14 dagar ..

.. är vad det tog för mig att kolla på 4 säsonger av OC .. nu är det slut :'(



GAMMAL SOM SATAN

Titta vilken gammal bild jag hittat på mig själv här om dagen när jag var hemma hos Robin .. :o Gammal som gatan denna bild .. från typ början av tvåan på gymnasiet .. och jag hade precis färgat håret brunt .. jiiiiises ..
Fast jag gillar dock fägen .. och jag saknar att kunna le sådär som jag gör på bilden.. :(




(U)



är det meningen att det ska vara såhär svårt att tycka om någon ?
ska det göra såhär ont ?
ska man lida så mycket ?

Tårar..



Ligger här .. och tårarna bara forsar ned för mina kinder i princip .. hur kan en enda människa göra mig såhär sjukt ledsen? jag är hjärtekrossad . har varit det ett tag .. mitt hjärta kommer nog aldrig läka känns det som .. för så fort något blir bra .. kommer nästa sak .. kommer jag någonsin få vara glad ? riktigt glad ? mera än i 5 minuter ..

090519



Sitter här på sängen och spelar lite Plants VS zombiez .. hur ruuuligt som hellst är det .. spelar det .. som jag till och från kollar på OC , eller spelar sims .. jag skiftar liksom lite smått sådära .. sedan är jag nere och hjälper mamma titt och tätt med .. kör lite som på ett cirkel schema här .. haha



Sedan när W kommer hem blir det att kolla på GG , OTH och two and a half men JIPPIE :D det kliar i finngrarna nu .. för att jag inte ska trycka igång det här .. det är sjukt svårt att vänta kan jag lova er .. jag vil ju kolla bums .. men ikke som ikke .. jag kommer behöva vänta tills W kommer hem om MÅÅÅÅNGA timmar .. hur ska jag klara detta ? det är ju hemskt illa .. 

Nu ropar visst mamma .. så jag antar att cirkeln funkar som den ska .. >< haha




nostalgi !!


090516



Nu bär det snart iväg till bollan för lite trevligheter och sådant .. hääääärligt ..det är ett sådant sjukt trevligt väder och allt :D hihi

.


090613



Jäkligt dåligt av mig att uppdatera såhär lite som jag gjort nu .. men jag kan inte hjälpa det .. har ju inget att skriva .. ligger bara och kollar på OC hela dagarna haha..

idag har jag dock varit hos käkdoktorn .. ska dit imorgon igen ><  känner på mig att nästa månad när jag får alla räkningar INTE blir allt för skojsig .. ursha .. GE MIG ETT JOBB NÅGON :p

ska fortsätta kolla på OC nu .. jag LOVAR att jag börjar uppdatera bra igen så fort jag sett slut på alla fyra säsonger av OC ;P

090512



Hejhopp..

Ligger här på sängen magen skriker efter mat .. men jag har ingen ork .. och jag kan inte hellre slita mig .. för jag kollar på OC .. har kollat på dom 12 första avsnitten nu .. och det är ju så SJUKT bra .. det är så jäkla dåligt att Marissa dör och att serien läggs ned ..




 

GOD NATT..



SOV GOTT ..

Jahapp



Blogg.se strular .. msn strular .. ALLT strular .. tror jag ska lägga mig och sova nu ja ..


090511



blev inget bloggande igår .. kom helt enkelt inte in på bloggen .. :S något knas var det och jag gillade det inte .. men men ..

kan ju berätta lite om helgen och sådant .. det blev festa på lördagen .. först så kom Thomas hit och vi satt nere och drack lite vin och sådant .. snackade .. sedan hoppade vi på bussen och for in mot staden .. träffade pappa och sådant .. i varje fall jag bestämde mig för att spendera kvällen med honom .. och tur var väl det för folket försvann ifrån mig .. så det var bara för mig att leta reda på pappa igen hehe ..
gick omkring lite på stan och sådant .. träffade gamla och inte så gamla vänner och bekanta .. hamnade på Lucky där jag träffade Johanna .. dansade omkring lite och så med henne ... försvann sedan till Bilagan och spelade black jack och härjade .. träffade lite släkt och sådant hehe .. vid stängning så gick vi mot stan .. stannade till på subway och åt natt mat .. eller för mig blev det de första målet på hela dagen hehe . .stod ute där ett tag ..sedan så kom några och hämtade oss åkte runt lite och sådant .. vid halv 4 ungefär vad jag hemma hos W .. där han låg och snarkade ..

