Huuua ..



Har bara legat här och fipplat med mobiltelefonen .. och kollat på serier hela dagen . .dampat en hel del över mitt kära firefox dessutom .. funkar inte .. inte det minsta .. känns som att jag sitter på ett modem från 95 eller sådant .. någonstans långt där innan 2000talet i varje fall .. så kollar man i explorer och allt flyter på utan minsta problem .. så min fråga .. är det någon annan som har problem med räven eller är det bara jag ? menar mitt ljud funkar inte .. mina sidor laggar sönder .. men det är inget fel på anslutningen .. för när jag tankar hem saker går det lika fort som det brukar göra .. en serie på ca 5 min exakt som vanligt ..




hopes and dreams are far away..

090831



Knappt sovit något inatt .. vilket inte alls känns vidarea bra, men jag antar att jag måste börja vänja mig igen med detta .. att ha någon brevid sig ibland men oftast sova ensam .. ursha jag gillar det inte .. vill ha sällskap i sängen konstant ja ! känns ju så mycket bättre så om jag får säga det själver ..

Har ju endå varit vaken ett tag nu .. mamma och jag har kollat mitt socker och lite sådant nu på morgonen .. jag har nemerligen fått för mig att något måste vara fel på mig gällade mitt socker .. för jag har kissat så otroligt ofta under helgen och så .. men nej .. direkt när jag vaknade så låg det helt perfekt .. och två glas saft och en timme senare så ligger det lika perfekt .. men jag har hunnit kissa en ca 7 ggr på en timma .. vilket inte är OK ..

Ska ta och leta reda på min grej till kameran så att flera än jag kan få ta del av helgens bravader och grejs .. måste även som jag nämnt tidigare städa undan här eftersom att en viss stökar ned och har sig så fort den är här .. har massa påsar överallt känns det som .. -okej 3 st- men endå .. pärlor har jag på nästan hela golvet så det blir ju att dra fram dammsugaren och åtgärda det problemet snarast hah
Sedan efter det ska jag hoppa in i duschen och åtgärda mitt lilla fågelbo på skallen tror jag minsann haha ..sedan ska jag skutta ut och sätta mig i värmen och ringa/smsa runt .. speciellt till GriiIiS <3 hihi


OMG

eller något i den stilen haha .. känns fel .. det är precis en dag sedan jag uppdaterade .. nu när jag börjar skriva alltså .. vet inte hur lång tid de tar för mig att skriva detta. . inget vi behöver lägga ned så mkt energi på att tänka på heller antar jag ..

Jag ligger här nedbäddad i sängen och funderar lite just nu ja .. ligger och tänker på Jantelagen och om hur den fungerar och grejs .. om varför den finns .. jag kommer inte på något .. inte just nu .. det stör mig enormt .. ligger och läser om den . och jag blir bara mera och mera irreterad haha, alltså vi trycker ju själva ned oss med denna oskrivna "lag" varför liksom ? menar jag själv vet att jag är bäst .. det är ju bara så jag är helt enkelt född sådan .. men säger jag att jag tycker att jag själv är bäst ..så är det ju helt fel, varför är det så ? varför existerar denna "lag" varför låter folk den finnas kvar ?

  • Du skall inte tro att du är något.
  • Du skall inte tro att du är lika god som vi.
  • Du skall inte tro att du är klokare än vi.
  • Du skall inte inbilla dig att du är bättre än vi.
  • Du skall inte tro att du vet mer än vi.
  • Du skall inte tro att du är förmer än vi.
  • Du skall inte tro att du duger till något.
  • Du skall inte skratta åt oss.
  • Du skall inte tro att någon bryr sig om dig.
  • Du skall inte tro att du kan lära oss något.


måste även påpeka att det är tomt här brevid mig .. Carnie har åkt hem .. okej det är väl en väldans massa timmar sedan nu men jag har inte orkat skriva något här.. menar jag är inte dirket någon betalt toppbloggare .. jag har inte bara för mörkt hår för det .. jag har dessutom lite för lite läsare för att kunna vara någon sådan .. så därför anser jag att jag skriver här när jag har något vettigt eller ovettigt att skriva eller hur :) jag behöver inte spotta ut en 6 - 10 inlägg fulla med skit om dagen .. så är det bara :p skönt som tusan .. jag är helt nöjd med mina FÅ läsare .. tycker det är toppen så ja :D menar då vet jag ju ungefär vilka som läser. . och de är ju skitbra .. eftersom att jag bloggar för mig och dom runt omkring mig ..

