Bye bye



Drar iväg för att festa nu ja .. !!

Appropå .. brynäs förlorade .. med  3-1 mot färjestad .. men men .. lagen under brynäs förlorade ju med..så ah ..

Lördagskväll



Sitter här nu .. kollar på hockeyn .. tycker inte matchen är allt för bra .. vi ligger under .-. och det är ca 10 minuter kvar av sista perioden när jag skriver detta ..


Blir nog utgång för mig ikväll .. med Janne .. eller fest typ .. kanske krog .. får se hur vi orkar .. !
idag har jag inte gjort allt för mkt .. har ju som sagt haft "sportlov" från att blogga och grejs .. men hade tänkt komma igång nu igen .. typ ivarje fall .. lite smått typ ..

Men ah åter till idag .. vaknat .. varit ute och gått .. varit på stan en snabbis med mamma .. ätit hemmalagad mat för första gången på evigheter känns det som .HÖHÖ

aja .. känner mig ruggigt snygg idag förövrligt .. hade tänkt börja dricka lite smått typ nu .. och vänta på att Janne ska bli klar !

Hörs!!

GRATTIS TILL MIG SJÄLV ..



..och även till Cicci..

SPORTLOV ..



Eftersom att Uppland har sportlov denna vecka .. så har jag passat på att ha det jag med .. : )
Även nästa vecka kommer jag säkerligen att ha lov från datorn och bilddagboken även facebook .. menar varför ska alla andra få ha lov men inte jag ? orättvist tycker jag ..

Så aah .. jag finns på mobilen om ni har tur .. svarar jag inte är jag väl antagerligen för upptagen med att njuta av mitt "lov" ..


Idag blir det ..


countdown..



..Endast 7 dagar kvar nu..och jag känner hur åldersnojan kommer allt mera smygades..:o inte bra detta eller .. :/

Knivskarpt


Ligger här på sängen .. kollar ännu på Bert !! .. hihi hade tänkt att pausa lite och slänga mig i duschen eller så för att göra mig till en människa igen.. känner att jag somnar annars  ..Utöver Bert så ligger jag och pratar lite med Moa ! om saker och ting här .. hehe vem som är normal och vem som är onormal ..tror nog att ingen av oss är speciellt onormal om jag får säga det själver .. hihi

Måste även satsa på att få tag på Fäägiiten .. tycker det är dags nu snart så ..

Skulle behöva åka till posten och hämta ut Ciccis present med .. men jag orkar inte .. det är ju inte på det vanliga poststället .. utan vid seglet .. krångligt som tusan för mig att ta mig dit tycker jag.. ursha.. får se om kanske HerrW har lust att köra mig någon dag här. . !  Undra vad hon har för planer tills vi fyller då .. :o Menar vi fyller ju på en tisdag ..så vad kan hon ha för planer tills dess.. :o på onsdagen den veckan ska jag ivarje fall Hoppa flumma med Fäägiiten .. !! :P hiih


8 Dagar kvar ..

Glass,Bert och Massor med kuddar !



Vaknade för ett tag sedan .. eller oj när jag kollar på klockan så ser jag att det visst var ett bra tag sedan.. men ah ..vaknade ju vid elva.. tusan har jag gjort under tiden då ? .. hm ..

Tänkte bara berätta att min dag kommer bli toppen .. ska ligga och götta mig i mina alla kuddar och kolla på Bert och andra godingar :D medans jag göttar mig i glass och försöker bli kvitt min huvudvärk ..



GOOOOOOOOOOODNATT



Tänkte bara säga godnatt till folket som kikar in på min blogg hehe ..  är sjukt trött och tror att jag faktist kommer kunna sova inatt ... tjaa det är ju bara att hoppas på det bästa ..

Just ja .. Suuuuuuuussie ... Bäst att du spärrar in MördarKaninen när jag kommer till dig :o för jag vill då inte bli uppäten av någon hare .. !


Sov gott !

Sussie hit och Sussie Dit ..


Denna söta  människa påpekar att jagborde nämna henne i min bloggeliblogg ^^  nu är det så att hon har en egen blogg.. men är det någon som på allvar tror att hon uppdaterar den ? Nääe jag tänkte väl det med va..:o haha



SussiesBLOGG

Äh .. Sussie är söt .. hon .. Tänkte faktist ta och åka ned till henne .. någon gång framöver här... ta och supa till rejält och festa med Raggare .. som hon påstår vara helt normala människor .. :o vilket jag inte tror ett dugg på .. .men aah .. som sagt upp till bevis för mig nere i gnällstaden .. ^^ haha

Hanna ♥ Sussie


Patrik 1,5



Måste ju verkligen säga att detta är en utav dom bästa filmer jag sett på en längre tid nu .. helt klart över mina förväntningar .. om vi säger såhär .. jag skrattade under filmen .. ett antal gånger .. och det är då inte ofta en film får mig att skratta .. men denna lyckades.. och det måste väl betyda något eller vad säger ni ? ;)

