Jag dör !



Älsklingen sitter bakom mig och drar ut hår .. så att jag kan lägga slingor och bli av med lite utav min hemska utväxt .. Det är inte direkt skönt .. mycket mera behändigt när Cicci sliter och drar, är hon kanske inte lika stark eller vad är det som avgör smärtan ?

Idag ska har vi legat ute och solat oss lite, städat pyttilite här hemma så att det inte har dammat igen tills söndag då vi kommer hem !
Nu mina vänner får ni ta och köpa en jävla massa remmar utav mig på Piss och Löv i veckan så att jag tjänar några pengar :)


Har slängt in en beställning på Nellys rea idag med, så sitter jag nu och kollar på hm.com om jag hittar något, har hittat en tröja/tunika än så länge ..
Sedan köpte jag ett par nya älsklingsjeans som jag bara vet att jag kommer BO i ! :D fast dom har jag köpt igår på Gina,
Jag känner att jag skriver osammanhängande och så, men det är för att det gör så ont :(

Morrn morrn



Slänger ihop något nu, Jag har dock varit vaken sedan klockan 8 då älsklingen bestämde sig för att väcka mig :D
Som vanligt så sitter jag och spanar runt lite på allt möjligt medans jag .. Hör och häpna jag äter frukost ! utan att någon har fixat den åt mig .. För NEJ jag var så duktig och hällde upp min egen tallrik fil, rostade solrosfrön och rå socker i en skål .. och jag äter det ! duktigt av mig anser jag .. men jag inser att jag måste äta om jag ska palla att vara ute i stugan hela dagen med pappa .. annars slås vi väl ihjäl varandra eller något i den stilen haha !


Har man inget att göra ..



.. Så kan man lika gärna shoppa lite !



Hittade lite saker på Hm hemsidan .. Dock inte så mycket som jag hade hoppats på, men det är ju något i varje fall .. och nu ska jag ta och kolla ikapp på dessa 2-3 avsnitt som jag ligger efter på two and a half men .. sedan får jag väl slå på en film eller två ehehee

Hit vill jag åka ! :D



Ett HELLO KITTY HOTELL :D

http://www.aftonbladet.se/bostadinredning/article7350146.ab/


Godmorgon



Jag vaknade prick klockan 10 och fick mig en smärre shock .. älsklingen har inte ringt och väckt mig >< .. han som skulle ringa och väcka mig imorse så att jag hade kunnat fixa allt jag behöver innan jag ska tvätta .. utan att bli sen med det, tjiii fick jag jag blir ruggigt sen med tvätten .. jag måste skynda mig! men jag orkar inte .. jag vill inte orka :(

Fönster shoppar ..



Just nu sitter jag och kollar in Nelly.com och halens.se Och hittar massvis med skönheter som jag verkligen vill klicka hem .. bara det att om jag klickar på allt slutar nog summan på bra mycket mera än vad plånboken tillåter .. Nelly ska jag inte klicka hem något ifrån före sommarrean startar .. hehe .. för jag kommer nog garanterat hitta saker där .. så just nu får jag "nöja" mig med halens .. men det kliar i fingrarna .. jag kan knappt låta bli att klicka på kassan och köp haha ..

Jag sitter och försker stilla mitt begär .. eftersom att älsklingen har okuperat tvspelet .. så jag kan inte spela mitt älskade viva pinata .. ;(

Aladin,



Sitter och kollar på aladin med Patrik och Vitor just nu.. ska väl snart ta och förbereda oss för att möta Bobo på tågstationen ... sedan ikväll så blir det festande här idag igen .. lika samma som igår måste jag väl säga antar jag .. hiih ..
ska försöka ta lite kort ikväll med något jag är sjukt dålig på :/


Studenten !



Cicci och Rasmus och en massa mera folk självklart tog studenten i spöregn igår .. :)

Linda och jag festade eller tjaa vi försökte festa vi passar bättre på syjunta antar jag, ikväll gör jag ett nytt försök!

Älsklingen och jag har varit i valbo och spenderat pengar vi har köpt en tv, xbox, kontroll, mixer och en grill :) lite synd bara att grillen inte funkar :/ men annars är det väl bra antar jag ..





IDIOTER !!



HELVETES JÄVLAR VAD ARG JAG ÄR !!!

IDIOTER !!!

Jävla målaridioter, dom har stängt av kyl och frys för oss och de har varit av i en jävla vecka !! idiotjävlar !! :@
vi måste slänga all våran jävla mat .. allt precis ALLT .. vi har en OST det är det ENDA vi har och ketchup .. och osten har vi endast för att vi köpte den igår och hade med oss hem just nu ..

RSS 2.0