogen .. och det vart som så att det bar ut på fest båda dagarna .. det skulle ju ha blivit bio på lördagen men Edvall taggade så vi drog ut och festade en dag till .. menar någon gång ibland skadar väl inte ;P hihi ..

Tok skönt folk var det då där ute .. massa nytt vissa hade man ju träffat på förut och det var skönt att det fanns blandat med folk !

Har inte så mkt att skriva .. jag orkar inte .. är lite upptagen , håller på att pillar lite med mina Cvn och grejs .. ska på något info möte om något jobb som man kanske borde hoppas på att få eller liknande.. hiih ..


aah just ja .. var fan på bio igår.. med W Watchmen såg vi .. så jävla bra film .. ! den blir det att glo på mera gånger.. då man inte är allt för trött som jag var igår.. :P

Fredagen den 13de..



Inget hemskt har ännu hänt .. jag lever och är hel .. men sedan så ska jag ju troligen ut i skogen och festa .. ursha.. där kommer de hända något hemskt.. känner det på mig ..

Smootie



Sitter här och smaskar i mig en smootie med banan , jordgubbar , blåbär , hallon och lite juice i hehe .. Gott gottigottgott säger jag bara .. man känner sig så sjukt mkt piggare efter en sådan på morgonen .. vilket jag gillar skarpt då jag annars är så trött och sliten .. har ätit eller drukigt dessa i en vecka typ nu och jag kan ju säga att det känns verkligen eftersom att jag blir piggare och piggare känns det som .. kanske är en inbillning eller så är det alla vitaminer dessa bär och frukter ger mig hihi..

Ska ta och dra igång lite two and a half men säsong ett nu .. och filosofera inför dagen .. blir det fest eller bio .. hm ..


Förlamad ..



Känns precis som att jag är helt förlamad .. eller ja självklart vet jag inte det .. men jag känner mig förlamad .. kan inte röra mig en milimeter typ med ryggen .. har så fruktansvärt ont .. har pillat i mig hela dagsransonen av mina älskade tabletter och alvedon på detta .. men inte är det ett dugg bättre ..

Så är det någon frivillig som känner sig manad är det bara att hojta till och komma för att massera ut ryggfan ..

GE MIG SOMMAR

Sommar, sommar och sol,
havet och vinden och doft av kaprifol.
Sommar, sommar och sol,
en himmel så blå som viol.

När livet blir för tråkigt eller dagen blir för grå
då tar jag till ett eget litet knep,
en fånig liten ramsa som jag hittat på
som handlar om det bästa jag vet.

Sommar, sommar och sol,
havet och vinden och doft av kaprifol.
Sommar, sommar och sol,
en himmel så blå som viol.

På morron när jag vaknar och drar upp min rullgardin
så kanske regnet bara öser ner.
Då blundar jag och nynnar på en melodi
som handlar om det bästa jag vet.

Sommar, sommar och sol,
havet och vinden och doft av kaprifol.
Sommar, sommar och sol,
en himmel så blå som viol.

När vintermörkret sänker sig så
dystert på vår jord då har jag som
en magisk hemlighet,
en egen liten ramsa med banala
små ord som handlar om det bästa jag vet.

Vakna..



Så nu har jag sovit . och vaknat ! nästan utan knasigheter.. tog ett tag för mig att somna ..men sedan när klockanslog 09:30 vaknade jag som av en klocka ><

Planerna för idag är att försöka orka ta mig in till ams .. och städa lite på rummet .. ><

Sova?



någon som tror att det funkar denna natt ?


Utan oro ?
Utan tårar ?
Utan kyla ?
Utan svårigheter ?

Längtar..


När allt skiter sig ..



Allt är skit .. inget är bra.. låt mig bara vara ... fast ah .. vem skulle komma och störa mig .. ?! det finns inte en enda jävel som bryr sig alla bara skiter i .. jag existerar inte för en enda jäkel känns det som ..allt går bara utför och inget kan någonsin bli bra ..så är det precis som det känns just nu .. jag pallar inte detta .. lägger mig ned och väntar på att dö bara .. varför inte liksom .. ?! vem stoppar mig.. Nej precis INGEN! för INGEN bryr sig .. alla bara skiter i ..

