Jag vet ..


..Att jag kanske borde vara glad nu .. men nej .. idag är det värre än vad det var igår, jag pallar inte .. vill inte mera .. känner mig ännu mera som Grinchen idag ..jag pallar inte .. det enda som är bra är att Lindan kommer hem idag .. det är det ENDA som är bra .. och då är det illa .. menar det är dagen före julafton .. jag borde vara glad .. men nej .. jag vill lägga mig ner och gömma mig i min säng ännu mera idag än vad jag vela igår ..

Jag har i varje fall kommit på hur jag ska fira min jul nu  .. Ensam uppe på mitt rum , med datan av , mobilen av , lamporna av , endast ett sterain ljus .. inte prata med en enda jävlel ..julen är förstörd .. den finns inte längre för mig ..

Pratade med min mormor för ett tag sedan , och tydligen så är det något fel på mig och även på hela min familj .. det är konstigt av mig att jag som 20 år inte vill åka till min mormor den 23 dec för att få komma hem den 26 dec .. är det konstigt det ? jag trivis inte hos dom .. och Lindan kommer hem idag .. jag ska festa den 25de .. och jag har ingen julkänsla .. nej fy jag orkar inte .. finns det någon religion jag kan konvertera till ? förutom Jehovas .. som inte firar jul ? ! just nu längtar jag tills jag vuxit på mig och startat en egen familj .. som jag kan bestämma över själv .. som jag kan fira jul med .. för detta går inte .. nej fy fan .. ! ursh och tvi och blää..


Ska ner på stan snart och köpa Blåbärsglögg, och traska in till Cervera och hämta mammas julklapp som Cicci har .. sedan ska jag åka ensam till valbo för att kolla lite och så ..åka hem och hoppas på att Piip vill vara med mig som han sagt .. men aah jag vet inte .. ingen tycks ju vilja umgås med mig länge.. ingen verkar tycka om mig mera ..

Jag vill så gärna kunna prata med någon .. bara släppa allt på en och samma person .. men jag kan inte .. för jag kan inte verkligen Inte öppna mig så mycket att jag kan släppa ut allt .. inte för någon .. varför är det så ? varför är det alltid så ? ..Less jag blir. .

Nej nu blir det att blåsa håret , platta det och måla på ett glatt ansikte .. hur jag nu ska lyckas med det vet jag dock inte .. men aah .. jag får väl försöka antar jag ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0