Yääääääääuk



Denna dag har varit hemsk .. :o eller inte dagen .. utan en del av dagen .. Super mario !! fan jag blir galen .. !! trodde att jag skulle typ dö.. eller kanske inte dö .. men nästan så .. fy fan .. vi var på sista världen igår..och allt var frid och fröjd .. okej det var massvis med svårt och vi fick kämpa sönder .. men ah .. så idag .. när vi ska spela.. vad tusan tror ni har hänt då ? .. jo Nintendot hade gett up !! .. åååh jag blir galen .. allt vi kämpat för..i över en veckans tid känns det som .. var bara helt borta . ursha .. !!
Så det var bara att snällt börja om .. för varva det SKA jag göra det har jag bestämt mig för !! så idag .. har vi ägnat dagen åt att spela super mario 3 till nintendo nes . ! haha vi har kommit till typ värld 6 nu .. utan massa flöjtar och fusk!! hihi .. nu har vi dock fastnat lite på "bossen" men det löser sig.. hihi .. fan mario är typ bäst :o kan man inte ledsna på ju hihi jag ger mig inte före jag varvat detta!! Tusan vilken Tönt jag känner mig som när jag läser vad jag skriver ..

Har annars kollat på Patrik 1,5 i helgen och ätit gott och haft det trevligt  med HerrW.. Mestadels i varje fall

Sedan så en sak till !! jag är en kung på att köra bil .. bara så att alla vet liksom .. det är helt Coolt .. synd för alla som bara längtar efter att få åka bil med mig då .. för jag kommer inte att ta körkort ^hihi


Bläää



Trött Trött TRÖÖÖÖÖÖÖTT

Alla ..






.. Dag


Jag hoppas på att få mig en bra dag .. hade tänkt att spöa HerrW i lite tv spel typ .. eller liknande .. ursha bursha .. hade velat supa mig tok full idag men ah .. jag har som sagt bestämt mig att vara nykter tills det är dags att fira mig själv :D ihih

GODMORGON



Gooooooood morgon Hoppas  allt och alla får sig en trevlig alla ♥ dag idag då !!

Dags att ..



..Försöka sova lite tror jag minsann... känns som att det är hög tid att testa denna nymodighet .. vem vet det är kanske något för mig .. det skadar ju knappast att testa om man säger som sådant : )

NU BLIR DET ..



Detta suger ..



Vaknade nyss typ ,, somnade efter kl 8 imose .. vad är det för jäkla fel ? okej har ju sovit mera idag än igår men ah ..

Lägger ifrån mig datorn och allt .. och hoppas på att få somna ..





Känns som att jag skulle behöva någon som muntrar upp mig lite .. nätterna är hemska .. jag vill bara försvinna och sluta existra under nätterna .. för detta går jag inte längre med på ..

vad hände med tjejen som bara behövde blinka för att få precis som hon vela ? vad hände med den tjejen som var okrossbar .. den som ingen kunde rubba .. hon som visste hennes tron .. den tjejen som alla vela vara .. den som killarna vela ha .. den som alla vela umgås med .. den som gjorde som hon vela .. som klädde sig som hon behagade .. den som inte var rädd för att smälta in .. hon som sa precis vad hon tyckte när hon vela det .. hon som var så duktig på att berätta vilken plats folk borde hålla sig på .. 
Varför hittar jag längre inte mitt sanna jag för ?

Känns meningslöst att ens leva när jag inte är den som jag är född till att vara ..

LESS ..



Sova ?
är det något som borde funka att göra ?
Något är fel på mig . .
Det kan jag ju lova ..

Stress stress

jag är så stressad nu att jag snart får en giganstisk hjärtinfarkt .. ååh .. detta går inte .. kräkts för att jag är så stressad har jag gjort med . så där rök den frukosten .. kulkul.. aja .. får väl vara nöjd över att jag käkat något i varje fall .. haha

Somnade aldrig ..



När jag skrev Godnatt i förra inlägget utan jag låg och vred och vände på mig tills klockan var efter 8 imorse.. :o hur lyckas jag liksom .. sista gången jag kollade klockan var honca 20 i nio. och så har jag varit vaken seda elva idag.. ><

Säger väl ..



.. GOD NATT ..

Då hela sverige verkar ha somnat utom jag .. Känns lite sorgligt , då jag känner mig sådär sjukt ensam och på gänsen till att verkligen bryta ihop.. ursha ..

Kommer ihåg och vill vara ..

. Liten igen .. när det man pratade om på rasterna var spice girls och när dom fick in dom nya korten till dom på kiosken .. och hur många man hade utav vardera kort .. det var i stort sett det enda man pratade om .. och vem som hade snyggaste färg på jazzbyxorna haha .. huuuua ... alla hade ju lika . .. så hur kunde man bestämma det ? jag hade typ massor.. hade typ 4 par svarta , röda , vita , gråa , rosa .. när ALLA handlade på Jc .. gjorde man inte det var man ute ur leken .. haha .. ursh jag vill vara liten ..




jojo...