men ja som sagt åter till saken .. Carnie har åkt .. och Linda har kommit hem :D  vilket är toppen .. förutom att jag nu måste återgå till att sakna Carnie .. vilket jag egenterligen har gjort hela helgen ..så fort jag inte varit i samma rum eller något i den stilen så har jag saknat honom .. helt sjukt hur man kan känna såhär :s något måste vara fel på mig .. jag som brukar vara så bra och ha sådan koll på mig själv .. jag brukar inte sakna folk .. inte såhär lätt och fort .. okej jag saknar Linda .. men hon har jag faktiskt inte träffat sedan i JULAS .. och före det var det AUGUSTI 08 så henne får jag sakna .. och visst jag saknar Gugge när han är borta med .. men det är också en helt annan sak .. för han brukar jag vara van att terra konstant .. och jag är lika van med att han terrar mig .. men nudå .. Carnie .. jag vill inte sakna honom .. det blir ju bara jobbigt .. speciellt eftersom att jag vet att det är MINST 2 veckor innan jag får chans att träffa honom igen .. om jag inte skulle få något fnatt och typ sätta mig på tåget huvudstaden för att ge honom en puss och få en kram och sedan åka hem typ .. vilket mycket möjligt skulle kunna inträffa men ah .. jag tror inte att mina spontana infall skulle uppskattas så utav denna människa ..

Fan vad jag skriver på .. fingrarna skriver av sig själv .. allt bara flyter på .. det är nu jag skulle sätta mig ned och skriva ett nationellt prov eller en novell typ .. men jag orkar inte öppna ett dokument att skriva i .. haha .. ligger här och saknar och lyssnar på Jonny när han sjunger någon egen cover på någon låt som heter "Valentines Day " låten är bra .. borde kanske ta reda på vem som gör den .. och hur den låter påriktigt .. nu stängdes min fläkt av med .. vilket betyder att det var 120 minuter sedan jag var uppe för att borsta tänderna .. är det kanske dags att borsta dom igen tror ni ? haha .. har dom hunnit blivit smutsiga nog ? måste i vilket fall som helst kliva upp för att vidra igång fläkten .. och sådant .. rätta till mitt täcke måste jag med göra .. fryser något så enormt med .. kanske borde stoppa i det andra täcket med .. som jag inte har nu .. eftersom att Carnie smutsade ned det så förfärligt mycket ...

I helgen så har jag och Carie lekt i lekparkar .. gått enormt mycket .. inte för att det är så ovanligt när han är här .. bakat kladdiskaka ... hiih .. ätit enorma mängder mat har vi gjort med .. haft de mysigt som tusan .. sovit ut har jag gjort dessutom .. så nu klarar jag väl mig till om minst en två veckor då antar jag .. haha lyckats stöka till i mitt rum med .. förstår inte hur vi lyckats .. det som var så städat innan han kom, måste vara han som stökar ned medans jag kollar bort eller något i den stilen .. Förstår inte hur min lilla 120 säng kan kännas så tom efter en helg utav extra fyllnad.. nu är det bara jag och Herr Greta igen .. och alla som har träffat denna osäkra tidger vet att den inte är det bästa sällskapet alltid .. den är ju som sagt lite tjurskallig .. men det är något jag lärt mig att leva med efter alla dessa år .. det är bara lite tråkigt såhär precis när man blivit av med den extra fyllanden precis .. förstår inte hur min säng kan kännas så STOR framförallt .. det är typ värt att lägga både sacosäck och resterande av gosedjuren här i sängen med enbart för att få den lite mera utfylld .. även om vad jag än lägger i denna säng inte kan fylla Carnies plats så ger de väl kanske lite värme eller något i den stilen ..

Nu känner jag att det är dags att SLUTA skriva här. . det är endå ingen som orkar läsa igenom detta tråkiga inlägg .. ska nog lägga mig tillrätta och spela lite mera bomberman och typ smsa Carnie som är hemma i huvudstaden och festar såhär en söndag innan han ska upp och jobba HAHa

Saknar dig redan..

Tröttis Hanna



någon som vill underhålla en Carnie lite någon timme .. trötta ut han så att jag får SOVA ..

Mina metoder funkar inte jag fösöke tidigare med att både valla åsnan runt om här i bomhus .. och till ICA x2 men inget hjälper . har även försökt med att tråka ut han .. men nej inte ens det funkar ..
Tror inte att det blir bättre av våran sockerbombade kladdkaka .. ostkrokar och cola heller .. men jag vet inte de kanske bara är något jag fått för mig haha ..


ska kväva honom med en kudde eller så nu :p kanske stoppa i han mina sömntabletter :D borde ju funka :D kan nog lura den dumma 08an att det är typ viagra :D haha

SOVGOTT

hihih..



Lördag nu va ? .. hm .. vilket betyder att det är ca hm .. få se vänta jag måste räkna här .. Så .. om 27 timmar så åker carnie .. som MAX .. det är de han kan stanna här i gävle :o inte ett dugg mycket alls ju :(

Igår så blev det massa äta bara tror jag typ .. först subway både macka och kaka .. sedan mos och korv och sallad hemma .. omg jag behöver inte äta mera än vad jag gör på helgen typ .. Regnade som fan på kvällen därför passade jag på att valla åsnan lite .. i hopp om att jag skulle bli trött .. men ikke . var för mkt grodor ute för att jag skulle ha tid att bli tröttis ju ..

