En ensam vecka



Snart är min ensammaste vecka än så länge över ..

Imorgon kommer älskade älskade Patrik hem till mig igen !
det ska bli så himla skönt att slippa sova ensam .. att slippa duscha , vakna , diska , underhålla sig själv .. helt ensam ! tror ingen riktigt inser hur jag är när jag är helt ensam .. ingen utav dom som inte sett mig helt själv .. känner inte igen mig själv ... vill inget orkar inget .. är bara som ett skal .. jag gillar det inte alls !
det som är så jäkla synd bara är att patrik åker igen efter typ ett dygn hemma :( han är inte alls hemma länge vilket suger APA .. men aja .. tydligen så måste han väl.. så jag får väl hoppas på att jag överlever .. jag hatar det bara .. jag kan inte sova själv ..och jag kan inte äta själv .. jag kan inte göra något när jag är helt ensam .. allt blir bara fel .. inget är bra och allt suger skit mycket ..


Har i varje fall nyss kollat på cyote ugly och nu är det herkules som hägrar för mig .. sedan ska jag krypa ned i min stora tomma säng .. och längta tills imorgon .. !

Helt sjukt



gick och lade mig väldigt tidigt igår för att jag velade sova ut .. men tror ni det gick eller :/
Nej fan heller .. vi som har suttit och tyckt att det inte är minsta lyhört här i huset .. inte hört ett dugg förutom en unge som skriker i trapphuset .. men det är ett väldigt litet barn så det får man ta .. menar småbarn måste väl ha ett hem dom med ? :P
men igår stod jag inte ut .. grannen .. Patriks kompis spelade musik som var så hög att det lika gärna kunde ha varit jag som lyssnade på min mp3 direkt i öronen .. men eftersom att det är patriks kompis så velade jag inte gnälla .. när musiken inte tystnat vid halv elva tiden så pluggade jag igen mina öron med proppar ... vilket fick mig att somna .. enda problemet som det där med öronproppar förde med sig .. är att dom tydligen var så bra att jag inte har hört mobilen när den tjuter av sms , patrik som ringer eller mitt alarm som skulle fått mig att kliva upp imorse .. så nej jag sov gott tills kanske halv tio .. och min lektion som jag skulle haft slutade tio så jag såg ingen anledning till att traska iväg till den då .. så jag blev hemma idag .. kanske lika bra det så att jag kan återhämta mig från min förjävliga mardröm som jag hade inatt .. långvarig sådan .. riktigt hemsk och seg ..

-Drömmen handlade om någon snubbe som försökte ha ihjäl mig .. som fanns innen i lägenheten .. han bet mig .. skar mig .. slog mig .. var jätte stark och skrämde mig jätte mycket .. vaknade till flera gånger och gick runt och letade efter han .. så när jag väl somnar om .. kommer drömmen igen .. jätte länge.. jag skrek och försökte få hjälp .. men ingen kom ingen hörde mig för jag var så hes .. ringde patrik i sömnen men han trodde mig inte .. sista gången deömmen kom .. så bet han mig i vaden .. så hårt att jag skrek .. och vaknade av.. och skrek ännu när jag vaknade :S -

Inte den bästa natten kanske om jag får säga de själv .. men ah .. som jag skrev ovan jag blir hemma idag .. i min ensamhet .. jag hoppas på att pappa kommer förbi med en kavel åt mig så att jag kan baka något .. jag har nemerligen fått för mig att jag ska baka bullar .. är så sjuk sugen .. jag har allt hemma .. utom kademumma .. men det hade mamma och eftersom att jag endå ska ha kaveln av henne så kunde hon slänga med lite sådant med så att jag hade .. :) mamma kan vara snäll ibland ..
Det snöar och har sig utanför vilket jag inte alls gillar .. jag hade ju hoppats på att våren skulle komma snart men tydligen så kan man inte alltid få allt om man hoppas och önskar .. tydligen inte !

Pratade med patrik typ nyss med .. han fryser inte .. och det har han sin underbara flickvän att tacka för .. eftersom att jag packade hans väska som att han var ett litet barn .. sedan så tvingade jag med honom täckbyxor .. vilket han insesterade på att han inte behövde men tydligen så var det bra att dom följde med honom haha ..

