Tjuvlyssnat.se




Två killar ~16 snackar om World of warcraft.
Kille 1: Har du hört att på det där nya, Wrath of the lich king, så ska man kunna ha motorcyklar och sånt?
Kille 2: Ja, helikoptrar också.
Kille 1: Det blir ju värsta overkligt när dom lägger in sånt. Liksom ofta en Orch skulle köra motorcykel.
Kille2: mm, precis


HAHA..


Systembolaget, Karlskrona

En kvinna ~50, ställer fram en korg full med ölburkar vid kassan. Hon tar fram en burk och lämnar över den till kassörskan.
Kvinnan: Det är 20 stycken burkar. Jag har räknat och kontrollerat.
Kassörskan läser in burkens streckkod och skriver in 20 stycken. Kvinnan betalar, tar med korgen och börjar lasta ner burkarna i påsar. Bakom kommer en kille ~25, han lägger upp sin korg med 6-7 ölburkar och sträcker fram en burk till kassörskan.
Killen: Det är 2 stycken burkar. Jag har räknat och kontrollerat.



HAHA.. jag har verkligen inte något liv .. känner jag ..


Btw .. 1- 2 mellan brynäs rögle xD


Relationer




Relationer är något komplicerat något svårt .. något som inte alla är "cut to be" inte med mig i varje fall .. att ha en relation med med är ett heltidsjobb .. och då menar jag inte ett 7-4 jobb , inte heller ett 10 - 7 jobb .. utan att hårt heltidsjobb .. utan semester dagar .. ett jobb som man ska ägna sig åt 24/7 om så behövs .. annars är man inget att ha enligt mig .. visst jag har många ytliga "kompisar" dom har inte lika höga krav .. men vill man komma in innanför min lilla bubbla .. så måste man kämpa , man måste vara tillgänglig 24/7 som sagt .. är man inte det så passar man inte .. då slängs man bort .. för vad ska jag med detta folk till ? folk som inte lägger ner hjärta och själ för att vara med mig ? Nej man ska vara med mig helhjärtat .. om man nu vill vara med mig .. om man nu vill ha en relation med mig .. annars får det allt vara ! jag behöver ingen som inte bryr sig .. om jag inte passar så SKIT i det då !!

Jag säger som jag och många andra sagt .. och jag vet att det är sant .. antingen så ÄLSKAR man en HANNA .. eller så HATAR man en HANNA.. det är bara att välja det ena eller det andra .. något mitt emellan det passar sig inte .. det duger inte för mig .. jag vill inte ha några halvdanna människor i min närhet

Detta gäller alla relationer .. precis alla ..

Nej nu ska jag ner till tvättstugan och försöka sluta upp med att grubbla över detta .. över varför dumma människor som endå inte tänker gå fullt ut ens försöker ? .. tror dom att jag ska sänka ribban för dom som inte klarar av att hoppa över ?

Hejdå.

Today ..




Var först på något möte hos call up .. får se hur det blir med den saken ..

Sedan hem och ha lite bråk på äääääääämääääsäääään .. inte allt för kuligt
Ner på stan med cicci för att möta Emma !
gicka runt överallt .. precis överallt .. för att leta prylar till halloween .. jag vet fortfarande inte vad jag vill vara antingen ska jag vara Sekreterare , Ängel/älva/prinsessa , cowgirl , katt ! har ju lite olika alternativ att välja mellan .. men så har jag förhoppningsvis två dagar med hhi kan ju bara hoppas på att det blir tvådagars .. för fy fan vad skojj !!

efter stan så åkte jag och cicci hem till mamma .. och vad som hände och hur jag mådde där behöver inte ens nämnas.. för det är inget jag är stolt över så att säga .. men tjaaaa..

