jag har inte ..


..Somnat ännu .. ja blir galen !!! 
 

har varit vaken i snart 40 timmar .. och jag KAN INTE SOVA .. vad är det för fel på mig .. det här är inte ens roligt .. ursha .. jag orkar inget ..

okej jag sov kanske 10 minuter idag.. somnade på sängen efter att jag duschat .. hur ska jag palla festa imorgon .. ?

Längesedan



Var nu ett tag sedan jag skrev känns det som .. sitter här klockan är halv sju jag har varit vaken i 18 timmar nu .. och kommer vara vaken i minst 15 timmar till om jag har räknat allt rätt här .. har miljoner saker att hinna med idag . typ nu snart ska jag till tandis .. och inte tand - tandis utan käk - tandis .. : ) läskigt som satan sist fick jag en läskig spruta och då hade jag mamma med mig .. gången före fick jag ta en röntgen och då hade jag W med mig.. idag är första gången jag ska dit själv .. och jag är livrädd verkligen livrädd ...

hm .. mera saker jag ska hinna med idag.. tjaa jag ska smörja in mig i BUS , lyckas skrubba bort all extra färg i mitt ansikte som så snällt lämnat spår efter färgningen som Fääägiit gjorde ikväller .. packa väskan .. införskaffa alkohol tills både fredagen och lördagen .. förbereda saker inför lördagen då jag inte kommer ha massor med tid då .. försöka leja någon att öppna kameran åt mig .. ladda kamera batterierna .. städa undan på mitt rum .. Gå in mina nya skor lite granna .. leta reda på ett passande par till fäägiiten .. och massa mera saker

Ska även försöka HINNA ta en powernap .. och bestämma vad jag ska ha på mig imorron .. om det blir båda linnena .. eller bara ett utav dom .. återstår att se .. vet inte heller vilken jacka det blir .. eller något alls i den stilen .. ojoj.,.. fan detta är illa .. hur ska jag hinna allt ? ska även försöka hinna med att tjaa .. massor med mera saker ! ursha jag kommer dö här känns det som ..

Skriver nog mera senare .. om jag inte dött efter tandis .. eller tuppat av utav utmattningen .. ska försöka fåtag på fäägiiten nu .. har något viktigt att säga henne minsan!!

Jähapp



Ligger som vanligt i sängen.. haha .. kollade på 2 och en halv män .. hade tänk kolla på allt som kommit ut i säsong 6 .. men tjaaaa jag hann med ett och ett halvt av snitt .. sedan blev de TYST .. inte fan vet jag vad som har hänt .. men i vilket fall så står det att ljusdakerna är borta.. jag vet inte vad jag ska göra för att få tillbaka dom .. så tjaaa någon data neeeerd som kan hjälpa mig ? eller kirrar kanske lillebror detta tro ? eller är det så att jag ska få ta och göra ett samtal till Favorit finnen ännu en gång ? Tjaaadu ... åter står att se .. för utan ljud klarar jag mig INTE i varje fall


Så aaaja kan ju säga GODNATT nu ja .. kan ju inte kolla på serie utan ljud...


Så nu smäller vi ihop datan och sover gottfolk .. sov gott ..

SUCK..

Säger bara FuckThis.. det går inge bra alls för mig idag .. är helt lost känner jag .. har inte pallat städa klart rummet trots att jag hållit på hela dagen ..har vräkt ur mig saker till W som jag inte vela säga ... men som han kanske förtjänade endå att veta, inte för att jag verkligen tror att han bryr sig speciellt mkt .. men han är den som brukat ha lyssnat på mig .. och jag saknar honom lite. . jag saknar inte kärleken och de ..

utan jag saknar bara att ha honom brevid mig i soffan .. sittandes där .. eller bara att kolla på hans rygg när han spelar något.. sitta i soffan och glo på tvn när han spelar något tv spel.. saknar honom de stunder då jag känner mig som ensammast .. för det är sanningen .. jag känner mig väldigt ensam till och från .. även fast jag är mitt bland folk ..eller hemma med mamma .. så känner jag mig sjukt ensam oftast .. hade jag inte haft datan tillgänglig 27/7 för mig som jag faktist har .. då hade jag nog gått under vissa stunder känns det som .. tur att så inte är fallet .. och tur att det endast är 30 dagar tills Lindan kommer hem <3 -Räknat från idag den 24 november- Åh .. då kanske jag slipper känna mig ensam ett litet tag i varje fall .. och så är det så trevlans att Carro kommit hem .. för hon är en som verkligen lyssnar på mig .. och har inga dumma kommentarer att lägga .. bara snälla och smarta .. och det är jag glader för ..