Tidig kväller



Tar och drar mig tillbaka nu..  ska lägga mig i den stora sängen som annars ser så inbjudande ut och läsa .. sängen lockar men inte det som sängen bidrar med .. ensamheten .. den lockar inte det minsta och gör mig bara ledsen och inte alls uppåt .. jag känner inte för att sova men är så trött att jag knappt kan prata .. så det är lika bra att lägga sig .. trots att klockan bara är halv nio, men jag sov knappt en blund inatt .. vaknade väl en 305489505383+2559440 ggr.. så då är det lika bra att passa på att sova nu .. eller åtminstonde lägga sig ..

Hörs .. GODNATT

Jag är med och ..

.. Tävlar hos http://juliaberg.se/ om allt detta som syns på bilden brevid här .. en goodiebag som är värd över 10.000kronor.










Länk till inlägget där tävlingen finns ...
http://juliaberg.se/2010/january/vinn-min-10000-kronors-goodiebag.html































Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

klockan tickar ..





Utan att röra sig känns det som !
det känns som att jag har varit ensam i en evighet nu men
tydligen så har jag bara varit ensam i några timmar ..
då Patrik hoppade på tåget klockan elva och jag kom hem
strax efter klockan 12 så i snitt 4 och en halv timma eller
något i den stilen har jag varit hemma själv och jag har
redan börjat svälta ihjäl och inse att jag är ensammast i hela vida världen ..
ingen kan vara ensammare än vad jag är just nu ..
så är det bara punkt slut ..

jag har i varje fall tagit mig ett bad / dusch och så har jag städat badrummet ordentigt ..
vilket är otroligt duktigt av någon som är så ensam och ynklig som jag är ..


Kan ju passa på att uppdatera alla om naglarna .. dom rök av idag ..
jag pallade inte det dom var för långa blir att pilla dit
kortare och göra det ett nytt försök sedan någon gång .. !

Ensamt



jag kommer dö seriöst jag dör snart ..

jag vill inte vara ensam veckan ut .. jag kreverar ..


naglar



håller på att skriva in mina nya enormt långa plastnaglar .. det går väl rätt så bra än så länge antar jag .. får se hur länge dom håller sig .. hur många det är som har ramlat av tills jag vaknar imorgon bitti ..


GOD NATT !

.

 

Helt otroligt vad jag älskar dig !


Dagen till ära ..



Har varit i skolan och lite så idag .. skoldagen var allmänt jobbig för mig idag bara orkade inte med ett dugg utav den trots att den bara varade mellan 12:45 - 14:15 så stod jag knappt ut .. känner mig jätte hängig och har ont i halsen och när jag rör på mig känns det som att hela jag ska gå sönder ..
så när jag kom hem så tog jag en liten vilopaus på sängen men nej jag kände mig inte ett dugg bättre .. snarare sämre .. så därför bestämde jag mig för att skippa matten ikväll och pluggar hemma istället, tycker det är lika bra att jag kan stanna hemma och vila .. jag ska ju endå plugga lite matte hade jag tänkt .. så får dom berätta imorgon på samhälle vad vi har för läxa tills nästa måndag .. känner att jag satsar lite mera på att kunna vara på samhället imorgon då vi har prov nästa tisdag så ! kan inte missa en sekund utav dom lektionerna då ju :)

har plockat lite här idag .. jag och älsklingen .. just nu är han och handlar lite så att vi kan äta när han kommer tillbaka och efter mat och disk får han ta och damsuga så ska jag torka golven så att det blir fräsht här .. för som det är nu så vill jag nästan gå med skor på mig här inne .. efter i lördags så är det spillt och grejs på govlen och varken jag eller patrik hade säkerligen orken att ta tag i det tråkigaste som finns igår typ hehe ..

