BAJS.



Less jag blir!

det blir kryckor för mig i 6-8 veckor och bandage på foten min under hela tiden typ.

Så himla less jag är, hur kul är det att gå på kryckor ?

NY HÅRFÄRG.



Jag och Loverboy begav oss till frissan igår morse som två riktiga stamkunder klockan 10 på morgonen..
Vi satt där i ett antal timmar då jag både skulle slinga mitt hår så att min tidigare hårfärg fungerade som slingor i mina slingor.. Ja okej svårt att förklara tror jag hoppas att någon fattar mig ..

Jag är nöjd och det är väl det som är huvudsaken?
På bilden är färgen mera brun än vad den är IRL den är dock mörkare än vad jag hade tänkt ifrånbörjan men jag är nöjd åtminstone.


VILL HA.



Jag har sett den lätt coolaste lampan Någonsin och villha behovet är enormt! och vet ni vad som händer?
Jo precis loverboy säger "Nej det måste vara det fulaste du någonsin visat mig" Blir allt lite ledsen av dom orden då jag verkligen vill ha lampan, jag överväger på att dra ut till IKEA och köpa med mig den sätta upp den och se om han ens märker något.




GYLLEN 199kr


INNEHÅLL.



Här är lite utav innehållet i kassarna!
Klänningen må vad det skönaste jag någonsin satt på mig tätt följt utav de svarta shortsen.
Jag är helt på tok för lat för att orka knäppa en massa kort på detta, men jag kan berätta istället.

Kapphal - Mera utav mina underbara trosor samt örhängen.. helt vanliga pärlor som jag plockade på mig bara för att jag hade en check på 50kr.
GinaTricot - En Svart t-skrit har en likadan fast i rosa och den är underbar.
HM - Shorts till P, 5 t-skrits åt pappa helt vanliga bas, Svarta shorts, En blommig väska Samt min underbara långklänning.
Cubus - 2 randiga t-skrist åt patrik ( sedan hängde jag undan 2 bikiniöverdelar ) Jag hade tänkt att P ska få vara med som smakråd om eller innan jag köper dom ..

Jag har letat som en jävla tok efter ett par sköna svala skor men det är tammetusan omöjligt att hitta i denna stad. Jag vill gärna ha ett par bruna sandaler.. linkande som finns i varenda skobutik, enda skillanden på dom som jag vill ha och på ALLA som finns är att jag vill inte ha några pärlor eller andra krusiduller på dom, sedan vill jag inte ha en dragkedja bak i hälen får då får jag inte på mig skon och så enkelt är det.

Jag prövade faktiskt en sådan sko idag.. och less blev jag kan jag lova. Jag testade alla storlekar från 37 upp till 41 och jag fick inte på mig en enda! och så stora fötter har jag inte.. Visst dom är lite höga men inte så långa.. jag brukar kunna ha 37-38 på skor annars, men nej dessa är det Omöjligt att få på mina fossingar, jag känner att jag tycker lite väl synd om mig själv då jag får traska runt i ett par varma converse dag ut och dag in..



Klänningen, mamma måste dock korta av axelbanden. Bara hon kommer hem ifrån sjukhuset så..



Väskan..



Shortsen, som förövrigt ser bättre ut på än vad dom gör på bilden. På bilden ser dom ju ut som en tyghög bara..

110610.



Idag har Patrik och jag inte legat på latsidan!
Vi har eller okej jag har plockat lite här hemma, dammsugit och dammat lite.
sedan har han och jag hunnit med att besöka rören lite, Shoppat en hel del samt bokat klipptid .. och nu är han iväg och festar med sina kompisar, dom grillar och lite sådant medan jag ligger hemma med datorn i knät när jag egentligen skulle ha tagit mig en povernap så att jag inte står och gäspar bakom kassan ikväll/natt!

Det får väl bli så att jag tar en povernap när datorn dör om jag nu inte får igång så att den laddar åt mig igen!


DOCKAN.

 

Är hon inte bedårande ..

 

Jag spenderade lite kvalitetstid med Sabina och Dockan igår.. Och jäklar vad hon växer .


NYTT.

 

Jag bara älskar dessa trosor, jag kan inte förstå hur man kan ha så himla söta och sköna trosor på Kapphal. Dessa trosor är det ända jag använder numera i princip, okej ja inte just dessa på bilden men alla mina trosor är i samma model som dessa numera verkar det som.

 

 

 


BUZZADOR.



Jag fick hem ett paket med Kattmat ifrån Buzzador idag.
Och jag undrar därför om det kan finnas någon därute som har en katt som kan tänka sig att vela testa kattmaten jag fick hem?





IDAG.


Idag så blir det att åka in och jobba lite senare än vanligt, eller tjaa mycket senare än vanligt då jag borde ha varit påväg hem ifrån jobbet redan.

Efter att jag jobbat ska jag passa på att slänga mig i ett hett solarium för att pigga upp mig själv i detta hemska väder. kanske ta mig en sväng om på stan eller något i den stilen.. Ja vi får se vad som jag orkar .. haha


FÖRSTA JUNI.


Jag kan inte riktigt fatta att det redan är första juni, snart är det ju julafton vinter..


Det känns väldigt tråkigt dock att vi får börja första juni med ett sådant ruggigt vädr som detta.
Jag hade ju gärna vela suttit ute i solen och haft det härligt idag, men nej istället så ligger jag inne och har datorn i knät som vilken dag som helst med hemskt tråkigt väder.


RSS 2.0