..



Säsong två av buffy är nu sedan länge avklarat .. har även pljöt igenom Senaste avsnitten utav Gossip Girl, One Tree Till och 90210 så nu har jag bara Cougar town kvar men det vet jag inte om jag hinner se .. Biljetter till SATC är bokade återstår bara för Linda att hämta ut dom .. !

Just nu sitter jag bara med älsklingen hemma och väntar på att Alec ska komma och hämta oss så att vi kan bege oss mot rättvik för att tjäna lite pengar !


Magen min kurrar och har gjort det ett tag vilket inte är toppen .. tror jag ska be älskligen att fixa något som jag kan fylla den med så att den slutar låta och kännas tom ..sedan ska jag fixa håret för miljonte gången eller så haha .. nejdå .. men andra i varje fall :S det känns lite surt att åka bort nu denna helg med .. jag har ingen tid hemma alls känns det som vilket inte gillas allt måste hinnas med i veckodagarna och det gör jag inte jag har ingen tid över för att plugga eller ha roligt .. för på helgen är det jobb .. i veckorna är det jobb och skola samt ett hushåll som ska skötas .. tvätt som ska tvättas och hela faderullan .. appropå sköta hushåll och tvätt ... jag måste plocka undan lite mera i sovrummet och slänga soporna och plocka med reklamen innan jag kan åka .. ><


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0