ska byta nummer så alla paketiska kryp slutar ringa och skit .. är less på att höra allt skitsnack .. folk som känner mig vet att jag hatar Bullshiiiit .. och det är verkligen så ... det finns en och det har alltid funnits EN anledning till varför tjejer hatar mig och jag har det bättre bland killarna .. och den anledningen är inte att jag är slampig .. för det är jag ikke .. utan det är enkelt .. jag är ärlig .. det pallar inte tjejer .. men de gör killarna därimot .. tjejer föredrar att snacka bakom ryggen .. killar tar det rätt ut .. eller kniper käft om det .. och så har det alltid varit .. och därför gillar jag killar bättre ! 

                   Men nu på senare tid har jag börjat umgås med en liten skara killar som inte kommer ifrån gävle .. dom ver själva vilka som dom är .. och jag måste ju säga att helt ärligt så beter dom sig som fruntimmer .. det gör dom verkligen . .för det tisslas och det tasslas bakom rygg efter rygg och jag pallar det inte .. jag mår psykist dåligt av att folk snackar .. att folk bara  spottar ut bullshit .. hur orkar dom liksom ? säg det som ska sägas till människan på stört menar det kommer endå fram i slutändan .. så vad är vitsen med att säga det till någon annana före ? sanningen kommer ALLTID fram tänkt för att det gör den ..


Ömh just ja .. från det ena till det andra .. Jessica .. vad är ditt problem ? hur i hela helskotta kan du ens anse att jag "raggar" på Sebastian .. han har inget som jag vill ha eller någonsin velat ha... jag har ingen kontakt med honom .. inte hans nummer msn inget .. jag har NADA sett att kunna få kontakt med honom .. om man inte räknar med det svenska postsystemet .. och det måste ju vara något sådant du räknar med verkar det som .. eller så är du bara väldigt patetisk .. att du ens orkar sitta och säga att jag försöker flirta in mig hos honom och allt jäva crap som du påstår om mig ..

Hur orkar du ? är du en sådan nobodey att du bara måste klanka ner .. hitta på saker om andra för att du själv ska må bättre .. har du inget annat för dig om dagarna ? jag pallar inte med dig .. jag har sagt det förr och jag säger det igen .. hur orkar du ödsla tid på mig .. om du nu hatar mig så himlans mycket .. sitter och kallar mig omogen och barnslig .. men vad är du inte själv då ? det är DU som skriver till mig .. det är Du som börjar ta kontakten .. det är aldrig jag ..

Det är du som skriver knäppa patetiska och dumma saker till mig, det är inte tvärt dom ..Sluta kalla mig patetisk när det är precis vad du gör .. och du säger mig att jag är, så ska jag ta och kopiera precis här "att du inte kan acceptera att du är helt enkelt för patetisk för att ENS KUNNA vara vår vän (syftar på ganska många av dem som du BRUKADE umgås med). haha, sluta fjanta dig Hanna och gå vidare, ibland kan man inte göra upp för sina misstag, lve with it bitch" och visst en Bitch det kan jag stå för .. men däremot patetisk .. Nej tyvärr men det kan jag inte hålla med om .. och vår vän .. jag ser ingen annan än dig som sitter och skriver klankar ner på mig ..

Så det är väl endå du och jag inte som borde gå vidare ? för jag kan då säga dig att jag har gått vidare .. och jag har inte förlorat ett endaste dugg.. för jag har mina vänner .. dom som jag verkligen kallar mina VÄNNER och dom finns här och det kommer dom alltid att göra .. dom få ( två st ) som har försvunnit pga tillexempel dig .. dom saknar jag inte .. det är deras förlust inte min .. jag lider inte .. verkar det som att jag gör det eller ? ! och jag säger som jag skrev till dig .. att det enda misstaget jag har gjort . .det var att klippa av allt mitt LÅNGA naturligt Blonda hår i nian .. det är faktist det enda

misstaget
jag kan minnas att jag har gjort på 5 års tid .. så tjaa  var det är för misstag som du pratar om det vet jag inte riktigt.. då du endast " kännt" mig i några månader .. inte ens ett helt år .. så jag kan inte ens förstår hur du kan sitta och säga saker som du faktist säger om mig .. du är patetisk inte jag !