Mitt hjärta har dött nu btw och snart så dör nog hello kitty med .. då blir jag alldeles ensam om nätterna som jag tydligt har slutat att ta tillvara på .. sover alldeles för lite märker jag .. sist jag kollade på klockan inatt ... eller ska jag säga imorse så var hon halv sex nästan och då höll jag fortfarande stackars åsnan vaken .. han somnade nog rätt styggt han ..



Idag ska jag försöka göra något åt denna dag inte bara ligga på sängen och ta hand om varsin farm på Facebook .. det går inte .. är inte alls speciellt kul ju , jag vill gunga eller något i den stilen typ .. får se vad jag lyckas övertala denna tok att göra


Önskar att helgen inte tar slut ..

Hår?

Hur ska jag göra med mitt hår ? det enda jag vet är att jag ska färga det MÖRKT .. men sedan då ? Hjälp mig ..





tjolahopp


Tjosan ..
jag har ledsnat på att sova .. eller om sanningen ska fram så ledsnade jag på det runt nio någon gång här .. och jag somnade efter sex .. så om vi räknar lite huvudräkning ungehär hur många timmar har Hanna panna sovit inatt då ? en ca 3 timmar eller sådant visst ? Rätt skönt endå detta känner mig utvilad som bara den hihi .. Ledsnade även på att vara vaken ensam så jag ringde och väckte carnie .. haha .. Han fick sova till tio typ  i varje falla ... så han ska ju vara glader ..


Idag kommer Gugge hem haha .. hade tänkt leka med honom därför ja .. men de är ju ikväll vilket betyder att jag har hela dagen till att fördriva med något ... jag hörde att mamma ska sitta och sy gardiner eller något .. undra om jag kan får henne att sy in mina gula jeans med åt mig .. om jag kanske är snällis och hjälper henne eller sådant .. Men de borde nog gå att ordnas kan man ju hoppas :P



hör och häpna



Jag är hungrig. . otroligt hungrig .. svälter ihjäl här typ ja känns det som eller något i den stilen i varje fall..

Idag har jag och mamma handlat mat och donat .. jag har även städat mitt rum haha .. eller tjaa städat det är ju rätt fint här .. men jag dammade och dammsög och torkade golvet .. städade under sängen gjorde jag hihi ..allt för duktig har jag varit idag .. därför tycker jag att jag förtjänar att äta typ Pizza eller något i den stilen .. får se vad mamma går att övertalas till hihi ..

Ligger oh diskuterar med Sabiina på msn nu lite granna om respekt och skit .. hah .. har kommit fram till att det är viktigt att hon har respekt .. annars kastar jag hennes kolor .. som jag redan räddat en gång idag undan från mamma haha.. hon tänkte slänga dom ..

Jag vill ha dig här och känna dig nära ..

Grattis ..




GRATTIS TILL  MOSTER OCH OLA IDAG HIHI ..

godmorgon

'

Eller något i den stilen .. jag kan ju härmed erkänna att jag i stort sett sov bort hela gårdagen ..jag låg i sängen och halvsov smsade pratade lite i tele och sådant hela dagen efter att jag vaknade vid halv 4 på eftermiddagen .. Inte allt för bra .. men det var samma sak förra måndagen och tisdagen .. känner mig riktigt nere och sjuk .. har feber och grejs .. är det någon slagt måndasssjuka eller så som härjar månetro..  börjar på måndagen och håller i sig ett dygn .. någon som tror att de kanske kan vara så ? haha


Ojsan nu ringer mammas läkare här med .. vilket betyder att lugnet snart är över för min del .. då blir det att handla mat och tok med mamma .. sedan hem och storstäda eftersom att jag lovat mig själv att städa ordentligt här idag eller imorgon .. måste ju bli idag eftersom att de ska vara klart före fredag hihi


I miss ..

Najti najti



Dags för mig att verkligen dejta kudden nu känner jag .. menar lillebror ska snart upp till skolan typ .. så jag känner på mig att de kommer bli en hel del avbrott i min såkallade skönhetssömn .. som hade blivit så mycket bättre om det legat något brevid mig här  i sängen .. nu är den alldeles tom ju .. inte alls populärt från mitt håll om jag får säga det själver .. men jag antar att livet inte alls är rättvist hela tiden .. jag fick ju lite sovsällskap i helgen i varje fall ska väl vara tacksam över det antar jag.. fast å andra sidan så är det ju inte allt för långt kvar tills nästa helg då min säng fylls upp av värme återigen .. Längtar..


GODNATT !

