Resumé

Januari - Jag och älsklingen flyttade in i våran lägenhet, - Kan inte riktigt fatta att jag bott här i snart 1år - Jag började också plugga på komvux..




Februari - Jag pluggade vidare och älsklingen började vara mycket borta och jobba :/ Jag skar mig även rejält i fingret..Jag fyllde 22 och det var alla hjärtans dag!




Mars - Patrik fyllde 24, Sussie kom hit efter alla år som hon och jag har bubblat på msn och hit och dit..
Vi festade och hade skoj. Spelade facebook spel och nördade mig.. Jag lärde dessutom Sussie att dricka vin!









April - Ja vad hände i april ? Jag hade mörkt fint hår och vi firade linda som fyllde 22 med fest, som älsklingen vad gör bakis efter.. Vi jobbade på sista april dessutom.














Maj -





Juni - Vi solade hos mormor, Cicci och Rasmus tog studenten, Vi var i uppsala och jobbade .. Vi träffade Sheldon för första gången dessutom!









Juli - Vi fick hem Gizmo! Och det var getawy rock.. Jag var i sjöbo och spillde lite godis, och så kom Patriks mamma och lillebror och vi var på Furuvik..















Augusti - Gizmo växte, vi hade kräftskiva , fick hem Sheldon, Sabina började se gravid ut :D Jag och Carro åkte till Oslo och jobbade..
'



September - Jag bakar bullar, Både katterna och Sabiina växer och gror :D




Oktober - Sabiina blir ännu tjockare,






November - STÖRSTA HÄNDELSEN HÄR ÄR ATT NAOMI FÖDS ÄNTLIGEN! Älsklingen rakar av sig håret och Rickard fyller år..



December -
Jag älsklingen och Lillebror jobbar i furuvik alla adventshelger, och håller på att dö av kyla, det är julafton och Jag är kanon nöjd med alla mina klappar!



GOTT NYTT ÅR!


RISIGT.



Jag känner mig stressad och helt förstörd.. '


Jag vet bara inte riktigt varför, tror det kan bero på att det är nyår imorgon och jag har ännu inte hittat ett halsband som passar till klänningen min, inte heller några strumpbyxor som jag anser passsande, jag tror nästan snart att jag kommer att gå utan både smycken och något på benen.. Men då får det väl vara så med antar jag!

Idag ska vi iväg en snabbis in till stan och kolla efter just strumpbyxor och halsband jag funderar även på att köpa något glittrigt det är nyår och då får man ju glittra eller hur!?..

sedan så ska vi iväg och handla maten inför imorgon med så fort Tommie slutat jobba bara :)

Någon mera än jag som har lite svårt att förstå att det är näst sista dagen på 2010 ?

TOPPEN JUL.



Jag har nog haft den bästa julen! Och jag har fått UNDERBARA julklappar!
Nästan allt jag önskade mig faktiskt :D hur toppen är inte det ?


Plattång
Micro
Nikon d3000
Stavmixer

Kinect
spel till kinect
xbox spel
Nintendo DS
Spel till det
Massage grej
Hudkräm
Hello kitty Tofflor, klocka och Strumpor
Ljusstake till väggen
Brödrost
Kofta
Paradisask
Presentkort på IKEA

och för Presentkorten köpte vi det andra jag velade ha.. Alltså Ett bord till vardagsrummet, Matta, Tavellistar, Laptopstöd, Lite små saker och 524 LJUS :D hihi ..


Jag har firat julen i tre dagar dessutom.. Först en underbar julafton hos min mormor, sedan juldagen hos patrik mamma och slutligen annandagen hos hans pappa och paula.
Jag har hunnit med att kolla på mellandagsrean i sthlm och köpt mig en nyårsklänning och nytt löshår med!

..











GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!


.



Julafton!

Idag på agendan står det följande!

Äta tomtegröt.. Vem får mandeln ?
KALLE ANKA
Äta mat julklappar mysa



DAN FÖRE DOPPAREDAN



Idag är det dan före dopparedan..