Efter mamma åkte jag hem till tryggheten och lagade mat ... och pratade lite .. duchade .. muppade mig vid datan .. W gick och lade sig ganska tidigt .. klockan var fan 9 när han lade sig .. och han säger att han är sjuk -host host- han har snorat lite idag .. om det är något jag avskyr mera än lögner .. är det nog killar som är Sjuka så fort en kille nyser så är han dödssjuk.. men tjaa .. jag är inte ett dugg sjuk enligt W .. jag som äter pencillin , slemlösande , en jävla massa alvedon , smärtstillande , och tradil .. nej jag bara fejkar och är inte ett dugg sjuk enligt honom .. jag som sitter vaken i sängen hela nätterna , jag som hostar varbollar oh blod ,, nixx jag är den friska utav oss två jag .. kul att höra va .. men tjaa så är det med dessa Mesiga killar allt ..


Jahapp


JAG TYCKER SJÄLV ATT JAG ÄR GALET SNYGG FÖR TILLFÄLLET .. KÄNNER ATT ALLT POSITIVT BARA FLÖDAR RUNT MIG NU .. HOPPAS ATT DET HÅLLER I SIG .. FÖR DETTA BEHÖVER JAG !




Btw .. Sluta upp med att kommentera anonymt .. det gillas ikke !!

Nattbussen från skutskär 01;13 fredag lördag !



Fredagen började med att jag Baaaaajkade ner till BR och lämnade in ett cv .. sedan var jag hemma lite granna och fixade mig trökade som vanligt .. ända tills W kom hem .. vart det lite roligare .. fixade mig mera ... cicci och det resulterar till ännu mera fix .. sedan bär det av med cykel ner till stan för att möta Jocke , Musen och Dennis .. för lite föda som införskaffas på Donken .. sedan vandra runt lite för att sedan slå ner massa käglor på bowlingen hihi.. jäkligt roligt de !! 
Måste ta och göras om .. Efter bowlingen blev det att sätta sig på bussen och åka äääääända till skutskär för att spela lite Viva pinata .. som jag inte fattar varför .. då det bara är jag som tycker det är skojj och fattar hur man gör .. och jag kan lika gärna spela det här hemma i vardagsrummet .. ^^ men men .. är man trevlig så är man ..självklart så är skutskärsbor så värdelösa på bussar att jag missade sista bussen .. så pappa fick snällt komma och hämta mig .. det gjorde han så gärna .. åkte runt lite med han och pratade.. åt max .. oroade mig för W som inte hade sin mobil .. som den perfekta flickvännen JAG fick åka och hämta vid 3 på natten hos swebus x.X väl hemma hittade jag honom hel däckad vid databordet hehe..


Lördagen .. tjaa.. vad tusan hände då ? på dagen alltså ..

Aah just ja .. vaknade .. letade hockey biljett.. åt ciccis kompis .. sedan tog jag bussfan hem till mamma och fick lite kläder insydda .. och knappar tillbaka satta .. duschade .. fixade mig .. och sådant .. sedan kom W och hämtade migoch cicci .. sjutsade oss till Läkerolen .. var där typ 1,40 före match start .. lite segt då .. men men .. det fixade sig .. hiih ..
Hockeyfesten var ju där .. jävla sug supportrar .. dom SUGER ..
vi förlorade .. Toppen på listan förlorade mot Botten på listan .. kul Näääe fan heller
Efter hockeyn gick japp ni läste rätt .. GICK jag , cicci, musen och dennis till max för att inta massa onyttig föda !
sedan vidare till brynäs .. så att jag fick duscha och så .. Dennis tappade OFC bort sin mobil så att vi missade 22 bussen till skutskär .. så tjaa  fick vandra ner på stan och äta lite på donken medans vi väntade på bussfan haha .. aah just ja .. måste sett lite roligt ut när 3 pers två killar och en tjej susade ner från brynäs på en cykel . och gissa vem som trampade ? haha jo jag o.O hihi .. kom tillsist ut till skutskär .. spelade lite pinata idag igen och sådant ! tog bussen hem och datanördade lite.. tills W kom hem för då sov jag !!

Idag får vi allt se vad som händer !

Det här..





.. SUGER APA .. !!

..

Fet och Ful




Känner mig hemsk, Fet ful dum ..

tidsfördriv

Fram med mobilen & tryck nedåt sen stanna och skriv namnet du hamnar på.
fuska inte!