söndagen eller ja igår .. vaknade upp hos W hjälpte han att städa lite och grejsa .. fixade till mig .. aah .. som sagt var där ett tag . sedan så fick han köra hem mig .. eller en sväng förbi donken sedan hem till mig..  fick en ISKALL hamburgare från donken igår ! ! fy skämms .. !
Låg hemma och pillade med datorn .. kollade på serier och sådant .. fram till en 6 kanske .. då  W kom och hämtade mig igen .. åkte och lämnade in ett CV .. och hyrde film .. The signal .. den var rätt udda .. men endå bra måste jag ju säga ... när den var slut så såg vi Miraklet vid St anna W gillade inte den alls .. men jag tyckte den gick att se på .. det är då ingen film jag ser igen .. men ah .. en gång sådär gick ju an .. efter den filmen blev det bums i säng .. jag höll på att frysa ihjäl och mådde inte alls bra ..

Imorse så vaknade jag hemma hos honom .. satte mig och tankade hem en film och åkte sedan hem till mamma .. tog självklart med mig filmen och har kollat på den nu sådära ...The Clique - Inne till varje pris det var en sådan dära typisk "tjejfilm" jag har sett bättre och jag har sett sämre .. tycker att den var lite väl kort dock.. men när jag sedan kollade hur lång den var .. så var den visst helt normal .. den var ca 1,30 lång .. vilket är normalt ju .. men det kändes som att jag kollat i ca 20 min kanske >< haha

Aja nu ska jag nog gå till kiosken och köpa mig något gott tror jag .. det känns som att jag behöver det .. idag har jag ingen aning om vad jag ska göra .. lite tråkigt tycker jag ..

supa eller inte ?



Det är då den stora frågan .. jag vill ju .. men orkar jag ? har jag någon att umgås med ? vad ska jag vara ? ursh mkt frågor .. några svar .. ><

Domino ..


090509



Idag är det Cruising .. och jag är väl den enda som inte ska dit .. ska hålla mig hemma framför datorn med en påse chips och cola typ ..

Igår så sprenderade jag kvällen med W .. pratade kollade på film och sådant .. gick väl sådär antar jag .. kunde gått bättre kunde gått sämre .. jag  vet inte hur jag mår jag vet inte hur det känns .. vill bara lägga mig ned och grina så som jag gjort hela morgonen och natten .. men det får jag tydligen inte ..

Är hemma nu i varje fall .. för han skulle vara med gugge ..ingen aning om vad dom ska göra .. snacka skit som de fruntimmer de är eller liknande typ .. haha ..

det är rätt fint vädet ute .. men jag känner absolut inte för att gå ut .. vill krypa ned under mina täcken och bara glömma .. bara försvinna ...

kommer det någonsin att bli bra ?

Ursh ...



Är bedövad i hela munnen .. och det känns konstigt.. lovar att ALLA kollade på mig tidigare när jag var ned på stan direkt efter tandis  ><  HEMSKT !!

090508




Somnade väl frammåt en 4 snåret ... och har varit vaken sedan sju..

Nu måste jag verkligen lägga på ett kol .. ska ta bussen som är här strax före halv och kuta iväg till tandis ..

Sova ..



Ska ta och stänga ned ALLT för att försöka kunna få sova..

hoppas att det går bra dock har så mkt funderingar som snurrar i skallen på mig så det är inte sant .. jag mår illa av att jag tänker så mycket ..

Men

GODNATT

Trött ..



trött sliten förstör det är väl typ vad jag är nu .. fryser som tusan dessutom och har ont i hela ryggen .. kliar sönder mig på kroppen och bara känner att allt är helt hopplöst .. hade jag inte haft min kära Coca Cola hade jag inte överlevt det är ju en sak som är säker ..

Det som håller mig vid liv just nu är.. coca cola , datorn , the sims , nallen och min tiger .. mina alla kuddar och sköna säng gör nog sitt de med ..

