Vad säger man lixx ?




..Då man har supit skallen av sig på en fest,
och vaknar upp med ljuvlig ångest och mår pest.
Någonstans i Hökarängen,
med ett fullblodsras i sängen.
Och inte minns minsta spår, av vad som hände igår..


OCH NU ..



.. Ryker glasen !!  hah.. Dyra jävla glas ..

,



Dagens planer:

  • Arbetsförmedlingen
  • Ungdomsmottagningen
  • Paj
  • Bolaget
  • Leta/köpa jacka
  • Leta/ köpa mysdress
  • Festkläder!
  • Köpa Present till Ekman !

Stress


Är grymt stressad .. men lyckas endå inte lämna sängen .. hur går det ihop ?jag fattar inte ..


Jahapp



..MaRtIn säger (19:19):
2 plattor öl, 8 cider, 4 70is..

Hur många gånger om tror ni att jag skulle dö av alkoholförgiftning om jag drack detta ? på en kväll då ..




Jag är ..



.. Värdelös ..


Bara att fråga runt så får ni höra om ni inte tror mig ..

Hälsovården..



Har suttit och väntat nu sedan halv elva imorse som sagt .. och Nu ringde dom upp mig .. hon ursäktade sig och sa att de var bra att jag ringt två gånger .. och bad mig återkomma imorgon ..

S-E-G-T

Segt ..



Jäkla sega Hälsocentral .. har suttit och väntat sedan halv elva på att dom ska ringa upp mig .. tror någon att dom har ringt ? NEJ ! börjar bli less nu .. ringde första gången halv 11 då skulle dom ringa upp 11 och så något med 5 .. kommer inte ihåg... men dom har i varje fall inte ringt .. så kl 12 ringde jag igen .. och nu ska dom ringa upp runt cirka kvart över ett i förmiddag lessless och ännu lessare är jag nu .. fan ska det vara så svårt att få en tid ? Gash ..

Vaaaaaaaken ..



Eller tjaa .. de har jag ju varit ett tag .. men jag känner mig massa duktig .. :D att jag som somnade någongång efter 04 vaknade vid strax före 10 idag .. och var uppe ur sängen strax efter hihi ..

Känner mig dock sjukare idag .. men jag har ringt HC ..så nu sitter jag i deras enorma telefonkö .. inte det ruuuuuligaste men men vad ska man göra lixx ?

Just ja..



Jag tycker otroligt mycket synd om mig själv !! ..

då det inte kommer några serier alls denna vecka :( och det kommer därför vara en otroligt lång vecka .. menar inga serier plus att jag är sjuk är ingen bra kombination alls ju .. jag vill bara ha helg nu !! jag vill vara med min BFF och bygga pärlplattor och kolla på film och äta Pizza möjligen kan det finnas burk cola med .. vilket alltid är ett plus haha ..
Tur för mig att jag har några andra kompisar i varje fall .. som kan underhålla mig under veckan .. då jag går och drömmer mig bort om vilka nintendo figurer jag ska bygga härnäst haha


Svampen som denna är byggd .. dock av BFF .. men jag byggde en alternativ som var självlysande , rosa och blå haha .. ska bli flera svampar .. dock :P hiih ..



jag vill bygga typ allt som finns på denna bild med .. :P Bilden lånade jag lite snällt från .. Denna sida



Speciellt den bruna svampen hiih.. ska även försöka mig på att bygga svampen som sitter ihop med en annan .. från super mario ETT .. första gången man träffar på den svampen , är i andra banan på första världen .. det första man gör då är att träffa på denna sorts svamp .. alla vet vad jag menar va ?









Undergången ..



..Är detta undergången för mitt bloggande ? vad tusan är det med mig ? jag är ju annars toppbloggaren nummer ett .. till och med bättre än blondinbella :o så vad fan är det som har skett .. nu får jag kämpa för att komma på ett inlägg ens.. annars brukar det bara spruta ut känns det som ..

Idag så vaknade jag vid halv fyra - fyra ungefär .. helt död .. hade en kroppstemperatur på 38 nästan 39 grader ... vilket inte alls bådar speciellt gott.. jag var yr mådde illa .. och allmänd hängig .. men jag kämpade mig ner till mamma .. hon kollade min kroppstemperatur igen .. för att vara säker på att jag inte yrade för henne bara .. och jovisst .. 38,8 stod det på den lilla skärmen .. mamma gick och hämtade ett stort glas alldeles för söt stark saft .. och två aldedon .. jag svalde dom snällt .. och satte mig i soffan .. ett tag .. bestämde mig för att försöka äta något .. så mamma går med mig in i köket och ger mig yoghurt .. vanlij yoghurt som är så söt i sig .. sockrar hon sönder .. med motivationen om att jag behöver höja min sockerhalt i blodet .. så jag slutar vara yr .. .sätter mig snällt och äter denna socker blandning som innehöll så mkt strösocker att det knastrade haha .. men ja klagar inte för de .. för de var Göttans hihi .. !