1. Din största idol: Dennis Ivarsson

2. Den du älskar mest: Emma Larsson

3. Någon du tycker är äcklig: Lindas USA nummer

4. Kommer du ha sex med näst: Simon Fäger

5. Den du tycker är snyggast: Jessisa "Loo"

6. Fulaste personen du vet: Gugge

7. Ditt hemliga ragg:  Janne Niskala

8. Vill du bli tillsammans med: Markus Grundström

9. Tycker du luktar äckligt: Tommy Wrede

10. Den du är kär i: Patrik "Weezer" Andersson

11. Den du vill ha som kk: Cecilia Gudemo

12. Tycker du är den största fågeln: Mathias Ling

13. Vill du gifta dig med: Sabiina Fäger

14: Någon du blir upphetsad av: Sabiinas Pappa

15. Den du drömmer om: Tommy Wrede

17. Tog din oskuld: Nicklas "Nasse" Björklund

18. Ditt största hatobjekt: Taxi Stor Och Liten

19. Den du gjort absolut allt med:  Thomas Ullman

20. Den som du helst vill ligga med: Dennis Ivarsson

21, Vill göra allt tillsammans med: Nadjas Mamma

22. Någon du är sugen på: Jocke Rundo 

23. Tycker du luktar gott:  Brillan "lillebror"

24. Tycker du är sexigast: Gina

25. Någon du vill strula med: Fägiit

26. Vill du klämma på: Dennis Edvall

28. Tycker du smakar gott: Elin andersson

29. Är du tillsammans med: Dennis Härner

30. Finaste människan: Dario


Sjuker ..




jahapp .. var till hälsocentralen tidigare och fick min dom .. jag är dum i huvudet .. jahapp så nu vet allt och alla det :D

Nej om det endå vore så väl.. jag har bihåleinflamation och en stark början till halsfluss.. hm .. tror jag never ever haft halsfluss.. nej jag får alltid konstant .. körtelfeber ja ..  men men .. jag har inte tid att bli sjuk eller att vara sjuk heter det ..
Har en antibiotika kur utskriven nu som jag ska börja äta idag .. och i tio dagar framöver .. aja hoppas att jag slipper med att bli sjuk igen på ett bra tag nu i varje fall !!


GOOOOOOOOOOOOODNATT




Godnaaaaaatt med er .. :D

Afgaf..




Fan i hela helvete .. vilken jävla kuksugar dag.. låt mig bara försvinna idag va .. jag pallar inte mera , vill bara att allt ska ta slut , att all skit ska försvinna .. att allt ska bara vara som vanligt att allt ska vara bra .. men ikke som ikke .. det funkar inte så nej fan heller att det ska vara så jävla lätt .. varför borde det vara så ? nej fan det är ju min värld det handlar om och ingen annan Fy i helvete vad allt går emot mig just nu :( varför ska det vara på detta vis för ? ..


Tycker i varje fall om dig W <3

Paj ..



bestämde mig för att göra Nathas paj idag :P hihi hoppas den är god :P låter väldigt gott i varje fall .. :o tror jag kommer gillat .. frågan är bara om krääääsmagen W gillar den hhe
men det blir hans problem det >.<

<3



Riktigt gammal bild .. hittade den hemma hos mamma igår .. hm .. tror det är typ i tvåan .. båda har typ precis fyllt Arton och så är det krogen som gäller ^^ hih ..

Men vad faaan kom heeeem bästavän .. inge kul alls utan dig .. ränkar ner till jul ja :( LoveU<33

Kyrkråtta ?



Känner mig som en riktigt kyrkråtta .. har knappt fått mina pengar .. och redan vet jag att dom är slut .. eller tjaa lite pengar blir det  väl kvar .. men ja det känns inte kul detta eller ..
MÅSTE skaffa mig ett jobb.. något som drar in pengar .. kanske borde börja sälja mig själv eller så .. :o
vad säger ni om det ?

Bli medlem


Dessa länkar tycker jag att alla ska trycka på och registrera sig genom ..



..




Gårdagen började väl inte på bästa sett ..

vart iväg i stress till Jorma .. och seda sjukan .. där jag låg och led , kräktes och mådde allmänt dåligt ..det jobbigaste jag gjort tror jag typ .. nej då .. men ont som fan gjorde det .. och de är inge kul alls nu .. får inte igen tänderna , kan oh får inte tugga ,..  inte skit kul ..