Känner att det är mera saker som jag skulle vilja .. som jag skulle behöva få ut ur mig .. få utlopp utav .. saker som behöver lämna systemet .. känns inte ens som att jag borde lagt ut detta på bloggen .. men tjaa gjort är gjort .. och det är väl endå jag som valt att blogga så .. sanningen är att det känns lite jobbigt .. men endå skönt att skriva av sig ..



Din Pojkvän kanske är med dig .. men det är mig han drömmer om ! -  NEJ detta är inte skrivit till dig Jessica! -



Aja allt för mig så FuckThis ännu en gång då ..


Städar ..




Håller på att städa mitt rum .. eller tjaa jag har hållit på sedan jag vaknade .. men är inte ett dugg motiverad ..det går inte ett dugg bra om man säger som så .. kommer ingen vart .. har i varje fall rensat och städat min blåa extra sak i garderoben .. och fixat lite pyttiliiiite på golvet .. som ser förjävligt ut .. meeeen tjaa jag måste göra detta idag .. annars kommer jag aldrig att palla det .. jag mår dåligt av stöket .. men orkar endå inte att fixa det .. ><

GoMorron



Morrn morrn ..
Vaknade nu ja ..eller jag vaknade halv utav att tele ringde :P hihi

Ensamt ..




Kom nyss hem ifrån Rolle .. har suttit där med Gugge och CO .. full och odräglig känner jag mig ..

bilder kommer imorron ..



Pratade nyss med Dennis så växlade jag till Linus nu .. och Nu Dennis ..

alkohol..





Nu blir det ut och ha det trevligt med folk : )

Nybakta..



Kom nyss upp har bakat klart det sista med Lussebullarna nu .. hiih har mjöl över hela mig känns det som .. :o





Bakdag..




Håller på att vänta på att lusse degen ska jäsa nu ! hihi


Medans mamma gjorde smeten lekte jag och hugo med mjölet som mamma fick över ^^ så min lilla vita ekorre blev ännu vitare :D han är hur söt som hellst :p ångrar att jag inte tog ett kort .. för mamma har en mjölbytta eller hur jag ska förklara det .. och det mjölet som vart kvar i botten där .. lekte hugo i .. åååh så söt han är !


Men du .. säger ni Lussebullar eller Lussekatter ? vad säger ni .. vill att ni svarar på detta ..

GODMORGON !!




Eller morgon och morgon .. den är god i varje fall för jag är glad och har sovit länge :P


SOVA



Så NU blir det godnatt .. verkligen.. men jag är inte speciellt trött MEN jag MÅSTE sova .. går inte att göra som idag .. då jag somnade efter kl 8 på morgonen .. det är ju inte bra alls det .. så nu bestämmer jag att jag SKA sova .. punkt slut ..


Så GODNATT

Pusspåer

Godnatt?


Nu blir det att glo på Eurotripp och hoppas på att kunna få sova denna natt ...




Så med detta inlägg tror jag att jag säger GODNATT !







Rubriken..




Cicci cyklade för ett tag sedan .. så nu sitter jag här och gör nada .. har borstat tänderna och tänker krypa ner i sängen nu ..

ska väl ta och kolla på någon film eller så antar jag ..

Gick ganska bra med klänningen endå hihih..
så bakade jag kladdig kladdkaka med ! Gott som tusan !


Sy/Data




Såhär ser det ut i köket hos mig just nu .. Gissa vilken sida jag håller mig på ;) haha

Syjunta ..



HAHA .. japp syjunta känns det precis som att vi har här nu .. Cicci sitter och syr jag sitter här och kollar på ..
hon ska sy sig en klänning som hon ska ha på Pink party imorron haha


Idag har jag ikke gjort mkt allt bara bråkat med DDD och Co .. som vanligt typ .. att jag orkar .. det fattar jag inte ... blir så less... att jag liksom orkar med dom .. jag fattar inte alls ..


Nej ursh idag är en dag jag inte kunnat blogga .. för då har jag nog ångrat mig styggt i efterhand ..

God morgon



Tjohopp .. God morgon säger jag ^^ du .. inte illa hiih ..

Fast såfort mamma åkt hade jag tänkt sova sova sova .. hiih Busiga jag .. säger vi hehe

Trött



Fasiken vad trött jag är .. varit på polhem nu .. hoppade av massa hållplater tidigare och gick hem ^^ gick ganska långt ..

Kul på polhem ju .. Marre var söt ! hihi .. men det var då inget program för mig om man säger så .. gillar inte overallerna .. som man har på sig .. haha men men ... träääävligt folk där ..


nu ska jag muppa ...

Busstur..