Satt nere ett tag och begav mig sedan upp för att fräsha upp mig lite .. och försöka få på mig lite klädtrasor ..så bagav jag mig till hållplatsen för att skutta på bussen .. även nu alldeles yr och hängig .. men men .,. jag kämpade .. av på stan och behav mig nedåt till buss nummer 13 .. jag missade 3 bussar .. från 12ans hållplats .. jag mötte massa folk som jag var tvungen att prata med .. och sådant :P men fan inte gjorde de så mkt .. jag hade ju all tid i världen .. haha .. så upp på läkerol ..yrade runt där ett tag ..hittade Johan .. så han fick underhålla mig .. sedan kom Cicci .. hihi .. och matchen började ..  jag kan säga 2 ord om matchen .. det räcker TACKA LÄRKING! fy bubblan .. är det någon domare som dömmer så många brynäs matcher under en säsong som han gör ? ursh och fy.. det var första gången EVER .. jag lovar i världshistorien .. som jag lämnade en match före den slutade ..ursh och fy ..

Vi gick i varje fall och mötte HerrW som så snällt hade kommit för att hämta mig , Cicci och Edvall.. efter lite letande och massa smärta så hittade vi honom .. hoppade in i bilen som var ap kall .. hela bilturen bestod utav tjafs och gnäll från oss alla .. ^^
  • Edvall - Svettades och Låtbyte
  • Cicci - Svettades
  • Tommy - Svettades
  • Jag - Frös sönder och hade ont

Sedan lämnade vi av båda två.. HerrW och jag satt kvar och pratade ett tag .. eller ett långt tag .. han blir trevligare och trevligare att prata med för varje dag som går .. haha .. sedan begav vi oss hem till mig .. då han skulle ha min mobil täääälääääfåååån.. hihi ..jag sprang upp satte mig här .. och började diskutrera matchen med Ekman haha .. har fipplat lite med intrnääät nu ett par timmar .. oj ganska många timmar ser jag nu .. ska sätta på en serie och försöka somna .. då jag gett mamma stränga order om att hon måste väcka mig så jag kan ringa ams och Hc imörra ..

Piiiiiisooooovt



Dispyter

Åkte till sthlm för att se Djurgården - Brynäs matchen ..
och jag kan ju säga som sådant att jag har sätt både sämre och bättre matcher .. men denna ligger nog jäkla dåligt till endå .. jag hade det trevligt .. jag var full och glad .. hade hållit mig onykter sedan fredagen vid sjutiden så .. ^^ men aah .. Det var massa trevligt i klacken .. och det var otroligt med Blandade känslor där med.. men men .. sov bort en bit av hemfärden .. och lika bäst var väl det .. Hemma i kära Gefle .. så åkte jag och Pjuko hit till bomhus och köpte Pizza.. tog bussen hem till mig Lata som vi är sedan så plattade jag till håret lite och lämnade väskfan .. så hoppade vi på en buss .. åkte till Patrik och drack lite mera med han och Niklas .. träääävligt .. nog för att Niklas är JÄTTE JÄTTE dum !! Jävla dig Niklas .. fan för dig . .du ska få igen nästa ölspel ! Sedan skulle jag och Cicci till krogen .. men det blev inte så ..

hamnade utanför i bråk med en människa .. och jag kan inte fatta ..

varför mina kvällar numera oftast slutar i KAOS .. total KAAAAOS ..

Och det finns en tjej .. om man ens kan kalla na för det ?! som stör mig så grymt mycket .. hon är så tjock och så ful .. så vidrig så äcklig .. så dum i huvudet att det inte ens borde kunna vara sådant .. hon är inte värd något .. jag vill fan slå ihjäl henne .. hade jag gått in på krogen hade jag faktist flygit på henne .. jag hade skitit i om hon inte gjort mig något den kvällen .. eller som enligt vissa att hon inte gjort mig ett dugg .. men det har hon ! saker som jag inte tänker ta upp nu .. jag är alldeles för glad för de .. ! Men jag förstår mig inte på denna brud .. hoppas hon är borta för gott nu .. hon är i varje fall borta från Msn , mobilen ..hoppas även på livet .. vi får väl se om det som sägs hålles .. !

Annars så är hon :
På festen
På bussen
På krogen
På mobilen
På msn
På samtalslistan

Jag kan fortsätta i en evighet .. men jag orkar inte nu .. jag är för trött och har ont i nacken

Jag vill ..

..Vara en fantasi ..

DAMP .--

JÄVLA HELVETES JÄVLA SVIN FITTA .. JAG SLÅR IHJÄL HENNE SNART .. SNÖDER OCH SAMMAN .. JAG BLIR GALEN ..

vORDE MORD INTE OLAGLIGT HADE JAG FAN INTE TVEKAT EN ENDA JÄVLA SEKUND .. JAG ÄR SÅ ARG AATTT JAG SKAKER .. JAG KAN KNAPPT SKRIVA .. JAG KOKAR VERKLIGEN ÖVER HÄR !!!!


PRATA INTE MED MIG .. SÄG INGET ALLS TILL MIG .. LÅT MIG BARA VARA ANNARS KOKAR JAG ÖVER PÅ ER MED

Galet ..



Jag börjar bli galet trött .. men aah jag vet inte ja .. jag vill ha nya privileged ! och jag vet att om jag somnar .. så kommer de komma ut pang tjoff bom ju .. inte alls vettigt eller bra .. men men . .vad ska man göra lixx ? .. imorron .. så hoppas jag på att få sova ut .. verkligen .. jag har stängt av mina alarm . .har endast ett igång .. men de går igång efter klockan tolv .. och då är det endå dags att vakna typ ju hiih ..