På kvällen så åkte jag och Cicci ut till skutskär och kollade på film hih .. lite skojj var det allt .. fast roligast hade jag allt i köket hööh.. Dennis och jag gick upp till huset för att jag skulle kissa ... var bara det att när jag kom upp så var jag inte alls kisnödig längre xD så vi satt på köksgolvet och pratade massa skiiit i typ en timma xD hiih . skojj det ..


Kollade på film och serier ap länge kändes det som .. åkte hem imorse till en helt utslagen W .. sedan en Edvall som stod oh ringde på dörren i kanske 10 minuter haha .. fick inte släppa in han före innan W klivit upp hhö

Idag blir det bomhus .. sedan får vi allt se :P


Orkar inte ..




klev upp vid kanske halv 8 idag... snälla Dennis ringde och väckte mig xD hihi .. klev upp cyklade iväg till tandis .. blev undersökt haha .. sedan fick jag cykla hem igen i spöregnet ..kommer hem helt dyngsur och med en ny tid tills imorgon ..
så imorgon ska jag träffa Jorma kl 9 30 , tandis kl 11 och sedan möte med Ica i sätra kl 13

Ouff jag pallar inte ..


Flygvärdinnedieten:

Dag 1:
frukost: 1/2 grapefrukt, kaffe/te utan socker och mjölk.
lunch: Tonfisk, grönsallad, tomater utan dressing.
middag: 2 hårdkokta ägg, haricots verts, 1/2 grapefrukt.

Dag 2:
frukost: Banan, kaffe/te utan socker och mjölk.
lunch: Tomfisk, grönsallad utan dressing, 1 glas tomatjuice.
middag: Banan. Kokta eller råa haricots verts.

Dag 3:
frukost: 1/2 grapefrukt, kaffe/te utan socker och mjölk.
lunch:  grönsallad utan dressing.
middag: GRillad Kyckling, skållade tomater, 1 glas katrinplommonjuice.

Dag 4:
frukost: Banan, kaffe/te utan socker och mjölk.
lunch: 2 hårdkokta ägg.
middag: Grillad Kyckling, grönsallad, tomater utan dressing, 1 glas osötad ananasjuice.

Dag 5:
frukost: 1/2 grapefrukt, kaffe/te utan socker och mjölk.
lunch: Tonfisk, grönsallad utan dressing, 1 glas tomatjuice.
middag: Squash och blomkål. Kokta eller råa haricots verts
.


Häänii ska testa detta.. någon som hakar på ? hihi ..


081015




Hehe.. har blivit lite halvkass uppdaterin utav mig känner jag .. vet inte varför .. känner att jag har massor att skriva .. men tjaaa jag har ingen aning om varför jag inte bara spottar ut inläggen som finns i skallen ..

tänkte i varje fall skriva att idag har jag varit den exemplariska hemmafrun som jag allt är hehe.. för jag har stääääääädat , tvättat och lagat mat .. fixat matlådor .. hela 3 olika matlådor har jag fixat.. hur bra är jag inte då ? .. tell me.. visst är jag kanon bra !!

jag är bäst .. ja fan jag är det .. känner mig på bra humör .. förutom att jag mår illa men det har inte med saken att göra .. inget kan rubba mig .. jag är på bra humör och det kan ingen stoppa ..


Tommys pappa är här nu .. ska fixa det jäkla barbordet i köket .. så att man kan sitta och äta som folk :o herreguuuud .. de har lossnat från väggen så jag är livrädd varje gång jag sitter där för att äta .. hihi .. men nu är han här för att fixa det lite hihi

Får se vad som händer och fötter för Tommy och mig ikväll .. om det blir något film mys kanske .. eller att vi sitter och nöööördar oss vid en varsin dator som så många andra kvällar xD

LINNÈA




Väpnargatan 10 bor jag på :P

Kladd kladd och kladd



Pratade med mamma tidigare ikväll ....