..Ska ta mig en snabb busstur till Polhem nu ... vid IV skulle jag visst hoppa av sa Fäägiit .. För jag är snäll och ska komma på hennes öppethus kväll hehe .. ^^

Trasiga lockar




Känner mig riktigt ful och risig idag .. Hittar inte min Plattång .. städade tidigare idag .. och nu hittar jag inte plattången .. :(

Tandis ..




Kom hem därifrån för ett tag sedan .. kände mig duktig och gick hem :p vilket jag ångrade efter halva vägen då jag kände mig som en isglass ! så det blev att såfort man kom in skyndade man sig att städa hugos bur och sedan slänga sig in i duschen ... hehe .. ska fixa i ordning mig snart och hoppa på bussen till Polhem och träffa Fäägiit ..


Ah just ja .. hade ett halvt hål eller hur man ska säga .. en början till ett hål ... som dom måste laga.. för det är en gammal lagning som håller på att lossna .. illa illa :P men men ... det är ju något som måste göras så det är ju bara att göra det . för tänderna behöver man ju livet ut !

förbättring ..




Somnade lika sent igår som vanligt .. men idag var det en förbättring .. :o blev väckt klockan ´halv elva utav ett sms .. och strax efter elva började dom smått strömma in så då kunde jag inte ligga kvar längre >< haha.. men tur är väl det .. har dock inte uträttat så mkt .. endast öppnat datorn .. men men jag har ju fram till halv 2 på mig .. för då går ju bussfan som ska ta mig till Tandis haha .. hoppas det går bra bara .. hatar att gå dit ..

Mnjäää .. ska väl kanske ta och skutta in i duschen eller så .. så att jag piggnar på mig :P

Hörs senare !

Nej fan



GODNATT ..

Ska ta och gosa ner mig i mina kuddar. .. orkar faktist inte vänta på serierna .. får ta dom imorgon

Sov sött ..

Aaaaooow




Blev inte bättre för mig denna natt heller ..

och det är som att jag glömmer bort att jag har en blogg.. hur nu det kan komma sig .. ><

Har haft en skaplig dag idag .. är ju fortfarande sjuk tyvärr. .men som sagt lite piffiga kläder och grejs så mår man bättre endå .. okej jag körde väl inte dirket på finkläder .. men någon bättre än mjukisar och sådant som jag bott i den senaste veckan .. skjorta och thigts blev det idag .. hihi .. så här låg man på sängen .. och glodde på serier hela dagen .-. riktigt skönt var det :D


Måste säga att W äntligen fått tummen ur arselet om en sak jag tjatat på honom i säkert ett år över .. :p men idag så kirrade han det åt mig :D Happy happy Hanna vart det då :D

Har även haft mys med Cicci .. hon och jag åkte till stan och köpte go mat och chips med dipp hihi ... åkte hit cicci lyssnade lite på hockeyn .. och vi datanördade med varsinn dator i sängen haha .. glodde på grease .. Gosh vad jag är kär i hela den filmen .. hihi .. vill gärna leva i den filmen .. ååh om det endå gick .. tusan så härligt att få leva i en film ... men men aaaja .. det var ju Ciccis grease oskuld.. Förstår ni .. hon är snart 20 och har aldrig och då menar jag ALDRIG sett grease .. hon är en skamm för mänskligheten känns det som :P hih ..

Aja nu ligger jag här i min sköna säng med mina porrsängkläder som folk kallar dom haha ... ska sova snart .. vill bara att mina söta serier ska komma ut på TTI .. så att jag kan ta hem dom med Mitt konto .. och inte Ws mera :D hiih . glad glad glad ..



MIn dygnsrytm..



..är helt föstörd .. det funkar inte längre..är vaken till en 5 på morgonen och sover till tolv på dagen .. det här går inte .. vad ska jag liksom göra det här är ju inte alls någe bra .. sedan blir det synd om Musen med eftersom att jag håller honom vaken till lika samma tid varje dag .. >< något jag måste ta tag och ändra på snarast ... för detta går ju inte , så imorgon är det jag som har klockan ställd på 9 -10 eller sådant .. och försöker verkligen kliva upp då ..

Men nej .. nu är det jag som lämnar sängen .. kul det har tagit 40 minuter för mig att knåpa ihop detta lilla inlägg .. illa illa .. tur att jag inte är någon stor bloggare :D

Denna natt

Tror jag kommer bli en bra natt.. en skaplig i varje fall .. inte lika bra som i lördags men endå duglig .. för jag känner mig ganska bra idag .. :)


Natti Natti




Gooooooooodnatt ...