090824



Helgen har passerat .. den har varit jääklans bra den .. hihi har byggt pärlplattor med Gugge och lekt med Sääbii Mobbat Simone och Myst med Carnie .. hiih

Fredagen- Gugge ringde och väckte mig och skrek något om Buffe .. haha så jag hoppade upp ur sängen och rusade in i duschen gjorde mig klar för start och åkte in mot staden haha .. åt mat och sedan blev det bussfärd med Gugge hem till Simon för att hämta hans bil .. sedan bilfärd hit .. kollade på halva dunderklumpen typ hha ..sedan blev det mera bil .. in mot stan och runt i cirklar typ .. tills vi kom på att det var citygross vi sökte efter haha .. så vi åkte dit och jag blev som barn på nytt hittade massot mer med Hello kitty saker hihi .. på barnavdelningen .. vi sökte efter pärlor och plattor med hittade ingen lycka där ..
Hem till Gugge med Cola och gottisbröd haha .. byggde med pärlor och härjade runt .. vid halv nio typ gick jag mot stationen för att möta Carnie .. satt och pratade med honom ett tag ute medans det regnade som tusan .. sedan upp till gugge igen och bygga mera .. Heeem och sova senare :D hiih

Lördagen-  Umgås med Carnie ett tag på stadens torg och gator .. sedan leka med Sabiina .. efter ett tag återslöt sig Carnie till oss hiih Mobbade honom lite för att vara osocial .. menar vem sitter och håller på med mobilen hela tiden liksom .. haha inte jag och sabiina i varje fall HAHA hem till mig .. äta mat lagad av lillebror .. sedan slappa på det .. trycka i oss glass i lass .. sedan in till staden igen och säga hej till Simone och Cassandra på subway hehe ..Sedan hem och sova med en full tokis..

Söndagen- Vaknade här hemma .. rätt utvilad tror jag nog allt att jag var haha ut och mötte Gugge och fick min hellokitty som han bydde åt mig på fredagen :D hiih .. sedan när jag gick ut kände jag hur varmt de var ute .. så jag tvingade Carnie upp ur sängen och ut på äventyr .. åt glass .. gungade och härjade runt .. åt mat och sådant med :o ojsan duktigt av mig de hihi spelade kubb med Sabiina mot kvällen och lite sådant .. åkte in till stan vid halv elva .. då Hans tåg hem gick klockan elva .. tråkigt värre .. inte mys att åka hem till en tom säng säger jag bara .. :o



 jag saknar dig redan 



sängen ..


ligger nedbäddad i min sköna härliga säng nu ja riktigt soft om jag får säga det själver .. endast lite ensamt men det är sådanna smällar som man få ta ibland .. haha

Ska ta och kolla på Dunderklumpen och mysa ned mig i sängen och hoppas på att jag somnar av mig själver ikväll hiih .. vet att det kanske är lite tidigt att lägga sig för att sova nu .. men heter man Hanna och inte kan sova och känner sig trött .. så är det bara att hoppa bums i sängen när man väl är trött hihi .. lättast så ju :D


Jobbigt ..



Hur ska jag göra ? .. svårt detta fan ..

Ska jag lägga i blonda slingor .. eller kanske en ljus toning .. eller varför inte färga håret mörkt igen .. vad tusan ska jag göra ? :s

Lycka...



Jag känner mig så sjukt glad .. lycklig på något sätt .. kan det kanske vara för att snart så befinner sig allt och alla som jag saknar här på en och samma plats igen ..

jag tycker inte om att sakna folk .. och just nu är det för många som saknas .. en kommer hem snart om ett antal timmar .. en annan kommer imorgon och en tredje kommer om 11 dagar :D wiiihoo

Pigg och kry är jag med .. enda som saknas nu är sjukt kär och frisk haha .. men jag antar att man inte kan få allt på en och samma gång ..

Min nya medisin tycker jag gör lite verkan på min klining dessutom så jag här happy över det med hihi ..

Undra vad som händer och fötter idag dock ..

Lill Lördag



Denise påminnde mig nyss om att det är lill lördag och att det måste tas tillvara på :D hihi så ska äta lite mat här hemma med mamma nu när den snart är klar .. fixa sig lite söt och sedan iväg och festa lite med henne :D hihi

Geléhallon



Har varit och är riktigt off och depp idag.. inte så kul att inte få veta vad det är för fel .. och varför det kliar som det gör ..
pratade med doktorn i ca 45 minuter idag .. det hela slutade med att han skrev ut nå tabletter åt mig som "ska" hjälpa .. återstår väl att se om de blir något förbättring av det hela .. jag hoppas att de blir bättre ..
som plåster på såren så gick pappa runt med mig inne i valbo ett tag tänkte att jag skulle tröst shoppa lite .. men nej jag hittade inget , inte ett dugg :( inte ens en rosa mus hittade jag .. jag vill ha en som går på batterier .. inte som man stoppar in med sladd .. hittade en rosa mus .. men den var för  rund eller hur man ska säga .. jag vill ha en låg och avlång .. inte en rund och hög .. så de gick inte allt för bra ..
Pappa fick i varje fall tag på det han skulle ha .. bromsbelägg eller vad det var till hans bil .. och ett nytt batteri till hemtelefonen .. men jag hittade inget .. ett nytt vaselin och mera medisiner de var vad jag fick med mig ifrån valbo ..