Idag så är det kirrat .. eller tjaa igår blir det väl .. eftersom att klockan är halv två på natten nu .. men nu är det fixat .. jag har ingen utväxt längre :D hihi .. och så har jag och Sabiina Bastat .. vi har haft sönder några säkringar för pappa Fäägiit men det är sådant som får tas hehe

Har även hittat den perfekta "lägenheten" huset som jag vill bo i NU .. !!  det är uthyrningsdelen i Kenneths hus ^^ ååh både jag och sabiina är som förälskade .. jag har inte varit in i den delen .. sedan dom tog tillbaka trappen och rustade upp lite där.. ååh jag är in love .. jag vill typ ha ett jobb pronto och övertala Kenneth om att jag skulle vara en bra hyresvärd :P och sedan bo där livet ut typ .. eller nej men ett tag åtminstonde .. så söt "lägenhet" helt bedårande :P hiih

Ska försöka sova snart .. ska plugga igen mina öron med proppar och täcka för ögonen med en mask .. borra ned mig själv under mina tio kuddar och gömma mig under täckena sedan ska jag tänka på inget alls och bara sova hade jag tänkt .. hur jag nu ska lyckas med detta .. :o

Får hoppas på att det går .. då jag inte har någon att skriva sms till eller kramas med eller ens titta på .. haha

URSH.



Har varit vaken ett tag nu .. eller ja ganska länge faktist .. men det är först nu som jag lyckats ta mig ur sängen .. den är ju så varm och mjuk hehe .. men men .. måste ju kliva upp.. för det blev ju inge färga håret igår .. bara inköp av färg .. så nu hade jag tänkt tvinga Sabiina att färga håret på mig .. och sedan ska hon och jag koka oss själva i bastun hade vi tänkt hehe ..

Får dock se om jag färgar Löshåret idag .. utan hårblås eller om jag gör det imorgon .. med hårblåsen .. glömde den hos herrW igrå .. då han skulle hjälpt mig från början med håret .. blev dock alldeles för sent med det .. då vi först köpte skyffel åt mamma , hårfärg och hockey biljetter , handlade med Edvall och sedan satt hos hans mamma ett tag och lekte med Nalle : ) hihi allt blev alldeles för sent .. vi började kolla på en film .. men innan typ halva hade gått fick han sjutsa hem mig .. för jag kunde inte hålla mig vaken .. :o då är man trött du haha .. om man inte lyckas hålla sig vaken under en komedi ><

Anonym ..



.. är inte så anonym längre ..

Blääää



Ursha ..rycka upp och rycka upp .. jag har aldrig varit ett sådant fan utav att vara ensam .. ! och så kommer det nog fortsätta vara .. menar det är min största rädsla .. illailla..

Folk kanske tror att det är så att jag känner mig ensam för att jag inte har någon pojkvän eller så för tillfället .. men så är ikke fallet .. utan jag är ensam .. för att det inte är någon som är hemma hos mig för tillfället .. ensam hemma liksom .. HAHA


Ska nog ta och byta byxor och börja torka mina krokodiltårar .. för snart kommer W och hämtar mig .. ska åka och köpa hårfärg och ingredienser hehe .. Edvall är tydligen ett Fan utav min paj .. så han skulle laga den nu hihi .. men vet inte vad som ska vara i den ! sedan har jag planerat att blinka lite med mina sötaste blanka hundögon och övertala W att färga mitt hår .. åtminstonde löshåret .. så kan jag göra resten .. och spela Mario har jag planerat på idag med !!


Jag dör ..



Jo jag lovar. . jag DÖR .. här av ensamhet .. sitter och grinar och känner mig ensam och rädd .. jag hatar att vara ensam .. vad ska man ta sig till då liksom .. nej jag lägger mig ned och dör tror jag .. sjuter upp alla planer och så som ja har idag och bara dör denna dag .. vad ska jag leva idag för lixx ? jag orkar inte . haaaatar att vara ensam ..

Kom på en sak jag kanske orkar göra idag .. sy i klämmor i löshåret .. tror någon att jag orkar det ? Tjaa för jag vet då inte .. :/

..



Känner mig helt konstig i kroppen .. och det känns som att jag ska brista i gråt vilken sekund som hellst.. inte för att det är något ovanligt att jag känner så , men ah .. just nu känns et lite jobbigt .. då jag har saker att göra .. och sådant som jag behöver ta itu med .. men jag orkar inte .. pallar helt enkelt inte .. överväger på om jag ska ta och köpa mig biljetter till de nästkommande matcherna .. så att jag vet att jag kommer behöva gå på dom .. 21 tvingar ju Cicci mig till men just nu känns det inte som att jag kommer palla alls .. så ja det är väl lika bra att kirra sig en biljett nu snarast antar jag ..

Ska försöka palla mig till duschen nu .. men det är ju så jobbigt .. jag orkar inte .. ursha ..

Jag Saknar min kompis lite med .. Vill Sitta där på golvet och bygga pärlplattor och prata om ingenting .. utan några krav annat än att ha kul .. det är så skönt så slappt .. då trivs jag .. när ingen kommer med krav eller tvång ..

Less ..



Jag tror jag har feber eller så .. som vanligt ursha .. måste verkligen ta mig ned på stan .. för jag vill verkligen färga håret .. :o haha .. det är kris och kaos och katastrofalt på rikigt nu ju !! ..