Säger Godnatt nu endå ja .. utifall jag lyckas bestämma mig för att sova :D

Anson Mount





Ååååh Någon mera än jag som tycker denna karl är helt fantastiskt snygg ?
Har varit helt såld på honom sedan jag såg honom i crossroads .. haha
såg han igen för någon dag sedan då jag kollade på All the Boys Love Mandy Lane somförövrligt var en riktigt bra film !
och inte bara för att han var med i den . .då han inte hade en så stor roll i det hela tyckte jag :P

SÅ JÄKLA KUL



Ni bara MÅSTE kolla DETTA .. :D hiih


Ger upp



Nuså nästan sex timmar efter förra inlägget .. då ger jag upp ..
Verkliiiiiigen .. jag har ledsnat för idag .. har rensat bort det jag inte vill ha i garderoberna .. och nu är det bara att skyffla in det som är rent .. som endå inte får plats .. och sedan plocka undan lite sladdar , städa nattduksbordet och så är mitt rum skinande rent igen .. som det SKA vara .. bara det att jag aldrig lyckas hålla det så .. :o
Jag är helt enkelt för lat när det gäller att plocka in rentvätten och dyligt .. men vem vet .. nu när nästan alla kläder får plats Hoppas vi , Eller i varje fall JAG .. att jag ska lyckas hålla bättre ordning och reda i rummet ^^ men sedan som alltid lixx .. hur ska jag få plats med allt ? haha .. det ordnar sig .. jag får typ köpa en större byrå ? eller en till .. något ordnar sig väl ! det göre ju alltid !

Har kollat på Oth och Gossip girl undertiden jag pillat med kläderna .. och nu ska jag kolla på two and a half men :D
Tusan så jag gillar Charlie .. han är fan min idol nästan tror jag :D

Garderob fan



Håller på att rensar hela min garderob .. folk som alltid brukar säga att jag har så mkt kläder .. kan ju ta sig en titt här snart .. för jag har fan inga kläder kvar .. verkligen inte ..

Kastar klänningar , tröjor , Brallor , Jeans.. ja allt .. nu gapar mina garderober snart heltomt .. :(

...



Staden idag med Pjukis .. Införskaffade mig själv en ny tröja .. och en mössa :D åt på Waynes .. och sådant .. har nada ork till att skriiiva men men


FuckThis



Skrev för 10 timmar sedan att jag skulle sova.. tror ni att jag lyckades ?
NIXX .. klart jag inte gjorde .. :/  utan vid 8 halv 9 tiden så slockande jag .. och så har jag haft ett alarm på mobilen som går igång först 09:45 sedan ett 11:00 och yttligare ett som drar iväg 12:30 .. så det har tjutit här för mig hela morgonen .. är det någon mera än jag som inser att jag inte fått den skönhetssöm som jag kanske behöver .. haha .. less på detta nonsens nu ja .. vill ju kunna sova som vanligt folk :( Buuuuhuuuu

Sömn?



Sova snart ? .. Orkar jag det .. ? Ligger ju i sängen .. men det är inte så att jag är på Happy humör för att sova om man säger som sådant ..

Ligger och kollar på ett TOPP prooooogram .. synd att jag såg det imorse men .. ah .. kollar som sagt igen :P


Happy Happy Cheerleader



Något att satsa på kanske ? .. Verkar lite som att folk vill att jag ska göra det .. känner att jag inte pallar med att leva upp till folks förväntningar om mig just nu .. jag vet att folk oftast förväntar sig att jag verkligen ska vara denna happy happy cheerleader ! men när det inte alltid går då ? när man känner att det inte funkar ? vad jag gör man då ? .. sluter in sig själv. . tar avsånd ? .. sitter hemma och stirrar in i väggen .. Ja säg mig . .vad tusan gör man ..


Denna helg har varit Crap rätt och slätt .. större delen i varje fall fredagen var crap .. eller inte hela .. halva var rätt okej och trevlig .. : ) menar jag åt ju Pizza och kollade på Let´s dance .. hiih .. och Blondinbella åkte inte ut haha .. och inte Kitty  heller :D så jag är nöjd med det .. Sov dock inget den natten typ .. inte mkt i varje fall .. men men
Lördagen .. Då blev det hockey med Cicci .. vi vann .. Vart dock som det är som vanligt när Honken möter Brynäs för mig .. liksom vem tusan ska jag heja på ? jag hejer självklart på brynäs .. det är ju laget i mitt hjärta typ .. men Hallå HONKEN liksom .. det är HONKEN !! och det är något speciellt med honom.. fråga Cicci bara hon vet hur dum jag är haha .. sedan mitt i matchen .. eller aah slutet av matchen .. fick vi för oss att supa .. vi trodde dock inte så mkt på det .. då vi ingen fest visste och jag var sjuker .. men ah .. Fallet blev endå att jag och hon festade med trevligt folk : ) i andersberg .. med HerrW och Edvall tex .. haha .. var en lyckad kväll .. tills vi bestämde oss för att dra ned  mot krogen ..
Då spårade allt ..
Tänker inget säga ... för det behövs inte ..
Kvällen slutade i varje fall ,.. med att jag var någon Centimeter ifrån att befinna mig på botten utav gavleån ..


Mitt hår ..



Änterligen så har mamma rett ut mitt hår .. ända sedan jag färgade det svart i förra veckan så har det bara blivit tovigare och tovigare .. har liksom inte gått att dra en kam/borste genom hela håret .. bara delar utav det ..