Ingen vill vara med mig .. alla avskyr mig..jag är tjock , ful , äcklig .. dum i huvudet .. ensam .. inget är bra .. exakt inget alls .men varför skulle något vara bra liksom ? ingen som vill att det ska vara bra för mig.. för hade någon velat det .. hade jag gjort något nu .. istället för att legat på sängen med ett ansikte blött utav tårar ..

Varför är det ingen som bryr sig .. varför är det ingen som vill torka mina tårar ? få mig att le ? kramas ? skratta ? bara se en enkel film med mig.. ? varför bryr sig INGEN .. ?!?!?! är jag en sådan hemsk person ? är det verkligen så ..

Folk bryr sig så lite om mig att dom inte ens kan besvära sig att svara på ett sketet sms .. men det är ju bra ..dom visar ju vilka som finns där och vilka som inte gör det .. och det är TYDLIGT att INGEN finns .. att ingen alls finns här för mig ..

Tror alla att jag är glad att jag är på topp ? att mitt liv är gnistrande .. är det den fasaden folk ser? varför är det så ? .. det är aldrig någonsin någon som frågar en enkel fråga som
-Hur mår du egenterligen ?

och är det någon som väl frågar den .. så vill dom endå inte höra svaret .. för det är det ingen som skulle orka .. det är verkligen så .. INGEN skulle orka .. och inte heller bry sig för att vilja höra svaret ..


Ska fortsätta kolla på Underworld Rise of the Lycans helt bra film .. värd att se .. speciellt en kväll som denna .. då man endå ligger hemma och gråter medans resterande är ute och festar och bara tänker på sig själv !


Och ..



..Ensam står man kvar ..

Undra vad..



..Som händer idag..har ju varit med W ett tag idag.. käkat pizza och varit på Ikea .. och bolaget hehe ... han köpte alkohol till mig så jag tror han vill att jag ska fäääästa .. men eftersom  att jag inte har varken vetskap om fest eller någon att festa med vet jag inte alls hur det ska kunna gå ihop..

Vill någon veta av mig idag .. är det bara att höra av sig ,. jag ligger väl här hemma på sängen och glor bara så ..

Krig !



En lugnare Hanna.. dom senaste dagarna har jag gått och funderat och varit orolig över om vad som faktiskt skulle hända om vi i sverige hamnade i krig .. ( har blivit lite orolig efter allt som faktiskt händer i världen och massa filmer ) jag har pratat med lite kompisar .. och det dom sagt har jag inte blivit ett dugg klokare utav .. snarare bara mera och mera förvirrad..igår så skickade jag in min fråga till 118100 och inte blev det något bättre utav deras dumma svar heller ...

"Det skulle hända väldigt mycket omSverige hamnade i krig. Exakt hur politiker, andra länder och "vanligt" folk skulle hantera situationen är svårt att säga. Man kan dock anta att Sverige skulle mobilisera allavapenföra män och kvinnor och omställa industrin mot vapentilverkning. Regeringen skulle förmodligen söka stöd utomlands, men hur detta skulle se ut är nästan omöjligt att säga då det idag ter sig högst osannolikt."

Däremot saker och ting som min mormor idag sade åt mig .. verkade vettigare ..hon förklarade saker och ting .. och berättade hur saker och ting som det ser ut i dagsläget skulle ske om det mot förmodan skulle inträffa något krig .. en lite halvläskig sak sade hon ..
Att alla som jobbar i matbutik bensinstation och kärnkraft skulle behöva jobba kvar .. och att om dom skulle bomba sverige skulle det vara ytterst troligt att dom bombade kärnkraften först .. alltså skulle både Gugge och Wrede behöva jobba kvar på sina jobb.. och troligen dö först utav alla .. att alla som inte har i något kontrakt skulle behöva ryckas in att man kunde behöva ryckas in för att mjölka kor till och med .. min mormor skulle dock vara kvar där hon är.. eftersom att hon hade bytt kontrakt .. för att istället behöva rycka ut så skulle hon vara sjuksköterska .. sedan så rättade hon Wredes fel .. han sade till mig att vi vara med i Nato och att dom skulle hjälpa oss om det hände något .. men det rättade mormor .. och sade att vi hade sammarbete med Nato men inte alls var med i det ..