och bara för att mamma och hennes mamma inte kommer bra överenns .. bara för att min mormor enligt min mamma inte är klok på en fläck i skallen .. så kanske jag inte får någon jul. . nej jag kanske tvingas fira jul hemma med -HOST HOST - Mamma -HOST- Pappa .. och Lillebror .. hallå någon som inser hur hemskt det låter .. Linda Heeelp me .. du vet hur jag menar .. du vet att det inte kommer gå om detta fyrtal ska fira jul ... menar pappa har inte varit med på något år och firat .. så varför nu .. ? varför inte låta mig åka till min mormor och fira jul ? nej istället kommer jag typ få sitta och äta köttbullar och prinskorv ensam på mitt rum eller liknande.. herregud .. palla ? nej fan heller .. bara för att min mamma inte vill.. så Förbjuds jag ... ja ni läser rätt .. jag Förbjuds att åka till min mormor och fira jul..hur sjukt låter inte detta ? I mina öron låter det helsjukt i varje fall...

Fast samtidigt så är det väl av en bra anledning som mamma tvingar oss att bojkotta julen ..min moster och hennes man .. skiljde sig .. och några år senare .. gifte hon om sig ..förra året tror jag att det var kanske.. men i varje fall .. och kan ni folk gissa vilka som fortfarande firar jul med oss ? .. okej dom har alltid gjort det .. och sådant .. dom är bra vänner till familjen .. men bara för att dessa firar jul med oss .. så bojkottar min moster julen .. och hennes nya man .. mina och nu tänker även min mamma tvinga oss att göra det .. herregud.. jag känner att jag nästan kan gå och bli jehovas eller liknande .. får jag ingen jul så dör jag .. :( fan ska man göra utan julen ? .. jag satt igår och sa till Dennis att jag älskade julen ,.. och nu kanske jag inte får någon .. meen peppar peppar ta i trä .. det är två månader kvar .. det hinner ändras eller hur ? visst hinner det ändras .. det är väl klart att det gör ? .. hm ..

Reslutatet..


Tjaa .. det blev ju ett poäng åt oss i varje fall .. 1-1 blev matchen .. vi har i varje fall en bra jäkla målvakt .. tänk för att vi har det .. !

Love?



Cicci tror på mig hon .. !



Cicci - säger (20:37):

haha precis !

Hanna säger (20:38):


hallå liksom det är WREDE

Cicci - säger (20:38):

mm, det är ju det

Hanna säger (20:38):

tror någon att jag ärligt släpper han ?

okej om han blir tjock och ful haha men inte annars eller om lågan skulle slockna totalt ..

Hanna säger (20:39):

men än så längre brinner den ganska bra

denna låt gillar jag ..

Cicci - säger (20:39):

jag är tveksam... även om jag vill att du ska ha ett eget liv också medans du är ung o det vet du för jag tror säkerligen att ni kommer hålla ihop men jag skulle tycka det vore roligare om du kunde sticka på resor lite hipp som häpp med mig för jag vet att är du borta någon vecka så är ändå tommy bestånde

Cicci - säger (20:40):

även om lågan slocknar kommer ni vara "livskamrater" haha

Hanna säger (20:40):

^^ hehe


081013




Måndag idag va?  antar att det är det .. vet inte rikigt .. men jag antar eftersom att Dennis satt i skolan och Wrede gick till jobbet .. och de gjorde ingen utav dom igår .. har ledsnat nu på att sitta hemma .. hoppas på att Jorma har någon trevlig nyhet till mig på fredag för detta känns färjävligt ..


Under denna vecka ska jag hinna med:

* Träffa mamma , ( måste få lite byxor insydda tex )
* Möte med jorma 10:00 Fredag
* Tandläkaren 08:15 Torsdag
* Påminna mamma om att ringa tandläkaren för att boka tid
* Umgås med Cicci
*Städa i lägenheten


Ouff.. Skoog och Edvall kom för ett tag sedan och härjar omkring här som småbarn på ett dagis .. medans Wrede sitter och spelar något tv spel .. som jag tydligen är för dum för att spela enligt honom..

ska väl försöka övertala honom att glo på serier med mig snart.. Desperate Houswifes och Entourage hehe .. Topp ju !
Sedan imorgon så är det Gossip Girl och One Tree Hill .. och på onsdag är det 90210 !! åååh jag älskar mina veckor .. så sjukt bra serier det finns att kolla på .. inte behöver man ha så tråkigt här heller .. nej nej ..