Jag är som ett barn som står och kollar på julklappshögen och bara funderar och funderar klämmer och känner . Jag vill veta vad det är som patrik har köpt mig ! Jag är sjukt nyfiken..

Just nu befinner vi oss hos min mormor, vi kom igår och åker den 25de ..




INTE OKEJ.











Vad tusan gör mina katter där uppe ?

POLKAGRIS.



Teet som befinner sig i detta glas är bland det godaste som finns att dricka vill jag mera än gärna påstå!
Det är polkagris te och inköpes i några dagar till om det inte redan har tagit slut. Det köps i på stortorget gamla stan i STHLM, utifall att det är någon som undrar, jag rekomenderar det hur mycket som helst, och man köper det i kryddboden. Det finns inget te som är så gott som detta.

IGÅR.



Ja igår så shopade jag, både på internet och i butik.
Ifrån internet så blev det en julklapp till lillebror min men det blev även en klapp ifrån butiken till honom, vad han ska få kan jag ju självklart inte visa eller berätta här.. För tänk OM han nu bestämmer sig för att läsa och får reda på vad han ska få tusan vad tråkigt det skulle vara.

Vad jag köpte till mig själv ska jag ta och visa er om ett tag, men först så ska jag knäppa ett eller två kort på det hade jag tänk och sedan så ska jag traska iväg på  ett "möte" och sedan så kan jag komma hem och posta inlägget för er!

- Visst skulle jag kunna göra allt nu och ställa in tiden med, men det är för drygt att skriva flera inlägg åt gången för att spara tycker jag-

TÄVLAR ÄNNU EN GÅNG.





Emma www.crazyangel.blogg.se har ännu en tävling det har bara kryllat av dom i hennes blogg nu mot julen.

Nu gäller det bara att hålla tummarna för att det är min tur att vinna! då mitt löshår, eller ja ena delen av mina två tränsar som jag har i skallen med hjälp av clips försvann poff borta bara, jag har ingen aning jag.. Typ tappat den :S eller så har katterna käkat upp den.. Ytterst tråkigt tycker jag verkligen för min egen skull då jag nyss köpt det. för någon ynka vecka sedan :( och jag har vill ju ha långt fint hår till jul och nyår! jag menar vem vill inte ha det ?

Så ja hoppas att det är min tur att vinna denna gång.

JULKLAPPAR



Jag känner mig inte helt hundra procent klar med alla mina klappar till nära och kära och jag börjar få lite smått panik då det är julafton om några dagar bara :/


Jag är klar köpt till dessa:

  • Linda
  • Markus
  • Lillebror
  • Pappa
  • Patriks Pappa och styvmamma


Det betyder att jag har Naomi, Älsklingen, Patriks mamma, Mamma och Jocke kvar .. Jockes är "klar" men ändå inte, älskligen måste jag köpa något mera till vad har jag ingen aning, och Naomi vill jag köpa ALLT till men jag känner att jag måste begränsa mig lite!
Sedan så ska ju pappa ha en födelsedagspresent med.. Men det kan vi ta efter julen.


OTROLIGT VIKTIGA DATUM.






  • 3/1-11 - Pretty little liars
  • 2471-11 Gossip girl
  • 27/1-11 Vampire diaries
  • 5/1-11 Cougar town
  • 20/1-11 Royal pains

Sedan har vi two and a half men som det inte har kommit ut något datum om ännu, och samma sak är det med One tree hill och Big bang theory då det inte slutat sändas för säsongen ännu.
Lite tråkigt dock att jag inte hittat någon information om Hellcats heller, jag hoppas verkligen att det kommer att komma en andra säsong för det är verkligen en toppen serie!

SORGLIGT.



Det känns sjukt sorgligt att det var typ näst sista lektionen för mig nu  igår på webbdesignen..