Helgen .. typ ..


¨

tjaaadu .. helgen .. hm.. Fredagen spenderades Hemma framför datan i sängen .. och blev underhållen utav Musen och Blondie ;D hiih trevligt trevligt kollade på grease och fick underhållning : )



Lördagen .. då så blev det först hockey med min föredetta vän Dennis .. Brynäs vann.. Honken mot Markström .. och Denna gång var Markström bättre .. snäppet bättre bara för de blev två ett till brynäs : ) sedan på kvällen så blev det monopol för hela slanten med Cicci , Musen och Blondie.. eller först så blev det Pizza för mig och Cicci :P hihi .. Yey .. aja monopol .. Musen förlorade .. ;) och jag vann ^^ hiih .. eller tjaa vi orkade inte spela klart. . men jag hade mest pengar och gator .. hihi ;D C gick hem och jag M och B lade oss på sängen oh kollade på lite fjortis klipp på youtube.. sedan blev det Grease igen hihi !! somnade lite där under filmen .. och sedan blev vi alla trötta så vi sov .. haha .. skönt att slippa sova ensam .. så sov gärna här igen ;P hiih ..


idag så har jag legat på sängen med datan i knät och hört massa bråk hela tiden . bråk bråk och bara bråk .. illa säger jag i varje fall !! .. Fy fan för dig .. du är inte min vän längre det är då sant .. !!


Ska kolla på pledge this nu .. sedan sova tror jag ..


Godnatt utifall

You Drive me CRAZY !!




Helt ärligt du gör det .. jag pallar inte detta .. tack säger jag bara tack och bock för det trevliga avslutet på Msn .. och tack för blocken .. är det såhär du vill ha det så visst vi säger väl så då .. förvänta dig inte att jag kommer komma krypandes och vilja bli din vän igen .. det är inte mig stil sötnos .. och det vet du .. jag är inte den som kommer krypandes .. vill du något får du komma till mig .. för jag bryr mig ärligt inte .. jag klarar mig bättre utan dig om det ska vara på detta vis .. !

känslor



Jag skulle vilja verkligen vilja skriva ner alla mina känslor här ..
men om sanningen ska fram så vet jag inte hur .. jag vet inte om jag vågar .. jag är rädd för att släppa fram dom ..
rädd att dom ska ta mig med storm .. göra allt som jag nu tycker är ganska bra till något dåligt .. förändra mig till något jag varit .. jag är livrädd .. jag är verkligen det .. jag vet inte vad jag har att vara rädd för heller .. för det är bara känslor eller hur ? inget att oroa sig för .. me det gör jag .. det gör jag verkligen !!


men nu ska folk inte tro att det bara är känslor över W som är inblandade .. för det är det ikke .. utan andra känslor .. rädda hemska sådanna .. känslor som varit borta en tid nu .. men som jag känner att dom sakta men säket börjat krypa mot mig .. under en längre tid nu .. jag vet inte vad jag ska ta mig till med dessa känslor .. jag mår inte vidare bra utav dom .. men jag vet inte heller vart jag ska göra av dom .. jag vill inte ha dom .. inte alls behöva känna dom ..jag vill kunna kasta bort dom .. glömma dom helt ...


GODNATT

Dagen..



Dagen har bestått utav både roliga och bra saker .. blandade med känslofyllda och hemska saker ..

de hemska sakerna vill jag inte gå in på .. för då kommer jag att börja grina känner jag ..
men det bra sakerna dom var roliga dom ^¨

när jag kommit hem med allt hit .. så var jag här och gjorde inget alls.. gick och handlade till mamma .. umgicks lite med hugo och sådant .. åt mat .. sedan så kom favorit finnen för att hjälpa mig med datan .. andra dagen irad ! min lilla data hjälte typ hihi .. igår var datan död .. och idag funkade inte internet för mig det mobila bredbandet jag använder har dött helt .. så efter många försök från  hans sida..
insåg vi att jag måste lämna in det ..så då började han fippla med vårat trådlösa .. men även där efter långa och plågsamma försök så gav han upp även där .. så vi hoppade vipps in i bilen och åkte hem till han och hämtade en ca 50 meter lång nätverkssladd eller så drog igenom hela huset och härjade gjorde vi..och så tillsist .. så funkade det .. ^^ efter ett antal timmar av grejsandes .. illa .. för att man ska få igång internet .. :o
fan ikke bra alls .. men men . .det funkar nu och det är huvudsaken hiih :D annars är jag väl typ död eller så .. hm ..