Sedan sade hon att om det skulle hända något och vi skulle behöva rycka ut i krig..och använda båtar och sådant .. så är det ytterst troligt att vi inte skulle hinna det .. eftersom att det kommer ta oss 5 år att sätta ihop en sådan båt då dom är nedmonterade ..

Massor med intressanta saker berättade hon .. Tex... hur många här visste att tyskarna  plundrade varenda familj i hela norge på alla smycken och pengar ... att dom fick behålla en hundring var per medlem i familjen ..lite kring sverige och norge i andra världskriget tog hon med upp ...och att det är väldigt bra att dom fick passera genom oss under kriget .. då som annars hade gjort likadant som dom gjorde mot norge ..

Orkar inte skriva så mkt mera om detta. .Mormors tips till mig ..var i varje fall att följa med henne till jobbet någon dag och prata med någon där .. sluta kolla på filmer om hitler och dyligt .. och sätta igång tvn för att se lite om vad som händer..

Bjuder på lite njutning..


SOVASOVASOOOOOVA



GODNATT !

GoooooodMorgoon



Vaken Vaken Vaken vakeeeen ..

Men inte ett dugg pigg om jag får säga det själv><

Sova ?



Fan  svårt som tusan att sova märker jag.. har ju sovit själv en natt på ca 2 veckor nu ensam..resterande har tillbringats i goda vänners sällskap ..känner att jag börjar bli lite bortskämd igen när det gäller att sova själv eller ikke .. inte alls något vidare bra.. jag som var så duktig här ett tag .. så går det bara utför för mig igen .. NOT GOOD !!

Tänkte bara påpeka en sak .. att jag fått present idag .. presentkort .. av W .. som han så snällt ska vara med och inlösa .. då han vill ha "lite" att säga till om .. eftersom att han inte hade en blekaste vad som han kunde köpa mig .. då han och jag inte är tsm längre .. som ingen kan ha undgått att missa .. Eller ?! aja .. tjatade lite smått på honom med ..och fick veta att jag ska få present kort på Bio med.. och något annat .. som jag inte har en blekaste om .. men jag har typ ont i magen .. jag HATAR överraskningar.. menar det finns en anledning till att jag alltid vet vad jag ska få när jag fyller och dyligt .. och varför jag brukar be folk att inget köpa till mig ..

Men i varje fall .. jag är nervös..om ca 18  timmar får jag reda på vad det är .. om jag inte lyckas pressa det ut ur honom imorgon på sms eller dyligt .. menar jag lyckades ju så att jag fick en idag .. och även veta en idag med..bara en kvar ..ojoj..

Men ah.. Jag måste nog dra av en refräng eller liknande här.. för jag är så sjukt trötter  att jag snart dör ..Eller något i den stilen typ åtminstonde .. jag måste ju vara piggelin tills imorgon .. då jag ska leka med Fäägiiten .. och sedan bli underhållen utav W på kvällen.. hihi ..


Vad händer i helgen då gott folk ? !

SOVGOTT..

Carpe diem..

..fånga dagen..

Ja man vet ju ..



..vad folk går för ..

OCH NEJ JAG MENAR INTE DIG Tommy.



Läskiiiiiigt ...



