Rehabilitering ..



H-Ä-R-L-I-G-T



Helt ärligt har jag aldrig trott att det skulle vara skönt att slippa Patrik ! Men det inser jag nu !! FAAN vad skönt det är helt tyst helt ensamt .. bara jag jag jag .. och tjaa Gizmo men han ligger under soffan och sover så han behöver jag inte bry mig om .. så det är bara JAG !
Och så ska det fortsätta hela dagen lång, just nu sitter jag med en ansiktsmask .. sedan ska jag krypa ned i ett hett bad med en bra bok eller två .. utifall den ena tar slut tänkte ta med mig Loka och frukt in till karet och tända ljus där inne och bara njuta över att jag bara behöver tänka på mig själv !! Stänga av mobilen ska jag nog göra i samma veva med så att ingen kan störa mig, mitt bad och min bok .. gud vad härligt .. !!


Missförstå mig inte nu bara .. Patrik har precis åkt ..
låt det gå åtminstonde en till två timmar innan jag börjar sakna honom :p

Frukost



Sitter här och ska äta frukost nu ja .. väntar bara på att älsklingen ska komma och sätta sig så ska jag allt hugga in på min goooooooda frukost ! som blir juice och oboy :D älsklingen ska visst äta mackor men vad han ska dricka ser jag inte .. :p haha

åååh nu rev Gizmo hela fönsterbrädan i vardagsrummet haha .. han verkar dock bara ha blivit rädd och inte skadat sig som tur är :)

Lungt och skönt



Helt underbart skönt att vara hemma ingen kan nog ana hur underbart det är att få sitta hemma sätt upp och ned utan att behöva göra något, utan att känna att jag måste passa upp på någon och vara trevlig ! nej nu är det bara Patrik och Rickard här och ingen av dom behöver jag känna mig tvingad att vara trevlig mot eller passa upp på .. helt underbart är det .. jag kan slappna av och bara vara .. busa med Gizmo och njuta .. åååh .. TOPPEN !!

Jag känner att jag är ruskigt sugen på en ny bloggdesign dessutom ... synd bara att jag suger på sådant och inte har något photoshop på datorn för tillfället ..

Älsklingen håller på att göra macka och oboy till mig MUMS jag ska äta upp detta sedan ska jag slänga mig ned i sängen oh bara sova sova sova !!
Blir nog lätt öronproppar för mig inatt !! :D

Nytt Nytt Nytt


Beställningar..



När vi kom hem idag så låg det lite levererade kläder ifrån H&M i brevlådan två toppar till mig och en tröja och ett par badshorts åt patrik ! jag kan ta och knäppa kort på det lite senare när folket här har åkt om jag nu kommer att komma ihåg det ! :)

Framkallning !



Jag hade tänkt så fort att Marie och Markus lämnar oss nu idag sätta mig ned och beställa framkallningar på korten från igår då vi var på furuvik så vi kan skicka hem dom åt henne !

Vi har ju sprungit lite på stan idag, först gick vi förbi 3 och köpte en ny laddare åt patrik eftersom att hans är kaputt, sedan in på H&M och köpte en en tröja till mig och en t-skirt till honom. sedan gick vi för att möta Marie och Markus på den internationella marknaden patrik och jag fick med oss någon salami hem och lemon curd som var otroligt god ! mycket godare än den vi redan har här hemma .. :p



Goderdager



Så sitter man här framför skärmen igen då .. just nu så väntar vi på Patriks mamma att hon ska bli klar, och sedan ska vi bege oss in till stan.. kolla lite i affärer och på den internationella marknaden eller vad det nu heter..

Senare idag eller ikväll heter det väl så ska jag umgås med Cicci inne på sommarkväll litegranna .. utan alkohol har jag dessutom blivit lovad så det är ju verkligen ett pluss ! :D

Har sovit sjukt dåligt och har skapligt ont i kroppen min kan jag dessutom lova, Furvik har jätte kul men jag vet inte om det är värt den smärta jag har i hela kroppen just nu .. :S


BILDBOMB !

FURUVIK

 














Furuvik !



Idag har vi befunnit oss i furuvik hela dagen vi åkte dit halv elva imorse och åkte hem med bussen som gick 17:43 eftersom att vi missade tåget som gick halv, då vi dumma jäklar stod på fel perrong.
Vi har kollat på livsfarliga ormar, åkt läskiga karuseller ätit jätte stora glassar vunnit en enorm Chips kartong och en baouta basketboll.. Vi har dessutom hunnit med att bada och åka rutchkanor !! :D

Jag har ingen ork att skriva är så sjukt trött så jag ser i princip i kors.. :s







Tvätteri



Håller på att tvätta nere i tvättstugan för tillfället.. känner dock inte det minsta för det för där inne är det varmt och ute är det varmt så jag vet inte vart det är varmast .. jag klarar inte värmen mera, dock vet jag att man inte ska klaga nu när det väl är varmt men någon liten fläktande bris kan vi väl få i varje fall ?