han ringde nyss och berättade att han var påväg hem nu i varje fall skööönt de .. jag typ svälter ihjäl här så .. inte så vidrare bra ><
ska pilla lite med mina naglar med .. köpte på mig lösnaglar i lördags som jag tänkte testa .. nå billiga jäklar bara .. bara för att känna hur det känns med -långa- naglar då jag aldrig kan ha det i vanliga fall eftersom att mina naglar är så tunna och sköra av typ rejäl vitaminbrist .. så då kan jag ju testa lösnaglar .. och som sagt nå billigt skit först .. så får det bli antingen dyrare eller fixade om jag trivs med det :)

Fan vad goood min tallrik här brevid mig full med sallad ser ut måste jag bara påpeka .. lite synd att min mobil är inne på lagning och att min kamera gick sönder efter nyår .. så det får inte bli några bevis på hur god min tallrik är ..  men ni överlever nog :)


På gott och ont ..



Denna helg har väl varit bra och dålig .. beror på hur tusan man ser på saker och ting ..

Fredagen spenderades med Cicci i köket med en flaska vin .. och några cider .. mer än så var det väl liksom inte antar jag ^^
Lördagen .. skulle det vara middag och kalasning här .. jag patrik linda och rickard befann oss här och intog otroligt god mat lagad av den självutnämda mästerkocken jag själv ;)
på dagen så var det shopping som gällde inför kvällen och härja runt överallt .. stan bolaget rusta willys ja överallt .. ><
Efter att vi fått i oss maten så blev det massor med mera alkohol i blodet som gällde .. och heta diskutioner .. sedan begav sig linda och jag till Hangloose där blev vi inte långvariga men det var endå skoj så att säga .. :) natten kan jag radera helt och bara skita i ..
och idag .. söndag alltså !
tjaa då har Patrik agerat ännu mera toffel än vad han i vanligafall är .. han har diskat tvättat och härjat .. jag har dirigerat honom och sedan umgåtts med Madde .. vilket var år och dagar sedan sist .. men det märktes dock inte .. riktigt skönt och jag är helt och hållet top charmerad av hennes Milan ..
vi drack och åt kaffe - jag saft- och nybakta bullar otroligt goda sådanna :D medans Milan busade omkring hemma hos hennes mamma .. sedan hem hit till patrik och mig för att ge Milan en jätte nalle som jag inte har någon användning för alls här hemma :p han blev storm kär i nallen så att säga.. :O

Nu ska jag undersöka vad den andra token som bor här sysslar med och kanske sova eller plugga .. vet inte ..

Ensamt



helt tomt i lägenheten .. helt ensamt vad ska jag ta mig till .. i detta tillstånd kommer jag inte överleva .. vem försöker jag lura jag kan inte ha det såhär .. jag kan inte vara ensam det funkar inte .. :( jävlar att patrik måste åka och jobba .. menar jag dör lite nu när han är ifrån mig för en tenta .. hur ska jag överlva när han ska iväg och jobba då ? i typ två veckor dessutom :(

husligt..



Idag under dagen som varit har jag försökt plocka här hemma .. har påbörjat maten gjort sallad .. bäddat rent i sängen .. ställt i ordning en hög med saker som ska ned till källaren .. sovrummet är städat och så fint det går att göra just nu .. vardagsrummet med i princip .. det är bara köket kvar .. men det behöver jag älsklingens hjälp med .. eftersom att det mesta är hans -skrot- hehe ...

sitter och hopppas på att han ska komma hem snart så att jag kan göra klart maten och äta .. börjar bli massvis med hungrig jag nemerligen .. :P

Matdags



det var nyss matdags här i lägenheten för oss !

jag lagar maten och patrik kollar snällt på .. blev någon typ av Enchiladas med kyckling skit gott var det i varje fall och tydligen tyckte patrik det med .. för han åt lika mycket som vanligt haah .. sitter och väntar på att patrik ska ta tag i diskningen här .. och att vi båda ska slita oss ifrån  våra datorer och fixa lite här hemma tycker jag .. för senare ikväll så har jag bestämt soffmys med ost och kex !