Och jääääfla Fäägiiten är dum har man en mobil så svarar man i den med ! oavsett om man är i skolan .. i varje fall om Häänii ringer ju .. har hon liksom glömt det ? Får hoppas för hennes skull att hon är död typ .. :o menar hon har Verkstad eller liknande nu .. och det kan man svara på .. !! så det så !! .. Ursha


Godmorgon ..



Jag känner mig förvirrad och arg .. Helt arg känner jag mig ..

Idag ska jag nog köpa hårfärg om jag orkar .. och färga håret .. OM jag orkar hehe .. sedan så aah .. vette tusan .. skulle ju vara med Fäägiit .. men hon är svår att få tag på . :P hiih

FaceBook ..



Fan är det för frågor .. och vad tror folk om mig egenterligen :o

Tror du att Hanna Nordin har haft telefonsex? Ja
Tror du att Hanna Nordin är med i tiotusenmetersklubben? Ja
Tror du att Hanna Nordin har deltagit i en orgie? Ja
Tror du att Hanna Nordin är hetero? Nej
Tror du att Hanna Nordin har haft en trekant? Ja
Tror du att Hanna Nordin har haft sex i sina föräldrars säng? Nej
Tror du att Hanna Nordin vill ha barn? Nej
Tror du att Hanna Nordin har haft telefonsex? Ja
Tror du att Hanna Nordin är med i tiotusenmetersklubben? Ja
Tror du att Hanna Nordin har deltagit i en orgie? Ja
Tycker du att Hanna Nordin är pervers? Ja

Snö snö



ska gå över till pappa och skotta lite snö nu .. han var visst helt insnöad .. hehe .. så han ringde och bad mig komma förbi med cigg och skotta ut honom :P hiih

Efter det blir det väl . Wrede antar jag .. blir ju bara Dissningar av annat folk .. och Wrede och jag håller ju på att varva supermario så ;D

Hår hår hår...


Ska ta och färga håret svart igen .. och även färga löshåret .. dock inte det ljusaste .. för det får vara ljust .. men allt annat ska blir svart .. så ska jag använda det konstant igen .. åååh jag älskar långt hår :P det är så jag trivs absolut bäst !!


..



..Jag blir så less ..

Sjukhuset..



Kom typ nyss hem .. eller tjaa jag har diskat lite före .. men annars så

Åkte ju som nämnt till sjukhuset imorse .. för att kolla upp och hoppas på att få veta vad det är för fel på mig .. provsvaren som hade kommit .. visade att några värden var lite höga men annars enligt dom så borde jag vara frisk som en nötkärna .. men fallet är ju inte sådant .. doktorn klämde och kännde på mig i över en timmes tid .. kollade hur långt jag kunde böja mig frammåt och grejs .. och det roliga ... jag kan böja mig framåt 3 cm enligt den där doktorn .. han frågade om det mesta och kollade typ Allt .. blev även lite fundersam över att jag gått ned så pass mycket i vikt som jag gjort . och att det inte alls var bra att jag gjort det med mera ..

efter mycket frågor och undersökta saker .. så bestämde han sig för att han behövde kolla mera saker och ha mera prover .. så jag ska in på en till provtagning , magenetröntgen och ett återbesök inom två månader .. fick två olika tabletter utskrivna .. och lite sådant .. ursha ..


En rolig sak som jag kom på när jag var där .. han kollade något med mina lungor med hjälp av ett måttband runt bröstet .. och när han lade dit måttbandet och konstaterade att det var 95 cm runt där .. när jag var som vanligt .. då kom jag på en sak .. 07 vid denna tid ungefär .. så hade jag 105 cm när jag var normal vid bysten .. det är alltså 10 cm som har försvunnit .. jag har gått från en C kupa .. till en liten B eller en A .. Hur är det möjligt liksom ?

ska slänga mig i duschen nu .. måste duscha bort sjukhuset från mig .. sedan även den gröna vätskan som droppat på mig hela bussresan hem .. ursh ursh ursh säger jag bara .. sedan måste jag dammsuga mitt golv .. eller jag kanske borde göra det före .. jag måste ju faktist krypa under sängen .. för jag har väl en ca 5 lepsyl som jag tappat under nätterna där hehe .. not good måste egenterligen städa lite i min garderob med .. ursh .. det är ju bara någon vecka sedan som jag tömde hela och städade .. hur kan det bli så stökigt bums ? aja ..

Jahaaao



Ögonen är trötta jag är trött .. nyduschad , blöt , kall , stressad , lite rädd .. ursha .. jag är helt förvirrad typ ... helt sjukt trött

Men men .. ska väl lägga på ett kol typ , jag måste ju raska på om jag ska hinna med allt .. okej jag behöver väl inte se ut som värsta skönheten på sjukan , men man vet ju aldrig vad för folk man stöter ihop med på bussen dit hehe ;P eller hem :D illa mår jag med för den delen .. kanske är för att jag är så sjuk trött eller så .. Sedan ska jag platta eller inte ? ursh .. om ca 20 min går bussen och här sitter jag  i handduk .. hur ska jag hinna ? :O

Skriver mera sedan så märker vi om jag hunnit eller inte ..

.