så han och jag styrde vidare till willys för han skulle handla mat .. där inne hittade jag något i varje fall .. chips och godis ..
men som vanligt så klantig som jag är .. så glömde jag godiset i pappas bil .. och jag har inte varit ett dugg sugen på chipsen .. så pappa kom hit typ nyss och gav mig mitt godis .. Thanks dad  så nu sitter jag här med min godispåse som är "full" med gelehallon haha .. jaa jag vet jag är som en gamling men det är nog bland de godaste godis som finns endå .. de måste jag ju säga .. eller okej de finns några majsbollar i påsen med och kinapuffar .. och påsen är inte alls full heller haha .. inte har den varit det ens .. den är full på botten i varje fall och det är väl det som räknas .. jag är lite gladare nu när jag har mina geléhallon här ..




Känns som att allt är fel på något sett nu .. kanske borde gå och ta en sådan stoooor klubba och äta med som jag fick av Carnie på sommaryran haha .. är nog bäst det .. proppa i mig massa socker för jag känner endå att det inte är någon idé att sova alls .. sov inget alls inatt och igår så sov jag någon timma bara .. jag som alltid ser så sjukt sliten ut och har mörka påsar under ögonen börjar nu odla ringar runt ögonen med .. känns som att jag kommer behöva hitta mina tabletter .. och sova någon dag eller fyra ..

Jag känner på mig att detta är ett helt värdelöst inlägg som inte allt för många orkar plöja sig igenom men det gör inget för det är endå ingen som förstår budskapet i min evighetstext om sockerproudukter .. är det någon som förstått mig så kan den ju hojta till bland kommentarenra .. för jag är grymt säker på att ingen förstår mig ..

sitter och kollar på min mobil som blinkar .. Gugge skriver åtaliga sms om att jag borde rycka upp mig .. det känns bra jag vet att han försår .. men han är för långt borta för att kunna göra något åt detta katastrofala problem som jag utstår här just nu .. hade känts rätt bra att ha något att vända sig till nu .. typ att Sabiina inte flyttat in till geflestad .. utan bott kvar här ute i bomhus med mig .. de hade varit rätt så soft just nu måste jag erkänna .. så att jag hade haft någonstans att fly .. för mitt rum känns inte som den fristad det en gång gjort .. jag vet inte vad det är som är fel med detta .. men något är det. Det är inte längre jag  .. detta rum och jag hör inte längre ihop jag är inte samma tjej som jag var för snart två år sedan då jag inredde .. jag måste göra något nytt .. funderar på att måla antingen rosa eller rött här inne .. och köpa någon hylla eller sådant .. men jag vet bara inte vad .. en sak är då säker .. jag vill inte flytta hemifrån .. det är jag inte redo för att göra igen .. jag har testat på det livet och just nu känner jag att det inte är något för mig .. jag vill vänta lite till .. menar varför ska man flytta när man kan bo hemma med dom man oftast tycker om ? !

jag tror att jag sagt något sånär vad jag vela med detta inlägg nu i varje fall

090818

spenderade kvällen igår med Köttbullen filmen walk the line och öl hehe :D riktigt soft och härlig kväller var det !

Inte sovit ett dyft inatt .. har bara legat och kliat mig och kännt mig ensam som tusan .. fick i varje fall prata med en söt tok igår innan den somnade .. och imorse innan den började jobba :D hiih


Men har fått mycket saker uträttat idag i varje fall .. hihi .. har ringt till 3 och pratat med dom .. ska få hem några papper och sedan så ska jag skicka tillbaka mobilen för tydligen så kunde de vara något fel i mjukvaran sade killen jag pratade med ..
Efter det har jag varit ned på arbetsförmedlingen och rett ut lite saker och sådant ..
Hem till pappa .. hämtat W cykel .. pumpat däcken på den .. eftersom att dom varit urpumpade så att ingen ska cykla på den haha ... varit till kiosken köpt frimärken .. postat "brev" lämnat cykeln .. ringt till hälsocentralen ..
och nu ligger jag här och väntar på att min doktor ska ringa upp mig .. eftersom att de inte blivit bättre utav salvan och de som jag hållit på med i helgen .. inte ett dugg bättre .. tycker nästan att det har blivit sämre ja .. ><

Efter att jag pratat med doktorn ska jag väl .. hm .. skriva ett dussin sms till varenda människa som får sms av mig typ haha .. och kolla på någon film :D äta popcorn dricka päronsaft .. bära ner alla mina vattenglas som jag lyckats samla på mig under dagen här .. haha .. det står 4 vattenglas på mitt nattduksbord .. och de är bara under dagen .. varje gång jag gått ned har jag haft med mig ett nytt glas upp haha .. inte så jäklans smart kanske men endå :D