Är hockey nu med ..än så länge står det noll noll mellan frölunda och brynäs .. och Tjaaa gissa vilka jag hejjar på ? Joo men visst sörru jag hejjar på det bästa laget.. laget med samma namn som stadsdelen som jag bor på heter hihi .. Topplaget Brynäs för fan .. !! dom ligger faktist etta i tabellen .. heja heja .. låt er hållas där nu med.. vet att det är tidigt ... men vad fan .. dom är på topp .. låt våran unga målvakt som faktist ser rätt bra ut hålla detta i topp nu .. han får inte släppa in massa mål nu .. nej fan dags att visa vad brynäs går för nu .. !!


Nu ska jag Krypa upp brevid W och tvinga han till serier ..



Update..
Töck på publicera .. sekunden efter uppdaterades jag om att det inte alls är 0-0 utan nu är det 0-ETT .. så ETT NOLL TILL BRYNÄS NU !!!


Fredagen ?



Tjaaa vad hände ? ner på stan .. handla alkohol , möta Dennis .. åka till skustkär .. byta om , sminka sig lite .. knäppa igång kameran .. börja supa ..

kommer inte ihåg allt för mkt utav kvällen .. mest bara massa flimmer oh bilder.. jag och janne däckade .. vi som ska vara storsuparna .. xD 


Dessa bilder får vara bevis för att fredagen existerade .. nu ska jag vara nykterist ett tag !



Heldepp..



Har varit en helkass dag eller ja kväll egenterligen för mig idag .. känner att jag inte riktigt orkar med .. vill bara lägga mig och försvinna .. återgå till mitt grinande .. det var så skönt att sitta där helt ensam och bara låta tårnarna falla medans man lyssnade på Fall out boy .. satt i typ två timmar och bara lyssnade och kände dom salta tårarna stilla trilla nedför kinderna på mig .. känna den salta känslan mot kinden .. det var längesedan nu .. men detta behövdes verkligen ..men som sagt det är slut nu  finito.. finns inte mera ..


nu har jag i varje fall kommit på lite bättre humör .. W sjutsade hem mig till mamma så jag fick prata lite och hämta min älskade jacka .. så nu slipper jag frysa ..sedan åkte vi en sväng förbi hans föräldrar .. blev gladare där .. går inte att vara annat än glad när Nalle kommer och viftar på svansen .. hihi .. kollade på lite hockey medans W oh Stefan kollade på lite däck..dags att skaffa vinterdäck nu ju .. menar snön kommer nog snart .. i varjefall halkan .. xD drog förbi Sabina en sväng sedan .. och hämtade lite saker .. känns inte som att det kan ha varit allt men men.. en sak vet jag att den inte var med .. och det är en utav mina mp3er .. men men .. som sagt det är finito nu .. fick även min vinterjacka .. som jag alltid tyckt varit för kall för vintern .. men hejhopp vad någon tvättat sönder den då .. aaja får se hur jag gör .. köper kanske en ny vinterjacka och har nu innan snön kommer .. eller så har jag denna .. hm.. eller så åker jag helt enkelt hem till mamma och hämtar en till jacka.. jag har ju somsagt ett antal xD
Nog om jackor nu ..


Ska muppa mig lite på msn .. sedan så ska jag krypa tillsängs med W ..


Samtal?



W : När ska vi åka då ?
H : Ja när ?
W ( vänder sig om och kollar på youtube)
H : Jahapp..

Brustet..