Gosh .. ursh och tvi och blää jag är ilsken som få .. och trött som tusan .. men inte kan jag sova..jag har ont i min armbåge .. och är torr i munnen .. och får inte dricka .. för jag ska vara HELT fastande .. tills imorgon ..

Jag vill typ lägga mig ned och grina bara försvinna .. tyna bort .. bara inte finnas .. så illa känns det just nu .. :(

Sailor Moon



Någon som vet vart man hittar Sailor moon någonstans ?

JAG KOKAR ..



Jag är fly förbannad .. jag skakar .. jag är så helvetes jävla arg .. jag hatar när folk kommer och säger till mig att jag har fel åsikter .. att det jag säger är fel .. att jag inte får ha mina åsikter .. för då är jag dum i huvudet ..

,



känner mig helt lost ... helt retard .. vet inte vad det är för fel ..

Nyss Badat ..



Klev nyss upp ur badet .. har legat där ett tag och bara filosiferat .. tydligen så är det även omöjligt för sig själv att dränka sig .. man liksom tvingas upp till ytan .. det kanske funkar om man har typ tyngder eller liknande hehe ^^ får ta och pröva någon gång kanske :o vem vet lixx ...

Ska ta och torka mig och fixa lite .. klä mig eller så..sedan traska till mamma i vardagsrummet .. jag hade tydligen nå papper som måste fyllas i och grejs .. inför imorgon .. :o hehe

Den som ..



..Påstår att glss, tårta , kakor och andra sötsaker löser något .. ljuger som tusan ... det är inte det söta som löder problemen .. det är handlingarna man utför efteråt som fixar det mesta ..

countdown..



..Only sixteen days left..



Super Mario..



ägnade mig lördagskväll åt att kolla på film och spela supermario .. och tusan .. haha .. det är fan kul ! Längesedan det gick såhär bra ju .. W och jag har spelat från början .. utan att fuska .. vi har använt ett moln en gång inget mera ! hihi .. ingen flöjt nada :D känner mig stolt :D hiih .. vi är på isvärlden nu .. så det har ju gått ett antal banor för oss hiih .. STOLT 


Men idag.. får vi se vad som händer och fötter här i mitt liv .. åter står verkligen att märkas .. :o skulle ju hittat på något med någon .. men det blev ju inte så nu verkar det som .. lite tråkigt tycker jag .. men men livet går vidare .. eller är det inte så man säger ? .. ska väl kanske trycka i mig massa tårta eller dyligt .. who knows.. jag har cravings fore Pizza dock .. inte spec bra ..Calzone för att vara exakt dessutom .. med vitsås !! hiih ..

ursh.. Fan ska jag göra.. ju mera jag skriver ..desto ängsligare blir jag fan .. jag har ju nada att göra verkligen känns det som ..alla är hatiska .. eller alla .. Gustav är hatisk .. W  var jag med igår.. Cicci vet jag inte ens om hon lever .. Fäägiit är hos Kimsan och tofflar som vanligt.. Så näe fan jag bäddar ned mig igen och glömmer bort denna dag tror jag ..

Ursh så jag känner mig whining men men .. sådant är livet antar jag.. i varje falll i Häänii world !! ..

Ska ner och gnälla lite på mamma nu .. få se om hon kan hitta på något att göra ..

Saker jag hatar ..



Är dessa samtal inte ens 20 sekunder behöver ett sådant samtal ta heller .. utan detta räcker

" Hej det kommer ta 10 minuter EXTRA , Edvall vill ha hjälp att borra upp en projektor! "

Blir så less på samtal som detta .. :o tusan..inser folk inte att min tid är dyrbar .. att jag inte alls är ett sådant stort fan av att vänta .. HAAAAAAALLÅ ..jag dör typ här .. detta går inte .. och Dessa jävla Chinos bara stirrar på mig .. dom bara skriker .. Haaaaaaaaaaaaanna sätt på dig mig .. jag blir galen jag lovar .. menar vad kommer folk tro om JAG kommer i chinos  ? jag blir verkligen galen ..jag borde kanske ge bort dom .. Cicci borde typ få ta dom .. eller så slänger jag dom .. :o fast fan då kommer Cicci blirsur jag VET jag kan typ gå ut och Meka med en moppe eller bil eller något i den stilen .. och bara Råka spilla Olja som inte går bort på dom .. eller typ supa mig dyngrak och sedan sätta på mig dom och rulla i gräs ..något måste jag göra..

..



Känner att jag ledsnat totalt nu .. nu har jag fått vänta i en halvtimme .. det räcker .. är han inte här snart lägger jag ned och umgås med någon annan .. :o

LIgger på sängen och väntar .. jag har varit flitig .. för jag har klätt hela mig .. behöver bara bytatröja, fick tandkräm på denna sedan så är jag lixx klar .. jag har till och med börjat med att reda ut mina rasta tovor ..bäddat sängen .. burit ned tvätt .. polckat undan efter mig igår ..

Och jag känner verkligen dessutom.. att om jag inte blir hämtad snart .. kommer Oskar och Cicci att vinna och jag kommer sätta på mig dessa hemska Chinos .. jag vill inte därför borde någon lägga gasen i botten och komma NU NU NU !!