Jag har haft mig en sjukt trevlig hösttermin med mina klassisar, Cristian, Per, Tor till och med den gamla tanten som jag inte kommer ihåg vad hon heter just nu.
Vi har inte jobbat så förfärligt mycket men trevligt har vi allt haft det, på våra extremt långa fikapauser som har varat i nästan exakt 3 timmar varje lektion och lektionerna är ju faktiskt tre timmar långa så vi har fikat bort typ alla lektioner men de har varit sjukt trevligt, och jag kan lova att det är någon liter TE som har slurpats ned i magarna våra.
Igår var det jag Tor och Cristian där bara, alltså ingen Per lite tråkigt men sjukt trevligt har vi haft det igår ändå. Vi pratar om allt möjligt, hur sjukt det än är. Igår var samtalsämnet allt ifrån Bamse till Viagra och negrar..
Så ja vi har haft det rätt så underbart trevligt på våra lektioner, och nu hoppas vi bara att vi alla hinner knåpa ihop en hemsida att visa tills nästa vecka..


KLAPPAR

En liten smygtitt på lite utav klapparna som vi har här hemma, det är blandade klappar till mig, Patrik och Markus. Var som finns i dessa får ni troligen veta efter julafton.


NÖRD.



Jag jag extra nördig för att jag ställer klockan så att jag kan vara en av dom första som registrerar mig och sedan blir ledsen när jag märker att grekland går en timma före oss ?

Tusan har jag suttit här i snart en timma och bara byggt och uppgraderat fält, så när jag kollar in på listorna så ser jag att jag inte vuxit i pop något alls i princip! nu jäklar blir det att bygga av här så att min by blir stor och stark!


Godmorgon btw.

NYÅR?


Jag tycker att det helt klart självklara valet att ha på sig som tjej på nyår är klänning, dock så har det gått någon skruv eller så hos mig för jag har länge spanat in byxdressen som finns på H&Ms hemsida, och börjat fundera på om kanske den skulle passa bra på nyår, den ligger i shoppingbagen på hemsidan och nej nu ljög jag.. den ligger faktiskt beställd och redo att bli skickad till mig, men den är så seg vecka 51 eller 52 kanske de var till och med skulle den levereras, så jag måste hitta något med utifall och så är det ju faktiskt så att det är nyår och då vill jag ju ha klänning men åh nu är det svårt..


ARBETSMYRA.



Idag så har jag städat i badrummet helt och hållet nästan, det blir så jäkla sandigt utav den nya kattsanden som vi använder. Bara för att Sheldon skvätter ut så mycket hela tiden, våran lilla sandkatt..

Jag ligger just nu och pratar med lillebror om julklappar hit och julklappar dit. Han vill tydligen ha nya wow eller vad det var..


När jag pratat klart med honom hade jag tänkt sätta mig och sortera tvätt eftersom att jag har tvättid idag mellan 14-18 dock så måste jag gå till skolan vid 17:30 senast för att hinna dig men ah det löser sig.

SHOPPING..



 





 

 


MORGON



Om den är så vidare god eller inte har jag inte bestämt mig för ännu, men morgon är det och har varit ett tag dock.
Jag steg upp för en timma sedan lite drygt, Sedan efter det har jag suttit och knapprat på datorn och hållit koll på mina kissar som är ute och leker på balkongen, jag är alltid livrädd för att dom ska ramla ned eller dyligt :(

Jag sitter dessutom och väntar på att älsklingen ska ringa och berätta om dom har mitt tvättmedel på konsum inne på 9an. har dom inte det så får jag lite problem, då jag märkte igårkväll att vi inte hade något tvättmedel kvar och vi har tvättid idag klockan 14.


DET REGNAR KÖTTBULLAR..