Man kan inte laga något som inte vill lagas .. man kan inte laga något som redan är förstört .. det här går inte det är slut det är över .. aldrig mera det här var sista gången .. det var verkligen det .. jag låter mig aldrig mera luras utav ditt falska spel .. jag behöver inte dig längre , du är numrea värdelös för mig .. du finns inte längre.. idag är sista gången jag någonsin tänker träffa dig .. sedan är det över .. det har gått många år .. många år utav hit och dit .. men det är över .. jag pallar inte detta längre.. jag borde ha lyssnat på alla andra för längesedan .. borde ha lyssnat på alla som sagt åt mig att du inte är något att ha .. att du bara är falsk .. att du bara spelar massa spel..hädanefter ska jag börja lyssna på folk .. det ska jag .. en sak är då säker .. det blir aldrig vi igen .. det går inte .. jag mår inte bra utav detta.. men är det så konstigt eller ? du bara siter i allt .. du ska påstås vara den som ska finnas där i vått och torrt men är det så? NEJ fan det är det ju knappast.. du har inte varit där på länge.. och nu kommer du aldrig att vara där igen .. men det är lungt för som jag sa .. jag behöver fan inte dig .. och hur skulle jag kunna behöva dig ? du är så jävla elak .. du tänker bara på dig själv .. det finns inget bra med dig alls .. det här är andra gången detta år bara som jag skitter och skriver något i denna stil.. det är bara det att denna gång ska jag hålla detta ! det ska jag ..för som sagt det här funkar inte .. aldrig mera .. !!

Vi lovade varandra .. vi gjorde det .. vi lovade varandra att det alltid skulle vara vi .. att inget skulle kunna ändra på det .. men som sagt det som är trasigt är ibland inte värt att laga..

Jobb?



Kom hem för kanske en timme sedan .. har varit på Läkerolen och varit på jobbsökar mässa typ .. segt som tusan .. massor med för mkt folk .. ingen som lyssnar på en .. lämnade in 4 cvn och sedan åkte jag hem igen .. eller ja cyklade hem .. så duktig är jag hihi ^^


sitter här nu .. babblat lite på msn .. och sedan så kollar jag på min Älskade serie 90210 ! ska väl kanske vara med sabiina sedan .. men hon verkar knappast vara så uppåt så tjaa.. hm ..


Ilska..




Åååååååh .. blir toooookig .. jag förstår mig inte på vissa människor helt enkelt. .. varför finns dom ? vad gör dom här ? jo dom klampar runt och förstör för oss som vill ha trevligt här i livet med sina elakheter och diskutioner .. visst .. ja har inget emot en trevlig diskution , men när det går i överstyr , när folk försöker förklarar för en hur fel man har .. då blir jag jävligt less..

som i den jag hade nu .. en kille påstår att man föds till sin sexuella läggning .. var tycker ni ? gör man det ? eller utvecklas inte den under åren ? det tror jag i varje fall.. det som är de lilla roliga är att han sa först att om man får för mkt utav sin mamma så blir man homosexuell.. men sedan när jag sade något om omgivningen och uppväxten dumförlkarar han mig och säger att jag är dum som säger så.. och kommer med frågan .. så du menar att om du har två flator till föräldrar blir du homosexuell ?`det kommer ifrån han .. som nyss satt och sade att det precis var så .. hallå hur tänker människor ?


Och Natha .. om du vill så kan jag hjälpa dig att vara riktigt elak mot den vidrigt fula Melissa..

Sex ..




Jag har hittat den lätt bästa sidan på internet nu ja .. ! helt klart den bästa ever .. http://sexstallningar.se/sexstallningar-alla/ allvarligt kolla in den .. hur bäst som hellst haha .. kan ju hotta upp vems sexlix som hellst !

Resa ?



Suttit och skrivit lite sms med Kristin just nu .. hon har gett mig en rejäl tankeställare .. hon menar att jag är ung .. att jag borde vara ute och resa att jag borde leva mitt liv .. men gör jag inte de ? om jag inte lever mitt liv .. vems liv lever jag då efter ? för det måste ju vara så ..






Saknar sommaren .. saknar tiderna fär något år sedan .. då jag inte behövde ta speciellt mycket ansvar, då man bara kunde flyta genom livet .. en till sak jag saknar är .. mitt blond hår .. kolla på bilden.. så blond vill jag vara igen ! men det går inte .. jag prövade i somras .. och jag trivdes inte alls i blont hår då .. vet inte varför .. men endå så saknar jag det och vill ha det tillbaka .. men men .
Harnäs för något år sedan ..