,



Nyss Duschat .. och klätt mig .. eller tjaa halvt klätt mig i varje fall .. vet inte om jag ska köra på mjukisar eller om jag ska satsa på leggings ^^ vet inte vad som är säkrast lixx .. menar det snöar ute .. men jag planerar ju inte på att vara ute spec mkt ... och Leggings är snyggare än mjukisar haha ... men aah .. tusan svårt val..


Har i varje fall lite planer på att umgås med HerrW idag .. inhandla massa saker och slänga ihop min Tacos paj åt honom .. för stackaren kan ju inte laga mat själv ;) kanske inte smartaste att bestämma sig för att bo själv om man inte är en knäkt i köket ens ^^

Efter matlagningen återstår det att se vad som händer och fötter .. kanske ser på någon film, spelar tv spel eller liknande .. hehe

Fan vilken kväll



Så jävla rörig och konstig .. men endå .. ah .. delar utav den var massa bra ..medans andra verkligen var skit ..


Så mkt som jag oroat mig .. och så mkt som jag pratat i telefon var det nog evigheter sedan jag gjorde .. :o

Besviken..



Jag är så jävla besviken att jag inte vet vad jag ska ta mig till riktigt .. jag pallar inte trycket .. det är inte så jävla kul att verkligen veta att man kommer i sista hand ..vad fan har jag gett mig in på .. umgås jag med herrW slutar det alltid med att jag

  1. Mår dåligt
  2. mår sämre
  3. mår sämst
  4. hetsäter
  5. spyr
  6. känner mig hemsk
  7. blir besviken
  8. grinar i floder
Det är inte så jäkla kul .. för det verkar vara något som är ett MÅSTE att det ska bli sådär för mig .. om jag umgås med denna människa ..vad har jag gjort för att förtjäna detta? och varför kan jag inte bara hålla mig undan honom ? är det kanske för att när det är bra .. så är jag glad.. då är jag werry happy lixx .. men det är ju inte alltid bra... ska det vara att jag mår såhär när det inte är topp då ? .. och varför ska jag alltid komma i sista hand ?


Hilary Duff - Whit Love


Typ Toppen låt ..



.



Jag är less .. jag går och dör .. jag hatar allt detta .. fy fan .. jag skiter i .. jag lägger mig ned och tynar bort .. ingen vill ju endå veta veta av mig .. jag kommer alltid i sista hand .. ingen vill ha med mig att göra .. alla hatar mig .. jag är fet och ful .. helt värdelös .. jag går typ och hänger mig eller så verkar vara lika bra .. FY FAN

.



Detta skulle tydligen muntra upp mig påstår mig lillebror .. men ah .. jag vet inte ja ..

,



Klev nyss ut ur duschen .. efter att ha kommit hem för ett tag sedan .. mina snabba ärenden på stan som skulle gå så fort resluterade till att jag kom hem typ nyss .. hur kommer det sig ? ..

det gick bra  hos farbror blå .. vart väl där ca 5 min kanske .. sedan på stan för att möta Oskar och Martin det tog en jäklans tid det .. för först fick jag vänta på Oskar .. sedan satt vi och väntade i en evighet på Martin .. som sedan struntar i att komma .. aja hade han väl kunnat säga på bums ? .. sedan så skulle jag möta Gustav .. blev lite knas .. vägverket ligger ju på två ställen så ^^ hiih .. med honom blev det Donken i mängder .. tror aldirg jag ätit så mkt på en och samma gång .. :o aja .. vi åt hemma hos hans systeryster och var lite hundvakt åt Missen .. så jääääkla soet .. men nu är det ju så att jag får röda "utslag" överallt där hunden kommer i kontakt med huden .. dont know varför .. men aah kan nog bero på att jag är massivt allergisk mot allt som har med pälsdjur att göra .. :/
Efter Donken , hund mys och xbox VS mobilspel .. så begav vi oss till bilen .. skulle åka till Firman för att hämta grejuuuuur .. jag satt kvar i bilen .. det skulle ju gå "fort" men ah .. det var ju lättare sagt än gjort de .. efter en sisådär 10 timmar i Hanna tid .. återkom Gustav till bilen och vi kunde påbörja färden hem mot mitt käraste hem .. dock kom vi inte så långt .. då det varit någon knas tok som kört av vägen på upplandsleden .. så vi fick snällt sitta i bilkö och vänta i evigheternas evigheter .. ursha .. bara massa vänta idag ..

Sedan nu .. så ska jag fixa mig .. men till vad jag ska fixa mig vet jag inte riktigt .. för jag har ingen aning om vad som händer och fötter .. det vet man ju aldrig .. blir det kanke festa ? blir det bygga pärlplattor ? kanske kolla film ? äta Pizza `? eller varför inte allt ? .. kan slänga in lite tv spel där med .. så blire bra så va .. haha


Och så ..



.. Nu så drar man sig iväg .. in mot staden .. Ouff .. Palla .. Njaa

Sötsaker nu på morgonen


God morgon !



Och det är en strålande morgon ? jag har sovit .. somnade vid halv 2 inatt kanske .. kanske 2 ruggigt skönt att ha sovit lite :D smällde ihop datan tidigt igår och låg och funderade och hörde klockan ticka ett bra jäkla tag men aah .. tillslut så funkade det .'