Älskling och jag

Hehe ..
Jadu .. här sitter vi som två jönsar framför en varsin skärm och håller på med dittan och datten .. jag med att kolla runt .. sukta efter skor och kläder , medans han pluggar och tjatar på mig om att plugga matten .. men jag känner verkligen ingen insperation för det just nu .. inte det minsta .. kanske är för att jag är sjukis jag vet inte ..
Måste traska in mot stan snart vi med .. jag måste nemerligen lämna in min mobil som inte vill funka .. och han måste bort till högskolan för att låna sig en bok tydligen ..
När vi kommer hem i varje fall ska jag gnälla tills han färgar håret på mig så att jag slipper min -hej jag färgade håret senast förra året utväxt- den är inte skitsnygg så jag tackar verkligen mössan eller mössorna jag äger för tillfället och jag har gjort det ett tag dessutom ..

Lade tidigare idag in en beställning på lite saker och ting som är nödvändigt för våran överlevnad här hemma .. i detta fall bestod beställningen utav handdukar och sängkläder .. vilket är ytterst nödvändigt för att vi inte ska tvätta ihjäl oss här hemma : )

Sjuk



Sitter hemma idag .. borde varit i skolan men jag kan inte pallar helt enkelt inte det . har kräkts åtskilliga gånger inatt och är inte alls i form för att sitta i någon skola om vi säger som så .. så idag blir det att läsa matte hemma, kolla på serier och läsa lite psykologi på egenhand .. måste försöka plocka lite i lägenheten med tror jag minsann .. men det är en annan femma ..

först på listan ligger att få i mig något att äta och sedan kan jag tänka på andra saker : )

Kommer ingen vart



Jag kommer verkligen ingen vart .. helt lönlst känns som att jag borde sjukanmäla mig typ .. vilket jag självklart inte kommer att göra men det är så det känns nu i varje fall .. ligger och kollar på gamla sommarkort och känner hur mycket jag vill ha och behöver sommaren just nu !


Ny vecka = Nya tag


Ligger hemma på soffan just nu ja .. har duschat och härjat med mig själv sedan halv nio imorse när jag vaknade och letade runt efter älsklingen tills jag kom på lite snabbt att - fanja han hade ju tenta nu på morgonen- så för honom har jag och håller ännu tummarna lite till och från sisådär hehe hoppas självklart på att han ska klara den :)

har kollat på two and a half men hela morgonen känns det som i princip .. har så mycket mera att göra .. typ bädda sängen diska torka håret så att jag kan gå ut är nog endå det viktigaste men aah .. haha .. det hinner jag väl med hoppas jag .. börjar ju inte skolan före kvart i ett så det är ju ett tag kvar .. mitt ÄÄÄÄÄÄ funkar vldigt dåligt just nu .. det måste ligga något under tangenten tror jag eftersom att det funkade tipp topp igår .. haha ska be älsklingen kolla på det senare idag : )

Har tagit och lagt in en hel hög med bilder på facebook sent igår kväll som jag har legat lite efter med men nu är dom äntligen uppe ..
hoppas på att posten hinner komma och att dom har med sig böcker till mig så att jag slipper gå till skolan tomhänt :P

- Jag älskar dig Patrik Eriksson <3


Hemkommna



Vi har "nyss" kommit hem kan man säga .. eller vi har varit hemma ett litet tag faktiskt .. har hunnit fixa vardagsrummet och sovrummet en aning .. och ätit god mat och fixat omkring .. jag är så himla nöjd just nu !

har fått tillbaka min dator med så det är så härligt att jag sitter och knapprar på den nu det är så soft! jag älskar min dator helt underbart !

vi har lite väl problem med vårat vardagsrum just nu .. vi hade ju tänkt att ha en stor bokhylla här inne för att få plats med saker och ting men nu har vi inte alls plats för den hyllan eftersom att vi har enorma soffor och sådant nu ! men det gör inte så mycket .. :p

Jag har det bra .. har en mormor och morfar som tar hand om Patrik och mig .. och jag har Patrik .. och en lägenhet och vi har det bra tillsammans !