återstår väl bara att se när W vill ha tillbaka sin dator .. eftersom att det är den som jag har .. funderar fan på att köpa den av han eller så .. jag gillar denna .. men tjaa kanske blir en ny annars vem vet .. inte är det jag som vet i varje fall..

Sedan så när Favvisen åkte så kom Cicci och underhöll mig med att plocka ut hennes löshår .. jiiiises sikka klibbiga tovor hon fått utav fästerna men men .. jag har vart i den sitsen ett antal gånger jag med så .. lätt att tvätta ur och sådant .. :p åååhså när jag höll på med hennes hår ..
så kom jag att tänka på första gången jag träffade W eller nej inte första såklart .. men första gången innan vi började umgås .. då jag fortfarande var tsm med Alex .. när vi gick hem från krogen och gick på bussgatan och pratade massa minnen .. åååh .. :( så när han började dra i mitt hår ..
för att han inte vela att jag skulle ha löshåret .. så han drog en slinga.. :/
sedan några dagar efter det så satt vi hos han och kollade på film ..
så somnade jag .. och vaknade utav att han sitter och drar ut mina slingor ><

Åååh .. jag tror jag alltid tyckt om den pojken .. vad han än gör så har han en del utav mitt hjärta .. men nu ska jag ikke tänka på detta .. vi var två om denna sak .. jag vela detta med .. så nu slutar vi ryck upp dig för fan Hanna .. !!

Ska ta och Bubbla vidare med Henke lite nu .. sedna så ska jag väl sova antar jag ..

The end ..



The not so fairytale story has now ended .. but not whit a fairytale end ..

Hos mamma


Ligger hemma hos mamma nu .. pappa fick komma och hämta mig för någon timme sedan .. pallade inte att vara ensam..  spyr blod och har hög feber och grejs .. bättre att vara hemma med mamma då tycker jag personligen : )



Ta och gör mina QUIZ .. få se hur mkt ni känner mig ;) första quizets sista fråga är dock fel.. det rätta svaret borde vara tio kuddar .. men jag gjorde fel.. så att rätt svar är 2 st .. xD

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811111900133628&a=1&

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811111900133628&a=1&

Seså



Muntra upp mig och gör som jag ..


Bli medlem på  Gratismode och samla poäng för att plocka ut presentkort i olika butiker .. perfekt och jätte enkelt och lätt :) så kom igen nu klicka på länken och bli medlem ;p

Bihålorna




Jahapp kul kul .. På HC gick det väl sådär .. fick höra att jag har vätska i lungorna och måste ta det extremt lungt och vara på min vakt .. så att det inte utveklas till lunginflamation .. fick en tio dagars pencillin kur igen .. och mollipect .. för min slemmiga hosta  .. jag blir galen , har jag inte blivit bättre efter denna kur så skulle dom göra någon storkoll på mig ><


Ursh och fy och tvi och bläää jag hatar att vara sjuk !

Blää




Sjuk sjuk sjuk .. blir detta aldrig bra ? hostar lungorna ur mig .. snorar fryser ja allt som har med att man är sjuk att göra .. ><   Tur att jag ska till HC snart .. annars hade jag ikke pallat detta ...


Sitter och pratar med Maddeliten på msn .. och hon bekräftar det som annat folk har sagt .. min blogg är snygg ;P så Thanks ännu en gång Rickard som pillade på min blogg.. !!


Blev väckt för ett tag sedan utav att Edvall ringde .. och vela att jag skulle fixa något åt honom ..
vet inte om jag skrev detta igår .. men ännu vet dom inte vilka som har plockat mina pengar och Wredens kamera .. men jag menar hur dum är dom som plockar något utav folk dom blir bjuden till ? och vem fan slängen ens plånbok i soptunnan ? eller tja i sopskåpet men det är fan lika samma sak ! ååh arg är jag .. men dom har ju tydligen bara två st som det kan vara .. så vi får väl allt se om fjortisarna erkänner .. !!

Nej nu måste jag duscha och sådant så jag kan rulla iväg till HC snart .. sedan vill jag bara att W ska komma hem så jag får krama lite på honom ,...

.

you say youor about to leave
i say i dont want this to end
but your almost gone
oh yours my baby
and i'm your lady
lets keep it the way it is

Jag säger bara en sak ja ..



.. People always leave me

Sick




Sjuk som fan är vad jag är .. hostar snorar .. feber .. blev aldrig frisk när jag åt pencillinet :( så imorron blir det att gå till hc igen .. har ont som tusan i bihålorna och grejs.. :(

Sitter och ..