Men nu så .. har mamma Kirrat .. det tog sin lilla tid .. som förgylldes utav både skrik gnäll och även tårar .. och jag måste påpeka att jag inte är det minsta håröm annars .. men detta nej ursh .. jag hade tovor som påminnde om dreadlocks nästan .. dock så är det mera pli på dom än vad det var på mina ruggiga tovor . hur dom har kunnat uppkomma har jag dock ingen aning om :o hoppas att dom inte kommer tillbaka :D ihih

En Utmaning

Jag blev utmanad av LindaN


4 av mina favoritprogram på tv just nu.
  • Gossip girl
  • One Tree Hill
  • Desperate Housewifes 
  • Entourage  - Eftersom att jag inte kollar på Tv .. Så tog jag mina bästa serier istället ..
4 saker jag gjorde igår.
  • Gick på Hockey
  • Festade Med Cicci
  • Nästan hoppade i ån
  • Lärde mig att Skoog är livsfarlig att åka med :P
4 saker jag ser fram emot.
  • Att mamma snart reder ut mina gräsliga tovor
  • Sova
  • Att LindaN kommer hem detta år
  • Sommaren
4 av mina favoritrestauranger.
  • Resturang Kina
  • Håkans - Dock är det väl mest bara hämtmat menmen
  • Amigo - Förtjänar sig en Fet plats här ..
  • Donken - HAHA blev inte så mkt resturanger .. men men .. God mat
4 saker på min önskelista.
  • Massvis eller Högvis utav pengar !
  • En Ny kamera !
  • Vet inget mera
  • Vet inget mera
4 personer som jag utmanar

Emma
Gustav  Simone Musen

GOD NATT

Tänkte bara kika in för att säga Godnatt nu ja känner att det är dags att försöka vila åtminstonde .. känner mig inte ett dugg trött .. men aah .. som sagt jag har saker att göra imorron så jag måste ju försöka i varje fall .. jag vet att jag kommer att lyckas . men .. aah .. det som är svårast är ju att ta sig "ork" till att pröva


GOD NATT

Bananer



Är det bara jag .. Eller är gröna bananer fruktansvärt goda ? .. men grymt svåra att skala .. ?

Jag har ätit en halvgrön banan nu .. precis så som jag älskar dom .. MEN .. det har tagit mig nästan en halvtimme att äta upp den här jäkla bananen .. enbart för att den var inbrottsäker .. tusan hädanefter återgår jag till att mamma får skala mina älskade gröna bananer .. det verkar ju bara vara bäst så ..

är jag helt handikappad när det kommer till att öppna saker och ting ?
Jag kan inte öppna en läsk burk .. trots att jag älskar burk läsk...
Jag kan inte
skala bananer .. (dom gröna.) Även fast det är dom som är godast ..
Jag kan inte
skala äpplen .. Men endå så äter jag inte skalet på dom ..


Nej nu ska jag återgå till mitt läsande .. eller kanske börja försöka slita mig .. så att jag kan sova någongång .. menar jag ska snart gå upp ju .. !



Film ..


Någon som sett denna film ? bra ? dålig ? läskig ? eller är det bara en jäka trailer .. där dom satt ihop ALLT bra i filmen ? är den värd att se ?

Någon som känner sig manad att behöva lika tabletter som mig ?



Jag har nemerligen några burkar hemma .. som jag inte behöver .. som jag vill bli av med .. då jag fått för mkt utav detta ..
och jag redan gått ner det som jag behöver gå ner .. visst ja vill väl gå ner lite mera .. men det har jag så jag klarar mig med .. med burken jag redan öppnat .. har kanske 2 oöppnade burkar nere som jag inte är i behov utav ..

Hojta till vet ja :P

Blåa stela fingrar



varit ute och mött Emma .. och nu är mina fingrar stela och blåååa :o

Grattis till Emma :D 18 år om en och en halv timme :D ihih

Sprutnålar



Ursha .. jag var nyss nere med mamma .. hon ropade ned mig .. för att "kontrollera" att jag visste hur hennes spruta fungerade .. men hallå .. så fort hon får en ny .. så kollar hon så att jag kan den .. de har hon gjort i alla år .. hon vet att jag vet vart man ska sticka och hela faderullan .. så varför just nu .. ? aja det kan man ju fråga sig

Var i varje fall ner nu och byggde ihop en isärplockad och tom spruta .. och tvingades sticka henne .. ursh jag verkligen hatar att behöva göra det .. men men .. vill hon vara säker på att jag kan det .. så är det väl bäst att bevisa det ..

Menar jag har bara kunnat tagit hand om henne sedan innan min lillebror föddes .. och han fick hon när jag var fyra år .. eller aah .. för att vara ordenlig så fyllde jag fyra år 18 dagar efter ..men det bevisar ju bara .. jag var duktig .. och kunde ta hand om min mamma redan när jag var 3 .. jag kommer ihåg en sak . som alla allltid berättade för mig förut .. att jag och mamma var hos mormor .. och hon var gravid .. och fick antingen för högt eller för lågt blodsocker .. och min mormor fick panik och ringde och stortjöt i tele för pappa .. hon som tagit hand om mamma sedan hon var 11 .. visste inte hur hon skulle göra .. men jag som var typ 3 visste precis .. haha

För er som inte fattat .. så har min mamma diabetes .. och har haft det sedan hon var 11 år .. så i 34 år har min mamma haft denna sjukdom ..
Kul fakta va ?