Känner verkligen att jag inte orkar mera .. =(

Längtar ..


tills nästa vecka .. ! ååh vad härligt .. änterligen ska Lucas och Peyton gifta sig :D hiih fast det står ju i lite tidningar att det här är sista säsongen som dom två är med i .. hur blir det då  ? kommer peyton att dö och lucas åka iväg till sin mamma eller hur kommer det bli ? dör han av sitt hjärtfel kanske ? jag är nyfiken .. det är ju inte långt kvar av denna säsong heller ju .. åååh spännanade som tusan jag kan inte vänta knappt ..



Jag vill med kunna uppleva den kärleken som dom verkar ha i serien .. ååh tänk om man kunde få leva i en sagovärld ..

090507



God morgon och god förmiddag

Vaknade upp strax före 10 här nyss .. så jag sitter här och är alldeles trött och sliten , men det får jag vara .. för jag har haft en lååååååång natt här ja .. somnade strax efter sju imorse .. närmare halv 8 typ .. inte alls trevligt tycker jag .. har legat och stirrat ut genom fönstret och städat här hemma inatt ja .. för jag har albsolut inte kunnat sova ..
konstigt tycker jag .. då jag var ute och gick , snackade och spelade pricken med Robin igår kväll .. kom väl hem vid 00 inatt ... och då var jag sjukt trött och sliten .. men nej inte gick det .. lade ifrån mig datorn för att ögonen höll på att falla ihop YES tänkte jag .. Men Ikke som ikke .. inte fan fick jag sova..

Allt rasar samman ..



Inget är som det borde vara .. jag fattar inte hur jag kan vara så blåögd .. hur jag kan vara så dum .. att jag låter någon göra såhär mot mig gång på gång .. är jag verkligen så blåst ? eller förtjänar jag inte bättre ..

Det är över nu .. allt .. jag är inte säker på att jag lever mera .. jag kanske är död .. ja man kan ju allt hoppas ..

Är det ..





..över nu ?

.



90210 var lika spännande och bra som vanligt :D hiih .. alltid skojj att se på det ..

Nu blir det att lägga sig i badet och sedan ska jag nog göra något armband eller så om jag orkar .. känner att jag måste men vet inte om jag orkar .. det är lite tomt på min arm känner jag liksom .. har bara det vita nu .. jag brukar ha ett rosa med .. men det gick sönder för ett antal veckor sedan och jag har inte orkat göra något nytt .. så det är väl dags nu antar jag ..

090506



sitter här nu har kollat klart på oth idag eftersom att de inte blev av igår .. även kollat på O.C hihi .. men just nu sitter jag och kollar på Hugo när han springer fram och tillbaka överallt här på övervåningen .. ska snart ta och se på 90210 och drömma mig bort lite .. väntar på att mamma eller lillebror ska komma hem så att jag kan lägga mig ned och försöka sova .. eftersom att det inte blev något av med det inatt .. har ingen ork till något just nu känner jag .. livet suger och  det är liksom bara så som det är .. ursh ..

Idag får jag allt se vad som händer och fötter .. känner verkligen inte för att göra ett dugg .. skulle behöva röja undan på mitt nattduksbord .. och dammsuga på mitt rum .. känner att det är alldeles för tungt att andas här .. tur att jag har min fläkt och att det är varmt så att jag kan ha fönstret öppet utan att frysa ihjäl .. nog för att jag i denna stund nästan hade föredragit att frysa ihjäl ..

Nej ska ta och lägga mig och krama mina endå närhet och den ENDA som lyssnar på mig i ur och skur .. medans han och jag kollar på 90210 ..

Sömnlöst



vart en sömnlös natt inatt .. har legat och vridit och vänt på mig hela natten .. och när det blivit för svårt har jag kollat på OC ..

Tänkte bara ..



..Upplysa alla om att jag har en bula på min panna .. som gör sjukt ont ..

Känns som



Det känns som att detta kommer bli en lång .. en väldigt lång kväll och natt för mig .. dock har jag inte orken till något alls men men .. får väl sitta och kolla på serier och sådant .. gamla sådanna dock .. det verkar ju vara något knas med mitt Utorrent så jag får inte hem mina älskade serier som jag inte hann se klart hos W .. tur att jag har hans externa här fullproppad med serier och filmer .. der överlever jag nog på ska ni allt se ..