Senare idag så kommer som jag tidigare nämt patrik Mamma och Lillebror och då ska vi bege oss till järnvägsmuseét hade vi tänkt oss och kolla på lite gamla tåggrejor hihi .. jag vet att jag kommer gilla det i varje fall .. hur det blir med dom andra är en annan sak .. men men det bryr jag inte mig om för jag vill dit ! så det så !
Innan dom kommer nu idag hade jag tänkt att jag skulle hinna tvätta klart, duscha, bädda sängen, äta frukost, dammsuga, torka golven, mata Gizmo och bara allmänt plocka lite här .. :) tror ni att jag hinner ? :)

Fortfarande proppmätt !



Cicci jag och Patrik har grillat idag och proppat i oss otroliga mängder mat ! jag förstår inte hur vi fortfarande kan leve med denna mängd mat i våra magar .. :p

Vi grillade, bacon och banan, kycklingspett, flintastek och majskolvar .. sedan till det var det sallad, tzatziki, såser och färskpotatis för Cicci och Patrik jag nöjde mig med bröd !

Just nu är det ondskan som gäller och efter det blir det att sova ! i varje fall jag tänker gå och lägga mig då så det så !

imorgon så blir det att tvätta, och möta Patriks mamma och lillebror på stationen och sedan bege oss till järnvägsmuseét och underhålla dom där .. måste passa på att plocka undan lite här hemma innan dom kommer dessutom .. :P
på tisdag är det Furuvik som är inplanerat med lite djur och karuseller och möjligen lite bad på det hela skulle nog sitta fint om vädret tillåter !! :D



Jag är med och tävlar på Nelly.com

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Vilket vackert väder

Fy fan vad det är dåligt väder! Ingen av oss har packat några kläder för regn och rusk.. Menar det har sagts att det ska vara kanon vädrer! Precis som i resterande sverige.. Men nej så blev det inte därför står vi nu här helt blöta allihopa ..

Påväg

Sitter i bilen Påväg mot sjöbo just nu.. Vi har inte riktigt lämnat sthlm ännu :) men vi kör utåt och det är väl grejen det hehe.. Det är verkligen sjukt varmt i bilen fläktar och fönster inget hjälper vi kommer att smälta bort här det lovar jag!

Illamående

Ska ta och Försöka skriva ihop något här .. eftersom att jag inte alls får åka till Furuvik imorgon utan måste åka ned till skåne och jobba redan då :/ tråkigt värre menar jag, sedan blir det inte bättre av att jag sitter här i sängen för tillfället och känner hur illa jag mår och att det bara blir värre för varje minut som går, det liksom suger i kinderna som det alltid gör innan jag ska kräkas.. så det bådar inte gott kan jag Lungt lova .. :/


Överlevnad !


Jag vill helt och hållet Dö, Är totalt mördbultad efter både Peace and Love och Getaway rock vet inte riktigt hur jag ska överleva hela sommaren .. det är sjukt vad ont jag har i kroppen, totalt slut i hela kroppen och själen ..

På toppen utav allt detta har gått och fått både magkatarr och blivit sjuk :(

I helgen har jag jobbat på greaway som sagt ovan .. och varit och hälsat på hos Nea som fyllde hela 23 i går :p sedan så hem och kolla på fotbolls finalen .. blev dock inte så länge hemma för Cicci lurade med mig till old saints :p hehe .. där drack hon och jag lite cider och hade det trevligt, när matchen var slut så begav vi oss hem hit och fick med oss Marcus hem hit för lite guitar hero och kortspel :p hehe.. jag var dock skittrött och fick kämpa rejät för att hålla mig vaken hehe...

Imorgon så kommer Nea och Vincent hit och hälsar på för lite fika :D kul kul .. Sedan på onsdag har vi planerat in furuvik tillsammans med Rickard efter det så ska vi iväg till stockholm för att bege oss vidare till småland hahah ..


Onsdag.



Tjolahopp eller vad jag nu ska förmå mig att säga till folket.

Sitter för tillfället här och kollar på min übersöta katt och lyssnar till Patrik som snällt diskar i köket, snart är det frukost som gäller och efter det så ska dagens alla ärenden påbörjas sakta men säkert eftersom att jag knappt kan röra på mig :/
Ikväll så hoppas jag på att det är någon trevlig tk som följer med mig på Sommarkvällen som är idag  ! Dead by april ska spela aukustiskt där och sedan beger dom sig vidare till slicken det får vi dock se om jag lyssnar på eller ikke .. men det på sommarkväll vill jag verkligen se ! så om jag inte får någon trevlig tok med mig får jag helt enkelt tvinga med mig Älsklingen min .. !


Attention wore.



Gizmo som flyttade in här hos oss igår kväll är übergullig.. helt och hållet galet söt ! det är han verkligen fast han är värsta attention wore, lämnar vi honom ensam i en minut så skriker han tills att vi kommer och gosar med honom, sedan spelar det ingen roll om det är han som lämnar oss eller vi honom.. om vi är mer än någon meter ifrån han så gnäller han.. Mig har han väckt ett antal gånger genom att skrika åt mig tills jag klappar på honom eller drar han intill mig och patrik lika så .. Jätte gulligt :D hihi ... han får dock knappt i sig mat så vi har börjat mata honom lite med en nappdlaska!


RSS 2.0