Dajnöör



Hade ju mig en liten söndagsdaaajnööör med Sabiina ikväller .. haha göttans var de som vanligt dock .. menar vem gillar inte min mammas mat. . ? alla som har ätit den och inte gillat den kan ju räcka upp en hand om jag säger så .. :D
Efter att vi ätit var båååda proppmätta och höll på att dö .. lade oss på sängen sabiina spelade monopol typ och jag fastnade med någon på msn .. hehe ;P

nu kliar de inte bara på mig .. jag är tjock och svullen i halsen med .. ursha säger jag bara .. jag  har inte lust att vara sjukis .. jag gillar det inte ..

funderar på att ta och duscha snart .. men jag kan inte slita mig ifrån datorn . .de går liksom inte .. fy skäms på mig .. men så är det bara .. inget jag kan rå för .. hihi ..

dessutom orkar jag inte duscha .. för jag vet vilket jobb de blir för mig då .. måste bädda i och ur sängen .. och smörja hela mig och sådant .. jobbigt värre säger jag bara ..

Saving Abel - Addicted

I'm so addicted to
all the things you do
when you're going down on me
in between the sheets
all the sounds you make
with every breath you take
its not like anything
when you're loving me

oh girl lets take it slow
so as for you well you know where to go
i want to take my love and hate you till the end

its not like you to turn away
from all the bullshit i cant take
its not like me to walk away

i'm so addicted too all the things
you do when you're going down on me
in between the sheets
all the sounds you make
with every breathe you take
its not like anything
when you're loving me

yeahh

i know it was getting rough
all the times we spend
when we try to make
this love something better than
just making love again

its not like you to turn away
all the bullshit i cant take
just when i think i can walk away,

i'm so addicted to all the things
you do when you're going down on me
in between the sheets
all the sounds you make
with every breathe
its not like anything

i'm so addicted to the things you do
when you're going down on me
all the sounds you make with every breath you take
its not like anything when you're loving me
yeahh
when you're loving me

i can not make it through
all the things you do
theres just got to be more than you and me

i'm so addicted too all the things you do
when you're going down on me
in between the sheets
all the sounds you make with every breath you take
its not like anything
its not like anything

i'm so addicted too
all the things you do
when you're going down

all the sounds you make with every breath
you take its not like anything
i'm so addicted to you
addicted to you

anonym..



Nixx .. dom har kollat det ..och nej du har fel :)

Hungrig typ ..



Ligger hemma på sängen nu .. hungrig som en tok .. mycket ovanligt måste jag säga. . men det kan nog bero ganska starkt på att jag vet vad som väntas nere i köket om ett tag .. eller tjaa så fort S kommer hit rättare sagt .. Kasslerpaaaaaaj :D Mums kan jag då lätt säga .. hoppas de går lika bra att äta den som de gjorde tidigare idag med Pizza och Gugge !

Har varit och lekt med Gugge idag .. eller tjaa ätit pizza kollat på entourage och byggt med pärlor .. letat mobiletelefon och sådant rätt så trääävligt som vanligt dock .. !

kliar sönder gör jag med kan jag ju lova  ! kliar som bara faaan inte alls kuligt, och smörjer jag in mig så känns det som att det fräter på kroppen och de känns helt enkelt som att jag ska gå sönder och samman .. :(

Dagen i ära ..

'
..Har jag ägnat åt att vara på stan en snabbvända med Cicci .. och köpt alkohol haha .. sedan är de enda jag gjort att kolla på The big bang theory season 2


..



Hittade lite skoj på datorn i någon gammal mapp :D hihi här är Moa som ska dansa fågeldansen haha .. första gången Sabiina och jag åkte till henne :D hihi Fan vad längesedan men ack så kul de var .. känns som att det var igår vi var där när man kollar på bilderna och sådant ..

Goooooodmorgon :)



morron morron hihi känner mig utvilad och pigg vilket är toppen hihii

Vaaaaken



har inte somnat ännu ..eller tjaa sov ju en två timmar på kvällen .. men nu är jag vaken hihi .. funderar på att sova massor med mera.. men det är någon på msn som jag inte vill lämna riktigt ännu ;p hiih


Weird Al Yankovich (Wierd) - What If God Smoked Cannabis


..

Sabiina Läääääs åååh . .<3


<3<3


sjuk typ ..



Känner mig otroligt dålig.. var nyss nere och stoppade tempen i munnen ... och slutsiffran hamnade på 39,7 grader varmt så .. jag mår illa har kräkts , skakar som ett löv i vinden .. fryser ihjäl typ .. skulle behöva ett par varma mysiga armar runt mig nu typ ! jag fryser ihjäl typ .. men endå är jag kokhet .. jag känner det själv att jag är jätte varm liksom :( ursha !! hoppas jag blir frisk till imorgon typ !