Dagen ..



Hm .. idag har jag gjort nada .. legat i sängen konstant .. sovit till och från .. stirrat ut i rummet och insett att jag behöver städa det .. och det MÅSTE jag ta tag i och göra .. hur dåligt jag än anser att jag mår .. så måste jag ju städa rummet .. jag kan inte .. jag pallar inte jag mår dåligt av att bo i en svinstia .. (okej överdriver lite .. det ligger kanske 10 saker på golvet och jag har kläder i fåtöljen) men det känns stökigt OKEJ ! och såhär vill jag inte ha det .. sedan är det ju stökigt på mitt nattduksbord med .. men det är det ju konstant .. så ah .. men hade tänkt ta tag i detta med .. får se vad som händer .. innan folk börjar vakna imorron bitti hade jag planerat att vara klar med mitt rum ..

Har nyss ätit med .. jag mår bajs illa .. känns som att jag ätit alldeles för mkt .. men jag tror inte att det är för mkt egenterligen .. eller jag vet att det inte är mkt .. men jag käkar nå jävla tabletter som gör att jag blir svinmätt på stört .. jag har ätit en vårrulle .. och känner att det hade räckt med en halv bara .. jag ligger på sängen och är sådär otroligt mätt som man bara brukar bli efter att man ätit typ tacos .. om ni förstår hur jag menar .. liksom överdrivet mätt .. fan .. känns som att jag borde lägga mig och dö ett tag .. kräkas eller vad som hellst bara jag får bort mättheten .. det här är inge kul :(

Så påminnelse till mig själv .. för nästa gång jag planerar på att äta vårrullar .. antingen skippa tabletten innan eller bara äta en halv .. att bara äta en halv är nog det bästa ..

Det är ju inte så att jag tryckt i mig saker hela dagen heller .. detta var det första jag åt idag .. om man inte räknar med att jag svalde tuggummit jag tuggade på tidigare .. och att jag har ätit en halstablett ..

Nej nu måste jag rycka upp mig själv här .. ska nog lägga mig och läsa lite i min bok som jag började läsa igår .. tills jag mår bättre i varje fall .. och sedan som sagt ta ett ryck med rummet .. jag känner för att kolla på film med .. är det någon som har ett tips om vad jag borde se ? Hojta isådanna fall till ! :P

Sömn



Somnade vid 5 imose. .så har jag sovit lite till och från sedan dess. . jag förstår inte hur det kan vara så krångligt att sova.. verkligen inte ..

ligger kvar i sängen ännu gör jag med .. jag kan inte kliva ur sängen .. det är för ansträngande tror jag .. ursha .. ska nog tvinga mig att blunda och kanske bara kanske lyckas jag somna igen ..

Sova ?



sova ? sömn  ? vad är det .. jag blir galen .. varför kan jag inte sova .. är det något fel på mig totalt eller ?

Såhär blir jag underhållen ikväll


Less



Less på allt .. verkligen less .. är det någon som vill ha tillexempel en Pappa ? eller en lillebror ? .. Båda två är totalt odugliga.. den ena snor min kamera och säljer den .. den andra ska låna den nya och pajjar den .. så är det någon som känner sig i behov av två totalt värdelösa individer ? säg gärna till

Sömn?




Nej det blev inte mkt sömn alls .. knappt en gnutta blev det .. har legat i sängen och mått dåligt .. verkligen kännt av min feber .. på tremometern har det stått att jag haft 38,4 mestadels ..inte speciellt kul .. jag sov någon timme nu på morgonen .. men nu har jag varit vaken ett tag .. ligger och dör här i sängen .:(

Lägger ihop ..


..datan nu ja .. för nu SKA jag sova.. eller ja vila .. sa ju nyss godnatt .. men de känns inget lyckat alls .. :/

GODNATT ..



Godnatt sov gott. . eller ja dom flesta sover väl redan antar jag .. men men .. nu hade jag tänkt att jag skulle försöka sova .. önska mig lycka till om att det förhoppningsvis går .. jag hoppas på att det går .. annars får jag väl vara vaken dygnet runt idag och imorron då .. funkar ju det med .. det vet vi alla om ju att det går prima de !
Menar varför skulle det inte funka ? det har ju gjort det förr :D hihi .. Nej men nu ska jag sova! jag måste göra det .. menar jag har saker att göra imorron .. viktiga saker att kirra som sagt .. ursha. .jag hatar att ha "viktiga" saker som man Måste göra ..



Vart är min ..

.. MÖSSA ?




Kvällen..



Denna Kväll har jag spenderat med att tycka synd om mig själv .. gå ut och gå.. laga mat .. färga håret .. pratat massvis .. kollat på serier .. umgåtts .. smsat ..och allt detta har större delen av kvällen innerfattat att jag varit med HerrW ..

Han skulle även hjälpt mig med datan .. men de gick inge vidare .. för det glömde vi typ bort blev hungriga oh lagade mat .. eller ja .. okej jag lagade väl det mesta .. han stekte lite köttfärs .. så gjorde vi Taco paj .. gudomligt gott om jag får säga det själv :D hihi nästan något jag skulle leva på om jag kunde..

får se vad som händer nu .. skulle behöva sova .. men konsigt nog så är jag inge trött längre .. jag somnade nästan i bilen hem .. men nu är jag pigg och sprallig .. har ägnat tiden hemma åt att prata i telefonen och att försöka gnussa bort mina fina märken i ansiktet efter färgningen .. som jag förövrigt är jätte nöjd med :D jag tycker jag passar massa bra i det .. eftersom att jag typ har mjölk vit hy .. så ser jag ut typ som snövit haha .. (om man använder lite fantasi) hehe


Tips Tack!