.. Sitter och tresuper med Thomas och Dennis just för tillfället haha .. Dennis är dum i huvudet :P

Det blev ingen..



..Utbildning för mig idag .. jag sov över .. 09.20 vaknade jag .. skrev ett sms och somnade om . jag var så sjukt trött ..somnade inte före vid strax före klockan 5 .. så när W klev upp för att jobba hade jag precis somnat .. x.X

klev upp vid elvatiden istället och nördade mig vid datan .. 

får allt se vad som händer och fötter idag .. kanske drar ner till stan med mamma eller sådant. . återstår att se det .. ! 

GODNATT



Godnatt gott folk nu ska jag sova .. klockan är nu 03:00 och jag tänker lägga mig ska upp om några timmar och gå på utbildning ..

Godnatt..




"Detta inlägg skrev jag som sagt inatt kl 03:00 men jag glömde att posta det .. så det hamnade bara som utkast "

BLIR GALEN ..



...Mhm .. det är precis vad jag blir .. riktigt galen på mig själv. . jag som inte ens tycker om godis typ .. har kännt hela dagen Feeeeta suget efter godis .. det kliar i fingrarna på mig för att inte köpa godis .. jag lyckade hindra mig från att gå till Time och sedan gick jag inte heller till ICA .. så nu återstår det väl att se om jag lyckas hindra mig själv från att Knalla ända bort till GDG .. blir heltskogstokig .. för jag ska inte ha godis .. jag vill inte ha det .. för jag vet vad som kommer hända .. jag köper det .. äter en eller två saker .. sedan mår jag illa .. men fortsätter endå att äta ett tag .. bara för att lixx.. sedan så mår jag dåligt i flera dagar efter det det är så sjukt dåligt med godis så det är inte ens sant .. det är inte gott ens ju .. ><

Baka är något jag känner skarpt att göra med .. men det kan jag inte direkt heller börja med att göra nu .. då klockan är efer tolv .. och jag ska upp om sju timmar .. men tror ni jag är trött ännu då ? Nej fan heller .. sitter här .. kollar folks bloggar kollar på BDB om och om igen .. har inget alls att göra .. alla sover ju ..


Dagen idag kan jag ju säga lite saker om ..
Jag klarade provet ..
Men det gjorde varken Henke eller Sinom ..
Henke gav upp ..
Men Simon ska göra ett nytt försök
Nu på måndag ..
Hoppas att det går prima för honom
Men om sanningen ska fram så är jag inte
Helpepp på detta jobb
Jag vill inte ha det längre
Utan Henke är det inge roligt
Det var han som gjorde jobbet ju..
Mnjaa får se hur det blir nu
Ska kolla lite saker och sådant ..
Annars får jag väl heltenkelt hitta något annat
Att syssla med
Allas liv verkar gå vidare
Varför står jag kvar och stampar på starten för ?


...

¨


Var nyss och pussade lite godnatt på W .. och kom överenns med han om lite saker och ting..

I helgen blir det att festa med Emma :D hihihi

Jahapp



Så sitter man här.. W gick och lade sig nu .. men jag är inte ett dugg trött .. inte det minsta trött är jag .. det är inte ens kul så pigg som jag känner mig .. det är sjukt .. varör är jag aldrig trött på kvällen .. jag BEHÖVER få vara trött .. för jag behöver få ligge brevid W och somna tsm .. men det går ju ikke.. jag jag ligger och vrider och vänder på mig .. så därför sitter jag alltid här vid datan i någon timme extra efter att W lagt sig ..jag blir galen på det .. menar det är inte så att jag sover länge på dagen heller .. halv nio brukar jag vara uppe och pigg.. om jag inte ska göra något .. då blir det tidigare .. så som det har blivit hela denna vecka ..


Det är inte så kul att komma och lägga sig massa timmar senare än W .. det blir så ensamt även fast han ligger där och håller om mig .. jag förstår inte vad det är för fel .. för tjaa jag är ju inte ensam ..han ligger ju där några centimeter .. eller tjaa inte ens det  för han ligger ju tryckt emot mig .. och håller om mig hårt precis så som han alltid gjort .. precis så som gör mig så trygg .. så säker .. det är precis så som jag vill ha det ju .. så varför känner jag mig ensam ?


har fortfarande ont i fingrarna .. jävla pasta !!

Nykokt Pasta..



