Onsdag.



Vi börjar dagen .. eller tjaa dagen har väl börjat för ett bra tag sedan men endå ! vi börjar detta inlägg då med att säga:
GRATTIS LINDA 22år gammal !! <3
Hoppas du får dig en toppendag !

jag skulle ha varit i skolan idag jag började klockan 8:30 men jag fick någon ny medisin igår som däckade mig helt totalt och Patrik kunde inte skaka liv i mig imorse när jag borde klivit upp för att hinna till skolan utan istället fick han liv i mig för inte allt för längesedan .. vilket kanske inte är sådär toppen.. men jag får väl prata med läraren och förklara .. och sedan får jag hoppas på att jag vänjer mig med tabletterna för annars måste jag byta till några andra .. det går inte att sova en 12 timmar ..

Idag så ska vi packa och plocka undan lite här hemma .. inte för att det är stökigt utan bara för att jag föredrar att det är helt städat när man åker eftersom att det är så mycket skönare när man sedan kommer hem då ! så det blir väl till att slänga papperssoporna, vattna blommor, bädda sängen extra bra, lägga in kläderna vi tvättade igår, ställa skortna snyggt i skostället, hänga undan jackor som inte används och sedan ta en svängom med både dammsugaren och moppen :) byta ut alla ljus i alla ljusstakar ska självklart göras med ! om vi nu eldar dom ikväll hehehe .. ge Tott extra mycket mat vatten och toarullar .. och så ska jag be Patrik prata med Rickard och se om han kan mata henne någongång under helgen :)

Inte den snyggaste bilden men jag är tokigt nöjd med håret !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0