Är det någon som har något braigt tips om hur man får bort hårfärg som fastnat i ansiktet och dyligt ?

Skrik gärna ut dom åt mig nu .. för jag ser ut som en Zebra eller liknande för tillfället.. jag är värdelös på att färga håret själv .. det hamnar överallt utom där det ska verkar det som :/

Sorry för dåliga lnlägg min kamera är väldans trasig så .. ::P

S-T-R-E-S-S-A-D



.. Det är det enda jag behöver säga om denna dag ..



Sry för Kääääss update ..

En Fråga..



..Varför är sängen
alltid så varm och skön när man Måste
kliva upp ?..


Tuffa tider ..

BLONDIN vs BRUNETT ?   Viket ska jag vara just nu ?





TITTA TITTA TITTA :D



HerrW Kirrade åt mig .. efter en dags letande från min sida .. och några timmars letande från han .. eller tjaa en kvälls letande .. titta vad han hittade :D


Hjälp mig PLZ ..



Det är en serie .. en high school serie .. som jag tänker på . som handlar om

  • Ca 3 killar
  • Ca 3 tjejer
  • "huvud" personen har ett födelsemärke i ansiktet
  • Hans föräldrar är separerade
  • när han tänker så "stannar" serien upp så ser man han gå omkring och tänka .. 
  • Den har gått på 5an

Sluuuuuuut :(



Nu är True Blood slut :( Måste vänta ända tills sommaren innan de kommer en anda säsong :(



Ouff..



Jobbigt värre ..

Har inte bloggat på vadå två dagar nu ? och nu känns det som att jag har tappat lusten totalt .. känns som att jag inte pallar detta ..

MEN ..

Jag ska rycka upp mig ska ta tag i detta hihi

Varför ?



Varför gnäller allt och alla på mig ?
Är det ingen som bara kan förstå och fatta ? vara lite positiv ? .. Det är två människor utav ALLA som är förstående och dyligt till detta .. så varför ingen annan ?

Tycker alla andra att jag ska vara tjock och fet ? det är inte jätte kul när alla säger att jag bara är gnällig att jag gör fel ..
Det är väl endå för hälsans skull som jag gör så som jag gör eller hur ? är det INGEN som hajar det ! `?!?!

True Blood








Fäägiiten



Sitter här nu .. äter ostkrokar som fäägiiten fick till ett bra pris på kjorren haha .. dom stora påsarna var nemerligen slut .. så nu stter vi omringade utav påsar här och var hiih .. men gott är det :D

Just nu gick hon nyss ner .. blev kidnappad av mamma min typ ..

Har varit och mött Henke .. och han smider planer .. som han tydligen vill ha mig med på .. så ah vi hoppas att det drar igång så jag får in pengar och så jag har något att göra om dagarna !

Får se  vad fäägiiten och jag muppar igång .. laga mat kanske ? något i varje fall måste vi jööö göööra haha ..


True blood

Detta är vad som har underhållit mig sedan kanske halv elva imorse .. när en Viss skickade sms och väckte mig .. jag somnade ungefär vid 4 - 5 tiden imorse .. så denna tid var väl bra för mig att vakna .. men aah .. jag har inte klivit upp ännu .. jag har dock kollat på några avsnitt utav denna underbara serie ! hihi


Oj nu slocknade min lampa .. inte bra .. -Mamma kööööööööp nya- HAHA ska väl kliva upp snart .. antar jag , hoppa in i duschen och sådant .. sedan skulle jag kanske träffa Henke om han nu inte glömt bort mig :o




LÖFTEN ..



Lite sent att skriva dessa kanske .. men visst jag hade eller jag har också löften från nyår ..

  • Lita mera folk
  • Öppna mig mera
  • tillbaka mitt "okrossbara" självförtroende
  • ner de "sista" i vikten ..


Gnäll Gnäll Gnäll



Ramlade idag .. gjorde mig illa .. nu har jag ont .. jag tackar alvedon och andra tabletters gud just nu .. mitt knä lider jag utav ... jag sover med böjda ben .. men kan knappt böja mitt knä ..  min fot är fet som fan .. jag får knappt på mig Uggs .. jag har ett höft som inte kan användas för tillfället ..

och jag är tacksam över att jag har kryckor just nu .. annars hade jag inte tagit mig fram .. kryckor , bra serier och en mamma som bryr sig ..
enda som saknas är gott sällskap .. :(

Today !



Hm .. dagen började med att göra nada ..

Nej men aja idag .. har jag ägnat dagen åt att smsa , kolla på serier .. mina kära serier .. ååh vad jag tycker om dom ! idag blev det privileged och 90210 så jävla bra seriere :D

Sedan så var jag med HerrW nu på kvällssnåret och kollade på aah först 90210 då .. och sedan mirrors .. som råkar vara en sjukt läskig film och inte blir det bättre av att båda vi är rädda som små barn för läskigheter och dyligt ingen bra kombo när det gäller en tom lägenhet och mörker.. fy tusan ..