Stoppade i laddaren till min mobil.. sedan direkt då ringer det i mobilen .. och vips .. allt blir bara svart på den .. det funkar att ringa till den och ringa med den .. men jag ser inget på skärmen .. :S




Detta måste ärligt vara både den bästa och den sämsta mobilen jag någonsin haft .. jag är helt kär i den och bara älskar den totalt typ .. trots att den går sönder titt som tätt ... allt blir fel på denna knas mobil .. jag borde införskaffa mig en ny .. men jag vill inte .. för jag trivs med denna .. har dock inte hittat någon som riktigt passar mig .. förutom en .. som inte har kommit ut ännu .. så ser knapparna lite ut som att jag inte skulle gilla dom alls .. men ah .. annars är "stilen" på mobilen typiskt mig ... får ta och undersöka denna när den kommer ut .. borde väl göra det snart antar jag .. men ah .. :P


Dagens lista

Kläder: Inget just nu .. men jag hade tänkt ta på mig Linne, thigts möjligen uggs och skinnjacka
Smink: Inget ska ju sminkas senare så före det får jag ta och vara Cleen
Frisyr: Stor knut på huvudet .. som snart ska plattas ut ..
Vill: Spela Nhl
Borde: Fixa mig och åka in till stan ..
Mat: Vatten ..
Köp: Humör: klickade hem lite saker från internet nyss
Roligaste: Att Wrede är magsjuk
Tråkigaste: Att jag har Massa "måsten" idag ..

Sådärja..



Nu har jag klvit ut ur duschen .. eller tjaa det blev ett bad faktiskt .. hehe .. kände att jag behövde "unna" mig själv ett sådant .. måste lägga på ett litet kol nu känner jag .. dock har jag ingen lust alls .. måste ned på stan och in på bibilioteket för att skriva något papper åt Henke .. förstår inte alls varför jag inte bara kan få ta hem det där jäkla blocket och skriva allt hemma istället .. hade gått mkt fortare tror jag nog allt !

men ah ..

Dagen idag ..

Henke och biblioteket
14:30 möta mamma på stan
15:00 Sminkas inne på Make up store ..
16:00 ?
Ikväll .. ska jag försöka få någon att hitta på något med mig .. :P hihi


Goooooood morgon



Har varit vaken i en timme nu och är pigg som bara den .. jag förstår inte hur jag kan vara såhär piggelin ..men ah .. :P har legat här och pillat på datorn.. så nu ska jag väl skutta in i duschen och göra mig i ordning eller dyligt antar jag.. inte för att jag ska iväg ännu på någon timma men endå :P

GODNATT



Kom hem ca halv tolv.. somnade på bussen på väg hem..och lägger mig därför bums i sängen.. men gissa kan någon gissa vad som händer .. :o JA precis exakt !! jag blev piggelin .. men nu är jag sjukt trötter igen..så nu tror jag att jag passar på att sova .. om de går .. ><

Åker nu ja



Sesådär ja .. har tagit mig en powernap och fått min pizza .. Lillebror var snäll och åkte och köpte pizza och käkade med mig : ) hiih

Men ah .. nu ska jag iväg och spela Nhl :D hihi kalas spel det ju !! Nästan lika kul som viva pinata :D

Bränd



Jag har bränt rumpan idag när jag solade .. har det framkommit nu .. legat och gnällt över att jag har ont på rumpan.. så mamma bad mig kolla så jag inte bränt .. så jag ställde mig framför spegeln drog ned brallorna och jomen titta .. rumpan är röd och bränd .. :/

Söndag idag..



Lalaalaaaaa(8)

Nej men ursh och fy..jag är sugen på pizza..men har ingen.. och då menar jag verkligen INGEN att äta denna gudomliga skapelse med ..fy tusan så jag tycker synd om mig själv just nu .. bläääää jag matstrejkar tills någon äter pizza med mig ..från och med nu !

festandet igår var ap kul faktiskt bättre än förväntat ^^ hade det massor med kul och trevligt .. ända tills någon propp gick och det blev svart i hela huset :o haha

sedan så har jag solat idag.. känner att det hettar lite sådär halv skönt på kinderna ..men annars märks väl det inte så mkt .. om man inte räknar med att några fräknar tittar fram .. ursh !

RSS 2.0