AAH just ja!!


GRATTIS LILLEBROR 17 år idag !!


Ska ta och kliva upp ordentligt snart ja.. för just nu har jag bara slängt på mig mjukisar och en tjocktröja .. bäddat sängen skurit tårta .. hällt upp saft och sjungit skönsång med mamma .. fint bara att vi sjöng på samma låt ><

Aja måste hoppa in i duschfan snart och piggna på mig .. !!

Kiwi ..



Kände att jag behövde lite Nattmat .. efter mitt feta mål på Max tidigare :o så nu traskade jag ned och roffade åt mig en utav de underbara frukter som finns tillhands :D


Utmanad

Blev umanad av Natha !

Gå in i mappen där dina bilder ligger.
Gå sedan in i den sjätte mappen.
Välj sedan den sjätte bilden i den akutella mappen.
Släng upp bilden på bloggen & skriv något om den.

Utmana 6 andra personer & länka till deras bloggar.

HAHA.. jag och Sabiina för LÄNGESEDAN .. typ klippt oss och smetat hela håret fullt av daxvax ! .. detta var första gången Sabiina och Danne träffades med .. ;P hehe .. vi åkte till Skutskär efter detta kort typ .. sov där .. jag höll på att dö av damm och katthårs allergi typ ..

Jag utmanar .. Emma  Och sedan alla andra som känner sig manade :P

Sämsta EVER ..



Jag och Cicci fick väl den Absolut sämsta raggningsrepliken EVER idag i varje fall !

"ursäkta men vart ligger gallerian nian ? "

Jag måste påpeka att dom stod mitt framför ingången på sidan .. där det även är en gigantisk skylt med just
GALLERIAN NIAN
på !

HAHHAHHAHAHAAH

KALLT ..



Jag fryser ihjäl.. verkligen jag LOVAR har suttit på det förbjudna stället MAX med Sabiina ikväll .. och ätit .. över en och en halv timme tog det för oss att få i oss ett varsitt minimål med chilicheese dock käka vi inte upp allt .. då hade vi nog rullat fram .. sedan så har jag gått nästan hela vägen hem med Cicci ..

Ligger på sängen nu .. med täcken över mig .. duntofflor , mjukiskläder och tryckt mot elementet .. hehe .. och bara dör av kyla .. kom och värm mig !!

Ujuj



Klev Nyss ut ur duschen .. det rinner vatten av mig .. För jag hann inte torka mig ordenligt haha .. telefonen har ringt som satan medans jag duschat .. under 20 min har jag fått 4 sms och 7 missade samtal .. det 8 svarade jag på .. Tusan .. jag har varit vaken hela morgonen och sådan .. men är det en endaste kotte som ringt mig då?.. Nej .. eller jo .. Henke .. men det missade jag
.. och så ringde polisen .. läskigt tycker jag .. då dom nu vill prata med mig om något som jag anmälde i höstas .. något jag förträngt .. något som jag blev glad över då att de vart nedlagt .. därför undrar jag nu .. varför vill dom prata med mig ? jag har inget att säga.. och jag vill inget.. jag är glad över att jag fått chansen att glömma .. varför ska dom då dra upp det nu ? är det verkligen nödvändigt ?

,



Tänkte bara titta in för att säga att jag inte kan sova...

verkligen inte kan sova .. har legat här i timtals och bara försökt .. men det går inte .. :/


..



Hittade en sak här ja ..  för någon vecka sedan så skulle jag och Jerry skriva en låt tsm kom vi på ..hehe.. såhär långt kom vi ..


" When I look deep inside,
I feel my heart rise.
And i womit my mental distress,
because i feel lonely and abandoned.
The cause of my pain and sorrow was you and only you "


Vi skulle skriva varannan rad undefär .. eller ja en mening eller ett ord var ..Det var Jerry som började skriva haha ..

Känns som



Det känns som att jag borde döpa om min blogg till Youtube eller så istället för Haaniis blogg hehe,

Ligger här på min säng .. och ser massvis med Msn rutor blinka sådär fult orange som dom gör .. 16 st står det att jag pratar med på msn .. undra hur ofta alla dom får svar.. för ärligt så vet jag bara tre som jag svarar .. orka med resterande ? nej jag tror inte det .. ursh ..

jag tror jag behöver en kurs i att vara trevlig eller så nu .. !

Typ såhär känner jag mig just nu .. !


Blev bara tvungen ..



Sova ?



Känns som att jag måste göra det snart va. ?! men saken är.. att jag inte är speciellt trött ... jag funderar på att gå ut och ta mig en promenad istället .. så att jag kanske blir lite trötter ..Inget annat verkar ju funka här för mig ..

Det är dock kallt och jag är ensam .. och det är verkliiiigen inte kallt som jag sa.. utan det är ISKALLT .. verkligen ..

säger väl godnatt här och nu .. tänkte slänga in en liten visa åt er nattbesökare


Sådärja



Har varit på sjukan .. blivit snodd på mitt blod .. grinat .. kräkts .. hållit på att dö ..