Nu ska jag kolla på serien true blood där snygga skarsgård är med. . och så ska jag även kolla på OC ! båda serierna
som herrW var snäll och kirrade åt mig idag :D hihi thanks för det !


 

Ouff..



Fan vad kallt det är ute :o

Sorry for bad updaterning men ah.. jag har inte orkat riktigt idag .. lixx .. ibland får man vara seg och lat eller hur ? :P

Känner mig Lagomt Fet



Jag ligger här på sängen .. med en nyöppnad paradis ask brevid mig och så har jag mina älskade serier på högsta hugg i nedladdningsprogrammet .. tusan så jag är på topp humör just nu .. god cholkad .. (i varje fall dom typ 3 olika sorter jag gillar ) och braiga serier ..



Godmorgon typ..


Eller ah jag har  varit vaken sedan strax före tio imorse , men det är inte före nu som jag förmått mig att klivca upp ur sängen .. det är ju svinkallt utanför täcket så vem klandrar en lixx?  haha
Har varit duktig och bäddat sängen och nu sitter jag och äter en lussebulle haha -gottgott-

Idag ska jag ägna några timmar på dagen åt att leta serier och kolla på dom .. eftersom att de flesta serier rullade igång igår från usa :D hihi .. sedan hade jag planerat på att träffa min fräääänd som sedan försvinner spårlöst en sisådär 50 mil bort :o oj oj .. det var tusan långt .. är det så långt ? eller är det fel på eniro ? någon som vet ? :o aah det är långt som fan i varje fall .. så jag hade planerat på att försöka umgås med denna.. om det nu går för sig för fräääändääään haha .,. vi får hoppas på det .. annars blir det väl synd för mig antar jag haha .. !

Näe nu ska jag lyssna vidare på timbukt ett tag sedan ska jag göra något vettigt .. kanske diska typ .. :o

Hörs

Crazy !



Galen Crazy allt ... Ursha fy ..

Har suttit här och försökt logga in på mammas telia sida för att kirra lite saker åt henne .. hon som inte är så teknisk på datorer och grejs .. men aah .. så kom hon inte ihåg lösenordet och jag prövade .. och så slutade det hela med att jag fått skicka efter två engångskoder och måste nu vänta i två timmar innan jag kan logga in .. för att det är "spärrat"

Finns det någon som tror att jag kommer komma ihåg att göra detta om två timmar ? eller kommer jag glömma detta helt ? hha

Bloggar ..






| BOB | Blondinbella | Kissie | LindaN | MatildaHammar | StinaLee | Storstadspojken | Emma |

Dessa bloggar kollar jag Massvis med gånger dagligen ..

Sedan finns det självklart en hel rad eller två till med andra bloggar som jag läser.. flitigt .. men inte kollar lika många gånger som dessa ..

Attention whore



Känner mig lite såhär idag ja.. Lite mera än alla andra dagar faktist ...för som dom flesta redan säger .. så stämmer nog det . jag är fan en liten  attention whore ja haha ..

Musen har ..



..Skaffat Blogg !! hihi ..

Värt att läsas kanske !

MusensBLOGG

GRATTIS ..



Till mig som har namnsdag !! det är Hanna idag

Och grattis fill Micaela Vrede som blir 24 år gammal idag : )

1,32 minuter



så lång är filmen jag ser på .. den som jag skrev om för exakt 4 timmar sedan .. tror ni att jag har kollat klart ?

Nixx det har jag inte .. jag hittade massa andra saker att sysselsätta mig med istället .. filmen är på .. i pausat läge.. fundrar på om jag ska se klart den .. då jag endå är dömd att sova ensam denna natt ..

KRÄÄÄÄÄÄÄKS ..



Känns det som i varje fall .. URSH och TVI och BLÄÄ.. fan jag förstår varför jag inte tycker om orange godisar och dyligt .. fy fan .. jag åt en nu .. tvingade mig att pröva .. med motiveringen det är ju flera år sedan sist men nej nu kan det gärna få bli en livistid tills nästa godis bit är orange.. jag höll fan på att kräkas .. så illa smakade den .. bläää

Nej nu ska jag återgå till min film !

Filmtips



Ska se Filmen Picture this nu .. ännu en Ruggigt bra film enligt mig i varje fall .. finns inte så mkt att säga om filmen annat än att det är en typisk high school film .. !

Säger bara Thanks till HerrW som skickade över den på msn åt mig haha .. då jag inte hittade den på internet ..  jag är dock otroligt dålig på att leta men men :P

The Duchess !





Jäklans bra film detta .. Lätt en 5/5 film .. hiih .. jag har skrattat och jag har grinat .. och jag har lidit .. fy fan vilken film .. synd bara att jag såg den själv .. hade jag inte gjort det hade det nog varit ännu bättre .. men aah .. :P nej fan toppen film !

Skummt ..



Har ett nummer på min mobil.. som har ett namn ..
Och självklart så fick även denna människa mitt Nya nummer ..
Grejen är bara .. att varken denna människa eller jag .. vet vem den andra är
Och jag vill veta ..



Edit: Nu vet jag vem det är ..

En braig sida ..



Tänkte bara påpeka att jag råkar veta en väldigt bra och rolig sida .. om man är som mig , och inte gillar att ha sitt tema eller signal mer än någon vecka .. men tycker det kan vara onödigt att betala för nya konstant ..