Eftersom att min film som jag hade tänkt se verkar ha fått fötter och sprungit bor..
Så tog jag nästa film på min lista i huvudet. En störtskön klassiker om ni frågar mig, jag bara älskar denna film så jäklans mycket, jag har sett den över 500 gånger kan jag lova er. Då den först gick dagarna i ända på ppw när jag var mindre och jag satt hemma en hel vecka sjuk och bara glodde på filmen, sedan när jag köpte den så kollade jag på den varje kväll i typ ett års tid nästan. Det är helt sjukt att jag fortfarande tycker så bra om denna film.

http://www.youtube.com/watch?v=CUUgKj2i1Xc


Fast jag hade ju gärna velat se det regnar köttbullar.. undrar vart den är, har jag lånat ut den?
Linda,Sabiina Cicci är det någon av er som har filmen ?

Men men aja jag ska krypa ned i min favoritkofta - som råkar vara patriks - och kolla i min ensamhet nu.

LOVE


Jag älskar dig Patrik <3

STENDÖTT



Jag vet att det har varit stendött här i min blogg denna vecka...


Men jag har legat hemma och varit sjuk hela veckan och är fortfarande sjuk, Älsklingen och Lillebror är och jobbar ute i furuvik och där borde jag med vara. Men eftersom att jag är sjuk så får jag inte jobba, och jag tror inte att det är så himla toppen att jag står ute i väder och vind när jag är sjuk heller, utan då är det bättre att jag är hemma och blir frisk!

Jag återkommer sakta men säkert till att blogga när jag känner mig pigg och kry igen så att jag kan göra saker.

: )





Everybody needs to belong somewhere
Life can feel so alone without someone who cares
And when life becomes something just to get through
That's when I'm glad that I belong to You

I belong to You
I belong to You
You're the one who will never let me down
Won't let me down
I belong to You
Lord, I belong to You

Sometimes life brings more pain than we can bare alone
When hope is gone and I have no strength to stand on my own
When nothing helps
There's nothing that I can do
You surround me and show me I belong to You

I belong to You
I belong to You
You're the one who will never let me down
Won't let me down
I belong to You

I belong to You (I belong to you)
I belong to You
You will never let me down
Won't let me down
I belong to You

When love is gone there's no arms to run to anymore
I'm all alone there's no one for me to live for
Letting go of the things I've always clung to
That's when I need to feel that I belong to You

I belong to You
I belong to You
You're the one who will never let me down (Never let me down)
Won't let me down
I belong to You

I belong to You
I belong to You
You're the one who will never let me down
Won't let me down
I belong to You

TÄVLAR

 

JAG TÄVLAR HOS EMMA


TÄVLAR



Jag är med och tävlar hos Emma om mirakeloljan Orofluido


POTATISBULLAR



Idag så ska älsklingen och jag äta potatisbullar! Vilket är en utav mina favoriträtter genom tiderna,

Här är receptet som vi använder oss utav !


GOSSIP GIRL

 

 


2 DECEMBER





Ironiskt nog så har jag en julkalender med toy story och älsklingen har en med hello kitty på ! :)

1 DECEMBER



Helt knäppt att det är december redan, jag tyckte nyss att det var augusti!
Det är väl inte alls längesedan, vart har månaderna tagit vägen ? vad har hänt ? vad har jag gjort ? har jag legat i koma och nyss vaknat eftersom att jag missat så mycket eller vad har jag gjort ?

Men ah det är alltså December nu, årets sista månad. Årets stressigaste månad vill jag gärna säga!
Jag och patrik har köpt EN julklapp och bestämt ut en till. inget mera.. det betyder att vi har det betyder att vi har ca 10 personer till att köpa till inräknat oss själva då men ändå.
Vad ska jag köpa ? hur ska vi finna tid?
När ska jag göra klart min hemsida ?
När ska jag få patrik att julstäda med mig, och när ska vi köpa den där skarvsladden vi behöver för julstjärnan i vardagsrummet?
Ja ni ser ! detta går inte vi måste spola tillbaka tiden lite!

Jag måste sätta mig och skriva alla julkort dessutom.
Och sortera tvätten som jag ska tvätta ikväll, och åka ut till mamma med alla skyltar till helgen, och prata med Lillebror så han är införstådd i hur han börjar och exakt vad som händer i helgen!


RSS 2.0