Ursh .. var hemskt läskigt på sjukan .. fick sitta och vänta i en evithet på att dom skulle låta mig komma in ! så när jag väl kommer in så får jag sitta och vänta ännu längre .. bara sitta och kolla på dessa människor som lika som mig ska få sitt blod bortrövat .. ursh .. sista gången jag gör detta kan jag ju säga !! .. Grinade som en tok , hyperventlierade .. som att de är ovenligt gällande mig mamma fick stå brevid .. och en annan sköterska stod och sade åt mig att andas .. nej fan heller ! ursh .. så måste dom ha ett jäkla urinprov från mig med .. ursh .. jag vill inte .. tänk om det är något fel på mig .. :o de vill jag inte veta i sådanna fall .. klarat mig bra hitintills ju .. så varför ska jag behöva veta nu ?


Har varit hemma lite nu .. duschat och sådant .. nu ska jag torka det sista på håret och platta de .. sedan kuta till bussen och åka till Ams .. lämna in ett papper där typ .. springa till åhlens och kolla en sak åt mammi .. sedan hem .. till min underbariga säng och sova en timme eller två typ .. !

Tjööööötter



Är vaken .. ska snart gå till bussen .. ska till sjukan nu med mamma och ta massa blodprover .. URSH jag hatar nålar ..

Snyft ..


Dagen .. Helgen



Dagen .. var lång trevlig .. jobbig..


Var på mötet .. och till um .. spelade biljard.. och fikade .. det är väl typ vad jag gjort idag haha


Och i HELGEN ..

torsdagen .. Blev utgång för mig och cicci .. vi befann oss på Slick och hade det riktigt skojj !!

Fredagen .. Ekman fyllde 21 så vi firade honom först här i lokalen .. med alkohol i mängder och tacos.. mkt trevligt och bra var det där .. och Fanny är ju brynäsare nu så :D öl spel och grejs .. synd att jag inte har en bild på Ekman täckt i brynäs serpentiner dock :/ det är en syn för världen.. :o sedan skulle vi till stan .. för krog bus ..men så blev det inte .. för det var bara cicci och jag som kom till bussen hehe .. så vi tog och åkte till Martin för lite mera förgalejs .. hehee.. där var det massa trevligt med ska ni veta ;) sedan så vandrade vi till old saints .. och drack shots .. och grejer ..

Lördagen .. då blev det .. stan först .. och sedan så .. blev de pärlmys hos Gustav med Pizza, chips , dipp, popcorn , burk cola ! filmer och pärlplattor :D hiih

Söndagen .. Solade på förmiddagen .. och så hade jag en vandring med Cicci till brynäs .. och så kollade jag på film och åt frukt och glass hos HerrW .. : )



Nuså ..



Nu springer jag till kiosen .. för att lämna tillbaka lite filmer .. och sedan kutar jag till bussen och åker in till stan för att kirra allt .. ^^

Ska åka snart nu ..



Men först måste jag leta reda på dammsugaren .. hade nyss sönder ett av mina armband .. tappade det i hallen nere .. så nu är det svarta små pärlor i hela hallfan .. armbandet var över en meter långt haha .. kul kul ..

Ämdrade möten..



Han som jag ska ha mitt lilla möte med är snurrigare än mig .. han ringde nu och sa att han försovit sig .. och att han inte kan komma till kl 11 .. som det var bestämt från början .. dock ändrade vi i mitten av förra veckan till klockan 14 .. men nu när han ringde så blir det kl 15 .. HALLÅ .. vi kan lika gärna säga imorgon eller klockan 18 för det känns endå som att det kommer sluta så ungefär ..

Aja ska som sagt äta upp min Soya yoghurt och sedan så ska jag hoppa in i duschfan .. alldeles ensam :/ ursha ..

bubblan..


Vaken nu ja Wiiiihooo till mig typ .. eller ? haha

aja ska i varje fall upp nu .. eller har varit uppe typ en timme snart .. håller på fixar mitt rum lite som Cicci och jag självklart "trashat" under helgen haha .. och som jag förvärrat inatt när jag sovit . :/ ikke bra .. måste fixa här .. fixa mig .. åka in till stan gå till UM och sedan på ett litet mötesgrejs på Bibilioteket om projekt längre fram ..

Sitter här på sängen som vanligt med datorn i  knät .. jag åar och ojar mig inför dagen . med extrema smärtor i magen .. och så känner jag mig förbaskat stressad .. varför vet jag inte rikigt .. men men .. aah .. kan vara för allt som jag har att ordna under dagen .. det är egenterligen inte allt för mkt ... men endå .. för en som är van att kunna ligga i sängen utan att behöva kliva upp före 15 åtminstonde så är detta lite jobbigt ..

HerrW fick uppdraget att ringa och väcka mig med .. och han har väl ringt en sisådär 15 gånger .. det var i varje fall vad jag hade på antalet missade samtal från honom för idag haha stackars pojk .!

Nej om jag kanske ska ta och fixa detta stök här då ..
undra även om jag hinner springa förbi banken idag .. skulle kanske vara bra att hinna med det tror jag ..

Senare hade jag även tänkt hinna med att skriva lite om vad som hänt under helgen  :)


RSS 2.0