ÄNTLIGEN

Efter att ha trott att döden varit kommen för min gamla stora härliga dator så har jag äntligen efter ca 5 minuters letande hittat en ny laddare till den! SÅ härligt efter att ha haft en konstig gigantisk laddare som pappa släpade hit i ca ett halvår så har jag äntligen köpt mig en ny, och det var verkligen på tiden för igår morse när jag klev upp så hade laddaren stendött. Så efter det har jag levt över ett dygn utan att kunna sitta vid en dator, otroligt skrämmande då jag verkligen trott att detta var slutet på min dator, som jag har så många kära minnen med samt en hel del saker som bara finns på den datorn.
Men som jag skrev äntligen en ny laddare!

SÅ LIKT MÅNGA ANDRA..

Precis som rubriken lyder så är detta likt så många andra i början på året Jag Hanna Nordin ska bli nyttigare. Detta handlar inte om bantning i mitt fall utan mera att jag ska bygga upp muskler och få en snyggare kropp. Bli mera hälsosam helt enkelt och jag vet att jag kommer klara detta, första steget är ju att skriva ut det är och när jag väl tryckt publicera så finns det ingen återvändo, jag har dessutom inte bara en utan Två kompisar som ska göra nästan samma lika sak som mig så jag är ju knappast ensam. Sedan har jag en stöttande sambo som stöjder mig och följer mina val så detta blir en baggis.



Jag ska sluta äta skräpmat och sluta dricka läsk, fast ändå inte. Då Patrik och jag jobbar så som vi gör och flänger runt i hela sverige är det hyfsat svårt att käka nyttigt . Så skräpmaten får bli när jag är iväg på jobb eller en syndardag under helgen, samma är det med läsken.


Jag ska även sluta äta bröd, eller skära ned på det ordentligt åtminstone då jag inte är ett sådant stort fan utav just bröd så är det också helt okej för mig, Patrik och jag har inte käkat så mycket bröd sedan detta år började -okej det är 19 dagar men vad fan- Vi åt bröd till middag idag, eller tjaa wraps men också helt ok då vi hade nyttigheter i dom..
Till frukost äter vi numera havregrynsgröt med färsk frukt i varje morgon. en underbar start på dagen om ni frågar mig.. Sedan till det dricker vi proviva som är bra för magen.
Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska sätta ut en summa pengar som vi får käka -godis- för eller om vi ska hålla oss till helgen bara. Jag lutar nästan mera åt att sätta ut att vi får äta godis för en 20a i veckan eller dyligt. men det är något jag måste få en kommentar utav Patrik för att bestämma då även han -drabbas- ..





Jag tänkter inte stirra på vågen utan jag ska ta och mäta min kropp. sätta ut mina säkerligen stora och pinsamma mått till allmänhetens beskådan. För jag kommer att skämmas utav att göra det men jag kommer även att bli triggad att få dom förminskade eftersom att jag är obekväm i den kropp jag har nu så måste jag ju helt enkelt göra något för att förbättra saken..
..Och som jag skrev överst jag har två kompisar som ska göra liknande saker och tillsammans ska vi köpa oss ett gymkort. På ett gym som till min lycka är öppet 24/7 känns underbart för mig då jag sover så kasst på nätterna har jag äntligen något att göra dessa långa nätter som jag inte sover.

Mot våren så får det även ta och bli lite promenader ute i det friska, flera än dom som sker nu vilket endast är fram och tillbaka från affären och stan i princip. Men att gå till affären är ändå 60 minuter tur och retur samt att man på hemvägen släpar med sig kassar. Så då är det ju alltid något..

Efter att jag kommer hem ifrån Örebro och Jokkmokk så ska jag ta och mäta måtten på min kropp då den säkerligen kommer att vara fullproppad på både det ena och det andra i skräpväg..


Nu vill jag se lite peppande kommentarer gärna. Är det någon som håller med mig tror ni jag kommer att klara detta ?

SENARE IDAG.

Blair's flashbacks reveal the fallout of her and Chuck's car accident, which Nate realizes may have been caused by foul play. Meanwhile, Lily gets a private eye to locate Charlie; and Vera Wang makes an appearance at Blair's bridal-dress fitting
Bara jag som tycker att avsnittet inte verkar allt för hundra procentigt bra?

WF TRÄSKET

Jag kan inte hjälpa det är totalt fast, spelar dag ut och dag in hela tiden, eftersom att jag inte sover om nätterna så har jag extremt mycket tid till att spela detta spel som vi alla älskar att hata.
Om det är någon som är uppe för en match lägg då till mig. Nicket ser ni där ovan.

HART OF DIXIE

Tisdag den 24 Januari börjar denna ursköna serie igen tack och lov att det är inte allt för långt dit! De flesta serierna har redan brakstartat men vissa godingar väntar man ännu på så som denna och även gamla sköningar..
When Zoe goes in search of some family history in Bluebell, she discovers that she is a legacy to the Bluebell Belles. Of course, once Lemon catches wind of the news, she makes it her sole mission in life to make sure Zoe doesn't become an official Belle and puts her through a humiliating initiation. With the help of Wade, Lavon attempts to jump back into the dating scene, but he finds it difficult because Didi is telling everyone that he's in love with her.

YES


.

Idag är en dag då allt är blääh och jag verkligen känner mig som den ensammaste människan i hela Gävle, förstår inte riktigt varför då jag har min loverboy mitt framför mig men ah något är fel, jag känner mig ful och hemsk och vill inte göra något alls egentligen. Men ändå så känns det rätt kasst att känna denna känsla.






Lonely Im Miss Lonely
I have nobody
for my own
Im så loney im miss lonely
I have nobody
for my own
Im so lonely..


.

Open books, not legs. Blow minds, not guys

KVÄLLSKVISTEN

Varför säger man kvällskvisten? vi lever ju inte i ett träd och absolut inte på en kvist ..
Men såhär på kvällen så sitter jag och loverboy och trycker i oss sockerkaka som mamma bakade tidigare idag den är verkligen mumma och i helt perfekt storlek !

LOVE.




Just remember
you´re the one thing I can´t get enough of
So I`ll tell you something
This MUST be love <3

In Order To Have A Good Day, You Have To Go Through A Lot Of Bad Days.

Fet och Ful

PLL

Jag bara älskar denna serie!
Det är svårt att hålla sig en hel vecka mellan avsnitten så undertiden får man nöja sig med att kolla in på youtube och bloggar.

KANSKE

Kanske man återfår gnistan att blogga nudå !
Om det nu går att blogga från mobilfan, och det är ju verkligen nödvändigt det finns en del att dela med mig utav"

TESTING TESTING

Dags Att Testa Om Det Går Att Mobilblogga Nu.. Är Så Länge Går Det Att Skriva Men Varje Ord Blir Med En Stor Bokstav Vilket Är En Smula Irreterande

2012-01-01

Jag  har passat på att tömma mobilen från 2011 så att det är fritt att fyllas på för detta år,
ett år som jag har bestämt ska bli ett utav de bästa på länge. Trots att det inte började allt för bra ..

RSS 2.0