..är väldigt farligt det lovar jag er .. kokade för ett tag sedan .. och lyckades bränna sönder lill ring och långfingret .. haha fan nej det är inge kul .. sitter med IS i en påse som jag har runt fingrarna .. tar jag bort isen gör det APont .. fy fan jag vill aldrig mera koka pasta

Utmaning

jag blev utmanad av http://www.Emmamagdalenasara.blogg.se/ 

Regler:

* Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 stycken i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade

1.  Jag har tyckt om W till och från sedan jag var liten..
2.  Jag är allergisk mot mjölk men älskar glass
3. Min Mamma berättar jag ALLT för
4.  Jag har ända sedan jag var liten alltid haft en kattunge högst upp på önskelistan , Men får en aldrig och blir lika ledsen varje år ... kommer aldrig få någon jag är allergisk
5.  Jag Älskar att spela tv spel
6.  Jag är rädd för kaniner ..
7.  Lindan är min bästa kompis och henne saknar jag enormt ..

Jag utmanar .. . Lindan  Natha Madde Fäägiit Och Denna person Flera folk vet jag ikke .. som inte redan blivit utmanade hihi

Undersökning



Undet ca en veckas tid .. kanske längre har jag funderat lite här .. och kommit på något jag undrar över ..
Killar och deras behåring .. alltså .. att en tjej är rakad det är för en kille en självklarhet .. men om den själv är det eller inte så är det inte lika självklart.. alltså vad tänker dom med ? är en tjej inte rakad är det ofräsht .. men om killarna nu tycker så.. varför låter dom då allt växa fritt och leker jungelGeorge ? och det tycker dom är okej .. en utav killarna som jag har frågat .. svarade mig att han "ansade lite" men inte mera för han vela inte se ut som en pojke .. men tjaa ..  han gillar när vi tjejer ser ut som småflickor ? jag förstår inte frågan .. jag fattar inte alls vad problemet är .. tycker killen att tjejen ska vara rakad .. så är det en självklarhet att killen med ska vara det !! eller vad säger ni gott folk ? ! Endast två killar utan tolv har hållit med mig .. så tjaa vart är sverige påväg :o

Missförstå mig rätt nu .. jag skulle aldrig i hela livet låta något växa där det inte ska vara ..

ogräs ska man ta bort eller hur ?


 

Hanna säger (22:53):

frågar man en kille om en tjej ska vara rakad .. då är de en självklarhet .. annars är det ofräsht ..

xxxxx | SlipKnoT om 1 vecka säger (22:53):

att dom inte rakar pungen?

Hanna säger (22:53):

gäller inte det lika för killar då ?

jaa ..

xxxxx | SlipKnoT om 1 vecka säger (22:53):

haha jaa precis xD vill dom inte ha det hårigt på tjejen var har dom det själv då xD

Hanna säger (22:53):

precis att dom låter allt växa vilt .. som dom vore någon jäkla jungel george eller så

xxxxx | SlipKnoT om 1 vecka säger (22:54):

hahaha xD

 


Ahapp ..




FREDAGEN - Den började med att vi hade en liten förfest/fest här hemma .. hade det skojj och trevligt .. hihi


LÖRDAGEN - Den var planerad till att festa .. men jag hade massa dum feber så jag låg hemma och sov hela dagen .. tills kvällen kom och Cicci och jag flottade loss med Pizza , Chips och Dipp :D till två filmer som jag typ älskar halvt :P "bottoms up " och " the hottie and the nottie" någon som ser ett samspel i filmerna ? jag hade även tänkt att se "pledge this " men tjaa klockan blev med och jag var svin trött >< så tjaa det får bli en annan dag det ..

SÖNDAGEN - Den var som alla andra söndagar .. W var bakfull och inte jag haha .. spenderades hemma framför datan .. tills vi skulle till bomhus .. då gick jag först till mamma och prövade en päls .. men jag diggade den inte så tjaa den fick ligga kvar .. gick tillbaka över till W och lekte lite med Nalle och hade det trevligt med Mamma W hihi .. sedan åt vi tacos och hade det ännu mera trevligt .. efter ett tag ledsnade vi och åkte hem hit ..eller tjaa på vägen blev det att köpa chips till W och cholkad till mig :D såg filmen the flock .. och hade det mysigt ... sedan blev det sooooova :D

Helgen ..



Vet inte vad jag ska skriva .. har hur mycket som hellst att skriva .. men jag orkar inte skriva rikigt .. vet inte vad det är för fel på mig .. men har ingen ork .. skriver nog senare om helgen antar jag ..

RSS 2.0