GOD MORGON MÅNDAG.

Är inte så värst trött faktiskt, trots att jag sovit som en kratta inatt men det löser sig antar jag, får slänga i mig en het mugg kaffe om jag inte är piggelinare när jag kommer till gamla stan ..

LETTER TO SANTA ( PATRIK )

Dear santa..
hehe njaa inte riktigt men eftersom att Put bett mig att skriva ned vad jag vill ha i julklapp så antar jag att det är bäst att jag gör det .. Jag är för trött och lat för att orka göra något smashigt bildkollage så ja det får bli
en simpel lista..
Nöjd Patrik?
Listan kan komma att byggas på..

PARASITER.

Vissa människor är verkligen som parasiter, Ja parasiter som lever på andra människor förväntar sig att andra ska betala, lösa saker, plocka städa laga fixa underhålla städa greja och bara ja allmänt underlätta vardagen så att parasiten bara kan överleva på det sätt som den känner sig bekvämast. Jag blir så less..

GRATTIS NAOMI 1ÅR.

Bildbomb :)

ISBLOCK

Jag känner mig som ett stort gigantiskt isblock just nu, om någon skulle slå på mig skulle jag krossas i miljoner bitar.
Kom hem till jocke för ett tag sedan och försöker tina upp mig själv, vilket inte går allt för toppen just nu, sitter inlindad i ett stort täcke och bara skakar och hackar tänderna.

UPP UPP OCH VIDARE..

Jag är för trött för mitt eget bästa .. Sitter och gäspar i Jockes soffa knapprar på datron medan han sitter och knapprar på sin och bara babblar på. Förstår inte alls hur någon kan vara så piggelin, fast ja det är ju inte han som somnade frammåt en 5 imorse, han slapp ju faktiskt Patriks snarkande hela natten..
Funderar på om jag ska äta frukost här och nu eller om jag ska dra in till Gamla stan och äta med Patrik. Vi får se vad jag gör, helst utav allt skulle jag vela krypa ned i sängen och sova bort hela dagen. Tänk att få sova tills imorgon när man börjar jobba.. fy bubblan vad underbart det skulle vara..

MOBIL RENSNING

Tyckte det var dags att rensa mobilen lite då jag har sjukt mycket bilder på den blandat med videosnuttar...
så en liten bildbomb är väl på sin plats ..

SORGLIGT


RSS 2.0