08-10-08



Godmorgon "typ"


vaknade för kanske en timme sedan utav ett dumt sms.. reklamSMS jag haaaaatar dom ..varför finns dom .. `? Vaknade pigg och glad som vanligt.. var knappt någe kallt i sovrummet .. hm .. fönstret var igensjutet de brukar det inte vara , men i varje fall . hoppade upp glatt ur sängen även fast det dumma smset var elakt och väckte mig .. jag som sov så skönt ,
gick och tröck igång datan .. Hade ju tänkt vara duktig idag och sluta sjuta upp mina cvn menar dom ska vara ready på fredag morgon .. Oooja visst sörru för det kommer dom ju säkert att vara .. less som jag blir.. först så funkade knappt datan , inget på internet funkade som de skulle kunde inte göra ett endaste dugg..så gick det inte att öppna skrivprogrammet heller .. kommer inte ihåg vad det heter .. men vem lägger ett sådant program i minnet liksom ? något med 07 heter det .. och är fult .. men men aaaja så öppnar jag och ska börja med att sudda ut lite grejs för att ändra .. men tror ni att det gick eller ? nej fan heller .. det funkar inte alls . utan det är något som är "låst" och jag har inte behörigheten till att ändra något .. hur kommer det sig ? det är jag som har skrivit skiten från början ju .. aaja sur som jag blev så stängde jag av datan .. satte mig i soffan pratade lite på msn .,. försökte lugna ner mig ..men men

SHIT .. ååh vad jag aldrig lär mig att när brevbäraren kommer med post så låter det .. jag blir lika rädd varje gång ..

Får se vad som händer idag .. jag har ju en tvättid bokad .. men jag vet inte alls om jag har lust nu när de inte gick som jag velade med Cv:t åååh less jag blir så ..

Storhandlat..



Kom hem för ett litet tag sedan och till min lycka så var min blogg färdig :P hiih .. Wiiiiho .. Tackar och Bockar Rickard , detta gjorde mig glad !

Har varit och storhandlat och fixat något med x-boxet så att W kan spela brända spel eller något .. tror det var så i varje fall , är inte så insatt i detta där.. nu har vi i varje fall en proppfull frys , en hel städad lägenhet, ny mat åt hugo , en nöjd W , en glad Mig .. så då är väl allt typ perfekt då ? eller ? hehe

Det som inte vart så bra eller fullt . de är kylskåpet .. förstår inte hur vi lyckas .. hur mkt vi än handlar ..  så är det nästan aldrig saker i kylen ., hm .. hur lyckas vi då ? har vad tusan gör vi för fel ? hih

nu idag så har jag mestadels råkat ut för olyckor och städat lite , diskat .. och suttit och muppat mig på msn som alla andra dagar .. jag borde ha tvättat, och jag borde ha skrivit mina cvn men ikke .. det är mycket som man borde göra . som man inte gör ... varför är det så ?

detta är typ mitt första riktiga inlägg på Blogg.. på väldigt länge .. typ våren 2007 var väl sista gången jag skrev något i min gamla blogg.. för efter det så tog jag ett uppehåll och böt till Nogg... som jag då tyckte var så himlans bra .. vet inte hur jag kommer tycka om blogg nu .. men jag hoppas att jg gillar det .. nu när jag har en finfin design på den hihih .. då blir det ju lite roligare att skriva när jag vet att det som jag skriver ner hamnar på något snyggt hehe ..
Tusan så mkt Gojja det kommer nedklottrat nu .. men men sådan är jag .. känner mig inte på helt topp humör idag .. men inte heller på sådant dära gnälligt jobbigt humör som jag brukar kunna vara på när jag skriver heller .. hihi och det är väl endå ganska bra eller ? hm ... aaaja ska väl sluta skriva .. vet ju knappt vad jag bubblar om ..

Tänkte bara säga .. att nu alla som bubblar om att jag ska ha blogg istället för nogg.. borde väl vara glada nu ? ^^ hhe

Hejdå..

Gamla inlägg ..



Mina gamla inlägg finnes på

Http://Nogg.se/Haanii

08-10-06



Tack Rickard ..

För att du tar dig tid att pilla med min blogg .. ^^


RSS 2.0