Jahapp



Detta är ju kul .. hur länge har jag varit hemma ? kanske tio minuter .. och redan har jag blivit utskälld och härjad på .. hur kul känns det då ? här är man minsann inte välkommen någonstans .. vart ska jag ta vägen då ? gatan ? förrådet låter fan som en bra idé ingen annan stans har jag ju att ta vägen så .. =/

Det blev inte alls mkt serier för mig denna kväll .. Såg two and a half men .. och lite utav Oth .. sedan började det härjas med W så jag kunde inte vara kvar där .. och inte var jag väl välkommen längre heller för den delen .. men men .. får väl sitta här i förrådet ikväll / natt istället ..

Tur att vi har dynor värme och El här ute i varje fall .. annars överlever jag nog inte natten eller kvällen för den delen ..

Nu blir det ..



Färdigt :D



Min Blogg är helt fixad och hel snygg nu :D tack vare denna Duktiga Designer !

TACK !

Beethoven



Detta sitter jag och lyssnar på just nu .. medans jag spänt sitter och väntar nyfiket på hur min design kommer se ut :P eller ja jag vet exakt hur den kommer se ut men endå :D hur det kommer kännas att ha en ny fräsh supersnygg design liksom .. jag är ju van med den jag har nu .. den blåa som varit tråkig ett tag nu .. jag är så glad att jag hittat någon som gjort en ny design :D Här är den superduktiga designern 

...

Dagen i ära .. som inte ens är slut dock har jag ägnat på soffan framför tvn.. som dock har varit avstängd .. känner inte alls för att kolla på den .. gick iväg till Time och köpte en tidning men den har jag knappt bläddrat i .. har mest legat på soffan med filt över mig och huttrat kollat ut genom fönstret och bara legat där .. spelat lite Risk på mobilen  .. känns som att jag tappat lusten för att leva eller liknande .. vill bara lägga mig ned och dö tills min jäklans feber är borta så att jag känner mig som en människa igen ><






Burr..



Fryser sönder här ja .. verkligen fryser sitter och skakar här .. och endå har jag mjukisar .. tröja .. tjocktröja .. strumpor  tofflor och ett täcke runt mig .. ><

Men jag måste trotsa kylan och springa till Time för att inhandla lite tidningar och sådant så att jag överlever...

YES!



Jag kom på hur jag ska få upp Min älskade Cola :D
Jag knackar ju såklart hål på den med en kniv .. Fyfan vad smart jag är :D



Bilder


Coca Cola ..



God morgon kanske jag ska säga .. Inte för att det är en vidare god morgon för mig .. för jag har världens dilemma här och är sur som en bubblizz för här sitter jag med min älskade cola burk .. men alla som känner mig inser nu snabbt mitt problem tror jag .. jag kan inte öppna läsk burkar och jag är ensam hela dagen .. hur ska detta gå ? sitter och kollar på wikipedia om coca colas olika slogans genom åren och alla går i princip ut på att man ska kunna njuta av sin cola och sådant .. men hur ska man kunna göra det ? om man nu inte ens kan öppna burken ><


Paj ...



Håller på att kirrar lite med en tacos paj just nu .. förbereder lite smått sådära så att jag slipper stå i panik tills W kommer hem farandes .. samtidigt som jag håller att dö känns det som har feber och mår dåligt .. men det får vi lägga åt sidan jag har inte tid .. snart ska jag ned på stan för att träffa Nina med så : ) får se vad hon och jag hittar på men något blir det väl :) skulle vilja kolla efter lite nya paltor att sätta på kroppen .. men jag vet inte om jag orkar .. ursha.
inte tusan blir det bättre över att det är skit väder ute heller .. vart tog all denna sol som varit med oss under helgen vägen ?

Wolverine


Såg Wolverine med W igår .. och måste bara påpeka att den lätt kommer klassas som en av 09 bästa filmer för mig :P



Vet inte riktigt vad jag ska skriva om filmen .. annat än att den som inte ser denna måste vara knäpp för denna film är verkligen TOPPEN :D

RSS 2.0