ZEDGE



Sanningar

.


 Berätta 9 sanningar om dig själv:

  1. Jag är allergisk mot mjölk
  2. Jag är livrädd .. verkligen livrädd för att bli dissad utav folk
  3. Jag är ganska säker på att jag är bäst i världen
  4. Jag har talsvårigheter och lespar ofta och har väldigt många ord som jag uttalar speciellt
  5. Jag verkligen ogillar särskrivning .. men endå gör jag så ganska ofta själv
  6. Jag har bara varit riktigt kär en gång
  7. Min riktiga hårfärg är typ barbie blond
  8. Jag vill tatuera in barbie loggan men vågar inte i risk för att folk tycker att jag är barnslig
  9. Jag får panik om någon lägger en hand mot halsen och kan knappt andas ..
Jag utmanar Emma och  Gustav

Kvällen ..



Blev att ligga hemma med datan i knät och prata med diverse folk .. känns som att min kväll bara runnit fram och att jag pratat med massor .. men jag har bara pratat med två st .. HerrW och Ullman är dessa som fått min kväll att rusa förbi. . och nu känner jag att jag börjar bli trött .. så det är kanske dags att sova snart ? om jag pallar det ensam .. :o

Chips och dipp


Sitter här med Både chips och dipp .. känner att jag är dum i huvudet som äter detta .. då jag samtidigt sitter och diskuterar på sms om vikt och viktnedgång ..

Tommy och Edvall har visst slagit vad om tusen kronor om vem som gått ner mest på 3 månader .. jag tror att Tommy kommer vinna .. han är typ jojjobantaren no1 ungefär ..

Men så sitter jag och skriver så glatt till honom att jag gått ner från 73-74 till 65 nu sedan november .. och är yppligt glad över detta .. och att det är typ 5 kilo till så är jag helnöjd tror jag .. men vad tusan gör då chipsen och dippen brevid mig ? och varför har jag ätit massa godis och skräp nu under julen .. jag har ju ätit skit med allt och alla .. och hällt i mig alkohol.. Detta måste ta ett stopp .. för jag ska ha bort mina överflödiga kilon .. det SKA jag ! och jag vet att jag kommer lyckas .. Annars är det något sjukt fel på mig ..
Jag förstår inte .. varje gång jag sätter igång med detta .. så betyder de där dumma siffrorna så sjukt mkt för mig .. jag vill att det ska stå så lite som möjligt på dom .. men undra om jag skulle bli lycklig .. om det stod typ 37 - 40 kilo på vågen istället för 57-60 ? jag vet att jag är olycklig när det står 68-74 på vågen .. då vill jag inget mera .. men ah .. detta är faktist svårt .. jag vet i varje fall att jag började med 65 som ett delmål .. och 60 är mitt mål ! gärna under 60 sträcket .. bara för att ha lite att kunna gå upp om det är så .. Men kommer jag kunna nöja mig med att stanna på 60 ? eller kommer jag tycka att det är så "kul" att jag fortsätter .. .. vi får helt enkelt hoppas att det inte blir så .. för andras skull..

LIDANDET



Känner hur min blogg kommer i kläm för saker och ting som jag gör under dagarna .. och det är ju knappast bra .. jag som gillar att blogga .. märkar även hur mitt antal besökare minskar med.. vilket jag inte gillar .. jag måste rycka upp mig ..börja blogga mera !

Kom att tänka på en sak ..



Att senaste nyåret som jag var singel .. var nyåret 04-05 ! alla nyår efter det har jag varit upptagen .. förutom detta .. första året på väldigt länge som jag börjat mitt år som singel ..

Barnavdelningen ..



Typ bästa stället ever att handla kläder på FFS .. Hittade Jeans som sitter perfa där .. jag tror jag never ever hittat ett par jeans så snabbt som sitter så bra som dessa gör .. !

Fyndade även till mig en Bh och ett par trosor ..och ett par skor .. Knästrumpor och ett par strumpbyxor hihi..

Första januari tjugohundranio



Första dagen på året har gått över ganska så fort om jag får säga det själv ...
Igår så var jag med cicci nykter och skålade in det nya året på torget tillsammans med halva Gävle,
Sedan skulle vi på Efterkepa .. men jag ågnrade mig och ringde ett samtal .. som slutade med att jag hamnade
här .. där jag ännu är , jag befinner mig i gävle .. men jag tänker ikke säga vart .. det är tillräckligt långt bort för att behöva åka bil från stan i varje fall haha .. typ i varje fall .. idag så har det käkats godis och pizza .. även missbrukat coca cola .. burk OFC .. och kollat på tv .. spelat på mitt mobilspel och lyssnat på musik .. chips har det tryckts här med .. haha .. svinit kallt är det med .. så jag har en mega stor tjocktröja på mig .. som är ruggigt snygg om jag får säga det själv .. just nu är det även victoria secrets fasion show på tvn bakom mig .. ska nog ta och kolla lite på den .. medans jag väntar på att få sällis .. hiih ..

Imorgon är det andra januari .. och då ska jag ner på staden och shoppa hade jag tänkt ..
Någon som är sugen på en Häänii fasion show sedan ? haha ;)

Känner att jag vill städa.. men jag vet inte riktigt om jag vågar göra det här .. känns som att jag inkräktar typ .. gör jag det ?

RSS 2.0