Jahapp



Alla kurser är påbörjade nu och all kurslitteratur är kirrad .. eller åtminstonde beställd .. och nu är jag ca 1750 kr fattigare innan jag ännu ens hunnit få in några slantar men sådant är tydligen livet som student .. så bara att vänta på pengar så att jag kan hämta ut mina böcker så att jag kan börja studera flitigt ;)
Blir väl ännu mindre roligt när Patrik måste till och beställa sina böcker antar jag, menar min summa är ju endå rättså lindrig med tanke på att jag kommer undan med en bok så ! vilket Patrik inte kommer göra och hans böcker är väl typ dubbelt så dyra som mina kan jag anta .. fy fan .. det borde vara som i vanliga skolan att man får låna böckerna av skolan tycker jag :D hade ju varit helt toppen det tycker jag men nej nu är det ikke så i detta fall. Så det är väl bara att bita i äpplet och betala nu och sedan beställa mera saker åt Patrik antar jag !

Appropå Patrik så sitter han här brevid mig och pluggar "flitigt" nu han heheh..det borde jag med göra antar jag eller åtminstonde ta och  läsa lite historia då det var ett antal sidor vi har prov på första gången så är det väl lika bra att ligga steget före och läsa redan nu :)


Ny kategori





Har knåpat ihop en kategori som så passande får heta "hemma hos oss" där det helt enkelt får beskrivas om vad som händer just hemma hos oss !



Wiiihoo



Har sovit här i lägenheten i två nätter nu !

vi har även fått igång patriks dator och min dator blev jag smsad om tidigare att den med var klar för avhämtning så det är ju bara toppen !
lite synd bara att jag måste tigga sjuts av pappa eller någon då jag inte har så stor lust att åka buss en halvtimma, gå dit .. och sedan åka buss en halvtimma själv för att hämta datorn ! men det löser sig pappa får köra mig imorgon så är det bara !

Ikväll så har jag min första historia lektion den börjar klockan 18 sedan får vi se hur länge den håller i sig .. det är ju som sagt första gången den går för mig nu ..

och imorgon så tar vi två här och åker till mormor för att vila upp oss lite granna .. dock för att både patrik och jag kommer få sitta och plugga .. jag om jag fått några böcker och patrik måste plugga endå .. !


så fort vi har kommit i ordning här .. fixat oss en soffa och typ blommor så måste ju älsk och jag bestämma oss om de blir någon fest eller inte .. just nu funderar jag på att kanske ha en inflyttningsfest och att slå ihop våra födelsedagar eftersom att vi fyller så tätt inpå varandra så låter det som en bra idé enligt mig .. men vi får se hur allt artar sig ..

De är just nu sjukt dåligt med bilder .. både nya och gamla .. speciellt nya då kameran dök för djupt ned i ölen på nyårsafton .. men men .. gamla bilder kommer så fort jag orkar stoppa externa i datorn och föra över några .. har ju folk som väntar på korten sedan nyår vet jag med .. men som sagt .. lathet .. och brist på datorer har vi ju faktiskt haft .. vi fick igång denna igår kväll och fick sms om min imorse !

Älsklingen har duschat klart nu .. iiih nästan helt oskäggig .. >< jag vill ha min älskling med lite skäggis .. han ser inte lika smal och tanig ut då .. men nej nu kommer dommen .. han ska visst ta bort allt :( -snyft- tur att det växer ut .. han får se till att dricka mycket öl .. så kanske det växer ut fortare ..

Måste nog ta och runda av detta inlägg lite så att jag inte skiver en hel uppsats .. !

Sådärja !



Tittar in här ja för att berätta för alla att jag snart ska iväg till min första dag i skolan .. vilket jag inte riktigt vågar men har insett att det är lika bra att jag endå gör !

Sedan efter första lektionen ska jag hem till Min och Patriks lägenhet för att fixa lite granna .. efter det ska jag hem till mamma för att tvätta och packa lite mera prylar och sådant ! får se om vi kör över täcke och kuddar idag eller om det blir imorgon .. vågar inte riktigt sova där ännu jag haha .. men någon natt måste ju bli den första ! allt är ju i stort sätt klart där nu så varför inte liksom :)


RSS 2.0