Anonym



Jag tar inte åt mig ett dugg av någon som inte kan stå för vem den är, tycker det är så patetiskt att inte kunna stå för vem man är om man ska gnälla på folk .. :)

och vadå sluta bråka med T jag säger vad jag vill och vad jag tycker precis här :) men om du nu vill veta, vilket du redan borde veta eftersom att du "vet så mkt " som du nu skriver .. så borde du ju veta att jag pratat med henne ..

men ännu en gång kan jag skriva det .. jag tycker bebisar är äckliga .. och det står jag fan för ! jag har aldrig sagt att Ts unge är äcklig .. det står inte någon stans så jag förstår inte varför hon tar åt sig så mycket utav det : )

Pyssel




Ska ta och pyssla till det lite här nu ja :D har väl en sisådär hundra kort som jag tänkt att dom skulle få plats åtminstonde allihopa i en 50x70 ram .. någon som tror att jag kan lyckas ;P


tomt ..



nu har carnie åkt .. :/ åkte precis härifrån .. tråkigt värre jag som haft det så mysigt oh trevligt nu ju .. !
skulle ha kollat på film igår men de blev inte så mkt tittande just för att vi aldig fick hem filmen som vi fick för oss att se .. kollade på något avsnitt big bang theory och jag sov lite .. sedan var de bara mys och prat .. hehe .. somnade väl runt tre typ .. nu på morgonen har de bara varit mys och sedan nu åkte han :/

Ska väl ta och ringa Fäägiiten och snacka av mig lite eller dyligt .. huuua ..


Wiiihoo ..



 Nu är Carnie påväg hit .. typ toppen ska de bli ungefär haha .. är på sjukt bra humör just nu alltså. . ska bli massa mys att träffa Carnie innan han åker nedåt hem imorgon .. hihi ska väl typ se på film eller något i den stilen åtminstonde är det väl planerat antar jag :P




kom på ännu en sak till den tuffa " anonym"

Du kan inte känna mig eller ens veta vem jag är speciellt bra om du säger att jag är rädd för dramatik .. med tanke på att allt runt mig är drama .. jag skapar drama jag söker drama ... jag är fan drama queen ..

Anonyma jävel



Om du nu tror att du är så mycket bättre och om du nu påstår dig veta så mycket om mig .. så borde du ju lika gärna kunna stå för vem fan du är med !

Till anonym ..

Anonym om Angry ..:
haha, som om att du gick vidare?
du vägrade förfan lämna lägenheten! :)

  1.   Vem är så jäkla feg att den kommenterar anonymt ?
  2.  Är det konstigt om man inte går när man har saker att diskutera
  3. Jag blev heller aldrig bedd att lämna lägenheten utan skulle själv säga till när jag vela åka hem eftersom att Edvall hade hans bil och HerrW skulle köra hem mig  !

Angry ..

Hur fan kan någon som inte ens känner mig .. sitta och säga att jag grinar över Wrede ännu .. han grät jag knappt över denna gång för tusan .. jag insåg väldigt snabbt att det inte var någon idé och gick vidare med mitt liv .. och VIDARE har jag verkligen gått !!

Det fanns anledningar till att han och jag inte funkade som ett par .. och tack vare dom .. så behövde jag inte gråta eller vara ledsen över honom !

den delen av mitt liv är över föralltid och jag är inte det minsta ledsen över det .. jag är glad jäkligt glad åt det han och jag hade .. och även att det är över .. för jag är en helt annan människa nu än vad jag varit !! tack vara honom !


KLOCKRENA :D


sunny side up



Förstår inte hur du orkar tjafsa ärligt .. vad är poängen i det hela ? får du ut något av det ? sprid dina rykten dom bryr jag mig inte ett dugg om.. vad du nu får ut av dom har jag ingen aning om ,, men jag får mig i varje fall ett gott skratt .. vå båda skrattar åt er hysteriskt .. hur orkar du .. är det fel att inte gilla barn eller ? är hur mycket folk som hellst som inte tycker om dom .. gå och hacka på dom istället :)

Idag så ska jag hjälpa mammi att tvätta hysteriskt mycket . sedan när jag är klar med det ska jag väl hoppas på att få träffa Carnie innan han åker tillbaka till hufudstadens gator och torg hehe!

Just nu ligger jag på sängen och har precis kollat klart på ett avsnitt utav true blood .. sjukt bra var det .. !!

Carnie



spenderat dagen med Carnie hehe .. har varit en ovanligt trevlig dag faktiskt måste jag nog säga .. vi har inte gjort så mycket utan mest lega på sängen och pratat om saker och ting .. kollat lite på entourage .. dock såg nog ingen av oss spec mkt >< haha men de gör inte så mycket !  ätit Pizza och grejsat hehe ..

Spillde ut kaffe på hela mitt golv imorse gjorde jag med .. luktade gevalia på hela övervåningen ursha !! .. haha men de löste sig rätt så snabbt med lite vatten och ajax hööh

Känner att jag måste yttra mig ganska så rejält om en liten dispyt mellan lite folk i allmänt här .. typ Sabiina och Theresia .. för det första så var det T som började med att skriva till S och för det andra .. vadå småbarn?! här liggs det inte runt med barn överhuvudtaget .. det kan jag ju säga med rätt så bra fakta om man säger som sådant med tanke på att jag känner henne bättre än alla er där ute tillsammans .. och för det andra så nämns det inte ett piss om någon Specifik unge heller .. utan bara att både jag och S inte gillar eller vill ha barn .. dom är nasty .. och så är det bara .. svårt att förstå det eller ?!


Värme..



Pust och stön och stånk vad varmt det ska vara då ..

håller på att fixa mig i all hast här .. ska till stan och inhandla alkohol med mamma sedan blir det sommaryran med Sabiina och Dennan ikväll :D toppen toppen :D hiih ..

har precis käkat frukost med .. bacon och ägg .. duktigt av mig de inte varje dag man ställer sig vid spisen för att fixa sig lite sketen frukost .. menar ALLA vet ju att efterätten är det viktigaste målet och inte frukosten alls så .. haha

ska ta tjugo i bussen in med mamma .. men kände liksom att jag behövde kika in här och uppdatera läget .. det blir sketna inägg utan bilder för att en viss Micke har min kamera hemma hos sig .. och eftersom att han är då hilma dålig på att vara anträffbar är det svårt att återse kameran .. haha .. hoppas bara att jag hinner få den innan han drar iväg till bulgarien .. för då dör jag  väl haha

Lista

Jag har insett att min senaste kyss: Ett avsked
Jag pratar: konstant Oavbrytet
Jag avskyr när folk: Tror sig veta och vara bäst
Min bästa vän är: Sabiina Fäägiit
Kärlek är: Något jag är rädd för
När jag borstar tänderna: använder jag alltid för mycket tandkräm
När jag lagar mat: Älskas den av alla som smakar
Jag tänder på: Kyssar i nacken

Jag är rädd för:
Att förlora någon nära
Den värsta känslan är: När jag inte får som jag vill
Den bästa känslan är: Lycka
Jag är bäst på att: Vara mig själv
Jag är sämst på att: SOVA
Om jag va ett djur skulle jag vara: En guldfisk
Min mobiltelefon är: En ny röd walkman
När jag vaknar på morgonen: Borstar jag tänderna
Just nu tänker jag på att: jag måste sova .. och inte klia!!

krossatglas?



Allt är bara fel .. jag är helt tom .. allt känns konstigt inget känns bra .. jag orkar knappt palla mig upp ur sängen .. känner ingen mening i det hela .. ingen alls faktiskt .. vad ska jag upp ur sängen och göra ? jag är endå bara avskydd , ful , tjock , hemsk helt enkelt !!

Livet suger .. allt är fel .. :(


Mitt projekt till Gugges Dörr :P

Coolt va ,.. Erkänn nu !!





IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH



DET KLIAR .. jag dööööör här :(

.

Gråter som tusan varje gång jag hör denna låt .. och endå kan jag inte sluta lyssna ..


..

say goodbye to your boyfriend
she's in town for the weekend
she's so hot and you're not
girl she's here for it all
take a stand and armor up now
she's second hand
you'd better kick her ass down
she's black night - you're day light
and now she's weak and around
be aware - she's coming your way
don't be scared - don't let her stay

she's a teenage superstar
always got the v.i.punky cards
she thinks she can turn back time
make you lose your mind - yeah
she's a teenage gone too far
poor little superstar

say hello - what's your problem
take control - you really gotta show them
she's all fake - a mistake
and now she's weak and around
be aware - she's coming your way
don't be scared - don't let her stay

she's a teenage superstar
always got the v.i.punky cards
she thinks she can turn back time
make you lose your mind - yeah
she's a teenage gone too far
always in a brand new freaky car
she thinks she can have it all
break just any wall

teenage superstar
gone too far
superstar

say goodbye to your boyfriend

shock

she's a teenage superstar
always got the v.i.punky cards
she thinks she can turn back time
make you lose your mind - yeah
she's a teenage gone too far
always in a brand new freaky car
she thinks she can have it all

break just any wall
poor little superstar

Finns  nog bara en person som riktigt förstår innerbörden med denna text .. Men det gör inget och det är bra .. för just denna låttext är riktad mot just EN person och den vet precis vem den är .. saknar sönder mig här hemma ja .. kanske inte kännts och verkat så hela tiden .. men du är min bästa kompis och jag älskar dig det vet du eller hur .. ?! ligger här och gråter .. måste torka tårar för att kunna se vad jag skriver inte allt för bra antar jag .. och jag tror att det är extra mycket nu för att du snart är hemma på svensk mark igen .. där du hör hemma ! och inte på andra sidan landet !!



Bulgarien 07

RSS 2.0